bu soruyu daha önce yanlış kategoride sormuşum kategoriyi değiştiremediğim için tekrar soruyorum
uzun süre başka şehirlerde ve ülkelerde eğitim için bulunduktan sonra evlendim aileme yakın olmak ve biraz dinlenmek için ama eşimin ailesinin kültürü vs benimkinden daha farklı olduğu için onlara ayak uydurmaya annesine yetişmeye çalışırken hiç de istediğim gibi olmadı bir kaç yıl kafamı dinlemek istiyordum bu tempodan sonra bir de şimdi hamile olduğumdan şüpheleniyorum daha sakin bi hayat yaşamak isterken aşırı derecede sorumluluk yüklenmiş olacak ne yapmalıyım?
uzun süre başka şehirlerde ve ülkelerde eğitim için bulunduktan sonra evlendim aileme yakın olmak ve biraz dinlenmek için ama eşimin ailesinin kültürü vs benimkinden daha farklı olduğu için onlara ayak uydurmaya annesine yetişmeye çalışırken hiç de istediğim gibi olmadı bir kaç yıl kafamı dinlemek istiyordum bu tempodan sonra bir de şimdi hamile olduğumdan şüpheleniyorum daha sakin bi hayat yaşamak isterken aşırı derecede sorumluluk yüklenmiş olacak ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşinin ailesine yetişmek derken? Ne yapman gerekiyor ki yetişmek için?
yani onlara uyum sağlamaya calısmak ve onlarla bir yerlere gitmek vs
Gitme be kızım. Ben yorgunum de. İşim var de canım istemiyor de. Her yerde olmak zorunda değilsin ki.
maalesef öyle olmuyor bir iki kez erteliyorsun anca
Ayrıca hamilelik sayesinde en az 10 yıl sakin bir hayat yaşayabilirsin.
ben öyle düşünmüyorum yani bi cocugu büyütmek yetistirmek cok zor ki yasım cok genc
Bu yüzden diyorum işte hep uyum önemli diye
eşimle aram çok iyi ve gerçekten kendimi mutlu hissediyorum ama tabii sadece ciftlerin uyumu yeterli olmuyor dogru
her istediklerini yapmayiver
eşim ailesine cok baglı yani mecbur ertelesen de yapıyorsun
esine de soyle bunlari yoruldugunu vs
kendini onlardan soyutla
zor skjxkc
birlikte mi yaşıyorsunuz?
hayır ama sürekli annesiyleyim
geliyor mu sürekli ya
kendisi kaynanasi ile anlayabilmiş mi de sürekli seninle içiçe sanki ya
gelmiyor da sürekli beraber bir yerlere gidiyoruz mecburen
neye mecburiyet var?
yani yok ben gelemem diyemiyorsun her zaman
kaptirmışsın sen paçayı artık şimdiden sonra yok desen anında kötü gelin olursun
Ayrılmalısın üzgünüm
neden eşimle aramda sorun yok
Kaderini Yaşıyorsun
nasıl yani
Kültür farkı var Sen Onları Öyle Kabul Ettin Onlarda Seni Olduğun Gibi Kabul Etsinler
yani bilmiyorum onları kırmak da istemiyorum
Bu kırmakla alakalı bisey değil sen elinden geldiğince onların istediği gibi olmaya çalışıyorsun Onlarda Bunu Anlamalı. Seni Fazla Yormamalılar
bunu acıklamak pek fazla kolay olmuyor ve zaten diyecekler ki biz seni cocuk yap diye zorlamadık vs
Kocan seni sevmiyormu ? ya da Ailesi mi Seni Sevmiyor
eşimi seviyorum yani aslında çok hızlı oldu evliliğimiz ben sadece düzenli bir hayata geçmek istiyordum ailesi de nasıl olsa gelin bize ayak uydurur alıstırırız kafasıyla kabul etti ailesi ile de sorunum yok pek fazla benim istediğim düzenli hayat bu değildi sadece
Senin istediğin düzenli hayat Nasıldı Nasıl bi düzenli hayat istiyordun ?
yani uzun süre baska sehir ülkelerde bulundum zaten koşuşturma zordu eşimle beraber kendime vakit ayırmak istiyordum uzun bi süre düzenli bi hayat kurmak vs
İstediğin gibi olmadımı?
ilk başlarda istediğim gibiydi her şey güzel gidiyordu ve inanılmaz mutluydum tabii ailesine de uyum sağlamaya calısıyordum ama hamilelik vs düşününce strese girdim sonucta cocuk sahibi olmak büyütmek cidden büyük sorumluluk maddi olarak sorun değil ama manevi olarak yasımız da cok genc hazır değiliz sırf bu yüzden ayrılmayı bile düşünüyorum eşimi cok sevmeme rağmen
Sakın yapma Sakın Ayrılma. Alışırsın Çocuğun Olursa seni hayata bağlar kocana bağlar
yani ben Şu an bi cocuk sahibi olacak yaşta ve olgunlukta değilim
O dünyaya getirecegin bebiş seni olgunlaştıracak Tam Bir Kadın Yapacak
tamam da bunu istemiyorum hazır değilim yani eşimde aynı sekilde baba olabilecek biri değil zamanla olgunlastıgımızda tabii ki istiyoruz
Yanlış düşünüyorsun Kaderin Seni bu yaşta olgunlaştırmak istiyor sen reddediyorsun . Şöyle düşün ? Şimdi 2 3 sene çocuk istemiyorsun ?
İstediğin Zaman Ya Yüce Rabbim Çocuk Vermezse ? O Zaman Yanarak Ararsın O zamanda olmaz