AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
elalem ne der paranoyası ya banane elalemden insan sevdiği insanla vakit geçirmeye sarmaşdolaş olmaya çekiniyo o zamanda çiftler soğuyu birbirinden elalemin baskısından sonradanda acı ayrılık geliyo toplumdaki aşırı samimiyettide sevmiyorum. akıl vermeler falan yok şu oğlan şöyle yok şu kızla yapamazsın gibi sanane ya ben bunu sevmiyorum işte bizim toplumumuzda.
padişah gibi giydirilip pohpohlana pohpohlana erkekliğe ilk adım gibi cümlelerle sünnet olunması bebelerin.. başka hiçbir operasyon yoktur ki böyle kutlansın.. ölümden dönsen ameliyatla kurtulsan kimsenin kılı kıpırdamaz.. mesela ben çok hayati bir ameliyat geçirip hayatta kalırsam arabaları sıraya koyup düdükler eşliğinde şehirde parlak kıyafetler eşliğinde dolaşmak istiyorum.. olmazmı..!
Eğitim sistemi iğrenç
İşçiye değer verilmiyor. Çevre temizliği yok. Kültüre saygı yok. Toplumun ağzı bozuk. Şımarık insanlar çok
turk toplumu turk. milleti asildir. hirsizlik tecavuz hainlik nedir bilmez. cahil kuheylanlar goruyorum konusan. gecmisini bilmeyen cahillerden baska. bisey degiller benim icin. aciyorum boyle genclige. iste yeni. nesil turk. toplumunda. sevmedigim tek sey gecmisini bilmeyen turkluguyle. ovunmesi. gerektigi yerde baska milletlerin ozentisiyle buyumesi. muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur...
Kadınların küçük görülmesi. Bu konuda hala geride kalmış bir ülkeyiz. Bugün hala sevgilisi var diye ailesinden azar işiten kızlara rağmen sevgilisi var diye oğlunu övgüye boğan aileler varsa bu ülkenin gelişmiş olduğunu söylemek mantıksız. Şimdi islam diyenler olur. İslamda kadına da erkeğe de flört yasak. Bunun islamla değil bizim islamı kendisine göre uygulayan vatandaşlarımızla alakası var..
kendilerini cok begenmesi mesela turklet cok misafirperver turkler cok soyle sanki baska ulkeler hic misafir perver degil. digeri kiz ve erkek ayrimciligi kizlar taciz tecavuz ve siddete ugrarken erkeklerin cok rahat 3 4 es getirmesi son olarakda baska irka ya da baska partili olana dislamalari ya da kufur etmelerietmel
almanlarin ingilizlerin amerikanlarin eline düsme derim misafirlik konusunda :/
parti konusunda da haksiz sayilmayiz
Cahil olmaları. .
Aşırı gaza gelmeleri. .
Paranoyak manyağın teki olmaları. .
Gevşek olmaları. .
Yukarıdaki en ölümcül davranışları olmayan ve olması gereken vasıflara sahip insan sayısının tüm Türkiye genelinde %5 i geçemeyecek olması. .
vs. vs. .
Toplumun duyarsız olması çok kötü bence bir yaşlı kadının el arabasıyla kömür taşırken yanından gelip geçen hatta belki aynı yöne gidipte yardım etmeyen insanlar var herşeyden bir çıkar bekleyen bir toplum haline geldik Allah affetsin.
Otobüste birsürü boş koltuk olduğu halde erkek yanı diye oturmayan ayakta kalmayı tercih eden kapalı kardeşler, ablalar. Sen çok yanlış anlamışsın be abla diyesim geliyo çoğu zaman da ne önemi var. Konuşamayız ki yasak, bunlar hep haram.
kız istemeye tüm sülalenin giymesi ve karşı tarafın tüm sülalesi olması
dügünlerin aşırı abartı olması
kadınları ve erkeklerin bastırılmış cinsel duyguları bubu sonucunda mutsuz cinsel hayat
mantık evliligi yapılması
çocuk olunca cinselligin bitmesi
aileler yeni evlenen çiftlere çok karışması
tatile veya bir yere giderken akrabaların peşine takılması
daha var aklıam geldikçe yazarım :)
bir kiza aninda en kücük bir seyde o. pu damgasinin yapistirilmasi. Ama erkek yapinca marifetmis gibi tastiklenmesi. Bunun din ile alakasi yok. Tamamen kültürümüzün en igrenc yani.
Çok basit. Özümüzü kaybetmiş olmamız. Türk toplumu değil, bir çok dünya ülkesi gibi tüketici toplumu. Her ülkede olan gariplikler bizde de mevcut. Ama en sevmediğim yanı da yıllardır özümüzü kültürümüzü değiştirmeye çalışanların bu hale getirmesinden sonra en çok da onların şikayet etmesi.
Dedikodu özellikle yasli teyzeler apartmanda merdivenden inerken her karsilastigimizda kiyafetimi suzuo gecen sort giymistim annemlere demiş nasil izin veriosun die duymayan kalmamis siteye yaycak utanmasa hem geri kafalilik hem de dedikoculuk
bu havada sort :))))))))))))
Bencede giyilmemesi lazim oran buran gorunuyor
Bana yaz hainnnn :)))
Bir Türkün Türkleri ve Türkiyeyi geride ve aşağıda gormesi. Milletin cahil ilan edilmesi. Bu sadece boluculere has bir davranıştir ve bu davranisi kesinlikle kabul etmiyorum.
Bazı kesimlerin çok ön yargılı ve genellemeci olması
Hala var mı bilmiyorum ama bazı köylerde mutlaka vardır gerdek gecesinden sonra kanlı çarşaf adeti. yok böyle saçmalık
Lanet komşuların lanet dedikolari. AŞKIN GOZU KÖRDÜR AMA KOMSULARININKI ASLA :)
Kız arkadaşım yokta, varken el ele tutuşup sarılamıyoduk fiziksel olarak birazda utangaçlığımız vardı. Bu davranışları yaptımız zamanda herkez dik dik bakıyo sanki kızın babasına söylicekmiş havası veriyodu bu tür basit şeyleri görmemezlikten gelip kendi işleriyle uğraşsalar keşke daha çok var ama bu içimde kalmış.
üç kuruş için kadınların kaşarlık yapması , hesap ödetmek için *** kürek hallere girmesi , bir arabaya binmekk için vermeleri. Böylerine Türk diyerek Türklere hakarettir aslında , atalarımız bunlar gibi kaşarlar için savaşmadı. w
helalll...
bak bu cok doru helal olsun sana ben de katılıyorum bu dedıklerıne ama ulkemızde cok kasar var cogu kadın kasar yanı malesef bunu bole yapan da turk erkeklerı
Helal @neyapmalıyım2
Türk toplumunda erkeklere verilen değerin kadınlara verilmeme davranışından nefret ediyorum. Ayrıca erkek o her şeyi yapar sen otur outurduğun yerde tripleri türk toplumunda en sık kullanılan sözler bence değişmeli bu toplum değişmeli.
çok var ama çok basit bir şekilde ve bu sıralar şahit olduğum bir durumu yazayım kesinlikle kız isteme çok saçma o ne öyle mal satıyolar sanki karşılığında ev araba altın vs. tm anlaştık verdik gitti. abi bu nedir ya
seni istemesinler de kuru bakalım :)
Aynen bence de cok sacma sanki mal alinio
Ne kadar düzgün insanlarımızda olsa bir o kadarda pislikler var. Ve bu iki karışım bir bütün oluyor toplum diyince. Ve bizlerde kötü yönlerimizi tanıtmakta ustayız bence. Geleneğe gelince aslında güzel geleneklerimiz var ama bazı insanlar bunu abartmış kendilerine göre ve affedersin Boku çıkmış artık genel olarak gelenekleride beğenmiyorum.
çabuk sinirleniyoruz. bide şu kız verirken erkek tarafını hamam böceği gibi ezmeye çalışıp adet diye yutturmaya çalışıyoruz.
bu cok doru ıste sacmasapan hepsı bu geleneklerın
bu adet gelenek falan değil bunun adı açgözlülük ve gösteriş
bizim adetlerimizde böyle bir şey yok.
şort giyen kızlar kızlarımız, yarı çıplak gezerler biri bişey deyince özgürüm derler ama kapalı biri görünce burun kıvırırlar, geri kafalı derler (en nefret ettiğim bu)
Gelin olurken bağlanan kırmızı kuşak, bir saniye durup düşününce bayanın cinsel hayatının olup olmadığını gelen konuklara bildirmek mantıksız geliyor neticede eşi ve ailesinden başka kimseyi ilgilendirecek türden bir olgu değil bu.
O kırmızı kuşak bak biz kızımızın namusunu şerefini iffetini bu zamana kadar koruduk şimdi sana emanet ediyoruz bundan sonra sen koruyacaksın manasıdır.
