AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Niye evlendin? Aşk her şeyi halletmiyormuş değil mi? Ailesi ile de evleniliyormuş değil mi?
Ayrı evlerde yaşanıyorsa her dakika her şeyi haber vermene gerek yok bunu eşinle halledebilirsin ama aynı evde yaşanıyorsa durum sıkıntılı demektir. Bence bunu böyle bi siteye soracağına git kocana sor abla en iyisi :)
aşk evliligi olsaydı bunları yaşamazdın, mantık evliliği yapmışsın sen
Hic alakasi yok askla filan, askin cani cehenneme. Kopekler gibi asik oldum evlenirken yemeden icmeden kesildim su an birbirimizi gormeye tahammulumuz yok. Keske azcik kafa tasamin icindeki kivrimli pembe organi kullansaydim.
@Pattisogan sen ve o birbirinizi sevdiğinizi zannetmişsiniz aslında sadece hoşlanmışsınız gerçek sevgi olsaydı aranızda bu sorunları yaşamazdınız. sizinki günü birlik aşk olmuş ömürlük değil., bu arada Günaydın yeni güne yeni umutlarla.
Ne alakasi var Allah askina? 13 senelik evliyiz 9 yasinda kizimiz var. yeni umutlarin da kokune kibrit suyu
@Pattisogan Her şey senin düşüncelerin gibi olsun ne diyelim hayırlısı olsun senin için.
Aslında bizim de öyle ama ben ayak uydurduğum için kimse bişey diyemiyor zamanla düzeldi
Kesin kürttür hahahah başında aklın neredeydi? Bir şeyleri olmadan tahmin etmek lazım
Kesin K. rt biliyorum bu hikayeyi çünkü aynısı var başımda
Bence Kürtlükle alakası yok çok arkadaşım var ve ben kürdüm, türk arkadaşlarımdan daha özgürüm aileyle ve karakterle alakalı
Ne alakasi var etnik kokenle? Sizin esiniz Kürt ve bagnaz diye hepsi oyle mi olmali? Cok talihsiz bir yorum olmus. Size de gecmis olsun.
Böyle öküzleri bulup evlenmeyin sizde ne yapalım şimdi...
O ilişki hee türlü biter. Kültür farkının olduğu ilişkilerin yürümesini bariz bir gerçek.
Bence böylesi en zoru ama yönetmeyi bilmen lazım bi kere bir yola girdin o yüzden dirayetli ol. Takma kafana öyle şeyler için huzurunu bozma normal bak kimsenin haberi olmadan ilerle işinde
Araba niye yasakmış türbanlılar kullanıp duruyor önce dinlerini düzgün öğrensinler
Seni kısıtlayan bir yerde mutlu olamazsın. Sana saygı duyan insanlar olmalı ki yaşayabilesin öyle değil mi? Seni kısıtladıktan sonra sen evli kalsan nolur? Psikolojini bozarlar uzaklaş.
En baştan cinsellik dahil herşeyi konuşmayıp evlenmek için evlenirseniz böyle olur
Evlenmeden önce bunların fragmanları gösteriliyor o zaman da mı anlamadın? Üzüldüm adına. Keşke biraz daha tanısaydınız öyle evlenseydiniz
Aynını söyleyecektim. Evlenmeden önce farketmos olman lazımdı bunları
Oo sen anlatırken ben bile kafamda evlenip boşandım resmen hangi devirdeyiz
boşan gitsin bir daha mı geleceksin dünyaya şu güzel yıllarını mahvetme , eşinde zaten bebek gibi susuyo bu kadar konuştuklarına göre
Canim benim o kadar kolay olmuyor maalesef, bosan demekle olmuyor. Ben de 19 yasindayken ooo her gun biriyle evlenip bosuyordum kafamda ama isin asli oyle degilmis. Kucucuk evladin gozlerinin icine bakarak ben babamdan ayri yasamak istemiyorum dediginde dunyan 1 metrekareye dusuyor ve icine sadece o kucuk kalbi sigdiriyorsun…
Öncelikle eşin olacak adam bu duruma nasıl reaksiyon gösteriyor o önemli eşin sessizmi kalıyor bu duruma?
ayak uydurmaya çalış istersen ama alışamazsan ayrıl sonuçta pişman olduğun bir şeyi devam ettirmeye gerek yok
Şey senin eşinin ailesi kusura bakmada baya yobaz bir an önce kurtul derim
Canım bu kültür filan degillll cehalet körlüğü benim ailemde biraz böyle ama hayatïn boyunca böyle olacaksalar en kısa zamanda tekmeyi vur kurtuuull
Bahsettiğin gibiler yüzünden ülke zaten cehalete sürükleniyor koyu cehalet dincileri bunlar onlara kalsa ülke Afganistan'da ki şeriatla yönetilir bir an önce uzaklaştııırrrr
Yorum harika 😎👍
Hiç durma ayrıl bir an önce bırak gitsin uğraşma boşuna
Evlenene kadar anlamadın mı bacım. Görücü usulü mü evlendin.
