Eşimden boşanma arafesinde hamile olduğumu öğrendim ne yapıcam bir bakarmisiniz?

Arkadaşlar kocamdan ayrılmak üzereyim. üstelikte hamileyim...

Eşimle severek evlendik, 2 senelik bir evlilik hayatımız var 3 ay önce bana başka bir kadından hoşlandığını bana ihanet etmek istemediğini, bana karşı olan ilgisinin azaldığını söyledi. Bende bir süre ayrı yaşayalım diyerek arkadaşıma gittim. Eşimin o kadınla neler yaşadığını bilmiyorum. ama ailemize söylemedik daha boşanma gibi bir durum yoktu ortada, ailem gelince mecbur aynı evde mutlu gibi yaşantımıza devam ettik ailem 1 hafta kaldı, bu süre zarfında aynı odada kalsakta iki yabancı gibiydik. Ailemi yolcu ettikten sonra sadece bir akşam beraber kaldık doğru söylemişler ateşle barut yan yana olmaz diye dayanamdık bilemiyorum galiba hataydı. birlikte olduk ve sabah uyanınca onu yanımda bulamadım. 2 saat sonra bir kafede o kadınla beraber gördüm kendimi resmen fahişe gibi hiss ettim kendi kocamla zina yapmış gibi.. hayatımda kocamdan başkak imse olmadı ne önce ne sonra ben aradım boşanmak istediğimi söyledim psikolojim çöktü. Ailemin yanına geldim ve anlaşmalı boşanma davası açtım. Aradı ben boşanmak istemiyorum dedi üstüme geldikçe ben kaçtım daha 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim eşim dahil kimse bilmiyor.

Gururma yediremiyorum. Eşim barşalım diye yalvarıyor ben hata ettim diyor ama bilemiyorum gururum kırıldı bana akıl verin ne yapmalıyım? çok kararsızım benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız?
Eşimden boşanma arafesinde hamile olduğumu öğrendim ne yapıcam bir bakarmisiniz?