Onun aile kültürü çok farklı. Keşke evlenmeseydim çok pişmanım. Her şeye kötü bakıyolar. Araba kullanmak dışarıya çıkmak yüzmek her şey yasak. Bıktım artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durum gerçekten zor ve sana çok üzücü bir hissiyat veriyor. Farklı kültürler arasındaki farklılıklar ve uyum sorunları çok sık rastlanan bir durum. Ancak, bir ilişki içerisinde olmak, ortak bir anlayış ve uyum içerisinde olmayı gerektirir.
Bu süreçte yapabileceklerin neler olduğunu belirleyebilmek için, önce durumu net bir şekilde anlamalısın. Partnerinle açık bir şekilde iletişim kurarak, neyin seni mutsuz ettiğini ve senin için önemli olan şeyleri kendisiyle paylaşabilmen önemli bir adım olabilir. İki taraf arasında daha iyi bir anlayış oluşabilmesi için, nazik ve anlayışlı bir üslup kullanıp, duygularını açıkça ifade et.
Ancak, eğer ortak bir anlayış sağlayamıyorsan veya farklılıkların üstesinden gelmekte zorlanıyorsan, belki de ikinizin de bu ilişkiden ayrılmayı düşünmesi gerekebilir. Başkalarının kültürlerini anlamak ve kabul etmek zor olabilir, ancak partnerinle yaşadığın sorunların sürekli tekrarlanması seni yıpratabilir. Böyle bir durumda, kendini korumak ve hayatına devam etmek için doğru kararı vermen önemlidir.
Sonuç olarak, bir ilişki içerisinde olmak, uyum ve anlayışlılık gerektirir. Partnerinle iletişim kurarak, duygularını ve neyin seni mutlu edeceğini açıkça ifade edebilirsin. Ancak, sorunlar sürekli tekrarlanıyorsa, ilişkinin devam edip etmeyeceği konusunda karar vermen gerekebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sizi anlıyorum bu çok kötü bir durum. Böyle bir durumda öncelikle yuvanızı yıkmak kavga gürültü yapmak yerine konuşmayı seçmelisiniz. Benim fikrim bu tarz ailevi konularda bir uzman eşliğinde konuşmanız. Uzman görüşü karşı tarafı ikna etmede sizin de bir birey olduğunuz ve haklarınız olduğunu fikrine daha kolay ikna eder...
00 Yorumla
+1 yılEşinizle aile kültürlerinizin farklı olması zorlu bir durum olabilir, ancak bu durumla başa çıkmanın birkaç yolu vardır. Öncelikle, eşinizle açık bir iletişim kurun ve her iki tarafın da birbirini anlamasına yardımcı olacak şekilde duygularınızı paylaşın. Ayrıca, aile kültürlerinizin farklılıklarını anlamak ve kabul etmek için çaba gösterin. Eşinizle birlikte, her iki kültürün de güçlü yanlarını birleştiren bir aile kültürü yaratabilirsiniz. En önemlisi, birbirinize saygı gösterin ve birbirinizi sevin.
00 Yorumla
+1 yılZamanında çok sevmiştim ailesininde düzgün bir hayatı yoktu oda ailem düzgün değil diye istememişti çok üzülmüştüm çok sonra fark ettim o benim için doğru olanı yapmış. şu an mesela yine o aileye almaya kararlı iletişimi kesmiş onlarla emin ol bir ay bile konuşmuş olsaydın görürdün aile yaşantısını. Çok üzüldüm gerçekten ya eşin birşeyler yapmalı ya sen herşeyi onlardan gizli yapmalısın ki bu hapis demek. Yol yakınken boşan çoluk çoçuk yoktur umarım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
83Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba Aile kültürlerinin farklı olması, evlilikte karşılaşılabilecek doğal bir durumdur ve bazı zorluklar yaşanabilir. Eşinizle açık ve dürüst iletişim kurmak çok önemlidir. Farklı kültürlerin getirdiği beklentileri, değerleri ve gelenekleri konuşun ve anlayışla karşılıklı olarak dinleyin. Karşılıklı olarak birbirinizin bakış açısını anlamaya çalışın. Empati göstermek, farklılıklarınızı daha iyi anlamanıza ve birbirinizi desteklemenize yardımcı olabilir. Ortak noktalarınızı keşfetmek için birlikte zaman geçirin ve ilgi alanlarınızı belirleyin. Ortak ilgi alanları, ilişkinizi güçlendirebilir. Eşinizin ailesini ve kültürünü daha iyi anlamak için zaman ayırın. Birlikte zaman geçirerek ve aile üyeleriyle konuşarak, aranızdaki anlayışı artırabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılŞu bir gerçek bunu zamanın da bize söylediler şimdi biz gençlere söylüyoruz ama anlamıyorlar. Biz bir birimizi seviyoruz. Her şey bu kadar basit değil. Herkesin bir çevresi ve kültürü var. O yüzden evlenmeden önce hatta söz kesilmeden önce güzel bir çevre araştırması yapılmalıdır. Ama şimdi söyleyince gençler ben ailesi ile değil sevgilimle evleniyorum diyor.
Burada yapmanız gereken eşinizle konuşup çevre değişikliği yapmak. Bu onları rahatsız büyük ihtimal rahatsız edecek burada sizin dik bir duruş sergileyip onların rahatsız olması benim mutsuz bir hayat yaşamama sebep olamaz diyerek net cevabınızı vermeniz gerekmektedir.
13 Yorumla
Soran+1 yılAksine ben sevgiliyken bile ailesiyle tanışdım sevgilimlede benim kültürüm boyle dedim. Sizin gibi değilim dedim. Hepsi bana hiç bir şey değişmeyecek diye söz verdiler. Evlendikden sonra kendi bildiklerini yapiyolar. Sözleri falanda unutdular.
- +1 yıl
Eşinle başla ilk önce işe zaten onlar eşinin düşüncelerine müdahale edemez hale gelecektir. Sen ona böyleyken nasıl hissettiğini söyle boğulduğunu bunaladigini anlat kendine değer vermen çok önemli bu noktada. Kendini ilişkinin merkezine al. Eğer anlayış göstermezse. Naz yap içine dön sınırlarını çiz. Sana en güzel yardımım Esra Ezmeci 'nin kitaplarını okuman demek olur. İyi ol güzel insan ;)
- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik zor bir müessesedir. Ki bunun farkındasınız. Sizi beğenmişler sevmişlerki gelin olarak almışlar. Siz bu saydığınız şeyleri bekarken de yapiyordunuz muhtemelen. Şayet gezmeyi yüzmeyi kötü olarak görürlerse onlara deyin ki sizden önce bunları yapıyordum. Bile bile aldınız. Ki bunlar kötü şeyler değil ki.
Şunu da belirteyim karakter kadsr önemli bisi yok. Kişinin niyeti kötüyse evden burnunu dahi çıkarmadan her türlü pisliği yapabilir. Ama kişi temizse en pis ortam da bile kök söktürür.
