Şöyle bir dusuncem var ama işin içinden çıkamıyorum. Kızımız var 3 yasında. Tek cocuk. Ben bir kardesi olsun istiyorum. Kiz ya da erkek. Ilerde illaki biz olmayacağız tabi Allah saglik sihhat, uzun versin.
Yine de kardes gerek bence bir cocuga, kardeşin önemini cok iyi biliyorum. Bende bir kiz kardese sahibim iyi ki olmuş diyorum. Kızımı tek cocuk olarak bırakmak bu yuzden vicdanima sığmıyor.
Bir yandan boşanmış olmamiz da sorun oluyor. Esime gidip senden cocuk istiyorum, kardes yapalim, bunu sirf kizimiz icin istiyorum desem ne kadar uygun olur bilmiyorum. Toplum açısından da bekar bir kadinin hamile olmasi da sıkıntı.
Ben baska biriyle evleneyim diye düşündüm ki bu dusuncem var kizim biraz büyüdükten sonra ama simdi icin eve yabanci bir erkek girsin istemiyorum. Onun baba gibi olmasini istemiyorum kizim icin. Bir babasi var zaten. Yani boyle bir seyi yaparsam da kizim 10 yasindan sonra yaparim yani evlenirsem eğer.
10 yasindan sonra da baskasiyla evlenip o zaman kardeşi olsun desem ben dogurabilir miyim, gozum alir mi, yasim ilerleyecek bakacak enerjim olacak mi, aralarindaki yas farkindan falan emin olamiyorum.
Eski esim iyi bir es degildi ama iyi bir baba. Yani ara sira kizima kardes dusunuyorum ama bu işin icinden nasil ciksam bilemiyorum. Eski esimle de tekrar evlenmek bir araya gelmekte istemiyorum açıkçası.
Ben bu işi nasil cozerim. Hem tekrar anne olmak istiyorum, bebek sevmek istiyorum, hem kizima yoldas istiyorum. Bosanmis bir kadin olarak bu durumu nasil çözerim? Ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer