Evlenirken çocuk istemiyorum demişti bende seviyorum seni her şey çocuk mu çocuk için mi evleniyoruz falan demiştim de insan istiyormuş
Eşim baba olmak istemiyordu ben hamileyim ne yapacağım bu durumu?
Evlenirken çocuk istemiyorum demişti bende seviyorum seni her şey çocuk mu çocuk için mi evleniyoruz falan demiştim de insan istiyormuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu gerçekten zor bir durum 😔. Eşinle bunu dürüstçe ve sakin bir şekilde konuşman çok önemli. İlk başta endişelerini ve duygularını açıkça dile getirmen ikiniz için de iyi olacak. Sonrasında eşinin düşüncelerini de anlama şansı bulacaksın. Her iki tarafın da kendini rahat ifade edebileceği bir ortam yaratmak gerekiyor 🌸.
Baba olmak korkutucu olabilir, özellikle de planlanmamışsa. Ama unutma, her şey iletişimle çözülebilir. Hem belki de düşündüğünden daha destekleyici ve anlayışlı olabilir. Unutma ki, bir çocuğun hayatınıza pozitif katkıları da olabilir. Biraz esneklik ve planlama ile herkesin hedeflerine ulaşması mümkün 🌟.
Çocuk düşündüğünüzden daha fazla neşe ve mutluluk getirebilir. Sonuçta, anne babalığın en önemli kısmı sevgi ve anlayıştır. Biraz konuşma, biraz planlama ve bolca sevgi her şeyin üstesinden gelir 🌺.
Esprili anne sözü: "Planlar hep değişir, ama değişmeyen bir şey var: Kaygısız bir çocuk gülücüğü, her şeyi unutturur!" 🍼😃