Annemden, akrabalarımdan komple ailemden tiksiniyorum?

Travma kurbanı insanlar çocuk sahibi olmasın olacaklarsa da çocukları baskılamasınlar. Benim annemin babası annesini annemi ve kardeşlerini dövüyormuş. Bi tane teyzem de annemin aklına girmiş kaç kendini kurtar demiş. Bu da kaçmış. Babam da üniversite okumasına rağmen köyde kalmaya devam etmiş. Bir sürü kardeşi var hepsi il dışına gitmiş bir canım babam kalmış. Dedem de tarla benim motor benim sen de çalış demiş. Babam, annemi kaçırmış evi dedemin evi, oda bile yok. Sonra da askere gitmiş. Karnında çocuk dedemin neşemiz merhametine kalmış. Onlar da bedava iş gücü sen hamilesin kocan yok gelinsin diye el üstünde tutacak değil ya vay sahipsiz enayi oh ne güzel demişler. Her işe yollamışlar. Annen de babamın evine dönemem artık diyip mecbur boyun eğmiş. Babam askere gitmiş amcamla aynı odada yapmışlar. Babamın şerefine bak dedemin şerefine bak bir de bunlar dinli imanlı kimseler. Amcam anneme kötü gözle bakmamış ama divanda 16 yaşında oğlan yerde de 19 yaşında gelin... Anam doğurmuş rezalet ortam. Lohusa mohusa kim dinler. Nenem de 50 yaşında 80 yaşında gibi rolleniyor ki gelin her işe gitsin. Babam askerden gelmiş bu sefer de sözleşmeli öğretmenlik için hafta içi başka beldede kalıyormuş. Haftasonu köy işinde. canım adam madem bir bok yiyip il dışına gidiyorsun kaçırıp evlendiğin karını aceleyle peydahladığın çocuğu da alsana. Dedem ve çocukları anneme eziyete devam ediyor. Herkes memur olmuş. Gidiyorlar akşam geliyorlar ev pis yemek yok annemi zorbalıyorlar. Ev de kara düzen düzgün değil. Ama annem evde vakit geçiremiyor ki ahırda tarlada çayırda köyde iş çok. Dedem annemi alıyor şu işi bu işi yap. Tek başına debeleniyor. Annem de kimseye gıkını çıkarmıyor. Babam öğretmenliği bırakıyor memur oluyor artık her akşam eve geliyor. Sabah annemle beraber ineklere, akşam işten geldikten sonra başka işlere. Dedem Babam dışarıya gitmeye kalkınca gitmesin diye manipülasyon yapıyor gidersen aç kalırsın diye. Köyde de bunları hizmetçi gibi çalıştırıyor sezonluk kar zamanında geleni ikiye bölüyor babamın payından mazotu oydu buydu para kesiyor, memur maaşını da evin giderlerine harcıyor kendi de paraları desteleyip bankaya atıyor, altın alıyor, arsa alıyor, diğer çocuklarına dağıtıyor. Bu sefer annem babama diyor ki bak bi hata var hakkımızı yiyor baban. Babam da benim babam yemez hahkımı verir diyor. Artık her gün lavga her gün gürültü. Zaten huzur hiç yoktu evimde, sürekli kavga. Annem babamla kavga eder ya Dedem annemle eder, ya Dedem neremle eder ya bi tane evlenmeyen halam var o gelir annemle kavga eder. En çok annem babamla kavga ederdi. Çünkü babam kendi annesi babası ve kardeşleri için anneme kulaklarını tıkamıştı. Annem babama beni onların hizmetçisi olayım diye mi getirdin derdi babam da evet o yüzden getirdim sen eşşek gibi çalışacaksın diğer gelinler yatacak ve yiyecek derdi. En son büyük amcam öldü de ev rahatladı. Büyük halam babamı arayıp senin hakkını herkes yiyecek akıllan dedi babam da abla sözü dinledi yoksa anneme kulak vermiyordu

Güncellemeler
5 ay
Rezillikle geçti çocukluğum. Evde kalmış halam sürekli beslemeymişim gibi iş yaptırmak ister annemi kötülerdi. Bir gün Babam ben çocuğuma iş verme dedi. Sana kalmamış ilk defa orada savundu. Ama büyük halamın evinde misafir gitmişiz halama yağ çekmek için bulaşıkşarı bana yıkattı otur abla benim kız varken sen yıkama dedi. Bu sırada o halamın çocukları benden büyük kızı var, üst kattaki odasında keyfine bakıyordu. Ev o kadar huzursuzdu ki bir zaman sonra annem isyan bayrağını çekti
Güncellemeler
5 ay
Deliye vurdu kendini baktı bu tutuyor kızınca kendine vuruyor. elalem esir almış annemi. Her ne yapıyorsa elalem desin diye. İşe girmem çok zor oldu, sonra mobinge uğradım çıktım kpss hazırlanıyorum. Dedim ki kimseye demeyin işten çıktım diye. Dayımlara gittik beraber dayımı da sevmez hemen dedi ki işten ayrıldı. Neyse telefonla uzak akarabalardan arıyor diyor ki kızın nasıl, annem dediyor ki odasında işten ayrıldı kpss çalışıyor. Ya anne diyorum bu kadın bana iş mi bulacak konuşmadık mı
Annemden, akrabalarımdan komple ailemden tiksiniyorum?