Evet eşim benden hamile olduğumu duyunca ayrıldı ne bekliyordu acaba evlendik Sürpriz olmuş sorumluluk alamazmış. Tek celsede anlaşmalı olarak boşandık benim çocuğumu istemeyeni ben hiç istemem. Tek başıma hamilelik zorluklarına katlandım tek başıma doğum yaptım sevincimi annemle paylaştım yalnızdık. Hiç görmeye gelmedi oğlum iki yaşına bastı şimdi görmek istiyor hata yaptım falan diyor başkasıyla evli bu arada sizce göstermeli miyim? Oğlumla kağıtlar hallolunca Fransa’ya yerleşeceğiz benim vatandaşlığım var işim de var. Aramızda tabii ki bu saatten sonra birşey olamaz ama sevsin sevmesin en azından babasını görmeli diye düşünüyorum sizce mantıklı olan nedir? Uzun süreli velayet bende
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbir tarafım seni de ,çocuğunu da istemeyen adama saçının telini bile göremezsin diye mesaj at yolla diyor , diğer tarafım insandır, pişmanlık duymuştur bir kere bari göster diyor , bir tarafım da çocuk bu hisseder baba sıcaklığını bir kere bile olsa görse, ilerde görmeyince üzülür mü ? diyor. Bir tarafım da göster, insanlığından utansın. havanı at , ez onu, diyor. Ne hava atarsın ama off.. o anki ifadesini görmek için bile gösterilir diyor. Daha neler diyor da uzar. Yani senin elin güçlü olan. kraliçe sensin karar senin.
140 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence o adam bunu haketmese bile, çocuğunun sorumsuz da olsa bir babanın varlığını hissetmesi daha doğru olur. Babasını tanımasına izin ver. Ve çocuk kendisi karar versin babasıyla nasıl bir ilişki kuracağına. Ve asla onu istemediği için terkettiğini çocuğuna anlatma. Anlaşamayıp ayrıldığınızı düşünecek ve bunu kabullenmekte zorlanmayacaktır. Ama eğer babasını tanımasına izin vermezsen ona babasının hikayesini anlatmak durumundasın. Ben olsam çocuğuma bunu yapmaya kıyamazdım. Yarın bir gün babasını tanımasına engel olduğun için içten içe sana karşı da öfke besleyebilir. Nasılsa velayet sende. Resmi hiçbir karar hakkı yok babanın. Kendi öfkeni değil çocuğunu düşünerek hareket et derim ben. Ve çocuğunu asla babasına karşı doldurma.
80 Yorumla
+1 yılcanım hiç ama hiç kusura bakma ama diyeceğim o ki o iş olurken düşünmemiş de sonuçlarını ha belki hata sendedir hiç bilemem sen de varsın bu işin içinde sakın unutma bak ama bence buna sen karar ver çocuğunu göstermemezlik etmene gerek var mı bilemem vicdanın ne der ama senin bileceğin iş sonuçta
00 Yorumla
+1 yılHamileyken ayrılıp bir daha bu kadar kısa zamanda cesaret edip evlenmesi de değişik olmuş...
Ne kadar hak etmese de sonuç olarak ne yazık ki babası... eski eşiniz için olmasa da oğlunuz için izin vermeniz gerektiğini düşünüyorum ne kadar zor olsa da...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
115Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılYasal hakkı olarak görecektir gadası. Sen göstermediğin sürece haksız olursun.
00 Yorumla
+1 yılHerzaman şunu söylemişimdir. İnsan tadını bilmediği birşeyin özlemini çekmez. O yüzden çocuğun da baba özlemi çekmeyecektir.. Zaten zamanında sırf o çocuk dogdu diye seni terkeden bir adamın o çocuğu görmeye hiçbir şekilde hakkı yok.. Ülke değiştirmek de çok iyi bir fikir olmuş.. Sen şimdi sırf baba duygusundan yoksun kalmasın diye o çocuğa baba gibi bir kavramın varlığını hatırlatacaksın ama emın ol öyle insanlar değişmez sonra babalığın hakkını veremeyecek ve sen çocuğuna dert satın almış olacaksın. Çünkü sözde baba olan o adamdan ilgi bekleyecek ve beklediği ilgi gelmeyince çocuğun üzülecek içten içe... Ve sen tadını bilmediği bişeyi tattırıp özlemini çekmesini izleyeceksin... Ve o adamda canı ne zaman isterse o zaman vicdanını rahatlatmak için babalık yapacak..
30 Yorumla
+1 yılBaba olmak ve babalık hakkına sahip olmak çocuk yapmakla bitmiyor. İşin en kolay tarafı o zaten.
