AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
oğlum şu misafirlerin elini öp hadi diyen anne kültürü =)
Osamnli devletine saygim cok buyuk ama biz burada geriye gidip osmanlı türkçesi görüyoruz gelişmiş ülkeler ise marsta yasam bulmaya calisiyo buda cok sacma bir sey geliyo bence
Osmanlicayi muhendise falan ogretmiyolar ya gittigin bolume gore o dersi islersin Tarih bolumu gibi bolumlerde ogretilmesi gayet mantikli
Hayır daha bolum secmedim
emin ol avrupa tarihçileri osmanlıca yı bizim tarihçilerimizden iyi biliyordur. öyle olmasa binlerce devlet evrakını cumhuriyetin ilk yıllarında parayla satın almazlardı diye düşünüyorum
Bu toplum insanı öğütüyor kendisi olamıyor insan gerçekten topluma devrim şart eğitime de öyle
Genelde gerikafalılık yoksa bence en iyi toplumlardan.
Erkeklerin rus kızlarında italyanlara hayran olması elinizdekilerle yetinin arkadaşlar :d
ruslar da sinirlarimiz icerisinde degil mi ki?
bkz: Her yaz Antalya *-*
@sallayan ama bir sürelik burdalar :D
Ne demis ütad;
'Seni uzaktan sevmek Asklarin en güzeli ' 🎶
Artik nasil duygusalsak.. Degerimizi bilemeyenler utansin :D
@sallayan bu ne alaka :d
Yilda 4 ay ya varlar ya yoklar. Buna ragmen mesafe tanimaksizin yollarini gözlüyoruz sevdiceklerimizin. Bir italyan bir türk kizini km lerce uzakliktan sever mi M
üçkağıtçılık
dürüst olmayan ticaret. bir de müslümanız ya...
Ben türklerin çoğu davranışlarını sevmiyorum herşeyi olumsuz bakıyorlar
çocukken evlendirilme çok eşlilik bence en kötü davranışlar
Tembellik, kolaya kaçma, gereksiz övünme, değeri geç anlama, çokbilmişlik..
herşeyi çabuk unutuyoruz ona ayar oluyorum mk bir de şu akpartiye yamanıp din ayağına parayı götürenlere ayarım alayı orspucocu
Gerdek gecesinden sonra kanli ortuyu alip baskalarina gostermek kocasi bildikten sonraaaaa gerisi bos bence
Trafikte kornayı temel ihtiyaç su gibi kullanmaları, bugün en çok buna sinir oldum.
Herkesin eli kornada, canı sıkıldıkça basıyor millet.
büyüklerımız ne dıyorsa odur
büyüklerımıze saygı gösterelımde her zaman büyükler haklı degıl sonucta
bir insan dar giyince angut gibi bakan toplum kitlesi var ya neyse ben gidiyorum...
garip sesler çıkarıp yolun ortasına tüküren dayıları arabamın arkasına halatla bağlayıp yollarda sürükleyesim geliyor
Gerdek gecesi çarşafı olayı bir de düğünlere giderken arabaların korna çalarak konvoy yapması.. Hiç akıl erdiremedim
O nedir ya gerdek gecesi çarşafı?
Gerdek gecesi bozulan bakirelik sonucu dökülen kanı damadın annesinin komşulara göstermesi.. Saçma sapan bir iş @yumega
O neymiş öyle ya ilk defa duydum? Böyle bir saçmalık olabilir mi öldürseler kimseye göstertmem onu.
Oğlumuz erkek oldu ya onu kanıtlayacağız @yumega
Akraba evliliği, gerçi biz Rumeli Türklerinde yok ama Anadolu ve Karadeniz'de çok yaygın. Akdeniz ve Ege bölgesinde de var.
islamın koyduğu prensipler dışında kimseyle evlenmeyiz bende Karadenizliyim saygılar
yav cok uzaktan akrabada olsada evlilik olur mu size sorayayım dedim
İslam kesinlikle akrabanla evlen demiyor canım kardeşim. Sadece o dönem yaygın olduğu için evlilikleri bozmamak adına karşı çıkmamış.
"Pek yakınınız olan bir kadınla evlenmeyin; çünkü çocuk zayıf, çelimsiz olur" hadisiyle Hz. Peygamber bilhassa akraba olmayanlarla evliliği tavsiye etmiştir. Ayrıca Hz. Ömer; "Zayıfladınız, neslinizin güçlenmesi için akraba olmayan yabancı kadınlarla evlenin" diye bir söz söylemiştir.
Türkiyede yaşanmaz afedersin kimse üstüne alınmasın ama geri kafalı çok fazla özgürlük 0 kaçan kurtulur gibi bakıyorum ben
Nerde yaşıyorsunuz
şuanda istanbuldayım 1 ay sonra gidiyorum LA
Darısı başıma
Yardimci olmak isterim
haklısın
benim beğendiğim davaranış günden güne bitmeye yaklaşsada yardımlaşmak beğenmediğim davranış ise toplum olarak artık bazı şeylere taahhümülüz kalmadı
Yere balgam tükürmek, burnunu eliyle sokağa sumkurup elini üstüne surmek, çöpleri yerlere atmak , duvar diplerine işemek daha sayayım mi :-D
laf tasimak. bundan dolayi nerede olursan ol iyi konusman lazim. bir insana akil versen bile bil ki o sana bir suc olarak geri dönecek.
muhafazakarlık adı altında etmediklerini koymamaları
Gelenekçilik bile yetertürk toplumundan nefret etmeniz için. kadınların cinsel obje erkeklerin ise potansiyel sapık muamelesi gördüğü tek ülke burası..
Birisinin bir yerin tarifini sorduğum zaman orada bulunan herkesin lafa atlaması.
okusun büyük adam olsuncular, * . nıza koyayım hepinizin :D
baskasinin dusuncelerini kafaya takmak en sevmedigim huyu bu toplumun
Yere lööök lööök tüküren. Mikropmanlar:-) onlar insan değil ya.
Genelimiz çok saf ve yumurta göte dayanmadan bişey yapmıyoz ama türklükle gurur duyarm
Yok ki hepsi doğal yapmack değiliz en azından neysek oyuz :)
Duygusallık, pazarlık yapmak alıverişte, çocukları 80 yaşına da gelse çocuk gibi kollamarı
Falan komşunun oğlu/kızı uzaya çıkmış diye başlayan karşılaştırmalar.
Günümüz deki arap ozentligi b*k var arapcilikda..
el öpme , ölü evinde helva yeme ( ölü evine yemek götürülse daha mantıklı )
Türk toplumunda yönetimi beğenmiyorum. Çünkü hırsızlık kötü bir şey
2 kişi yan yana gelince hemen dedikodu yapması. Yapmayın abi, zevk mi alıyosunuz bundan? :o
Sigara içilip yerlere atılması sürekli argo konuşulması saygı yok
Erkek çocuklara 'göster bakalım abi'ye pipini' denmesi
büyüklerin elinin öpülmesine karşıyım böyle saçma bir saygı göstergesi olamaz...
Dedikodu , kıskançlık , hoşgörüsüz bir topluma dönüşmemiz vs. Bir sürü :/
Suanturk gelenrkleri, ni yasayan bir toplum ypkki turkiyede isine gelenleri yapan cikarci bir millet var
%60 dinci dini kullanıyor
başbakanın evinden 30milyon yuro çıkar oyu artar
anasıni sikecem derler bişey olmaz
daha ne olsun
Türkiyeyi Türk milletini her şeyiyle çok seviyorum abi :D... iyi yanıyla da kötü yanıyla da... İyi ki türk doğdum diye Allaha şükrediyorum :D
o kadar mala bağlamışlar ki böyle bir soruyu bile '' gizli '' soruyor. yazık türk kızı işte :ASdasdas
Ülkemi seviyorumm insanlarını seviyorum lazıyla, kürdüyle, çerkeziyle, çingenesiyle
Türk nerde , azınlık faşizimine karşıyım ha şunu bilesin!
Türkiyeden bahsettiğim için Türk yazma gereğini duymadım. Bende Türküm bu arada. O azinliklar içinde olabilirdin
Ben azınlık faşizmine daima kaşıyım, gelemem bu tür anarşit aşırı komünist sloganlara!
sen önce kendi milletinin halkının menfaatini düşün! ülkem elden gidiyor ben böyle sloganlara gelemem hepinizi gömerim!
Hanginiz saf türksünüz hangimiz saf türküz ki benim soyumun horasandan gelmesine rağmen saf türk deilim Gs li çok saçma şeylere takılıyorsun faşistliğin anlamı yok cevap veren sanada katılıyorum ama kendini gizliye alacak bir durum yok :)
Ozaman bizler ölelim , bizleri yok saysınlar !
benimde geçmişim Yörük Türkmeni ve oğuzdur,
Türk ırkına alerjisi olan karşısında bulur beni
Türk ırkına karşı olsak bu ülkede yaşayıp bu dili konuşup yıllarca istiklal marşıni okur muyuz l*n kendini bir b*k sanma ben o bayrak için 1 saniye dusunmeden canımı veririm ve bunu birçok kürtte yapar sadece Türkler değil ırkçğlığını s2yim senın
Bilmediği halde yol tarif etmeleri en nefret ettiğim şeydir. Bilmediğim halde yol tarif etmek en haz aldıgım şeydir :D
bu nasıl yo tarifi
Bekaretin toplum tarafından aşırı takılan bir durum olması ve toplum tarafından hoş bir durum olarak karşılanmadığı için de ağır psikolojik baskı ve bunalıma meyillendirmesi
tecavüz, geri kafalılık, Kadın ve erkeği farklı sınıflarda görme, Kalitesiz eğitim, Kalitesiz Hayat tarzları, Bireycilik, Koyun gibi yaşamak dahada sayarım...
Kadınlar şöyle diyen erkeklerden / Erkekler şöyle diyen kadınlardan hiç haz etmem...
Bir olay olunca izlemeleri.
Örn:Kepçe ile kazı, İntihar girişimi, Kavga
Disiplinsiz oluşları ve hiç bir şeyden memnun olmayışları !
Çabuk gaza geliyoruz. Araştırmadan, okumadan, bilmeden insanalrı yargılıyoruz.
Birlikte yaşayabileceğimiz bir ülke olmasına rağmen ırkçılık etmesi😒
düğün gelenkelerini sevmiyorum çok abartı ve saçma buluyorum
meraklı olmaları her halta dahil olmaya çalışmaları
fakirlik işşizlik eğitimsizlik. bunlar artık gelenek türkiyede :)))
Başlık parası tecavüz edip de kızın suçlu bulunup tecavüzcünün tahliyesi gibi trajikomik saçmalıklar
Giderek daha çok batılılaşma ve arap geleneklerine girmemiz
dedikodu, yobazlık, karşı fikre saygısızlık ön yargılar. tembellik... daha sayacak çok şey var
yere balgam atma herkesin içinde
ne baktın kavgası birde
Türk kızlarının kaprisli oluşları ve zengin koca takıntıları ayrıcada ter kokmaları
agzına saglık olelerının allah bın turlu belasını versın ıns paralarını yerler onların
Çokkkkkk doğru