• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
2325
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
50 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

123

Cevap

220

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Renaissance21
    Renaissance21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Çok sebeb var aslında ama ben bunu büyük orantıda kadınlar dan kaynaklandığını düşünüyorum. Popüler kurtulun kadınlar dayattığı "güçlü kadın" "özgür kadin" altında yaratılan yaşam tarzı ile ilgili. Gerisini siz anlayın.

0
    0 Yorumla
  • ᐯEᖇIᖴIEᗪ
    ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Yalnızca erkekler değil bizlerde öyleyiz en azından bir çoğumuz öyle. Artık insanlar bireyselliğe yöneliyor, bunun daha güzel olup daha çok mutlu olacağını ve sorumlulukları azaltacağını düşünüyor.
    Açıkçası bende öyle düşünüyorum.

0
    6 Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Düzgün erkekleri reddedip çapkın erkeklere gitmediğiniz zaman düzelir

Yorumla
    • ᐯEᖇIᖴIEᗪ
      ᐯEᖇIᖴIEᗪ
      +1 yıl

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. En iyisi boş ver.

Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Bi kızdan hoşlanıyodum keşke hoşlanmasaydım beni başkasına tercih etti dış görünüşten dolayı

Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Anladım sizi ama olması gereken bırakması artık sevgililik diye bişi kalmadı cinsellik için insanlar birlikte oluyo

Yorumla
    • ᐯEᖇIᖴIEᗪ
      ᐯEᖇIᖴIEᗪ
      +1 yıl

Senin ondan hoşlanıyor olman onunda senden hoşlanması gerekiyor anlamını taşımaz. Hoşlanmaya bilir sende o kızdan hoşlanırken başka bir kız da senin için böyle düşünüyordur belki. Mantıklı hareket etmek gerek. Sen seviyorsun diye o da seni sevecek senden hoşlanacak değil.

Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Olayı bilsen hak verirsin neyse

Yorumla
  • ibrahimfurkan34
    ibrahimfurkan34 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse ciddi ilişki yapmıyor herkes cinsel zevkler için birlikteler amaç kendi kişisel zevklerini karşılamak bu yüzdende biri sarkıntılık etmiş bir ihtiyacı varmış umrunda değil beni mutlu etsin nefes alsın yeter diyor yani

0
    2 Yorumla
    • ibrahimfurkan34
      ibrahimfurkan34
      +1 yıl

Şöyle bi gerçek var sevgiler bitti sevgi mevgi yok yatakta en iyi kimse artık en iyi seven o böyle bakılıyor artık Allah sonumuzu hayır etsin

Yorumla
    • ibrahimfurkan34
      ibrahimfurkan34
      +1 yıl

Kadınlar boş duyar yapıyor sahiplenmek duygusu illa köle köpek olmak değildir

Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.

Olanıda pişman ettiren sebeplerden ötürü tabi arada saçma veya başka düşünen yapılar da var ama açıkcası benimseyen sahiplenme duygu hislerini bizzat taşıyanında canından bezdiren tavırlar artık bu sonuçlara getiriyor

0
    0 Yorumla
  • napcaksnnicki
    napcaksnnicki Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 879 cevap paylaştı.

Sevgiyle doğru orantılı çünkü. İlişkiler basitleşti, flört devri halen yürümekte. Sevgilisi olup flört eden var...
    Yani nedeni bunlardır diye düşünüyorum sevmeyen biri de sahiplenmez.

0
    8 Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Düzgün erkekleri reddedip çapkın erkeklere gitmediğiniz zaman düzelir

Yorumla
    • napcaksnnicki
      napcaksnnicki
      +1 yıl

Genelleme yapmanız doğru değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Capkin olmayan erkekler de uzebiliyor bu arada. Ya da iyi davranan erkegi secsek de zamanla bozulabiliyor.

Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Geneli öyle ama dış görünüşe bakıyo kızlar ilk uzun boy kaslı falan erkeklere

Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Valla onu bunu bilmem benim arkadaşlarım ve benim gibi insanlar üzmez bu yüzden asla güzel iyi kalpli bir sevgilimiz olmayacak. Çünkü onlar çapkınları tercih ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerin dis gorunuse daha cok baktigini psikologlar bile soyluyor.

Yorumla
    • Bilinmeyen563
      Bilinmeyen563
      +1 yıl

Ozaman benim şuana kadar 10 tane 170 sarışın sevgilim olurdu bence kızlarda erkeklerde çok önem veriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bulamadiginiz icin de olabilir bu durum.

Yorumla
  • soyluyengeç
    soyluyengeç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sayısı azalmadı, muhafazakar erkekleri ortamların içinde bulmak zor. Onların sizi bulmasını istiyorsanız elde edilen değil, elde edilmek istenen olun, fark farkı kapatacaktır.

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elde edilmek istenen nasıl olunuyor? Zor kadin olmaktan bahsediyorsan o kadinlarin geneli yalniz cunku gunumuzde birazcik zor yapan kadin gorduklerinde hemen egolu damgasi yapistirip uzaklasiyorlar

Yorumla
    • soyluyengeç
      soyluyengeç
      +1 yıl

Biz kadınları bir günde sevmedik, onların duygularını hislerini, “ nasıl davranırsak mutlu olur “ sorusunu aşıp onları mutlu etmeye yöneldik. Zor kadın yoktur, hayata karşı enerjisi azalmış, güven yetisini kaybetmiş kadın vardır. Burun kıvırıp konuşmayan kadınlar egolu damgası yiyor, bunları bir çoğumuz ayırt edebiliyoruz, her zor kadına egolu damgası vuran erkeğin zaten özgüveni yoktur. Elde edilmek istenen kadın “ savaşıp kazanmamız gereken bir zafer “

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak buna katılıyorum 🙂 Benim amacım sizin paspas edilmeniz değil zaten. Ama kadın kriter koydugunda bile egolu ilan ediliyor. Koymadiginda da basit ilan ediliyor gunumuzde. Elbette savasarak kazanilmali. Erkek ona guven vermeli, bazen sabretmeli gibi.. Ama erkekler artik savasmak hatta beklemek bile istemiyor

Yorumla
    • Kaiösklsğs
      Kaiösklsğs
      +1 yıl

Eee ben öyleydim noldu sonuç aynı.. Tezin çürüdü canım benim

Yorumla
    • soyluyengeç
      soyluyengeç
      +1 yıl

Hayattan hiç bir beklentisi olmayan sadece uçkuruna düşkün erkekler, kadınların koydukları kriterlere söylenirler. Zaten böyle insanların evlilikleri mantık evliliği olur. Evlenir ürer yaşlanır sonra da göçüp gider. Paspas edilmeniz değil diye yorumlaman bile çok güzel bir üslup. Her savaşın sonu umarım sizin gibi güzel düşünen zaferler ile olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok tesekkur ederim 🙂 Erkekler de elbette degerlidir. Ben sadece feminen enerjimize saygi duymayan erkeklere sinirleniyorum.. Katilmana sevindim, saglicakla kal 💜🙌🏼

Yorumla
    • Kaiösklsğs
      Kaiösklsğs
      +1 yıl

Çok biliyorsun sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hangimize diyorsun? @kaiösklsğs

Yorumla
    • soyluyengeç
      soyluyengeç
      +1 yıl

Sana söylemiyor, onun da sevdiği bir insan ile ilgili bir sorunu var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muhtemelen..