Çocuğu büyüten, sahiplenen, sevgi ve ilgi gösteren ve eşi , eski eşi bile olsa hem çocuğu için hem eskiliğin hatrı için, çocuğunun annesine saygılı davranıp, aynı zamanda çocuğunun büyütülmesinde sorumluluk payı alan kişidir baba. Sorumsuz bir alçak o ve onu görmeyi haketmiyor. Ona babalık edecek iyi bir eşin olur umarım. Ben de seninle gurur duyuyorum..
İkiniz için herşeyin güzeli olsun.
Ben olsam göstermem.
Utanmaz adam bir de seni yarı yolda bırakıp gönül rahatlığıyla evleniyor! Ben olsam def ederdim onu.23 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 empati kuran her canlı bunları söyler.
+1 yılBu çok acımasız bir durum..
sen en zor zamanı tek başına yaşadın, Şidmi zaman geçip pişmanlık duydu diye ona ödül gibi 2 yasına gelmiş bir çocuğu göstermek , haketmiyor ve biraz bedel ödemeli..
bu kişisel düşüncem ,
fakat işin bir de çocuğun ile olan tarafı var, hayatında kimse yoksa ciddi anlamda , çocuğun anlamaya başladığında bir baba eksikliği yaşayacaktır ve onun bu ihtiyacı günden güne sende daha çok acabalar bırakır..
fskst seni çocuğun ile sevip kabul eden biri varsa hayatında , o kişiyi babası bilmesi yeterli olur profil olarak..
Başkası ile evli olan ve seni hazır olmadığı için hamile halin ile bırakan kişi , çocuğu görmeyi haketmiyor10 YorumlaBenim hikayemi yazmissin bir sekilde, ama ben 20 yasindayim. Babamla aramizda bir iliski yok, kucukken yakin olsaydik bunlar olurmuydu bilmiyorum ama emin ol ki, sen cok iyi bir annesin daha da iyi olucaksin, oglun babasinin eksikligini bilmiyecek cunki zamaninda yaninda olmus olmiycak. Donc voilà, vouz aurez une relation parfaite, au moment voulu ton fils décidera de voir son père ou pas. Et n'oublie surtout pas de prendre du temps pour toi aussi, tu es jeune et tu as toute une vie devant toi. 😊
00 Yorumla
+1 yılO kadar güçlü bir kadınsınız ki.. Sizin yaptığınıza yüreği yetmeyen onlarca kadın var emin olun. Bu yüzden tebrik ediyorum sizi. Konuya gelince ben de öyle bir çocuktum. Sonu kötü bitiyor emin olun. Bebekken sevilmeyen, istenmeyen çocuk büyüyünce de sevilmiyor, istenmiyor, değersizleştiriliyor, üzülüyor. Nasıl başladıysa öyle devam ediyor, öyle bitiyor. Benim annem sizin kadar kendinden emin değildi ki yüzlerce kez keşke dedim bu yüzden. Bence öyle bir baba çocuğunuzu hak etmiyor. Hatta ilerde çocuğunuzu üzebilir de. En azından çocuğunuzun aklında babası iyi olarak kalır. Zaten sizi sevseydi ayrıldıktan sonra hemen evlenmezdi hamileyken ya da doğumda yanınıza gelebilirdi. Bence kesinlikle çocuğunuzu alıp gitmelisiniz.
20 Yorumla
+1 yılbence gösterme. hak etmemesi ayrı ama gelip görürse " iyiki ayrılmışım" tarzı bir şey dese? yani güvensiz biri. bende bir babayım. insanın evladını görmekten kaçması sorumluluktan kaçması malesef karekter meselesi. çok istiyorsa bunun için çok mucadele etmeli. yani kolay almasın. emek versin. mahkemeye başvursun vs. istesin. yoksa inan seni daha büyük bir yıkımın içine atar.
10 Yorumla
+1 yılGôrmesin. Hakkida yok. Erkegim diyede dolasmasin mk
42 Yorumla- +1 yıl
Okurkan adama sövdüm ya. 😅
Soran+1 yılAman sakin ben atlattım 😂
Böyle bir şey gerçekten var ise ben göstermezdim. Yanımda olması gerekirken çekip gitmeyi seçiyorsa, hiç benimle olmamış demektir.
120 YorumlaTam tersi sevgiliyken hamile kalmadan erkek uzaklaşır umursamaz çoğu zaman bu kezde evliyken olmuş demek ki bazıları hani düşünüyor ya evlenince erkek bïrakmaz diye işte kanıtı yani evli bekar fark etmez kişilik meselesi bu durum
Seni istemeyeni hiç istememelisin ama o çocuk onunda çocuğu sahip çıkmalı bence çıkmıyorsada eğer geçinebiliyorsan güçlü bir kadın olarak kendin büyütebilirsin135 Yorumla- +1 yıl
Çocuk babadan mı hiç sordunuzmu adam6ögrendi gercegi farklı anlatıyor kız nerden biliyorsunuz
- +1 yıl
@sonvurucu39 öyle olsa niye şimdi görmek istesin?
- +1 yıl
İntikam için cinayet ler böyle işleniyor işte kadın buluşmaya zorluyor buluşmada kadın agır konuşuyor tüm şehir le aldattım seni çocuk abin den adamda cinnet cinayet
- +1 yıl
@sonvurucu39 senin bence bir yaran var. Geçmiş olsun.
- +1 yıl
Benim hiç yok valla hem takmam ben öyle seyleri. Ama ülkemizin kaderi bu kocaların
- +1 yıl
Ama sizin korkularınız yaraların7z saklıycak seyleri niz üstünü örtmek istediklerünğz6var gibi
- +1 yıl
@sonvurucu39 o zaman çok Esra Erol izliyorsunuz. Biz de sizin mantığınızla böyle kadınlarla evlenirseniz böyle olur diyelim?
- +1 yıl
Hiç izlemedim ama hayatım prof kaşar kadınlarla gecti her oyunlarını bilirim ezbere
- +1 yıl
@sonvurucu39 yaran var demiştim 🤣
- +1 yıl
Kaşar lar la evli proflarla yasadım ama benim yaram yok koca larını nasıl aldattı lar müşteri lere ne oyunlar6oynafılar hepsini bilirim beni severdi hepsi bana zararları olmadı sizin gerceklere yaranz var. Kaşar lıgı mı savunuyorsunuz
- +1 yıl
@sonvurucu39 kadını kocası hamile diye terketmiş olayı anlamadan bilmeden kadına kaşar diyorsunuz herif şerefsiz çıktı diye kadını suçluyorsunuz!
- +1 yıl
Nerden biliyorsun öyle oldugunu bnde sana sordum
- +1 yıl
Siz o kadınların yaptıklarını bilipts susup yanlarında olduysanız islama göre dilsiz şeytansınız suçlarına ortaksınız
- +1 yıl
Bu hanım degil konu hikayesi saklı yargı var bize size kalmaz ben iki taraf dinlensin diyorum her diyen dogru demez
- +1 yıl
Siz nasıl bir şeytansın6z neyi savunuyorsunuz sade3kadunın yalan ve iftira sını dinlediniz ya gercek başka ise
- +1 yıl
Ben atıp tutayım burda kadın suçlu bana böyle yaptı o bu aaa haklısın mı diyceniz belki ben kadına çok zülm yaptım bir kişinin iftirası ile adalet olmaz
- +1 yıl
@sonvurucu39 ben kimseye iftira atmadım kimseyi suçlamadım kadının söylediklerine göre yorum yaptım iftira attıysa bu onun sorunu ama siz hiçbir dayanağınız olmadan kadını suçluyor belki de iftira atıyorsunuz
- +1 yıl
Çok haklısın kardeşim yalan iftira dogru kabul edilmemeli adalet iki tarafı dinlemeli gercegi bulmalı
- +1 yıl
Hayır onları suçlamıyırum seviyorum durum şu6. Yalan iftira oyun benim zoruma giden benim eşim çıksa desek i ben seni aldattım helal olsun derim çünlü6aldatmadı söyledi. Ama aldattıgı halde sen kuruyorsun o bu yalanlarla insan aklı ile oynuyorlar haklı yı haksız yapıyorlar ya olmuyor işte
- +1 yıl
Mert olanı severim oynayanı degil aldattı ise aldattım diyecek elektrik çi ise elektrik çiyim. Boyacı ise boyacıyım net yani anladınızmı. Milyon müşteri ile yatıp kutsal bakireyi oynayan dan nefret ederim. Milyon kişi ile yattım diyen kadın tertemizdir bana çünkü yalan oyun yok basit dimi
- +1 yıl
Şöyle konusun işte adil olun iki taraf içinde diyen adildir. Ama kadın ise haklıdır demek adilmi sizce adalette ayrım olmaz
- +1 yıl
Kandırmış olmuyor işte ben buyum diyor açıkça kandırma yok
- +1 yıl
bir kadın sana ben buyum gecmişim bu sende iken de aldatır ım derse sende kabul eder sen onu aldattı diye yargılayamazsın ama kabul edip etmemek erkege kalmış ama böyle sorun yasanmaz dürüst ol diyorum sadece nerede yanlış
- +1 yıl
Çok karışık ama çok basit anlatmak zor. Ama abinin uykusu6gelsi yarın iş var sohbetin dürüstlüğün içşn tesekkür iyi geceler
- +1 yıl