Şimdilerde Namuslusuda Namussuzuda takıyor bir önemi kalmadı aksesuar o artık :)
yere tukurenlee babam dahil bir cok erkek yapiyo nefret ediyorum babamida surekli uyuariylrum. ama malesef alismis bikere
bacaklari acip oturan erkekler. birde hak yiyen bir toplumuz kimse kimsenim hakkima saygi duymuyor
Birçok şeyi beğenmiyorum zaten:) yazsam roman olur cinsinden.. ama en önemlisi bence "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir milletiz" bundan nefret ediyorum
sisman kadinlarin otobuse ve dolmusa binerken yarim saat kapiyi mesgul etmeleri * uyuz oluyorum
yarim sat otobusun duraktan hareket etmesi icin bekliyoruz
ac kopekler az yiyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
somalide 1 kabile onlarin 1 ogunde yedigi erzakla 1 ay geciniyo siskolarrrr
lanet olsun tum sismanlara obez hayvanlar
Bir yere gittiğinde zorla ağzına birşeyler tıkıştırılması ısrar boyutuna gittiğinde kırılmaları, Düğünlerde oynamayı geçtim zorla oynatmak nedir ya? Kına gecesi? Hadi bunlar neyse belki açıklanır ama sünnet düğünü açıklanamaz? Kesildi mi? kesildi. Haydi hobaaaa oynayın layyyynnnn bu gece oğlumunn gecesii ...
Cahilliğin vermiş olduğu hasetlikler, birbirinin kuyusunu kazma durumları, kitap okuma alışkanlıklarının olmaması, çok fazla TV izlemeleri, eğitime gereken önemin verilmemesi, çok bilmişlik, bağnazlık vs vs...
"Önyargı, empati kuramama, cahillik, dedikoduculuk, saygısızlık, bencillik ve hoşgörüsüzlük" gibi pek çok terim toplumumuzda ne yazık ki fazlaca belirgin.
dedikodu günahtır deyip herkesin arkasından laf söylemeleri
dinlerini araştırmamalı hatta kuranda ne yazdıgını bilmeden duyunca ağlamaları
yobazlık , görgüsüzlük
nerde beleş oraya yerleş tavrı
koyun olmaları
Çok hoşgörülü değiliz kızmayın ama ırkçıyız kadına yeterince değer vermeyiz
Sana Fransa'dan, İsveç'ten, İtalya'dan önce seçme ve seçilme hakkını Türkiye verdi biliyor musun?
Peki ya şimdi atamızın verdiği bu nimetleri kullanabiliyor muyuz mecliste kaç kadın var? Övünmemiz gereken bir konu bu evet seçme ve seçilme hakkının çok önce verilmesi peki ya sonra?
Ee siz de gelistirin kendinizi evde bulasik yikayarak kendinizi gelistiremezsiniz
Evde oturup bulaşık yıkayanları da küçümsemiyorum lakin çalışıyoruz çok çalışıyoruz asla küçümseme Türk kadınının uğraşlarını bakınız dün yapılan yürüyüş binlerce kadın vardı artık bilinçlenmeye başlıyoruz
Başka ülkelere göre daha gerideyiz ve başımızda bizi yöneten kişiler sayesinde daha da geride kalacağız
Alevi sünni diye ayıran kafaların varlığı... Hala sevenleri bu nedenle ayıran aileler var! Yıl olmuş 2015. Bu zihniyete inanmak zor.
Ön yargılar, kendi milletini küçümseme, dedikoduculuk, cahillik (malesef)
Türk olmaktan gurur duyuyorum ama böyle insanlarla yaşamayı sevmiyorum lütfen ülkeyi terkedin demek istiyorum!
Dugunlerde taki takmak icin siraya girilmesi ve taki veya paranin gelin ve damatin ustune konulmasi geleneklerden begenmedigim.
Davranislardan begenmedigim ise toplu ulasim araclarinda milletin birbirini ittip kakmasi.
her seyi cok ciddye almalari, yolda yuruyeni gozukesine bakislarla ustunluk kurma tipleri, irk ayirimi, cevrecilik anlayisi sifir olmasi, kuralsizlik, rusvetcilik gibii saysay bitmez, en sevdigim ise aile kavrami tabi
kendi dogrularina zorla empoze etmeye calismalari
her kadin mukenmel olmali olmasa namusuz damgasi yendirmeleri
basi acik kapali catismalari
erkegi ön pilanda görmeleri
çok televizyon izliyorlar, televizyon izlemek yerine ne biliyim bilgisayarda güzel bilgiler öğrenebilirler ya da ne bileyim televizyon izleyeceklerse öğretici programlar yapılıyor , gerek dini gerek siyasi gerekse mutfak vs. bunları kullanabilirler lakin , sadece film için bön bön gün geçirmek çok saçma öyle değilmi :)
bazı gençlerde şu var eylem olsunda ne olusa olsun vatansever görünelim. burdan siyasi bişey çıkarmayın lütfen gerçekten eylem neden yapılıyo bilmeden polisi taşlıyolar
iç savaş çıkarmakta ustune olmaz (örn kobani ambulans ı yaktılar)
savaşa gırsek dusman kursun atmadan bız bırbırımızı yerız
"-Cennet'in annelerin ayaklarının altın da olduğunu savunan bir ülke de en popüler küfürler annelere savrulur..
Atatürk sevdalısı bir Kürt olarak Türkiyenin sevmediğim tek davranışı '' ırkcılık'' ...
ADAM dediğin...
Kız kısmısı şöyle yapmaz kız olan şöyle olur vs Hep kadınları kızları mal olarak görmeleri erkekleri kızlardan daha haklı daha üst görmeleri.
Ustunuz ama 😎
Değilsiniz.
Ustunuz
degıl mıyız o zaman askere gıdın agır ıslerde calısın artı kadın peygamber var mı ıcatları bulusları kım kesfettı saırlerın cogu neden erkek
Yazık l*n size valla tartışacak kadar lüzumlu görmedim düşünün.
Cevap veremeyince hemen laf salatasina dokuyor isi :D
Evet çünkü siz gibisine ne anlatsak anlamazsınız da o yüzden ne üstünlüğünüz var Allah aşkına?
yazdım ne ustunlugumuz oldugunu okuman yazman yok mu :)))))))
askere gıdın guzelım gorelım boyunuzun olcusunu hatta gıtmenız de lazım hayatın zorlugunu gormenız ıcın klavye basından otmeyın
Sen bunu üstünlük olarak mı görüyorsun?
Oku
www.kizlarsoruyor.com/.../a6407-bence-erkek-kadindan-ustundur
Ne yani en çok erkek hükümfar vs varsa erkek üstünmüdür denir :D sence neden hep erkekti bir düşünsene çünkü kadın insan yerine konmuyordu ortalık çok cahildi o yüzden kadına imkan verilmiyordu.
'İnsanlar ne der? O ne demiş, bu ne demiş' kafası ve tabiki önyargı. bir insanı tanımadan yorum yapabilen bir toplumuz evelallah öngürülerimiz sağolsun
Şu yazıdan pek çok noktayı çekebilirsiniz:
suyunrengi.wordpress.com/.../
hiç çalışmayıp çok para kazanma duygusu
nasıl kısayoldan zengin olurum duygusu
işi son güne bırakma duygusu
emniyet kemeri takmama alışkanlığı
küfür etme alışkanlığı (bende dahil)
sigara içme alışkanlığı
ve sayire ve sayire
Türk toplumu olarak özenti bir toplumuz. Öznelliğimiz yokk. Kültürümüze sahip çıkmıyoruz.
Türk Kürt ayrımı olmasın yeter bana Gerisine katlanmaya hazırım
Çok önyargılı bir toplumuz bu bir
2) yatmayı severiz ama neden BMW miz villamız yok deriz
3) sorumluluk sahibi değiliz hiç bir zaman suçu kabullenmeyiz
bir de iyi bir yön söyliyim lafa gelince vatan millet sakarya
Tek beğenmediğim kısmı yeni neslin özentiliği. Yoksa dendiği gibi benim ülkemin sarhoşu diğer ülkelerin ayık insanından iyidir.
kapalıların açıkları açıklarında kapalıları hor gormesı eşitlik olmaması
Dar açılı bakması sanırım. Herseyı edepsizlıge baglamaları. Kadınları kendı ıclerıne kapatmaları dısa donuk ınsanları kınamaları
Şuankinin gerçek Türk toplumu ile alakası olduğunu düşünmüyorum.. Öküzlükler, agresiflikler ve görgüsüzlükler.. hiç sevmem
İlki ve en önemlisi, farklı olanı kabullenememek.
Görücü usulü evlilik.
Töre.
"Büyükler her zaman haklıdır" havaları.
Evladına düşünceleri olmayan ruhsuz bir robot muamelesi yapmaları.
Her kesin kendi kuralını kendi koyması kanunu kandine göre yorumlaması kırmızı ışıkta geçilmez geçme işte gibi
karşılaştırma huyumuzdan nefret ediyorum
messi mi ronaldo mu
osmanlı mı cumhuriyet mi
robert de niro mu al pacino mu
.
.
.
Kadının ikinci sınıf insan olarak muammele görmesi, eşitliğin olmaması, adaletin olmaması, düşünce özgürlüğünün olmaması, bekaret takıntısı, ırkçılık bla bla bla
Sana Fransa'dan, İsveç'ten, İtalya'dan önce seçme ve seçilme hakkını Türkiye verdi biliyor musun?
Hımm peki sence şu an kadınların hepsi onlara verilen hakları kullanabiliyor mu sence?
Kullanio tabi bir suru hakkiniz var daha ne istiyosun ki
Olması gerekenler var
Yani zaten olması gereken haklar verilmiş
Sagda-solda , ulkesini, o ulke uzerinde yasayan insanlarini karaktersizce elestirmesi ve kotulemesi, boyle basliklar altinda Turk insanini ve geleneklerini elestirecek gucu nerden bulmasi. Bu basligi acanin sosyal, kulturel, mesleki yeterlilikleri?