Burada asıl problem sen değilsin. Kendini tamamalayamamis olan esiniz. Eşiniz arada sıkışmış kalmış. Eski yasantidan bıkmış ki sizin gibi modern çağdaş biri ile evlenmek istemis. Ama birey olmadığından ailesine söz geçirmemiş. Şunu diyebilirdi ; anne , baba ben eşimi seviyorum , onu tanıyorum , o yanlış birseyler yapmıyor. Sizde onu bu şekilde kabul edin.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı bizimkiler de öyleydi yani eşimin ailesi kadın cinayeti haberleri çıkınca bile haketmiş orspu diyebilen bir kaynanam var araba kullanan kadın sigara içen kadın gezmeye tek başına çıkan kadın gözlerinde hep orspıdır onlar için benim ehliyetim vardı zaten babam doğum günüme araba aldı arabamı da kullanıyorum sigaramı da içiyorum kdkdk geziyorum da yüzüyorum da bunlara tolerans gösterilmez bacım ne kadar taviz verirsen o kadar üstüne binerler ben rahat büyüdüm sürekli bi laf sokuyodu babasının evinde rahat büyüyene hiç bi şey yaptıramazsın babasının evinde sıkı büyüyen kocasına 4 elle sarılır bilmem ne kocama da sarılıyorum rahatlığıma da
20 Yorumla
+1 yılO kadar cok etken var ki evlilikle ilgili. Senin acindan en olumsuz olan kultur catismasi -ki asla hafife alinacak birsey degil. Esinle birbirinizi seviyorsaniz ve her iki taraf da duzelme yonunde adim atma taraftariysa terapi alabilirsiniz ama bunu istemesi lazim. Ben de ugrasiyorum evliligimi kurtarmak icin, ama benim esim terapiye yanasmiyor. Sorunlar gitgide buyuyor ve inanin bana o kadar kucuk bir kar topu olarak basladi ki hersey, su an cig gibi… Konusabiliyorsaniz ne ala, hala umut var. kendinizi, mutsuzlugunuzu ifade edin. Sakince, kavga etmeden. Cocuk var mi?
21 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Asla taviz verme asla eşimin ailesinde öyle son derece cahil cuhelalar. Ben ne elimi birşeye sürerim nede onların isteklerine ayak uydururum karşı olan ne varsa herşeyi yaparım. Eşimin suçu eşim en başından beri ailesinin bu kadar yobaz olduğunu söyleyecekti sımdı onlar bana ayak uydursun ben degıl sende ayak uydurma aşkım yoksa başını ezerler.
20 YorumlaYa bu kadar basit mi ayrıl boşan demek her şey çocuk oyuncağına getirmişsiniz arkadaşlar evliliğin illaki zorluklar olacak bunu eşinizle konuşun size biraz eşinize ayak uydurun biraz alttan almaya çalışın biraz da bekar hali gibi davranmayın artık siz bir evlisiniz biraz o şekilde bakın
11 YorumlaALLAH sabır versin kardeş biraz basit olacak ama herkesin dediğini bende diyeceğim baya geç kalmışsın bunları çok önceden düşünmen gerekiyordu... Hele ki o tarz düşünen insanları yontmanda doğruyu öğretmende çok zor maalesef çünkü o düşünceler onların beynine işlemiş oluyor ne desen boş onlara fayda etmez... ALLAH yardımcın olsun iyi düşün iyi hareket et yinede yuva yıkmak kolay bir şey değil çünkü...
00 YorumlaKızılcık Şerbeti Doğa sen misin? 😂
Şaka bir yana, gerçekten zor bir durum... Benim de eski nişanlımın ailesi o kafadaydı, nişanlım da onlardan çok farklıydı. Kendileri yapınca sıkıntı olmuyordu ama başkası yapınca laflar tükenmiyordu. İlk başta ayak uydurmaya çalıştım, ilişkimiz bozulmasın diye sustum ama karşıdakimden çaba göremeyince susmayı bıraktım. Defalarca nişanlımı da uyardım ama bir şey yapmadı çünkü anne kuzusuydu. Ben de harcanmamak için yüzüğü attım:) Bir evlilik kolay olmuyor, bence sırf ailevi yapısından dolayı bu şekilde aceleci karar verme. Senin de iki kişilik bir ailen var, bunu da düşünerek karar ver. Gelmeleri, gitmeleri azalt aynı şekilde eşini de uyararak rahatsızlığını dile getir. Umursamıyorsa da biraz yalnız bırak onu, sessiz sedasız bir ara verin. O dönemde seni anlayamıyorsa zaten zaban kaybına üzül... Tabii senin kararın, ben sadece düşüncemi söyledim. Hakkında hayırlısını diliyorum canım.00 Yorumla