Kadın gercegi söylesin söyler6erkek onu öyle kabul eder ise aldatmasından şikayet edemez anladınızmı kabul edip etmemek erkege kalmış ama kadın dürüst çe ben buyum bu işi yapmadan duramam desin ilişki başında zaten çoxuk6kabul eder ise ortada aldatma diye bişey kalmıycak6kadın aldatsada kabul etti çocuk çünkü. Ama elime degmedi kutsal bakireyim der evlenir kadın hergün 20 kişi ile aldatır çocuklar müşteriden çıkar koca bunu sonradan ögrenir işte sorun burda
- +1 yıl
İyi geceler
+1 yılYok artık. Senin ona en çok ihtiyaç duyduğun zaman yanında olmaması çok acı. Aslında haketmiyor çocuğu görmeyi ama çocuğuna ceza vermemelisin bence. Senin de fikrin çocuğu babasına göstermek. Doğru olan da bu. Ne olursa olsun çocuğun baba sevgisinden mahrum kalmamalı
00 YorumlaÇocuğunu görmeye asla ama asla hakkı yok. Hatta ve hatta o idam edilse az bile
Onun şeyini işkence çektirerek keseceksin kökünden. Sahip çıksaydın o zaman şeyine, dağ ayısı mısın sen. Hangi devirde yaşıyoruz da bi prezervatif alıp takmıyorsun o zaman madem çocuk istemiyodun! Ayrılmak terk etmek nedir, çocuğunu kabul etmemek nedir, ortada bırakmak nedir. Hayvannnnnnn!!!01 YorumlaBabasını Görmeli Çünkü sonuçta bu çocuk için de babası için de doğru bir hak ayrılmakla da en iyisini yapmışsın onun ne kadar kalitesiz bir insan olduğunu görmüş olduk benim her zaman bir lafım vardır hayatta bir kaliteniz olsun diye �yi ki de senden boşanmış senin gibi Kaliteli bir kadını onun gibi kalitesini bir erkek elde etmesi açıkçası doğru değildi
00 Yorumla1. Çocugun babasini gormeye hakki var, babasi olacak adamin degil. Sen anlatirken ben sinir oldum.
2. Evleneceginiz kisiyi de iyi secin. Boyle tip karizma ise yaramaz.
3. Cocuk icin üzülüyorum. Keske cocugun olmasaydi. Bu biraz da senin hatan, o adamla hic evlenmeyip cocuk düşünmeseydin.00 Yorumla
+1 yılÇocuğun için görüştür. Sonra frandaya yerleşin. Seni bıraktığı halde evlendiyse Ben yorum yapmama taraftarıyım. Yaşadığım duyguların yalnızca acı olduğunu anlayabilirim acını yaşayamam. Benim de başımdan terk etmeye yönelik bir durum geçti ancak seninki benden daha ağır evet belki kendim doğrudan psikolojik sorunlarla uğraştım kendimi hiçe saydım ama senin bir sorumluluğun varmış. Kıyaslamak doğru değil. İyi ki de bitmiş diyebilirim senin adına. Umarım yeni hayatınızda çocuğun ve sen güzel bri aile olursunuz
00 YorumlaBence gösterme çocuğun hiç tanımasın. Büyüdüğünde neden diye sorarsa anlatırsın çocuğuna. Ayrıca seninle bosanip 2 senede hemen birini bulup, güvenip nasıl evlenmiş? Ben burada şüphe duyarım. Acaba seninleyken başkası ile mi takılıyordu da çocuk bahane mi oldu diye.
00 YorumlaNe olursa olsun bence çocuğunu babasına göster ileride o çocuk bunu öğrenirse senden nefret eder. Seni suçlar seni anlamaz. Zaten hamile olunca ayrıldıysa yine bir iki görüşür bırakır çocuğunu. Veya artık iyi bir baba olmak istiyordur. Biyolojik olarak bir babasi hala varken babasiz büyümesin ileride doğruyu yanlışı öğrenince görüşüp görüşememek ona kalsın
00 YorumlaBence çocuk babasini görmemeli baba da bu hakkını seni boşayarak tuketti.
Ayrıca çocugun seçim yapması için belli bir yaşa gelsin anlayıp yorum yapacak yaşa başlamasına da baba diyebilir bence zor değil.
Sen evlenmedin sanırım ama evlen yuva kur00 Yorumla
+1 yılEski eşin %birmilyon hatalı ve çocuğu görmeyi hak etmiyor. Fakat çocuk için sağlıklı olanı düşünmek gerekiyor. Pedegog eşliğinde ve yasalar çercevesinde babasını tanımasını sağlamalısınız. Madem eski eşiniz çocuğunu şimdi hatırladı ve görmek istiyor bu hakkı evladınıza verin.
00 YorumlaSonuçta babası.
Hadi babayı geçiyorum o çocuğu babasından mahrum bırakma.
bir çocuk için baba ve anne gerçekten çok önemli.
Annenin veya babanın sevgisini göremeyen çocuklarda çoğunlukla psikolojik sorunlar ortaya çıkıyor.
En azından oğlun için babasıyla görüştürmelisin.
Ne olursa olsun o babanın da hakkı evladını görmek :)00 Yorumla
+1 yılHayret bişey ya biz taparız böyle eşe kadına bir terslik var. Siz alkol madde bagımlısı cinayetten sabıkalı döven satan asaglayan erkeklere köpek olmasanız acaba bunlar gelirimi başınıza. Ama iyi seven sayan bakan erkegi hakir görür dolandırır aldatır gidersiniz hak ettigğnğzi mi yasıyor sunuz acaba
023 Yorumla- +1 yıl
Ama hikaye yi birde kurttan dinlemek lazım çocuk arkadasın dan çıktı aldatıldı diyemi acaba hep6kırmızı başlıklı kızda çıktı kasarlık hayırlısı bakalım
- +1 yıl
Abi size ne kimle evlendiyse evlendi kadının sorduğu başka bir şey cevap verecekseniz verin ya
- +1 yıl
Kendi arzularının sectigğnün kurbanı işte. Bende bar dan genelevdenn karı alırsam niye boynuzlandım diye aglama hakkım yok anladınmı
- +1 yıl
Alnında karakteri mi yazıyor çok iyi gizledi belki kendini
- +1 yıl
Gizlese evlenmedi dayak atmasa asaglayıp tecavüz etmez ise evlenmez kadın o tipler i seviyorlar sonuç bu
- +1 yıl
@Kartonhelva boşver canım. İnsanın kınadığı şey nasıl olsa bir gün başına gelir. Kendini bilmez ve cahil birçok insan herkesin karakterinin aynadan görür gibi göründüğünü zannediyor. O yüzden böyle düşünen insanlara laf anlatamazsın. Boşu boşuna kendini yormaya değmez.
- +1 yıl
Aynen gercegi bilen e hiç bişey anlatamaz yalan oyun geciremessin. Sizin savundugunyz sistem çöktü herkez gercegi biliyo6artık başka yollar bulun bnce
- +1 yıl
bir laf vardır. Alimler der ki bizim bildiğimiz denizin bir damlası kadar bile değil, cahiller de der ki ben her şeyi bilirim.
- +1 yıl
Evet kaşar ve kasarlar hakkında herseyi bilirim hayat gecti onlarla
- +1 yıl
Eğer birazcık bişeyler biliyor olsaydınız insanları bu kadar kolay tanıyamayacağınızı bilirdiniz. Yaşınız da 40 küsür. Sizin için üzüldüm açıkçası.
- +1 yıl
İnsanların hayatını bilmeden onlar hakkında ileri geri yorumlar yapmak da ancak cahillere yakışan bir harekettir.
- +1 yıl
Ben yargı degil siz gercekleri nereden biliy7nuz dedim kocayı dğnledğnğzmi sadece kadının attıgı6iftira ve yalan lara inanıyorsunuz ben gercekleri söylüyorum durum bu çıkar genelde
- +1 yıl
@Nightwalk35 hayatı kararlarla geçmiş yarası var üzmeyelim abimizi
- +1 yıl
Peki sen kadını daha tanımadan neye dayanarak iftira atıyor diyorsun? Üstelik bir de ahlaksızlıkla suçluyorsun kaşar falan. Neyse cahillerle fazla muhatap olmamam gerektiğini bazen unutuyorum kusura bakma. Size iyi günler. Umarım kendinizi biraz gelistirirsiniz gerçi bu yaşa kadar olamayan şey bundan sonra nasıl olacak onu da bilmiyorum da neyse
- +1 yıl
Siz kocayı nasıl yargılıyorsun cahilin dibi siniz sadece yalan ifti3dinlemedginğzi nerden biliyorsunuz kocayı dğnledğnğzmi. Adaletsğz6cahil sürü sünğz
- +1 yıl
Kaşar savunmak için neden bu kadar çaba harcıyorsunuz.
- +1 yıl
@Kartonhelva aynen haklısın 😊 bazı insanlar 40 yaşına da gelse büyümüyor maalesef
- +1 yıl
Zannediyor ki herkes salak bir kendisi akıllı.
- +1 yıl
Eğer o kadın namuslu bir kadınsa senin bu iftiraların seni mahvetmeye yetecek zaten. Uğraşmaya bile değmezsin. Zavallı..
- +1 yıl
Zavallı koyun sürüsü ya da gercegi gizleyip oyunları ortaya cıkmasın diye ugrasan zavallılar
- +1 yıl
Bu kadın degil konu hayatın geneli bu kadın böyle dedi haklı diye bişey yok kocayı dinleyin birde gercegi çıkarın ki adalet bu olsun adaleti oyuncak ettiniz İstanbul anlaşması ile yalan iftira ile
- +1 yıl
Ve bu işinize geliyor çıldırdı ız yaranıza dokundum dimi
- +1 yıl
Soru sahibi kardes sen degil sin konu burda üstüne alınma yanlış olanlar bak nasıl atlıyo. Senin anlattıklarının da dogrulugunu yalan oldugunu bilemeyiz. Kusura bakma
+1 yılNe haysiyetsiz biriymiş. 2 yaş az mı? O çocuk 2 yaşına kadar görmediği babasını şimdi hangi sifatla gorecek? Evlilikten nefret ediyorum ya. Ne iğrenç insanlar var sun dünyada. Ben olsam asla göstermezdim. Bunun hatasına inanmıyorum. Ben kendimi o cocugun yerine koydum. Bilinçli bir birey olduğunda 2yasina kadar neredeydi bu herif demeyecek mi... Of iğrenç.
00 YorumlaBazı babalar biyolojik fazlalıktan başka bir şey değildir. Bu insanlar çocuk sevgisi nedir onuda tam bilmezler, bilmedikleri gibi varlıklarıda gereğinden fazla zarar verir. Yani uzun lafın kısası bu tamamen eski eşinin karakterine bağlı. Karar tamamen senin ama bence o hayatınıza tekrar girmeyi kesinlikle haketmiyor. Bide tekrar evlenmiş hayatına devam etmiş son pişmanlık fayda etmez. Kendinize yeni ve onsuz bir sayfa açmanızı tavsiye ederim eminim daha huzurlu olacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılNeden çocuğun psikolojisi alt üst olacak bu zamana kadar çocuğunu merak etmemiş 2 yaşına gelince mi babalık duyguları kabarmış.. Bence görmeye hakkı yok bana inan çocuk bu sefer daha çok dengesi bozulacak bırak babasını bilmesin kiii zaten farklı bir ülkeye yerleşmeyi düşünüyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yurt dışı için baba izni gerekiyormuş... ki olası bir durumda çocuğu elinden dahdahi alabilirmiş izin çıkışın olmadıgı için... burda bir ark yazmış izin belgesini alana kadar ayıya dayı demek lazım altından gir üstünden cık izin belgesini al aldıktan sonra gerisi kolay
+1 yılValla sana o kadar sıkıntı yaşatmış ve çocuk oluyo diye ayrılmış birinin görmeye hakkı yok. Yıllar sonra çocuğun büyür de görüşmek isterse kendi tercihidir ama bence görmeye hakkı yok o herifin. 😲 sinir oldum valla.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın gösterme. Ayrıca çocuk büyüyünce anlat ona herşeyi bilsin. Babasını anlatılanlara rağmen sever ya da sevmez o onun bileceği birşey, onun duygusu. Ama sen yine de anlat.
Ne insanlar var ya hayatta.
Bu arada siz kaç haftalık iken dediniz hamileyim diyeM00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdanen görmeye hakkı var mı tartışılır. Pişman olmadan bence görmemeli de. Çocuğu sevmeyen hayatta hiç birşeyi sevemez vicdanından şüphe ederim. Ama hukuken görmeye hakkı var. Gerekli durumlar söz konusu olup da kanıtlamadan engelleme durumun oluşmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer şeyi yaşıyorum. Bizimki de hiçbirşeyine destek olmadığı halde görme hakkı istiyor. Görüş hakkı verilmemesi için uğraşıyorum ama hakim kabul edecek mi bakalım.
Hiç göstermeyin bence. Benim oğlum da 2 yaşında. Babasını görse nolacak. Baba baba diye ağlayacak görmediği zaman... Yok sayın. Öldü o.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında çocuğun babası görmesi lazım, tanıması lazım ama ben olsam göstermezdim zaten yurtdışına çıkıcak mışsın.. Hem o başta sorumluluktan kaçtı şimdi de kaçıcak zihniyet aynı, şimdiki eşide ya onu koşturursa çoçuğa kötü olursa, sonuçta kocasını eski eşinden olan çocuğuyla görmeyi kıskanır. Adam sadece sevmek için istiyordur Allah bilir, hak etmiyor
00 Yorumla
+1 yılSeni cocugunla sokaga atan git diyen adam hic bir seyi haketmiyor
30 YorumlaŞimdi mi aklı başına gelmiş en zor zamanlarımda yanımda olmayanı hayatımın sonuna kadar yanımda istemem gösterme bence zaten gidecekmişsiniz çocuğunla mutlu bi şekilde yaşa çocuğun aklı bulanmasın ileride
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 676 cevap paylaştı.
s +1 yılSanırım çocuğu yurtdışına çıkarabilmek için babanın izni gerekiyor. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı de bence. Sonra da bırak görmesin. Ama tabi her çocuğun bir babaya ihtiyacı var bunu da düşünmek gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabanın yaptığı çok yanlış.
