Hamileyken beni terk edip bir kere bile çocuğumu görmeye gelmeyen bir babayı ileride kızım sorarsa nasıl cevap vermeliyim?

Her zöaan doğruyu söylemekten yanayım özellikle çocuklara açık olmak gerekir ama anlayacağı dilde. Mesela kendini değersiz hissetmemesi için mutlaka "Sen doğmadan" demelisiniz. Yoksa babasının onu gördüğü halde terkettiğini düşünürse tranva oluşturur. Örneğin:"Kızım bazı insanlar iyidir bazı insanlar da kötüdür. Bu hayatda herkes farklı şeyler yaşar bazılarının annesi vardır sadece senin gibi, bazılarının da babası vardır. Sen sadece annesi olanlardansın. Önemli olan sana değer veren bir insana sahip olman. Baban maalesef sen doğmadan gitti seni görseydi çok seveceğine eminim ama ben her zöaan yanındayım ve ona ihtiyacımız yok. "
normalde bence hiç hak etmiyor ama ne olursa olsun onun kızı bence kız ile baba halletsin bu işi onlara bırak derim arkadaşım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!kızın büyüdügünde hiç merak etme gereken cevabı o verir hep diyorum uyarıyorum arkadaş içimizdeki eski sevgili muhabbeti bitmeden birilerini yarabandı gibi kullanmayın sizin önceki ilişkinizi bilmiyor sizin ayrılma sebebiniz yeni sevgiliniz degil bitirin içinizdeki herşeyi öyle yeni bir ilişkiye girin sonra yok unutamadan yok işte hadi dön geriye karaktersizlik başka bişey degil allah yardımcın olsun arkadaşım en iyi şartlarda çoçuguna annelik yapmayı nasip etsin sana rabbim sen iyi ol güçlü dur o karaktersiz elbet gelicek birgün bu hep böyle olmuştur pişman olucak
İlk başta şunu söylemek istiyorum keşke hayatını yaşasaydın Allah kimsenin başına vermesin ama hayat biliyorsun ne zaman biteceği belli değil keşke gençliğini çok güzel yaşayıp sonra artık evlenmeliyim deseydin tabi kader bu buna engel olamayız ama erkenden evlilik olmasaydı keşke şu an çocuk var artık oldu bitti o büyüğünde gerçekleri söylersen eğer daha iyi olur babasına karşı gardını alır ve nasıl davranması gerektiğini bilir onu arada bırakmazsın böylelikle
Bir kiz babası olduğuna ve bunun için önce ilgilenmediğine çok pişman olacak ileride. Onlara bırak bunu derim. Ama eğer Annem bana kızım senin baban bizimle hiç ilgilenmedi derse çok üzülecektim. Hem değersiz kendimi hissetecektim. O yüzden baban yok gibi büyütmeyi karar verecektim. Doğru düzgün bir baba olmayınca hiç tanımasın o zaman onu.
Seni kutluyorum sen çok güçlü bir annesin👏. usuluyle gerçeği anlatmalısin kızına. Hergun babam gelecek diye umitlenmektense bir kez üzülür. cocuk...
Okuduklarım çok kötü şeyler, dilerim bir daha kimse yaşamasın
Seni de aileni de tebrik ederim. Bence herşeyi öldüğü gibi anlatmalısin kızına. Tabi yaşının daha olgun olması gerekiyor
Öldü de geç, boş ver açıklamayi, eğer karşısına çıkarsa kendi açıklasin yediği naneleri, sen değil...
Allah belasını versin öyle adamın Allahım sen koru kardeşim nasıl var ya böyle şerefsizlik böyle vicdansızlık olur mu ya.. Öldü de görmesin daha iyi
o adama bir hayatti dar etmeliydin nafaka ve tazminat davalari acmaliydin sonrada kizina baban oldü demeliydin
Offff çok üzüldüm ya, Allah cezasını versin o eski eşinin. Bence bir uzmanla konuş. Hem kızı göreceğini zannetmiyorum o kansızın. Peki eşin evli mi şu an?
Doğruları açıkça anlat çocuklarin algıları Gayet açık, ayrıca bir uzmandan da yardın alabilirsin, senjn gibi anneler baş tacı
Allah yardımcın olsun.
Destek alarak anlat durumu
Troll olduğunu da bir kişi bile anlamamış. 19 yaşında evlenmiş kızı 8 yaşında ama karının yaş aralığı 18-24. Bir kişi de troll bu dememiş ya inanamıyorum bu memlekete.
bu konu beni aşarr.. Pedegog görmelii..
Bu zamana kadar sormadı mı babasını?
Oldugu gibi söylersin
Olanı anlat
En İyi Kız Görüşü