+1 yılYa şu bosanin diyenlere hayranım çok kolay dimi bir yuvayı dağıtmak bir emeği heba etmek bosan ya çok kolay tek kelime çıkıyor ağızdan. Kardeşim bırak dinleme kimseyi otur kocanla konuş biraz sen onlara adım at biraz da onlar sana uysun tamamen de kendini bırakma ama birazcıkta uyum sağlamaya çalış huzurun düzelir denemeni isterim eğer eşini seviyorsan yuva yıkmak kurmaktan çok kolay inan buna
00 Yorumla
+1 yılBenim anlamadıgım evlenmeden önce de böylelermiydi yoksa sonradan mı değiştiler. Eğer böylelerse sen değişirler düşüncesiyle bile bile kendini ateşe atmışsın. Büyük konusmak istemem ama belli doğu şehirlerde yaşayan veya oralı olan biriyle kesinlikle evlenmem. Benim yaşamımla onların yaşamı bir olmuyor çunkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyasak nedir yaaa? karşı aile ile kültürel çatışma yaşayablirsin, bu yüzden mümkün olduğunca az biraraya gelirsin🤷♂️eşinde her zaman senin yanında olur. ama cıvıık cıvık ve üzerine konan yasakları anlayamam.. bu gibi durumlar ya eş için boyun eğip, işkence içinde yaşamak olur.. ya da cesaret edip, ölçüp tartıp evliliği sonlandırmakla son bulur ve kurtulur bu ızdıraptan.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılDogu ve Batının çarpışması. Bu Game of Thrones degil ki Ateş ile Buzun Dansı olsun…
Farklı kültürler, kişilerinin birbirini ne kadar çok tanıdığına, değer verdiğine göre ya renklendirir ya da tahrip eder…10 Yorumla Ataerkil toplum bilincini yanlış anlamış insanlar maalesef. Keşke evlenmeden önce bunu az biraz farkedebilseydiniz. Ama yapmak istediklerinizinden vazgeçmeyin. Siz de bir bireysiniz evlendiniz diye kimsenin kölesi olamassiniz evlilik bu değil.
10 YorumlaHakikaten bıktım böyle insanlardan. siz neden evlenmeden önce dikkat etmediniz cehalet en kötü şeydir nasıl fark etmediniz hayatınız zehir olur bunlar namus ayağına kötü şeyler düşünenilir bile iğrenç bir durum Allah yardımcınız olsun.
00 Yorumla
+1 yılBunları evliliğe adım atmadan önce anlaman gerekiyordu yani o zaman aklın neredeydi diye sorarlar yani dediğin gibi onu sevmiyorsan ve aşırı mutsuzsan yapacak pek bir şey yok yollarınızı ayıracaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce modern olduğumu biliyolardı. Bana hiç bir şey değişmeyecek dediler evlendikden sonra her şey değişdi
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Kısa sürede alisirlar. Azıcık sen tolerans göster yavaş yavaş sindirsinler. Kocanı biraz ikna et onlara anlatmasin onların olmadığı yerde sür arabanı. Türk milletiyiz bizde olmayanı başkasında görünce tepki veririz hemen.
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede ki boşanmaların en büyük sebeplerinden birisi de kültür farklılığı. Kafelerde parklarda buluşup aşkım canım demeyle evlenip aynı evde birlikte yaşamak çok farklı.
10 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine sözü aslında tam olarak bunu anlatıyor evlilikte kültür farkı olması ya bütünü ile kendinden vazgeçmektir ya da mutsuz son bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz evlenmeden önce bunları bilmiyorlar mıydı? Ya da hiç bahsetmediniz mi? Eşin ne diyor bu konuda. Ayrı evde misiniz yoksa aynı evde mi? Ucu açık bir soru sormuşsunuz. Ayrıca yorumlara bakıyorum Faşizm kaynıyor. Ulan kürtler sizi si... mişler mi ki zorunuza gidiyor. Ben de bir kürt olarak çok modern yenilikçi ve değişime hazır olan biriyim. Herkes aynı mı yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuudi Arabistanlı kadınlar bile Suudi kral Selman tarafından kaldırılan yasakla artık araba kullanabiliyorlar. Senin evliliğin tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisini andırıyor eee böyle ağlamak yerine boşanma davası açsana ya.