Kesin kürttur evlenmeden önce düşünecektin beter ol 😂
Seni Kürt dürttü galiba 😁
Beni kürt kızları dürtemez merak etme çünkü bakmıyorum onlara 😂
Kizlarindan bahseden kim ;)
Erkekleri de adam değil zaten merak etme 😂
Dütmüşler seni belli 😘
Hanzo keko tipli, krolar beni dürtemez merak etme 😂😂
Allah’ın kekolari ya 🤦🏽😂😂
Nişanlım doğulu diş hekimi tanıyıp tanıyabileceğini en üsluplu en açık görüşlü insandır 🙏🏻👍🏻
Ee napiyim şimdi Allah’ın krolari kekolari 😂
Senin gibi at skkki değil yani 😂 biri çevirip ditti seni belli ipnnneee 🤣
Kızım siz benim yanımdan geçemezsiniz ki Allah’ın kekolari sizinle sevgili olanın kendine saygisi yoktur lan 🤦🏽😂
Keko diyorsun başka bi şey diyemiyorsun demiyorsun da biri döndürdü skti beni 😂
Kanka beni değilde siz kürtler kız kardeşlerinize bile göz koyduğunuz için erkek, essek, katir erkek hiç fark etmiyor size Allahım pislikleri ya 🙊😂
20 dakikaya hessbin kapaniyor babay asko 😘🤭
Hahah çok mu acıdı, çok muuu yürrrüüü anca gidersin Allah’ın canısı seni 😂😂😂
Kodumun faşisti ordan burdsn fotoğraf koyan gay seni
Hahah delirme Kürt vatansız pcler sizi 😂😂
peki eşin bu durumu nasıl karşılıyor senin bu duruma karşı olan tepkine nasıl karşılık veriyor?
Yani farkındasın neden diyorum. Neden kendini ateşe attın. Neden devam ediyorsun?
Suudo arabistanmi burasi ya araba kullanmak nasil yasak
her şey güllük gülistanlık olsa herkes herkesi sever zaten
belkide eşinin aile kültürüne alışmayı deneye bilirsin ve ya eşinden zaman isteye bilirsin
Ailesindn uzak olsan bu sıkıntıları çekmeyebilirdin ama yakınken bazı şeylerin kısıtlanması normal..
Bunlar taş devrindemı yaşıyor
Fred Çakmaktaş
Barbi moloz taş gibi herhalde bunlar :))
Taliban rejimimi yoksa?
Birlikteyken bunları görmedin mi?
Arabistan’a mı gelin gittin abla sen
Eşin kesin doğulu 😅
Kızılcık Şerbeti.
Evlenmeden önce belli değil miydi
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
evlenmeden once kultur farki yokmuydu
Yokmuş ekinoks dönencesine girmişler, 😂🤣 şu pembe hesabın cevapları ustaca hiciv sanatı dolu
@DreamGhosters ahahahahahahahaa sagol saol😌💅🏻😎
😎👍🏻🍿
Sen mi boşuyosun ben mi boşayım?
Nereden buldun bunu
Çocuk yoksa boşan hemen
Ayril insan 1 kere hayata geliyo o hayatta da başkalarının kahrını cekmemeli
Bu yüzden evlenirken ailelere de bakılıyor.
alışmaya çalış, ılımlı davran
tanımadan niye evlendin ki acelen neydi
kayınvaliden nası birisi kapalı mı
Kocanın ailesinin senden onlara ne?
Ne kadar zamanlık evlisiniz?
Evlendiğin kişi iç Anadolu bölgesi'nden mi?
Nereli Azerbaycanlı falanmı
Azerbaycanda bu kadar tutucu aileleri köylerde görebilirsin artık sayları azaliyor. Ben de azeriyim bizim aile böyle değil
Məndə Azərbaycanlıyam, nəsə bizimkilərə oxşadı
He təəssüflər olsun ki var bizdə də amma məncə bizim millət də get-gedə müasirləşir.
Nəm a xeyirlisi təki
Neden evlenmeden önce düşünmedin
Ayrı yerde yasağın tek çözüm bu
Çok iğrenç ysşanmaz öyle
Evlenmeden önce bilmiyor muydun?
Kürt mü eşiniz?
Herkes kendi dengiyle evlenmeli diye düsünüyorum
Kaç kaç kaç koy tekmeyi gitsin
Alışmaya sen onu o seni öğrenmeye bakacak
Saygı yok mu aranızda?
Kültürden başka soy da mı başka
Oha one zindan bir hayat