Ama çocuğun suçu yok.
Bence senin ya da bir yakının nezaretinde görmeli.
Mahkemeye başvursa icra yolu ile bile çocuğu görme hakkı elde eder.
Bence Fransaya falan gideceğini de hiç söyleme.10 YorumlaAsla ve kat'a hak etmiyor. Eğer gösterirseniz en büyük akılsızlık yapmış olursunuz. Bunun akla mantığa sığar hiçbir tarafı yok ve affedilir bir tarafı da yok
20 YorumlaGösterme. Tek babasız büyüyen çocuk o değil. Öyle bir yetiştirki babasına ihtiyacı olmasın. Bazı önemli şeylerin yoksunluğu çok büyük başarılar getirir insana. Çekmiş gitmiş. 2 yıl boyunca merak etmemiş birde evlenmiş öyle ise evlediğin kafından çocuk yapsın onu görsün merakı gitmiş olur.
Tek başınanın yolcusu tek olur.21 Yorumla- +1 yıl
Süper bir görüş bence 👏👏👏 👍
Allahın cezası ben olsam göstermezdim😡sana ve çocuğuna yaptığı asla affedilemez, bu yüzden güvenilmiyor kimseye😯neymiş çocuk istemiyormuş canım tek başına yapmış sanki çocuğu,
ilk önce sorumluluklarının farkına varıp öyle evlenseydi. şimdi mahkemeye başvurur ve hakimde artık çocuğu kaç gün onda kalmasına izin verir.
hiç kimse bir annenin çırpındığını göremiycek.🤐🤐🤐Neyse şu an fazla saydırma kotamı doldurdum😡😡20 Yorumla
+1 yılHaketmiyor ama ne zarar gelir ki bir kere görse belki bidaha hiç göremezler birbirlerini oğlun zaten hatırlamaz bile babasını gördüğünü ilerde ama sakın bu senin baban demeyin sıkıntı olmasın çocuğunuz için sizin adınıza çok üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılBence gösterme. Ama çocuğuna da onu kötüleme akıl yaşına gelene kadar. Çocukta travmaya sebep olabilir ama böyle kötü bir adam (evlenmiş birde) ne kadar pişman olabilir? Sonra kendisi karar versin durumu anlattığında.
00 Yorumla
+1 yılbana kalsa gormesin derim ama ilerde cocuk buyuyunce neden babasiz kaldim sorusu sizi uzebilir anlatiginiza göre neden çok kuvetli ve açık yine de onun bakış açısı ne olur bilmem allah yardımcınız olsun
00 Yorumlaİcimden hayir gosterme demek istiyorum ama goster men gerek sanirim.
Fransaya gidecegini soyleme ve yaninda baskasi varken onu goster.
Birde esiyle birlikte gelirse gosterecegini soyle.
Madem yanlis yapmis eside gorsun.00 YorumlaGosterme bence bide gitmiş yine evlenmiş sorumluluk istemeyen b*k ne gösterecen boşver 2 yıl sonramı hatırlamış o çocuğun babası falan değil anneside babasıda sensin
20 YorumlaGörmesin bence. Ne gerek var? Sahte, yalandan sevgisiyle küçücük çocuğun gözünü boyamasına ne lüzum var? Sen böyle mutluysan çocuğun da böyle mutlu olabilir.
10 Yorumla
+1 yılGörmemeli bence cocugun pskolojisi bozulur bence hiç gösterme bilmesin öldü de babalıgı simdi aklına gelmiş önceden giden afam yine gider o cocuktan gösterme pislukherife
10 Yorumla
+1 yılSeni hamile bırakan başkasımıydı ki seni terk etti !
Bir işi yaptıysa sorumlulugunu alacak
Almıyorsa cezasını çekecek
Bence gösterme ve onu bu duygudan mahrum et10 Yorumla
+1 yılOğluna babasının ne kadar şerefsiz olduğunu anlat ve görüştürme bu nasıl bir yavşaklıkmış. böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum. güzel bir hayatın varmış ona ihtiyacın yok.