21 Yorumla
+1 yıleşinle konuş birbirinizin farklılıklarını kabul etmeleri gerektiğini çünkü seninde yetişkin bir birey olduğunu ve yaşam tarzına karışılmaması gerektiğini anlat eğer anlayış gösterip ailesiyle konuşursa iyi olur eğer ailesine hak verir ya da sana biraz anlayışlı olmanı söylerse pişman olduğunu birde ona söyle çocuğunuz yoksa ayrılık kolay olucaktır
00 YorumlaÇok zor bir durum sen yinede canını sıkma her olumsuz şeyden bir şeyler öğreniyoruz, bu şekilde evliliğin devam etmez eşin anlayışlı biriyse bir orta yol bulunur değilse sen kendi ailene veya en yakın kişilere bu konuyu açıp durumunu anlat. Sana destek ve yardımcı olacak insanlar onlar. burada sana ne denilirse denilsin sonunda yine en son kararı vericek olan sensin. Hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun.
00 Yorumla
+1 yılBence bu konuyu eşinle konuş güzelce bir aksam bas basa yemek hazirla mumlar vs. Güzelce karşıla öp sarıl ve seninle konusmam gereken şeyler var de derdini eşine anlat eger seni kaybetmek istemiyorsa anlasyisla karşılar ve ailesi ile konuşup bu durumdan rahatsiz olduğunu eşime karışamazsiniz onun eşi benim o benimle evli diye güzelceeee konuşup bu durumlardan seni kurtarir aksi takdirde eşin de seni anlamazsa gençliğine yazik etme bitir derim.
00 Yorumla
+1 yılAnd it's very difficult to let get chickens or turn in the classroom while earlier although he had some juice and why do you have a hair didn't you know
01 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce görmek lazım böyle şeyleri ama olan olmuş boşuna canını sıkmamayayım iyice. öncelikle karşına al başbaşa konul durumu. Baktın olacak gibi değil. Ayrılırsınuz yapacak bişey yok.
00 Yorumla
+1 yılDurumum kötü seni anlıyorum işin zor belli ki karsindakilerin bakış açısı seninkiyle tam tersi. Önce eşinle sonrasında eşinle beraber ailesi ile konuşun saygı duymazlarsa böyle gitmeyeceğini bilsinler... boşanma sebebi olmasınlar konuşmak istersen dertlesebiliriz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce biliyor olmanız lazım. Denize girmeni, araba kullanmanı istememesi kültürle alakası yok ayrıca, kafa yapısı böyle. Ne zamandır evlisiniz bilmiyorum ama yolun basindayda konuş, ortayl yol bulun. Ama araba sürdurmeyip , denize sokmadigi için de hayıflanmak olmaz.
00 Yorumlaboşanmak çok uzak bi seçenek değil bence düşünme bile
31 Yorumla- +1 yıl
@Gallok O nasıl bir laf ya? Kadın kocasından veya kocasının ailesinden baskı görüyorsa tabiki boşanacak başını eğip razı mı olsun? Kölelik mi yapsın?
Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Ben bu sitede böyle evlilik uyumsuz olmaz diye 50 kere yorum yaptım. Hatta reelde cevremdekilerede söyledim. Ama hep suçlu oldum.
10 YorumlaSen ailesi ile degil adamla evlisin!
onunla dalgaboyunuz tutarsa akar gidersiniz.
esini kazanmaya bak!
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce sana ailesinin İngiltere prensesi ve Prensi mi olduğunu söyledi kör müydün güzel kardeşim görmedin mi
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Eşinizi ve ailesini evlendikten sonra mı tanıdınız?
Zira bunları evlenmeden önce görmüş olmanız gerekiyordu diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bunları enine boyuna düşünmek gerekir ki ilerde pişman olmamak için senin yaşadığın da bu durum çok zor gerçekten iyi düşün derim
00 Yorumla
+1 yılKızılcık şerbeti geldi aklıma pardon bacim ckksöclslx ayrıl bence aşk demek hayatını yok etmek demek değildir
00 YorumlaZihniyet uyumsuzluğu en büyük engeldir tek çözümü mecbur ayrılmak, çünkü ya alışman gerekiyor ya da onların düzelmesi
00 Yorumla
+1 yılEşinin kültürünü dinleme kendi bildiğini yap boşanacak duruma gelirseniz de boşanın onlardan çok daha iyisini bulucagina eminim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkom hiç mi birisi size bunları evlenmeden önce söylemedi, düşünmediniz. Böyle yasaklara nasıl boyun eğip evlenirsin ya
00 Yorumla
+1 yılSabırla olun bütün sorunların üstesinden geleceksiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin?
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Bu işin sonu aile mahkemesi gibi duruyorda Allah korusun
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Aklıma kızılcık şerbeti dizisi geldi. Cidden çok kötü bir durum umarım düzelir bir an önce
12 Yorumla- +1 yıl
orada en azindan mantikli olan dini yasaklar vardi evde kopek beslememek gibi alkol icmemek gibi ama bunlarda araba kullanmak yasak 😑😑
- +1 yıl
O dizide mantiksiz olan tek sey erkek doktora gitmemek ve zorla kiz evlendirme
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun muhtemelen biz birbirimizi seversek herşeyi aşarız diye düşünüp evlendin
10 Yorumla ailesini karıştırmayacak kadar olgun olmalı eşiniz bunu onunla konuşun bence o çözebilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Evlenmeden düşünmek lazım şimdi yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılKültür farkı önemli ama geride kalan etkenleri de göz önünde bulundurarak bir karar verilmeli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Çok kötü bir durum gerçekten de ozgurluklerinizi kisitlamamalari gerekiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Sen demekki direk araplasmis mankurt bir aileye denk geldin. Yazik sana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Şimdi onlara göre seks yapmakta yasak haram gereksizdir geri kafalı insanlar 😏
00 Yorumla
+1 yılSanırım kız kulesi yıkılıp oraya bir özgürlük heykeli de oraya yapılmalı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilecek bir şey yok
Belki uyum sağlamak ya da kendine uydurmak
Ya da malum00 Yorumla
+1 yılBazen yanlışlıkla bir şeyler alırsın ya öyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılBoşanabilirsin. Mantıklı olmak önemli evlilikte. Belliymiş bu duruma geleceğiniz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşine git, başlarım ailenin kültürüne, bana karışmasınlar s... rim belalarını de
00 Yorumla İşin zor. Ya kabulleneceksin ya çekeceksin, değişir diyenlere aldanma.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce dikkatin neredeydi? Neden bunlara dikkat etmedin... ?
00 Yorumla
+1 yılilk 5 yılda çok sorunlar oluyor ama atlatırsan da uyum sağlarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam! Kültür farklılığı olabilir önemli olan eşinizle anlaşabilmenizdir. birbirinizle vakit geçirerek zaman harcayarak ya da eşiniz ailesi ile vakit geçirerek daha kolay kültürlerini öğrenebilirsiniz emin olun zor değildir sadece kendi aileniz gibi benimserseniz her türlü zorluğu baş edebilirsiniz önemli olan kültür değil ailenizle ve eşinizle ne kadar iyi anlaşabildiğinizdir gerisi kendiliğinden çorap söküğü gibi gelecektir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi herkesin bu durumu yaşamaması için dikkat etmesi gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu korkumdan dolayı 1 ay önce yüzük attım hayatımı cehenneme cevirmeme gerek yoktu evlenmesem de olur dedim
10 Yorumla
+1 yıloha cok cahiller nerden buldun bunlari benkm ailem biel yobaz ama araba kullan diyor benkm ailem herseye karisiyor ben bile dayanamiom sne gidip öyle adamla mi evlendin of ne yaptin sakin cocuk yapma bari
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle aile kültürlerimiz farklı. Çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler