AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Kendini kötülemekte ve milli (yerli) olan her şeyden hızlı uzaklaşmada üzerimize yok.
"Abi arabayı yavaş sür toslayacağız şimdi!!!" "yaaaav biz Türk'üüüüüz birşey olmaaaaaaz:)".. GÜMMMM!!! zaten hep bundan dolayı bu başımıza gelenler.. yumurta gö. te dayandığı an aklımız başımıza gelir. En uyuz olduğum konu. Vurdumduymazız:/
Her şeyi dine dayandırmaları. Özellikle de siyaset.
boleynist buldum :O :O
Sende mi bendensin? :D
fazlasıyla :D
toplumda rahatça;
*yere tükürme
*hınkırma
*ve garip sesler çıkararak iğrenç şekilde burun çekme ya da sümkürme
ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :(
Illa kendi memleketlerinden gelin ya da damat alma hastaligi.
Din'in günlük hayata abartlılı bir şekilde karıştırılması. Saçlamanması. Herşey günah denecek raddeye geldik
Dedikodu, fesatlık ve çıkarcılık üzerine kurulan menfaat ilişkileri.. vazgeçmeyen bir toplumuz maalesef.
Hangisini sayalım? Yanlış anlamayın amacım kötülemek değil
Herkesin herşey hakkında fikri olması, herşeyi bildiğini sanması.
Sanata ve bilime gereken önemin, değerin verilmemesi...
Kapidan içeri girince daha ayakkabımı çıkaramadan başlayan öpüşme merasimi.
türk toplumunda en beğenmediğim davranış kendilerini kötülemeleridir böyle bir şey olabilir mi yaaaaaa
Her sözün sonunda * ile konuşulması veya yazılması.. ve türk toplumunun artık genine işlemiş olarak düşündüğüm kazık atma ve kızlara laf atma futbola tapma ve tayyipe oy atması :/
Yaşlılarin gençlerin ne halde olduğunu bilmeden yani hasta mi engelli mi olduğunu bilmeden toplu taşıma araçlarında başımıza gelip söylenMeleri çok rahatsız edici bir durum.
herkes akıl kitabına göre birşeyler uydurup doğru ve uygun olduğuna önce kendi inanıp sonra başkalarını inandırmaya çalışıyor yol gösterici geleneğine karşıyım
Apple'ın sayfasında yeni iphone'un özelliklerine tüm dünyadan yorumlar yapılıyor. Şu kalp ritmi, kalori yakma olayını telefonu yastığın üzerine koyarak doğru çalışıp çalışmadığını check eden tek kişi Türk daha ne diyim ki :D
samimi değiliz, insanın yüzüne farklı arkasından farklı konuşuruz
çok dedikodu yaparız
misafiri seviyormuş gibi yaparız
erkekler istediği kızla çıkar istediğiyle yatar ama kendi kızı bacısı asla yapamaz... bunları dahada artırabiliriz
Samimi degilmiyiz? Sen samimi olmayan toplum gormemissin. Avrupa dakilere gore biz samimi olmaninin kitabini yazariz
samimiyetten kastım sıkı fıkı arkadaşlık değil, yaptığıyla söylediğinin birbirini tutmamamsı
Neden başlasam bilemedim o kadar çok ki. Ama en sevmediğim yani toplumsal hafızasının olmaması ve araştırmak gibi. bir özelliğinin bulunmamasi koyun gibi herşeye inanması içinde bulunduğu durumu kavrama kabiliyetinin olmaması
Aman onu yapma elalem ne der aman öyle davranma elalem ne der denmesinden nefret ediyorum
elaleme gore yasıyoruz sankı
Kendi hayatımız var sonuçta kime ne..
aynen haklısın renkdasım
elalem ne derse desın banane ya
ole dıyenlerın suratına osur ya da gegır guzelım :))))))
😂😂
Yapar misin tatlim:)))
Ülkenin bölüneceğini göre göre susması sanki herşey güllük gülistanmış gibi susmaları..
yazık diyorum
Yolda adam öldürseler dönüp bakılmaz iki sevgilisi öpüşse demedikleri kalmaz
Saygısız insan çok. Özellikle kiz veya erkek frketmez kendini bgenmis tavrlari.
Söyleneni anladığı halde anlamamış gibi "he" demeleri
içten olmadıkça , bozguncuları içinde barındırdıkça hiçbir hareket ve geleneği sevmiyor ve benimsemiyorum.
Begenilecek davranislar mi kalmis, eskilerden bu yna gün gectikce bozulan bir toplum kalmis...
Dışarıda Karısını Öldüresiye Döven Kocalara Kimse Dur Sen Napıyorsun Demezken,
El Ele Tutuşan Sevgililerin Ahlak Zabıtalığının Severek yapılması...
Beğenmediğim; bilmedigini kabullenememek.
Beğendiğim; misafirperverlik ve yardimseverlik.
dedikodu.. bırak aileleri, koca devletleri ülkeleri yıkmıştır..
Türk toplumunda beğenmediğimiz davranışlar ve gelenekler Türk milletinin öz yapısında olmayan , sonradan ortaya çıkan davranış ve geleneklerdir.
7 den 70 e ben bilirim düşüncesi hep başkalarının işine karışmak ve akıl vermek
faşist olması ( ne kural bılır ne ınsanlık ne de laftan anlamayı )
Dovme ve piercing bunlari gorunce hemen yorum yapiyolar hic sevmiyorum bu huylarini bir geri kafaliliktan kurtulamadilar
Ahlak olarak çok kötü bir durumdayız. Sokaktaki saçma çözüm yolları otomobili park etme. Saymakla bitmezzz...
Tüm Duyguları Bastırılmış bir toplum. Efendilik/Örf/Adet/Din/Min diye tüm Duygu ve davranışları bastırılmış
Körü körüne kendisine öğretilenlere inanması.
Aileden aldığı neyse üzerine bir şeyler katma geliştirme ya da reddetme eğiliminden ziyade,
direk bilgi olmadan fikir sahibi olması.
islamı babadan oğula geldiği gibi kabul etmek şüphe duymamak araştırmamak.
aynen ya cumadan cumaya bide bayram namazına gidiyolar
ozge sen cok mu gıdıyosun pekı
Alışveriş kültürü yok. Magazaya girer girmez meraklı davranışlarıyla sagı solu dagıtan bizim ınsanımız bızım halkımız en ucuzunu arayanda bızım halkımız...
Başlık parası. Sevgilim ile sevgili olabilmek için babasına arabamı verdim. Kız çok pahalıya mal oldu bana. Neden bu başlık parası varki. Evlenebilmek için de evimi istiyorlar :(
Kesinlikle gıybet.. bizim milletimiz kadar dedikoducu bir millet yok yeminle..
Sokaklarda düğün yapilmasi. hastasi var yaslisi var. yine sokaklara pazar kurulması.
Rasgele zile basma neymiş altaki açmıyormuş hele o pazar günü bir bitmediler :(
ne güzel eğlence var desene ben ankaradayken evin zilin bassalarda onlar bende eğlensem nerde o günler sen yine kıymetini bil daha kötüsü yok yaa birileri ölse daha mı iyi
başka gün sabaha kadar bassın pazar günü basmasın arkideş
Saf ayağına yatıp, cümle alemi kandıran aslında tilkiden daha kurnaz olan insanlar...
bacak bacak üstüne atmanın ailenin yanında sigara içki içilmesinin ayıp görülmesi gibi önyargılar
birilerine koca bulmaya çalışmak sanane arkadaş başka işinizmi kalmadı
cok sacma ya bır de evlenmıyo musun tarzında konusmalardan da nefret edıyorum sanane yanı evlenmek ıstemıyorum ben belkı
erkeklerin renkli pantalon giymesine karışanlar mal mal sözler etmek
Cenaze evinde su yemek yeme olayi yok mu helva bilmem ne sanki Dügün evi :/
dönerin son lokmasıyla ayranın son damlasını aynı anda bitirmesi..:)
"Biraz daha ye ya daha var. Koyimmi daha? E doymadin ki ama ye iste. Ye biraz kilo al kilo uflesem ucucan. Koyuyorum.
Eski insanlari mezardan kaldirsan ne ni oldurun beni oldurun diye bagirir. Osmanliyi diriltsek bunlar bizim torunlarimizsa biz cehennemligiz derlerdi
kadının durumu
fakirin fukaranın durumu
eğitim
sağlık
güvenlik
hayat pahalılığı
geri kafalılık
daha sayayım mı?
Yorumları okudumda kendini bu kadar kotuluyen baska bı mıllet yoktur heralde :D turklerın en begenmedıgım yanı bu kendılerıne guvenlerı yok
İnsanları kıyafete göre yargılamaları..
Düşünce özgürlüğünün, olmaması, herkes belirli bir duruma ayak uydurmak zorunda sanki..
Yere tükürmek, Yabancı ülkelere özentilik, kanlı çarşaf, ön yargı, zefke rahata düşkünlük.
Bunalar gelenek değil yalniz
Davranış ve gelenek dior farkındaysan:) @melisis bitane geleneğe örnek verdiğimin farkındayım. zefk ve rahata düşünkük; kadınlara olan düşkünlüğümüz yüznden osmanlı geriledi içimize karışan yabancılar yüzünden. günümüzdende örnek tayibin yaptırdığı saray gibi :) yere tükürmekte kemal sunalın bir filminde konu edinmişti yabancı bir ülkede adamın biri yere tükürüyor kesin buda türk diyip yanına gidiyor :) ve ön yargı : biri ile ilk tanıştığında nerelisin die sorarlar hemen. onun bulunduğu memleketine yakınsan sana karşı iyi olur. Yok onun sevmediği bir yerse memleketin sana önyargılı bakar aynısın gibi düşünür.
Arkadaşlar tekrar diyorum türk toplumu söylemi yanlıştır bu ülkede yalnız türkler yok. Türkiye halkı söylemini kullanın
Bazı gereksiz akrabalık bağları. sırf akraba olduğu için görüşülen aslında yüzüne bakılmaması gerekilen insanlara deger veriyomuş gibi yapılması
kadınlara şiddet
hızlıca galeyana gelebilme
müthiş cahillik
kendinden olmayanı aşağı ve hor görme + benciilik
bir yalana körü körüne inanılabilmesi
...
çoğaltılabilir
komşu dedikoduları
kültürel yetersizlik
kişilerin düşüncelerine saygısızlık
suç işleyenlerin hapse girmeden salınması
etrafta boş boş gezen tipler
herkesin birbirinin özel hayatını merak etmesi
Aklıma nerden geldi bilmiyorumda Düğün bittikten sonra o geceye yollarken sırta vurma geleneği nedir ya? şimdiden düşünüyorum o sırt ağrısıyla faaliyette bulunamam ben :D
İnsanları sürekli bir kalıba sokma çabası farklılıklara saygı göstermeme durumu
Ağzı bozuk oluşları..
Küfür eden erkek ve kadınlardan tiksiniyorum..