11 Yorumla- +1 yıl
bu arada bu saatten sonra görse ne görmese ne hadi görsün ne işe yarıcak ama sakın dönmeye kalkmasın izin verme
+1 yılGösterme bence bir olcak bir olmayacak çocuğun psikoloji hiç bozulmasın.. Babası hiç yok gibi büyüt böylesi daha iyi dengesiz bir babadansa
20 Yorumla
+1 yılNe diyeceksiniz? Bak bu baban! Seni istemeyen baban! Bence gormesin Anneannesi ve sizin sevginizle büyüsün. Gorup tanışıp uzmektense fotolarını görüp babasını bilsin ama tanismasin bu benim düşüncem. Siz o kadar zorlanirken yoktu şimdi doğmuş büyümüş çocuğa pişmanım hazır değildim diyerek giriş yapması bana doğru gelmiyor ve 2 yildada evlenivermis maşallah ! Bence göstermeyin haketmiyor
00 Yorumla
+1 yılKendine gel çocuğun için ayrılmış şimdi evli diyorsun olmayacak mı çocuğu onudamı iki yaşına kadar kabul etmeyecek? Bunun pişmanlığı olmaz senden bir parçayı kabul etmeyenden baba falan olmaz. Görmeyede hakkı yok. Görse bile bir anda babalık duygusu mu kabaracak sanki bırak Allah aşkına.
00 Yorumla
+1 yılEger bir kere babasına gösterip Fransa'ya gidersen o çocuk da kötü etki yapabilir. Ya belli bir düzen içerisinde görüşmeler olacak ya da hiç olmayacak.
00 Yorumla
+1 yıladam hak etmiyor da cocuga yazik o yuzden goster ama gozun kulagin onda olsun yarin obur gun senden de sogutmaya calisir cocugu alabilmek icin. elini verirsin kolunu kaptirirsin
00 YorumlaBence böyle bir insan hatta insan bile demeye dilim varmıyor böyle bir kişi çocuğu görmeyi falan haketmiyor. İstese zaten boşanmazdı. Akıllandığını da sanmıyorum. Ya başka amacı vardır ya da başka bir düşüncesi. O çocuğu da üzer kurar incitir. Görmese de olur. Çocuğun da babasını görmemekle birşey kaybetmez
00 YorumlaYani babasidir gorsun en azindan bilsin cocuk babasini hatali esin ama evladin hataki degil babasi hatali oksada evladina bunu yapma sizi tanimiyirum ama rica ediyorum saygilar
00 Yorumlahe yaa merasimlerle kutlamalarla goster cocugu herife hatta hakediyo. b.. k yesin o surunsun hatta o cocugu gormeyi bile haketmiyo cocugu yok onun serrrefsuzz
05 Yorumla- +1 yıl
Kuyruk acısı sezdim ama düşünceyi beğendim 😅
- +1 yıl
Ben de seninle aynı fikirdeyim sakin sakin açıklama yaptım ama sen bayağı giydirdin 😅
- +1 yıl
Peki gergin ablacım
+1 yılaçık ve net göremez. sen o çocuğu doğururken neredeydi? o sadece çocuğun biyolojik babası, gitsin evlendiği kişiden çocuk yapsın. bol bol sevsin. ama bu çocuk onun değil senin çocuğun
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle gøsterme. sen o zor gunlerinde tek basinaydin o yoktu. simdi kucucuk bir melegi ona gøsterip o mutlulugu øylesine guzel bir duyguyu tadmasina izin verme. o tiren kacti ozamanlar nerdeydi hangi kadinin koynunda allah bilir. guclu kadinsin, oglun buyuyunce gørusmek isterse babasiyla gørusur bence.
00 Yorumla
+1 yılEn azından babasını görmeyi hak ediyor o minicik kuzu. Büyüdüğünde babamı tanımama izin vermedin diye size kinlenmesin boşuna. Bir süre görüşsünler derim. Zaten güçlü bir kadınsınız bunu çok iyi anladım evladınızı da alıp gidersiniz yurt dışına.
00 Yorumlayuh ulan noyle got yemiyen erkekler niye evlenirki kendi kanindan olan cocugunu istemeyip bosaniyor ve ustune evleniyor hata diyor cocugun ilerde sana soracak babasini yasayan sensin kararda senin
00 YorumlaO bir hata yapmış suçlu ama çocuğun için göstermeni tavsiye ederim. Terkedildiğini düşünerek büyümesin bence görsün babasını. Anlaşamadık ayrıldık diyin ilerde de.
00 Yorumla
+1 yılYa bi süre sonra onu tekrar bırakırsa. Güvenme ona. Al oğlunu Fransa ya git. Çocuğun da duygularıyla oynamasın
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 665 cevap paylaştı. Emrivaki şekilde onu kandırıp hamile kaldiysan adam senden ayrilmakta hakli. Çocuğa gelince bu kararı verirken kendi hirslarini değil çocuğun geleceğini düşünmen gerekir.
15 Yorumla- Devamını Gör (181)
Devamını Gör(226)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim benden hamileyim diye ayrıldı. Şimdi çocuğu görmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler