Annemden de kocamdan da nefret ediyorum beni savunmuyorlar benim düşmanlarımla yakın davranıyorlar neden bu kadar yalnızım ?

Kaçıp gitmek istiyorum çocukluğumdan beri beni savunmadı annemgil hep beni haksız gördüler eşim de savunmuyor beni

eltimgil beni dışladı kuyumu kazdı bana güç yetirdikleri için ayağımı kaydırdılar birbirlerine gücü yetmiyor yılanların ama beni aşağıladılar eşim savunmadı beni ama eltimin eşleri savunuyor onları çok yalnızım

Bana yapmadıklarını bırakmadılar hadlerini aştılar bende hiçbirini evime almıyorum evlerine gitmiyorum

Bir şekilde o pisliklere karşı kendimi savundum hepsinide attım hayatımdan

Telefonumdan sildim onları eşim onları gördüğünde selam veriyor ama eltimin eşi beni görse görmezden gelir ailesinin bana saygı duymasını sağlamıyor bu adam

Annem eltimin numarasini kaydetti telefonuna kolay kolay kimseden nefret etmem ama bunlardan nefret ediyorum ne diye kaydediyorsun ana mısın sen düşmanımı bana zarar vermeye çalışanı kaydetti onada canım diyor güzel güzel konuşuyor benim düşmanımla kanlı bıçaklı olsun istemem ama anne olduğunu belli etsin ben görüşmüyorum eltimle annem neden kaydediyor eltimi çocukken savunmadın bari şimdi ana olduğunu belli et

Annem için önemli olan kendi itibarı ne iyi anne çocuğunu savunmuyor desinler diye bunu yapıyor ama benim eltilerim yine onu iyi bilmez diğer eltim annemin yüzüne nefretle bakmıştı o bakışını ben görmüştüm sen sonuçta o kişilerin eltisinin annesisin seni iyi görmezler

Elti itleri birbirinden nefret ediyor ama birbirini tutuyor annem beni doğuran ama beni savunmaz kayınbiraderler eşlerini savunur ama benim eşim had bildirmez neden yalnızım eller bile birbirini savunurken neden en yakınlarım beni savunmaz düşmanıma yakın davranır

Eşimden nefret ediyorum onun yüzünden itlerle muhattap oldum eşimin attığı kazıkları unutmuyorum uzak duruyorum kendimi uzak tutuyorum ondan

Karısı olduğum başka zamanlar geliyor aklına karım değil misin diyor itiyorum onu. İtler hadsizlik yapınca da karısıydım neden o zaman had bildirmiyor karısı olduğumu hatırlamıyor kardeşleri bana saygı duymadığı halde yengelerine selam veriyor eşimden tiksiniyorum

Annemden de eşimden de nefret ediyorum

Boşanamıyorum kurtulamıyorum bu adamı sevmiyorum annemden soğudum çocukken beni savunmadıkları yetmiyormuş gibi hep sen haksızsın dedikleri yetmiyormuş gibi boşanmama izin vermiyorlar çocuğum var ekonomik özgürlüğüm yok nereye giderim çocuğumdan vazgeçemem görücü usulü evlendim aklım başıma geldi de her şey geç keşke evlenmeseydim keşke

Eşimi ailesi sevmiyor onların yalakalığını yaptığı halde annemi de iyi görmeyecekler ne oldu beni kaybettiler annemden soğudum eşimden iğrendim düşmanlar birbirinin yalakalığını yaparken neden ben yalnızım

Tekrar evlenmek isterim beni savunan bu benim karım diyen bir kocam olsun isterim ben eşimi kalbimden boşadım beni savunmayan bir adamı koca olarak görmem kaçarım ondan kaçıyorumda hiç sevmiyorum bu adamı

Annemden de kocamdan da nefret ediyorum beni savunmuyorlar benim düşmanlarımla yakın davranıyorlar neden bu kadar yalnızım ?