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

cunki (hepsi değil bazıları?) erkekler pohpohladığı için şımardı sevilen kadınlar ve o ilgi gösteren erkekler evlerine kapandı tüm iyiler akıllı kızlar tarafından kapıldı geriye kalanlar kala kaldı

0
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gunumuzdeki erkeklerin geneli 3 gun ilgi gosterse de 4. Gun gunaydin mesaji bile atmiyorken, bizi simarttiklarini nereden cikartiyorsunuz bilmiyorum.

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

sırf beni seven insanların ciddi olarak tanistirdiklari bayan bana fazla mesaj attın diye beni eledi neymiş ağır başlı istiyormuş ben biriyle yazistigim zaman bile wc ye ceple giren adamdım ben simartilanlar için dedim sizin için demedim cunki sizi tanımıyorum

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

ayrıca diyelim ki burdan birine selam bile yazamıyoruz? niyemi sapıklar yüzünden? onun bile cezasını bizler çekmek zorundayız? bugüne kadar Bi en az 7-8 sene oldu sadece 2-3 kişiyle arkadaşça yazıştım onun dışında Bi kişi bile çıkıp Bi selam yazamadı cunki toplum kızları ilk adım almaya alistirmis bu kadar ağır kaprisli ve egolu Bi toplumda ilişkilerin sorunlu olması bana gayet doğal geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu bile ego olarak goruyorsan sorun sensin demektir.. Bunun egoyla alakasi nedir ki? Psikologlar bile erkegin avci ruhlu oldugunu ve kadin icin ugrastiginda daha cok erkeksi hissettigini ve kadin boyle pesinden kosturmayinca erkek tarafindan ilgi cekici olmayacagini soyluyor. Eril enerjilerinizi dusurup de bizi maskulenlestirmeye calismayin lutfen. Bizim amacimiz sizi surundurmek ya da kendimizi sizden ustte gormek degil. Ama kadin daha cok ilgi bekler, yaradilisimiz boyle.

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

ormanda değil şehir de yaşıyoruz sayın bayan , ben sana ne burdan birine mesaj atabiliyoruz diyorum disardada durum aynı birine yanaşıp selam desem Bi kamyon dayak yersin ne masküleni yaa?
      sizler hep ilgiyi karşıdan bekliyosunuzama gözünü sevdiğim gavurun kızları yaş 18 dedimi kendi evine çıkıyor birinden hoşlansa gidip hemen söylüyor cevap olumsuz olsa bile bu onu etkilemiyor yok avcı ruhluymus yesinler o avcıları?
      kaldıki erkek ya da kadın hep kendine uyan kriterleri arıyor bulamadığı zamanda oto boka sarıyor tavırları , kimse kimsenin peşinden koşmasın seven sevdiğine duygusunu açıklasın yeter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gene yabanci sevdasi 🙂 Yabancilardan sizi tersleyen hic yok mu diyecegim ama senin gibileri yabancilar paspas yapsa da sesin cikmaz biliyorum. Oysa ki ego olayi karakatere bagli, ulkeye degil. Ayrica seven kiz zaten anne gibi olur 🙂 Ama erkekler bunu gorunce kizdan sıkılıyor. Ayrica selam dediginde off sapik diyen kiz zaten sorunludur. Onu savunmayacagim. 18 yasinda ayri eve cikan turkler de var bu arada. Ama ekonomi cok kotu oldugu icin turkiye de bunu basaran daha az olabilir.

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

yabancı sevdası değil? kendine güvenin ve yaşam gayretinin Bi göstergesi bu
      ayrıca 18 yaşında ayrı eve çıkmak her ülkede başlı başına sorundur
      cunki faturalarla tanışırsın istediğin elbiseyi alamazsın
      evin içinde bi ses gelse yüreğin yarılır
      ayrıca ayrı eve cikamamanın tek sebebi ekonomi değildir
      insanın kendini alistirmis olduğu eylemlerinden mahrum koymayı istemeyişinden kaynaklıdır
      diyelim ki ağrı eve çıktınız mesailarle alicaniz para en az 10-11 bindir
      kiralicanız evi arka muhitten seçerseniz geriye yaşamanıza kıt kanaat ta olsa zorda yetecek olsa bi rakam kalır amaaa yok ben merkezi yerde oturucam derseniz işte o zaman tüm maaşınız kıtaya gider ve ikinci Bi ekiş daha yapmak zorunda kalırsınız ben yabancı kızlara değil kendine inanan kızlara hastayım bebek gibi nazlanmamış olanlarına hastayım yu andırstend mi ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yabanci mevzusunu acan sendin. Ayrica ekonomi cok etkiliyor elbette. Kiradan, su faturasina ve hatta ekmege kadar her sey para netice de. Ayrica artik calisan kadinlar da ayri eve cikan kadinlar da artti. Elbette tek yasamak kolay olmayabilir ama eskiye gore daha fazla.

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

Sen ayrı eve çıkabilirmisin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an ihtiyac duymuyorum ve konu ben de degilim zaten. Hayat sartlarim cok karmasik benim. Şu an ben istesem de cikamiyorum. Ama en buyuk hayallerimden birisi yalniz yasamakti..

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

hayalin ama ve ihtiyaç duymuyosun? konu niye sen değilsin? konunun içindesin aslında ve hayal değil ayrı eve çıkmak sadece kazancınla giderini dengele kafi , bi mesleğin var mı

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

nası karmaşık onuda anlamadım cunki içeriği bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konu ben degilim cunku genel konusuyoruz. Beni katma cunku anlaman icin hayatimi detayiyla anlatmam lazim.

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

tm sen konunun dışında kal ordanda çıkma sakın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cevap bulamayinca ergen gecistirmesi kullanmasan mi? Bir gun ben de ayri eve cikabilirim ama Şu an degil. Dedigim gibi herkesin yasam standartlari ayni olmuyor. Ama en buyuk hayallerimden ve bir gun basarmayi zaten cok istiyorum ki 40 yasinda da degilim, acelem yok.

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

hayat o kadar hızlı geçerki aslında ergen olan sensin , acelesi yokmuş? sanki hayatın hızını ayarlaman ellindeymis gibi , aman o hız düğmeni bozma sonra ne zaman ben 40a geldim dersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne anlatiyorsun Allah askina? Evet acelem yok. Var mi? 2-3 yil sonra cikmazsam ne kaybedecegim mesela? Yabanci ovgunden sonra simdi de beni yermeyi mi cikardin. Neyse tartismayacagim daha fazla. İyi geceler sana🙌🏼

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

yabancıları övmedim onların nasıl olduklarını anlattım ama verdiğin tepki fazla , hangi yaşta olursan ol hayata tahammül edebildiğin kadar mutlusun savas bitti ben baltamı gömüyorum 😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tavirlarindaki daima ignelemeyi ve satasmayi gormezden geliyor ve ona ragmen fazla tepki verdigimi iddia eden celiskili gorusune de neyse diyor ve ben de baltami gomuyorum kardesim😅

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

tepkisiz halin buysa 😬😬😬

Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü öyle oldukları zaman sanki onlardan bi parça eksiliyor, daha savunmasız hissediyorlar, gerçi bu sadece erkekler için geçerli değil. İnsanlar artık canım yanacak diye çok korkuyor ve umursamam moduna giriyor sahipleneceği yerde 😬

