Kazığın en büyüğünü kendi ailemden yedim. Kiz kardesime ingiltere rüyası, bana suudi arabistan baskisi gibi bir hayat sundular. Sebep sorduğumda ya psikolojimiz o donem iyi degildi, imkan yoktu, ya da sen cabuk insanlara kanarsin diye korktuk vb. En cokta yaptiklarini kabullenememe ve öfke patlamasi yaşadılar. Öyle olmadi da diyemediler. Oyle oldu Çünkü. Yaptiklarini hakli çıkarmaya calistilar ama o da tutmadi. Dayaklar hakaretler insan icinde asagilamalar zor bela okumak hatta fizikselden cok dehset psikolojik siddete maruz biraktilar. Abimin ilk cocuk , tek erkek cocugu olmasi kardesimse küçük oldugundan yirtti. Ben stres topu oldum. Kızkardeşim yurt disi tatilleri, kizkiza tatiller istedigi gibi acik giyinme, ozel liseler ve uniler. Hatta sevgilisi oldugunu biliyolar ama görmemek icin teline bile bakmıyorlar. Yakalandi bi kere. Ayril falan demis abim. Babama bile soylememis. Nedendir bilmem ilkokul ortaokul, lise vb. Yerlerde cok dislandim. Havali degildim ondan sanirim. Insanlara ezik gorunuyordum. Zor bela uni okudum bunu astim derken. Görücu usulu gibi evlendim. Esim evlenene kadar gizledi benden herseyi. Onu asla affetmicem. Esimin ailesi ve akrabalari dehset yobaz, görmemiş, ve cok fazla belli edecek sekilde hasetler. Annesi cok haset. O kadar belli ediyo ki oglu annem seni cok kiskaniyo ondan boyle yapiyo diyo. 6 aylik hamile halimde kiskancligindan beni bosatmak icin herseyi yapti. Hala daha da dilinin kemiği yok. Devam ediyor. Ailemin yanina 1 ay tatile geldim boşanmak ister geri dönerim diye korkularindan eziyet ettiler bana. Arkadasim geldi 2 3 gunlugune kiza sinir krizi gecirttirdiler. O derece asikar yapıyolar. Abim ve kardesim annem ve babamdan aldiklari yuzle beni disladilar abim dövdü cok kez. Sevmediler iste ne biliyim. kizkardesim benim 2 3 katim olcak sekilde rahat ama o melek oldu. Niye bilmiyorum. Esim ve ailesi cok cimri ailem fark etti. Bende anlattim. Ben suclu oldum. Anlatmamam lazimmis. Para verdiler. Biriyle kacmiyim ya da bosanmiyim diye. Annem yerinde dur diye veriyoruz biz sana para dedi ordan biliyorum. Cocugumu kaynanama verip calisicam baska carem yok. Kocam cok cimri. Hele ki hamilelik doneminde anasindan taraf oldu. Benim ona olan guvenimi yok etti. Sucum neymis; 1 hafta da 3 kilo patates yememizmis. Temizlik cok yapiyorum elektrik suymus derdi. Ayda bir yag salca gitmesi cokmus vb. Kaynanam soyledi. Kocamin kayinpederimden dogru olan akrabalari yakin olmalarina ragmen baska bir gelinle icli dislilar. bana gelmedikleri, sormadiklari gibi dedikodumu yapıyolar. Kaynanam, gorumcem kendi cevrelerine beni kotuledikleri icin onlarin cevresinden ufak capli laf sokmaya calismalar oluyo. Kocamin cimriliği herkesin zaten dilinde. Annesine de cok ezdirdi beni. Bi tane dostum var. O kadar. Hic iyi degilim psikolojim tamamen alt üst. Beni dinlemek bile istemiyolar. Ailem bile annem kardesim bile beni dinlemek dahi istemiyorlar. Ezigim ben demek ki. Sikiciyim. Bende bi suc var ama ben göremiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi bana karamsar diyolar. Ben doğuştan böyle olmadim ki. Beni bu hale getiren onlar. Kendi elleriyle yapip bi de beni niye suçluyorlar ki. Benden kaçıyorlar. Benimle konuşmaktan kaçıyorlar. Suclu niye ben oldum. Pisman olmaları gerekmez miydi? Konuşacak kimsem yok. Esime anlatmiyorum. Bana karşı kullanir diye. Kimsem yom benim
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yazmıyo ki. Demek ki cidden dinlenecek biri değilim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer