Asla trol vs. Değil
Çocuğu aldırmak istemiyorum ama adam evli ne yapacağım
Çocuğu aldırmak istemiyorum ama adam evli ne yapacağım
sana ev açar takılın . fazla önemseme hayatı karı da biliyrodur rahat ol. bi de bekar sevgili yap çünkü evli her zaman gelemez. evliden al bekara ver.
Aldırmak istemiyorsan senin bileceğin iş kendin büyütebilecek misin onu sor kendine. Hem anne hem de baba olmalısın bakicilik yaptığın çocuğun kardeşine.
Cevap
22Cevap
Bu çocuğu dünyaya getirirsen yaşadığın durumdan ötürü çok zor şartlarda büyüteceksin, hem ekonomi de malum. Çocuk dünyaya gelirse daha çok acı çeker. Haddime değil ama bence aldırman daha mantıklı.
Bi karısı duysa bi ailen duysa bi rezil rüsva olsanız da kahrolup gitseniz.
Büyük lokma ye büyük söz söyleme. Umarım aynı şeyi sende yaşarsın da beraber kahrolur gideriz
Bizim kumaşımız farklı. Unut onu kısacası
Hayat müşterektir, en doğru dürüst insan bile yanılır. Şeytan öyle birseydir ki asla yapmam dediğin şeylerin içindeyken bulursun kendini.
Şeytanı da skrm ha. Yani adamla yatarken hiç eşini düşünmemişsin vicdanını s’ktir etmişsin insanın hakkına girmişsin çok büyük ayıp etmişsin yediğin kaba tükürmüşsün yalan söylemişsin hala gelmiş madur edebiyatı yapıyorsun. S’ktir git
Hah senden beklediğim tavır buydu işte mahalle yosması ortalık o@rospusu seni 😂 yemediği bok kalmamış gelmiş bana namus bekçiliği yapıyor kah@pe dölü
Yanlış kişiye yazdın s. alak karı
Ona da bakarsın. Maşallah herkese bakmışsın ona mı bakamayacaksın
Kes
Neden yanlış bir şey mi dedim? Siz ne yazdıysanız onu yazdım ek bir şey katmadım
Yani bunu nasık becerdin baskasımı yoktu cokmu actın bari icine izin vermeseydin
Ah be güzel kardeşim naptın sen. şeytan işte vuruyor herkesi maalesef. büyük konuşan canım kolay zannediyor dünyayı.
adam kaç yaşında sen kaç yaşındasın. ve eşiyle arası nasıl?
Cocuk p. i. ç dogacak yani gusul abdestinizi de almissinizdir simdi siz😂
Adamı karısından soğutup boşatıp ve onu kendine bağlayıp sana değer vermesini üstüne titremesini sağlayıp ilgili hale getirip ipleri eline alıp nikahı basman gayet kolay ve mümkün
Peki ama nasıl yapacağım bunu vaktim az
Mahmut abi iş başında. yemeyin @q. bu haltı yiyen hapını topunu kullanır. bunu yapacak kadar aklı eriyorsa Ella içmesinide bilir.
İyi hal yediniz. Daha doğmadan çocuğa korkunç bir aile vermiş oldunuz. Doğacak çocuğa açıyorum.
Orispi, adam evli yerinde duramadın mı adam da orispi sen de hahzhehshdh
Ekran görüntüsü aldım dava edip donuna kadar alınca da aynı şeyi konuşabilecek misin bakalım ☺️
Netflix 3 sezon kesin garanti
Valla onu bilmemde ailem öğrenince haberlere babamı evlat katili olarak başlıkla paylasacaklari kesin
Bunları düşünmeliydin içine alırken 😄
Keşke annende içine alırken böyle bir çocuğu olacağını düşünerek alsaydı ☺️
Ölmüş insanlar hakkında daha dikkatli konuşmalısın bence.
onu korunmadan önce düşünecektin bence
İyi işte, iki çocuğa birden bakarsın 😂
Aldırmak istemiyorum diyorsan doğuracaksın
P durumunu kabul edecek bir yere bence
Adımı kim attı sadece meraktan soruyorum
erkek olursa adını çiklatlımimar koy lütfen
Böyle bakıcı her eve lazım ahsdahsfh
Merak ettim ne oldu
Nasıl oldu bu iş?
Doğur pxcini 🫠
Aldır
Yapmasaydın