0
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Sahiplenmek de serbest bırakmak da hanımefendiler tarafından sadece kaslı uzun boylu ve zengin erkeklere yakıştırılıyor gibi... 😊 Biz "diğer erkekler" ne yapsak yaranamıyoruz ki... 😊

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi canımmm.. Zaten villası olmayan ve 1.90 boyunda olmayan hiçbir erkeğin sevgilisi olamamıs bugüne dek (!) 🙂

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Öyle olmak değil öyleymiş izlenimi verebilmek önemli o da bende yok ben neysem oyum bacım 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle izlenimi nasıl verebilirsin ki? Boyun uzun dursun diye topuklu giyecek ve böbreğini satarak mı deniz manzaralı mekanda yemek ısmarlayacaksın? 😅

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Fitness salonundan çıkmayan ensesi kalınlar 7 santime kadar daha dik ve uzun görünebiliyorlar çevreleri geniş olduğu için de ceplerinde beş kuruş olmadığında bile tanıdıklarının mekanlarında sevdiklerini yedirip içirebiliyorlar. Ben böyle şeyleri çok yaşadım. Çağımızda para prestij postür üçlüsü (3P) herşeyi hallediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seven erkek sevdigini zengin olmadan da hissettirir. Metroyla giderek de evine birakabilir. En sevdigi sarkiyi ezberleyip de soyleyerek de serenat yapabilir. Sokakta sevdigini bagirarak da sevdigini mutlu edebilir. Ailesi ezdiginde elini tutup koruyarak da belli edebilir. Seven erkeği 5 km oteden gorursun zaten🙂

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Onlar biraz 90lar nostaljisi oldu artık değil metroyla gezdirmek arabasının modelini beğenmeyen tekmeyi basıyor artık sevdiceğine... 😊 Sen ve senin gibi vicdanlı bir iki kardeşimiz var ama bilin ki çok ama çok azınlıktasınız hanımefendilerin yüzde 80i en üst dilimdeki kaymak tabakanın yüzde 20deki erkeklerine ulaşmak için bizim gibileri ellerinden gelse asit kuyularına atacaklar. 😊 Tabi sen herkesi kendin gibi sevecen ve ilkeli sanıyorsun kardeşim. 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙂
      Gercekten benim gibiler hatta benden daha mutevaziler var. Ama onlar da nasil olsa yormuyor diye bazi erkeklere cazip gelmiyor

Yorumla
    • BenimHepUmudumVar
      BenimHepUmudumVar
      +1 yıl

Doğrudur hemcinslerimden de kadir kıymet bilmeyen ya da tam aksi aşırı takıntı yapanlar vardır muhakkak...

Yorumla
  • yıldızlarparlıyorrrr
    yıldızlarparlıyorrrr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Feminizm adı altında erkeğin rollerini de çaldınız.

3
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kas gücümüz eşit değilken bu konuda eşit olmamızı bekleyenlerin düşünebildiğini düşünmüyorum şahsen. Ayrıca insan olarak eşitiz ama olayın psikolijik durumu da var. Kadın daima erkeğinin gücünü görmek ister. Eşitlikten kastımız erkek de regl olsun ve kadın da sünnet olsun tarzı şeyler değildi. Ikimiz de değer görebilelim, kadın kahkaha attığinda y0llu denmesin ya da erkek ağladığında eziklenmesin gibi şeylerdi.

Yorumla
    • yıldızlarparlıyorrrr
      yıldızlarparlıyorrrr
      +1 yıl

Tamam bunlara ben de katılıyorum ancak feminist teori tam olarak sandığınız gibi bir şey değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Feministligi bence carpitiyorlar. Dogamiz geregi her nokta da ayni olamayabiliriz. Aslinda guzel algilandiginda feministlik guzel bir sey. Dusunsene ben sarisinim ve sen zencisin. Ben seni bunun icin kucuk goremem. Ya da sen ateistsin ve ben muslumanim ve sana saldiramam cunku ozgursun. Aslinda feministligi dogru uygulayan insanlar dunyayi guzellestirir.

Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

@yıldızlarparlıyorrr ellerine saglik aynısını yazacaktım bu feministler her şeyin düzenini bozdu şimdi de agliyorlar djske

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Feminizimden önce de "sen kadınsın konuşma" diyenler çoktu farkinda misin? Hak sahibi olmak için ünlendirdik. Tabii ki bunu bahane ederek sorumluluktan kaçan sırtlan erkekler de mağdur edebiyatıyla "hani eşittik?" Demeye basladi.

Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

Valla hiç boş yapma abla ben o kadar münazara yarışmasına katıldım feminizmle alakalı. Feminizm erkeğin rollerini elinden aldı. Hesap ödeme diyorsun demi z eger feminizm mantığına bakarsak kadın erkek eşitliği ya hani o hesabı erkek ödemek zorunda değil veya akşam eve bırakırken güçlü kadın kendisi gidebilir veya eşitler ya o erkeği eve biraksin. O kadar saçma bir şey ki pozitif ayrımcılık adı altında kadınları yucelttiler. Çelişkili saçma sapan bir şey.
      Erkek sahiplenmek istese eveve ben güçlü kadınım diyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence sen boş yapma. Erkek sahiplenmek istediginde eveve yapsam neden böyle konuşayım. Önce soruyu anlamalısın. Günümüzde cogu kadin calisiyor ve hesabini ödüyor zaten. Ama hesap odeyen kadinlar bile sevgilisinin onu korumasini ister. Insan olarak esitiz ama farklarimiz var. Sana bir kedi bir de köpek emanet edip de bakmani istesem ve esit davran dedigimde ikisine de kedi mamasi verecegini mi algılayacaksin yani? Sence esitlikten kastim bu muydu?

Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

O zaman neden feminizm hareketleri çoğaldıkça dünyadaki maskülenlik azaldı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak güzelim..
      Eskiden maskülenlik çarpıtılıyordu, şimdi ise eşitlik. Eskiden erkek gücünü esini sahiplenmek icin kullanmaktan çok, kadini itip döverken kullaniyordu. Onu yapamayan da masaya yumruk vurup da "kadın kısmı konusmaz" diyerek carptiriyordu. Simdi ise eril enerjiyi yerlerde sürüklemek isteyen erkekler "hani esittik" diyor. Insan olarak esitiz. Ben kediyim erkek tavsan mesela. Ikimiz de degerliyiz ve önemliyiz dimi? Ama farklarimiz var. Biyolojimiz farkli mesela.. Bunu carptirmamak gerek. Ayrica psikologlar bile erkeklerin maskulen kadini pek cekici bulmadigini soyler. Biz dengemizi kaybetmeyelim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yakinda esitlik adı altinda kadina ruj alindiginda erkege de alın diyecekler. Yapmayalim bunu lutfen.. Orada esitlikten kasıt, erkege de hediye alinmasi olmali. Ama ruj almayalim mesela cunku o erkek ve heteroseksuel 😶

Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

Ahahahahahaha ben hayatımda bu kadar çelişkili cümleler kuran bir insan görmedim. Kusura bakma ama zaten sorduğun sorudan veya topluma bakıldığından da anlaşıldığı üzere feminizm naskulenligi azaltti ve rolleri karıştırdı. Bunun en büyük kanıtı zaten şu an senin bu soruyu sorup erkekerden yakinman :)
      İyi günler hanımefendi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maskülenliği eskiden bizi ezmek için kullaniyorlardi. Bunu degistirmek icin esitlik istedik 🙂 30 yil oncesine seni ışınlamadan anlayamayacaksin galiba. Gercek bir erkek, esitligi kadinlasmak olarak gormez. Sana da iyi gunler 🤷‍♀️

Yorumla
    • sjsjsjssjahsjw
      sjsjsjssjahsjw
      +1 yıl

Tamam bb.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bb

Yorumla
    • yıldızlarparlıyorrrr
      yıldızlarparlıyorrrr
      +1 yıl

Sayın soran aslında siz de feminizm teorisine tam olarak desteyen biri olamazsınız çünkü yazdıklarından bunu anlamak o kadar da zor değil... ancak feminizmin gerçek yüzünü açığa çıkartan @sjsjsjssjahsjw ile feminizmi kanıtlar gibi tartışmışsınız. Saygı duyuyorum herkes istediği öğretiyi hayatına uygulayıp yaşayabilir ama ben de hanımefendi ile aynı fikirdeyim. Yanında beta bir erkek görmek isteyen kadınlar feminizmi desteklemeye devam edebilir. İyi günler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Simdi siz esitlik istemiyoruz dediginizde "o beni aldatabilir ama ben onu aldatamam yaa" olarak algilamiyorsak, siz de esitligi "erkegi kadinlastirmak" olarak algilamamalisiniz. Hepinize iyi aksamlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sunu da ekleyecegim ki ben zaten maskulen erkek istiyorum. Esitlikten kastim ikimizin de deger gormesi, zorbalanmamasi vs.. Umarim anlatabilmisimdir.. Hoscakalin

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Öyle bir erkek seni sevmiyor, kullanıyordur. Uzak duracaksınız. Sizi sahiplenmeyen, korumayan yanınızda olmayan erkek ile istediğiniz şekilde ilişkide yürütemezsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Sebebibiliyor
    Sebebibiliyor Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Artık kadın erkek ilişkisi arasında sadece çıkar var erkekler kadınları sevmiyor kadınlar da erkekleri, ego savaşı gibi ama birbirine ihtiyaç duydukları için de konuşmaya devam ediyorlar, çıkarlar dışında birbirine karşı değer ve saygı kalmadı

1
    0 Yorumla
  • BoğaErkeği34
    BoğaErkeği34 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Erkekler yumuşadı. tayt giyen erkek candır. Yemek yapan şöyledir çamaşır ütüleyen böyledir diye diye yumuşattiniz erkekleri şimdi sert erkek arıyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • Arabın_Gahvesi
    Arabın_Gahvesi Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

Çok doğru tespit artık sahiplenen değil sahip çıkılacak erkekler mevcut oyyhh canlarım benım birde onlara herseyıde hazır verdın mı daha yokmu dıyecek yüzlüdürler🥸

1
    0 Yorumla
  • γυναίκα
    γυναίκα Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Duygularımızı ciddiye almıyoruz. Kazandığımız o güzel sevgiyi koruma altına almayı öğrenemedik. Çünkü doyumsuz bir gençliğe sahibiz ve yetinmeyi bilmiyoruz.

1
    0 Yorumla
  • Tu_ella
    Tu_ella Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Bence artık erkekler daha çok dişil enerjiye geçmiş durumda çünkü ne bir çaba sarfetmeye ne bir elde etmek veya peşinde koşmak adına harekette bulunuyorlar. Bunun en büyük mimarı da biziz erkeklerin peşinde koşa koşa ilgi vere vere bu hale getirdik onlarda eee zaten peşimde bir sürü kız var bu gider diğeri gelir kafasındalar artık bu da sahiplenmelerini benimsemelerini engelliyor çünkü akıl hâlâ diğer kızlarda

0
    1 Yorumla
    • sessiz06ank
      sessiz06ank
      +1 yıl

evet erkeklerin kur yapıp karşı cinsi etkileme ve tavlama geni kızlarada geçti. Haliyle iki taraf içinde seks ve ilişki kolay hale geldi. erkeklerinde g*tü kalktı

Yorumla
  • Cdsinan23
    Cdsinan23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Sahiplenmek derken herkes özgür bir birey değil mi neden kız arkadasımı kısıtlayım ki ve üstelik öldürülen kadınlar şiddet gören kadınlar böyle erkekler yüzünden öldürülüyor yanlıs anlama erkekler hiç umursamasında demiyorum yani aslında demek istediğim hem kadın hem erkek birbirlerini sahiplenmeli dogrusu budur

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Kadının gerçek yüzünü gördü belki ondandır.
    Kadının kadın için yaşadığını anlayınca.
    Ve her şey ayyuka çıkınca.
    Böyle olması normal değil mi.
    Şahsen ben çok şaşırmadım.

0
    1 Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Aslında kadının da pek bir suçu yok.
      Çünkü önünde bir örnek olarak erkek (Baba) figürü var.
      Onu arıyor hayatının bütün evresinde.
      Öyle biriyle yaşayacağı mutluluğu huzuru arıyor.
      Bulunca her şey yoluna gireceğini düşünüyor.
      Bulunca anlıyor neyin ne olduğunu fakat gerçek olanın bambaşka olduğunu görüyor.

Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Kadınlar erkeklerin üzerinde çok baskı kuruyor. Kadınların çocukluk travmaları daha fazla olduğu için erkeklerin onlara uzattıkları eli göremiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Soruya sinir oldum. Ben bir kadın olarak sahiplenilmeye ihtiyaç duymuyorum zaten. Ben eşya mıyım da sahibim olsun?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu kast etmediğimi biliyorsun bence 🙂 Biri seni taciz etmeye kalktiginda sen o adami devirecek güçte bile olsan, sevdigin erkegin seni savunmasi muhtesem bir duygu olmayacak mi? Her seyi kendimiz yapacaksak o halde arkadasimiz da olmasin. Neden var ki? Kendi kendimize konusup, tek basimiza izleyelim dizileri.

Yorumla
  • gamzeliprnses
    gamzeliprnses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler çoğalmış ama adamlar azalmış şimdikiler sadece elde edene kadar elde ettikten sonra bir değeri kalmıyor aşk sevgi diye bir şey kalmamış her şey menfaat olmuş

0
    1 Yorumla
    • Bubenilgilendirir
      Bubenilgilendirir
      +1 yıl

Eskilerden de daha eskiyi özlüyor ama

Yorumla
  • Isimolmasınya
    Isimolmasınya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Kızlar istemiyor hayatlarına karışıyoruz zannediyorlar. Eğer bu dediğiniz abartılırsa evet karışmak olur ama toplumumuzun artık işi duyar kasmak olduğundan en ufak şeyde hayata ve özel alana müdahale diyorlar bu yüzden erkeklerde çekiniyor artık yanlış yaptıklarını düşünüyorlar

0
    1 Yorumla
    • lılılull
      lılılull
      +1 yıl

İstiyoruz

Yorumla
  • Sihirlilambayaniyor
    Sihirlilambayaniyor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Bütün ilişkilerim bundan dolayı bitti ben bu şekilde yaklaşmaktan hanımlarda bundan şikayetçi olmaktan bikmadi ama gel gör ki ☺️ hala hepsiyle görüşüyorum ve hepsinin ortak noktası kimse senin gibi sevmiyor beni demek oldu. Kusura bakmayın ama beter olsunlar dimi?

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kadınlarda eril duygu, özgüven fazla yasadıgımız şu dönemde. Ben kendime yeterin mesajı veriyor çoğu kadın. Kadın erkek, erkek kadın gibi oldu vesselam. Roller değişti😂

1
    0 Yorumla
  • shrvnbhrs
    shrvnbhrs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 81%
    +1 yıl

İyi de bunu isteyen ve böyle olmasına sebep olan siz kadınlarsınız. Tutarsızlıklarınıza biz erkekleri bulaştırmayın lütfen.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz ayarı tutturamıyor da olabilirsiniz 🙂 Kıskandiginizda sahiplenmek yerine laf sokmak gibi mesela 😅

Yorumla
    • shrvnbhrs
      shrvnbhrs
      +1 yıl

Etrafında öyle erkeklerin olmasına üzüldüm ve bu da aslında etrafına öyle erkek istediğin imajını verdiğin için olsa gerek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alakası var? Ben etrafımda nick bateman istiyorum imajı verdigimde nick bateman mi yanima gelecek? Gene biz suclu olduk 😅

Yorumla
    • shrvnbhrs
      shrvnbhrs
      +1 yıl

Verdiğin bu örnekten sonra seni ciddiye alamayacağım... İyi geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cevap bulamadım desen daha doğru olurdu. Sana da iyi geceler 🙌🏼

Yorumla
  • Kendihalindekişi
    Kendihalindekişi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Çünkü herkes kendi hayatını onemsemeye başlıyor. Başkasını kıskanmak gibi duygular insana zarar verebiliyor ve daha çok öz güvensiz insan belirtisi olarak görülüyor.

0
    0 Yorumla
  • Irresistibleart
    Irresistibleart Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Sen kendi kendine yetersin aşkım kadın erkek eşittir feminazi fenoluguna kapılan erkek sayısı artışta tr de gördüğüm

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzelim ben kendi elimi de tutabilirim ona kaldıysa ama hayatımda biri varsa erkekliğini de hissetmeliyim yaa..

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Sana demiyorum x kişilerinin düşünce yorumu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yakında biz onları istemeye gideceğiz Wcsmxhdmdbd

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Erkekliğini hissetmediğim kişiyi anasının evinden alabilirler tabi

Yorumla
  • Zindanadasi
    Zindanadasi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 52%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Soru çok iyi bebeğim, burada anlatılmayacak kadar uzun bir mesele söz konusu. Hem senin anlamayacağın meseleler olduğunu düşünüyorum.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye anlamazmışım?

Yorumla
    • Zindanadasi
      Zindanadasi
      +1 yıl

Bak 😅 kızdın mı 😂 asla erkek gözüyle göremeyeceğin şeyler var bebeğim 😅

Yorumla
  • KırılmazRakıŞişesi
    KırılmazRakıŞişesi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Modernlik algısına yenilen kadınların, özgürlük adı altında rahat takılmayı tercih ettiğindendir. Oysa ki kadın sevdiğine teslim olmalı ki adamdan tam teslimiyet görsün

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

kadınların biz erkeklerle eşitiz mantığını artık erkeklerin bilinçaltına yerleştirmeleri
    birde artık günümüzde ilişkilerin çok çabuk başlayıp çok çabuk bitmesi

0
    0 Yorumla
  • Comagene00
    Comagene00 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.

Bu zamanda bunu yapan erkeklere , maço, kıro veya tarihten kalma, veya geri kafalı diyiyorlar bunu sanırım en az herkes kadar biliyorsunuzdur, şimdi de neden böyle yapmıyor diye söyleniyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kadınlar eskiden erkeklerin sahiplenmesine saygı duyuyordu şimdi bana babam karışmıyor diyorlar hak eden kadın sayısı sahiplenen erkek sayısından daha az kimse kusura bakmasın

1
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı.

Kullanıldıkları için olabilir mi. Ben bir daha asla bir kadını sahiplenmek istemem çünkü değmeyeceğini kendim tecrübe ettim...

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle deme yaa.. Her kadın bir değil ki

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

İnanırdım eskiden buna ya En masum dediğim tarafından ihanet e uğrayana kadar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😐 Umarim birdaha yasamazsin

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Ben bu konuda salağım kesin yaşarım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canım değil de iyi kalplisin muhtemelen. Yapılan iyilikler boşa gitmez dert etme. Hepsi deftere yazılıyor ☺

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Benden ne bıraktılar ki defteri kalsın öyle bir bitirdiler ki yavaş yavaş yavaş işkence eder gibi öldürdüler kalbimi ne ölebiliyorum ne yaşayabiliyorum hep bir araf ne kalabiliyorum ne gidebiliyorum. Umut bile edemiyorum. Ya bir insanın her şeyini alırsın da umudunu neden alırsın ki?
      Umudum yok hiç bir şeye...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahh be abim..
      Ne yaşadın kim bilir.
      Ama şunu unutma ki iyilikler de kötülükler de yazılıyor. Seytan vesvesesi bu yaptigini sana apt*llikmis gibi inandirmaya calissa da dinleme onu. Er gec bu durum sana insAllah dönecektir.

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

İyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben benden gitmedikçe düzelmez. Kendimi yok etmeliyim yerine de ruhsuz bir varlık koymalıyım umursamayan vicdanı olmayan yalan söyleyen kandıran kullanan. Yoksa ben daha çok acı çekerim😢

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Deme öyle yaa 😐
      Yeminle sarılasım geldi..
      Gerçekten yaptığin 3nayilik değil. Peygamberimizi de taşlamışlar ama o gül atmış. Sence ahm*kça olsa o yapar mıydı? ☺
      Takma kafana..

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Çok zoruma gidiyor ya o kadar sevmişim karşılıksız nedensiz sevmişim ya her şeyi yapmışım yapıyorum gün geliyor sevgimin adı psikolojik hastalık oluyor çok zoruma gidiyor. Ben sevmesini bilmiyorum sanırım zarar veriyorum😢😢

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şş üzülme 🌸
      Bazen kırar bazen kırılırız.
      Hepsi geçmişte kaldı. Önemli olan bundan sonrası 🙂
      Daha zor güvenmene yol açmasını anlıyorum ama kötü birine dönüşme. Bataklığa batsa da iyi kalpli insan daima pırlantadır. Umarım birdaha bu tarz bir şey yaşamazsın.

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Seven değil sevmeyen hep kazanır kardeşim. Dünyanın düzeni bu iyiler ezilir iyiler kullanılır İyiler mutlu olmaz iyi olmak çok kötü bir şey 😒😢

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zoru başararak emek harcayan herkes sonrasında ödülü alır. 30 dakika uğraşan makarna alırken, 3-5 saat uğraşan yaprak sarması alır bunu unutma. Şuanlık elin boş gibi gelse de zamanla faiziyle sana dönecektir 🙂🌸

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Evet haklısın ama insanda bellidir ya 1 kere dersin tamam 2 kere dersin kısmet 3. kere dersin hayır. 4.5.6. kerede artık kabullenirsin ya ne umudum yok benim benden. Gerçekten.
      Bana moral verme çaban için çok çok çok teşekkür ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi ki varsın güzel insan..

Yorumla
    • ProducerT
      ProducerT
      +1 yıl

Sen de varsın iyi ki...

Yorumla
  • sedatttE
    sedatttE Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı.

Erkekler feminenlestiriliyor kadınlar maskulenlestiriliyor bence yavaş yavaş yakında ortada bulusacaklar 😂

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off 😅

Yorumla
    • sedatttE
      sedatttE
      +1 yıl

Bence her iki cins adil haklara sahip olmali ama cinsiyetinin getirdiği rolü de taşımalı

Yorumla
    • gizli_sığınak
      gizli_sığınak
      +1 yıl

son 15 yıldır bu şekilde ilerliyor pazar büyütme çabası gibi geldi bana

Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.

İlla aciz olacaksınız mk. Millet gerçekleri soylediklerinde de zoruna gidiyor. Evet bu aciz, bagimli ve gucsuz olmaktir asil sen neyin kafasini yasiyorsun oyle olmadigini iddia ederek?

0
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya siz delirmissiniz cidden. Kiz kankanla masada otururken biri gelip satassa ve kankan seni savunmasa bile hosuna gitmez. Bir erkek yapinca gucluyuz adı altinda bunu istemeyeceksiniz oyle mi? Komik olmayin..

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Sıkışınca alakasiz seyler soyluyorsun. Sen "erkek bana sahip çıksın, korusun kollasin" kafasindasin. Erkek niye "sahip" ciksin mesela, neden illa bir sahip ariyorsun kendine?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlla bir sahip arasam Şu an sevgilim olurdu. Siz kendinizle celisiyorsunuz. Guclu kadini, her isini kendi yapan kadin olmak saniyorsunuz ama bir gun evlenecek kadar da celiskili davraniyorsunuz. Her seyi kendin yapiyorsan neden evleniyorsun mesela ya da kendi kendine de dizi izleyebilecekken neden arkadasinla izliyorsun? Bak bunlar da benim sorumdaki olay da muhtaclik degil 🙂
      O adam beni seviyorsa zaten korumak ister. Sahiplenmek de sevgiden dogar. Sevgilisiyim, onun sevgilisi. ONUN. Anlatabiliyor muyum? Sen sevilince esya gibi hissediyorsan bu senin problemin.

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Biriyle dizi izlemek ile birinin mali olmak ayni seyler degil, geç.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sahiplenilmeyi mal olmak olarak kodlama. Ben de bir kadinim. Mal olmayi ister miyim sence? Benim dedigim sey sevgilimin korumasi, sevgiden dogan sahiplenmek. Elbette ki mal olmayacagiz, ne alaka? Ama insan malını (esyasini) bile korur. O kadar degerimiz olmasin mi?

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Peki madem bu mal olarak gormeyle alakali degil de sevginin bir tezahürü, neden kadın erkeğe sahip çıkmıyor da erkek kadina sahip çıkıyor? Sevgiyse iki taraf da birbirini seviyor, sahiplenen taraf neden sadece erkek?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Guzelim cogu kadin da zaten erkegini korumuyor mu? Sevdigi adama yaklasti diye kizi parcalayan kadinlar var. Ama erkegin kas gucu daha fazla. Beni taciz eden erkegi, sevgilim varken ben mi doveyim yani? Sevgilim yokken zaten kendi basimin caresine kendim bakmaya calisirim. Ama o beni korumayacaksa nasil cekici gelebilir ki? Aksine kadinlar degerli oldugu icin erkek kadinini korumak istemeli. Sonucta insan elmas takısını korur ama 5 tllik bilekligini cok da muhafaza etmez. Aslinda deger gormekten bahsetmistim ama bazi hemcinslerim yanlis anladi ve boyle gormeniz uzucu aslinda.

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Erkegin bunu yapmasindaki amac asagidakilerin de dedigi gibi "başka erkekler s*kmesin"dir. Çünkü ataerkil sistemde kadin erkegin malidir. Ve erkek malina sahip cikmalidir. Senin de sevgi kisvesi altinda durmadan savundugun sey bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadin da erkegini koruyor. Erkekler neden mal gibi hissetmiyor bu durumlarda? Bence maskulenlik adi altinda zorbaliklar yapan erkekler yuzunden hepsinin niyetini o saniyorsunuz.

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Biz neyin ne oldugunu biliyoruz, senin haberin yok neyin ne oldugundan. Kadin erkegini falan korumuyor. Senin sorun dahil bu konudaki her soruda erkegin kadina sahip cikmasindan bahsediliyor. Hic "niye kadinlar erkeklere sahip cikmiyor" diye bir soru okudugumu hatırlamıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cunku kadinlar bunu yapmaktan kacinmiyor? Simdi sevgilsi olan 10 erkegin ustune atlasan, kizlardan 7 tanesi falan da hoop moduna gecer. Ama erkeklerin cogu gunumuzde kiskandiginda sadece kadina laf sokusturmakla ya da trip atmakla yetiniyor. Erkekler soylenmiyor bu konuda cunku ihtiyaclari yok. Kadinlar zaten yapiyor. Ote yandan da bir erkek, bir kadini istemediginde itebilecek guce sahip. Ama kadinlarin hepsi erkegi yenecek kas gucune sahip degil. Ben burada kadinlari yermiyor, aksine degerliyiz ki hissettirsinler diyorum.

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Erkekler kadinlarin ustune mi atliyor, sen daha once boyle bir sey gordun mu? Olmayan durumlarla magduriyet yaratmayin. Istedigin sey erkek sana sahibinmis gibi hissettirsin, bu. Kadinlarda sahip cikma degil külfet olma huyu. Mesela her dakika konusalim, hep benimle ilgilensin vs vs. Erkekten bekledigi sahiplenme ve 7/24 ilgi. Geleneksel rollerden cikiliyor artik. Kadinlar eskisi gibi erkegin mali degil, erkek gibi bir birey.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kadar da inkarci olmasan keske.. Gunumuzde kac kadin, sevgilisi ya da karisi olan erkege kur yapiyor haberin var mi? Nasil evli olmani umursamadan ustune atlamaya calisan erkekler varsa, kocanin da evliligini umursamadan ustunr atlayacak kadinlar var. Erkegin sana sadiksa o kadini o an iter zaten. Ustelik bu durum yaninda yasanirsa sen de o kadina mudehale etmez misin? Ama bir erkek senin ustune atladiginda cok iyi dovusmeyi bilmiyorsan, kas falan yapmadiysan kurtulma ihtimalin daha dusuk. Krakerine bile senden izinsiz dokunsam sahiplenirsin ama eşim dedigin adam seni sevdiginden sahiplenince mal gibi mi hissedeceksin? Biraksin da her seyi kendin yap.. O halde neden evleniyoruz? Evlilik birbirine destek olmak icin degil mi?

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Insanlar aldatmaz demiyorum ki, sen ne anlatiyorsun? Sen sanki sokakta gecerken erkekler uzerimize atliyormus da yanimizdaki erkek bizi onlardan korkuyormuş gibi bahsediyorsun. Birini istemiyorsan da kimse ustune atlamaz, bir erkege ihtiyacın yok korunmak icin. Alakasiz seyler anlatıyorsun. Kac defa dedim birbirine destek olmak degil senin anlattigin, alakasiz seylerle bagdastiriyorsun. Birbirine destek olmak karsiliklidir, "sen benim malimsin ha, seninle benden baskasi konusamaz, aman mazallah baska erkekler seni şey eder falan" ayri bir olay.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seninle kimse konusamaz vs emirlerini hic sevmem. Bunu savunmadigimi anlamissindir. Konu benim kendimi koruyamamam degil neden anlamiyorsun? Beni dusunmesi.. Mesela sen kendine de cicek alabilirsin ama erkeginin almasi, seni dusundugu anlamina gelmez mi? İste bu yuzden ben kas yapip da tek yumruk da sapigimj devirecek guce de gelsem gene de seviyorsa umursayip savunsun isterim. Sahiplenmekten kasıt da mal olmak degildi. Karım, kocam, prensesim, guzelim, erkegim vs.. Fark ettiysen sonunda hep m harfi var. Cunku insan sevdigini sahiplenir. Sevgili degil de sevgilim dersin mesela. Bu tarz bir sahiplenmekten bahsediyorum.

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Sevdigini belirtmesi icin "sahiplenmesi" mi lazim? Onemsenmek elbette hosuma gider ama sahiplenilmek? Hayir. Sahiplenilmek dedigin de erkegin sahibin gibi davranmasi, sanki ben kendime yetemiyormusum gibi oradan oraya birakmasi, benim yerime bir seyler yapmasi, bir seylere karar vermesi canimi sikar. Her ne kadar oyle degil mal olarak gormek degil desen de kadini arabayla eve birakmak "o kendine yetemez bana muhtac" kafasidir. Oldum olasi kadini eksik goren bu zihniyetten nefret etmisimdir. Eskiden otobuste kadinlara yer verme mevzusu vardi. O zaman da "aman kibarlik, kadina saygi" adi altinda kadini eksik goren bu kafa yapisini overlerdi. Ayni hesap.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Guzelim beni anlamiyorsun. Sadece erkek seni sahiplenmeyecek ki.. Sen de o erkegin uzerinde hak sahibisin. O da senin oluyor. Bu sey demek degil hani eline liste verecek ve emirlerini uygulatacak demek degil. Bak araba olayini da soyle anlatayim🙂 Biz kankayiz ve arabam var diyelim. Ama senin araban yok ve baya takildik. Gece saat 11 oldu. Ben seni eve tek yollamamak adina seni sevip dusundugumden, arkadasim olarak seni SAHİPLENDİGİMDEN cunku BENİM arkadasimsin, seni evine arabayla biraksam bu seni ezik mi yapar?

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Yaa demek arkadasi birakmak gibi, o zaman kadin da erkegi biraksin? Gene ayni terane.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

E bıraksın? Benim arabam varsa ve eve geç saatte gidecekse, imkanım varsa birakirim.
      Erkeklerin son donemdeki manipülesinden etkileniyorsunuz. Erkeklerin sürekli "hani güclüydünüz?" Demesinden sonra "ben güçlüyüm" diyebilmek için erkeklerin maketleşip de bir işe yaramamasına destek oluyorsunuz. Yapmayın lütfen, gelmeyelim bu oyunlara. Seviyorsa ve imkanı varsa bıraksın 🙂

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Yoo erkekler oyle demeden ben soyluyordum bunlari zaten. Hala arkadas diyorsun alakasi yok dediginle. 10 defa da yazdim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadas 10 tanedir ama sevgili 1 tanedir. Arkadasinin bile yaptigi seyi, sevgilin yapmayacaksa zaten sevgilinin olmasinin bir anlami yok. Bunu da acizlik görmen garip geldi cunku bir kadin cicek almaktan aciz oldugu icin cicek beklemez mesela. Unutma ki o adam seni korurken hayatini tehlikeye atiyor olabilir.. Belki de sapiginin cebinde çakı var ve bu riski goze alarak seni koruyorsa zaten seni degerli goruyordur.

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Konu bu mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bu? Sonucta sahiplenmenin icine hepsi giriyor. Eve birakmak da olabilir, biri seni rahatsiz ettiginde korumasi da olabilir. Eve birakirken de benzin yakiyor netice de 🙂 Yani hepsi sevgiden doğan bir fedakarlik gerektiriyor. Sen bunu assagilanmak sayiyorsan daha yorumum yok ne diyeyim. Iyi aksamlar madem..

Yorumla
    • AltınYaprakS
      AltınYaprakS
      +1 yıl

Ayni şeyleri yazmaktan sıkıldım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de öyle 😶 Iyi aksamlar.

Yorumla
  • infernoHeRo
    infernoHeRo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Yamyam kadın modelleri türeyince erkekler kendini geriye çekti tabi sadece bu da değil sünepe erkek modelleri de türedi onlarda kadınlara nasıl davranılması gerektiğinden bi haberler bildiğin aylaklar

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yamyam kadın derken?

Yorumla
    • iamhayal
      iamhayal
      +1 yıl

Şair burada "Paraya aç kadın modelleri" demek istiyor diye yorumladım. @sudesiyahseven ya da "Ömür yiyen kadın modeli" de olabilir ama birinciye daha yakınım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konu paraysa eskiden daha fazla para harcatan kadın vardı. Şimdi çalışıp da eve katkı da bulunan da buluşma da hesap ödeyen kadınlar da arttı. Ömür yiyen kısmı daha yatkın gibi. Çünkü günümüzdeki erkekler de kadınlar da toxicleşti.

Yorumla
    • infernoHeRo
      infernoHeRo
      +1 yıl

Benden bundan bahsettim zaten ve ayrıca yamyam kadın modelleri türeyince dememe neden bu kadar takıldın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sordum ve kız da aciklama yapti ve ben de fikrimi belirttim.

Yorumla
    • infernoHeRo
      infernoHeRo
      +1 yıl

Peki öyleyse diyeyim

Yorumla
  • asyacim33
    asyacim33 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Eril enerjileri gitti çoğunun kadınlar erilleşti

2
    0 Yorumla
  • çirkinkalplinsan
    çirkinkalplinsan Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü erkekler daha kırılgan, kadınlar daha otoriter olmaya başladı ‽

2
    0 Yorumla
  • POFIDIKSASMRWORLD
    POFIDIKSASMRWORLD Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Erkekler kadınlaşmaya, kadınlar da erkekleşmeye başladı bence 🧸🙈😅

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinliklee

Yorumla
  • Starfairr
    Starfairr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Çünkü ortalık zaten karı kız kaynıyor. Kaynadığı için başka birini bulurum giderse gitsin banane diyorlar maalesef

0
    0 Yorumla
  • nis_00
    nis_00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 83%
    +1 yıl

sahiplenmesinler niye sahipleniyorlar hayvan miyiz biz axmk

0
    8 Yorumla
    • Cdsinan23
      Cdsinan23
      +1 yıl

Dimi ya cok sacma birde bu soruyu bir kadının sorması üzdü

Yorumla
    • Cdsinan23
      Cdsinan23
      +1 yıl

Herkes ozgur bireydir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu mu anladınız Allah aşkına 😅 10 yıllık değersiz bir hırkana bile dokunsalar koruyup kollarsin o hırkayı. Seni seviyorum dedigin adam seni koruyup kolladiginda niye kopek olasin? Sevgilin yanindayken biri seni taciz etse ve sevgilin de cips yiyerek sizi izlese sanki bu durum seni mutlu edecek

Yorumla
    • nis_00
      nis_00
      +1 yıl

oylelerden korumak baska sahiplenmek baska. o zaman sahiplenmek deme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Köpek sahiplenmekten bahsetmiyorum ki. Biri senin sevgiline kur yaptiginda, sevgilin ona bakmasa bile "hayirdir? O benim sevgilim" demez misin? Bunun gibi sahiplenme. O benim eşim/benim sevgilim.. Hoop gibisinden 🙂

Yorumla
    • Cdsinan23
      Cdsinan23
      +1 yıl

Oo anlamda diyorsan artık insanlar birbirlerini umursamıyor artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun da bu zaten 😐 @cdsinan23

Yorumla
    • Cdsinan23
      Cdsinan23
      +1 yıl

Yani bilmiyorum 23 yasındayım ve hic sevgilim olmadı cidden kadınlar icin cok ugrastım ama hepsi beni reddetti kadınlar artık kimseyi kabul etmiyor aynı sey erkekler icinde aynı herkes bıkmıs ve dedigin gibi uzucu

Yorumla
  • Брюнетка_Король
    Брюнетка_Король Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 102%
    +1 yıl

Feminizm duygularınızla erkekleri kendinizden uzaklaştırdınız, çokta sebep sonuç ilişkisine girmeyin.

0
    0 Yorumla
  • Dazzle_
    Dazzle_ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.

Eğlencelik ilişkiler de bu böyle daha çok. Kimse kimseyi takmiyor. Eğleniyor, zaman geçiyor ve bitti.

0
    0 Yorumla
  • gribordo
    gribordo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü sorumluluktan kaçıyorlar takılmalık işlerine geliyor eski zamanın ilişkileri evliliklerine o kdr cok özeniyorm ki ama maalesef

0
    1 Yorumla
    • ironikadam34
      ironikadam34
      +1 yıl

Maalesef öyle oldu gribordo

Yorumla
  • meftun35
    meftun35 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Herkes bıktı artık gönül yaralarından ondandır. Pek umruma gelmiyordur artık olursa olur olmazsa olmaz kafası.

0
    0 Yorumla
  • uzatmaisterseen
    uzatmaisterseen Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Var hala öyle biri , sevgilim eve gündüz bile gidiyor olsam evime bırakır beni geç saatin olup olmaması önemli değil ve gerçekten çok kıskanır

0
    0 Yorumla
  • By_Zenci
    By_Zenci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Kızlar böyle olmasını istedi. Özgürlük eşitlik falan dedi erkek diye bir şey kalmadı. Godşluğa doğru gidiyorlar😀

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim bu konuda çok tespitim oldu açıkçası. Erkek genelde ilk sevdiği gönül verdiği kadına karşı böyle oluyor. Ondan sonrakileri pek sallamıyor. Bir erkeğin ilki olursanız bir de size aşık olursa yapmayacağı şey yok..

0
    3 Yorumla
    • Sun_shineee35
      Sun_shineee35
      +1 yıl

Bence ilk değil son aşkı olmak önemli ya da aradığını bulması o kadında ilk aşkım sanıyo vs sonra karşısına başka bi kadın çıkıyo hepsinin önüne geçiyo tamamen iki kişi arasındaki uyum ve duygular

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sun_shineee35 inşallah öyle olur çünkü çok acılı erkek dinledim hepsi de ilk aşkı unutamıyor, kimse de unutturamıyor..

Yorumla
    • Yapraksarmasi00
      Yapraksarmasi00
      +1 yıl

@Sun_shineee35 kadınlar son erkekler ilk olmak ister kadınlarda bakirelik önemli değil erkeklerde önemli

Yorumla
  • soyluberatt
    soyluberatt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 41%
    +1 yıl

Swinger partilerinin cirit attığı ortamda, erkek ve kadınların nasıl sahiplenici olmasını beklersin...

0
    0 Yorumla
  • Devrim6219
    Devrim6219 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Niye birisinin sahiplenmesine ihtiyaç duyuyorsunuz

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu soruyu neden sordun anlayamadim. Sevgili ve arkadas neden yapiliyor mesela? Neden biriyle sohbet etme geregi duyuyorsun? Kendi kendine de konusabilirsin. Ya da neden birinin elini tutmak istiyorsun? Kendi elini de tutabilirsin. Yani demem o ki ben 3 erkegi devirecek gucte de olsam, sevdigim erkegin beni korumasini isterim. Sen de istersin bunu..

Yorumla
    • Devrim6219
      Devrim6219
      +1 yıl

İşte bunlar, ataerkil zihniyetin topluma aşıladığı zırvalıklardır! Kimse kimsenin sahibi değildir.
      Kimse kimseye ait de değildir. İster iki kişi arasında olsun, ister aile/dost arasında olsun, her şey sevgi, saygı çerçevesinde olur. Aidiyet veya sahiplik olmaksızın. Mal'dan bahsetmiyoruz. İnsandan bahsediyoruz. Birinin elini tutmakla, sohbet etmek istemekle “sahip çıkılma” isteği duyma aynı şeyler değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kizlar bile kiz kankasini koruyup sahiplenir. Mesela biz kanka olsak ve arabam olsa, sen eve gec gideceginde seni eve birakabilirdim ya da sen beni birakirdin. Ya da biriyle tartistiginda seni savunurdum. Simdi bu seni aciz mi yapiyor? Nasil dusunuyorsunuz da bu sonuca variyorsunuz gercekten anlamiyorum..

Yorumla
    • Devrim6219
      Devrim6219
      +1 yıl

Kankanla sevdiğin kişi arasındaki fark aynı mı? Ben de sahip çıkılma isteğini anlayamıyorum neden birisinin sahip çıkmasına ihtiyaç duyuyoruz? Ve neden sahip çıkılmaya gerek duyulan bir toplumdayız bunu sorgulasak çok daha iyi olur bence ben de sizleri ataerkilliğin arkasına sığınan hemcinslerimi anlayamıyorum ortak paydada buluşacağımızı düşünmüyorum o yüzden kendimizi yormaya gerek yok seviyeli tartışma için teşekkür ederim 🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ayni degil. Kanka 3-5 tane olurken, sevgili 1 Tane olur. Zaten dogru kisiyse, sevgilin de en yakin dostun olur. Sevdigin adam sen taciz edilirken susup otursa eminim ki hoslanmazdin mesela. Ulkemizde kotu insan cok. Seni eve birakmak istemesi kotu bir sey degil, deger verdigi icin.. Umarim yanlis anlasilmamisimdir. İyi gunler dilerim.

Yorumla
  • Stant
    Stant Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.

7 sene birine kadın gibi değil küçük bir bebek gibi baktım. Sonu ihanetle bitti. İşte bu yüzden sayı azalıyor.

0
    1 Yorumla
    • tatliyapmayisevenkiz
      tatliyapmayisevenkiz
      +1 yıl

☹️🙁

Yorumla
  • serizm31
    serizm31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 40%
    +1 yıl

güzel kardeşim ruhunu aşıladılar çünkü erkeklere karılarını paylaşan güzel kardeşim var fantezi diyerek

0
    0 Yorumla
  • Clairvoyante
    Clairvoyante Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Güven vermiyorsunuz ondan olabilir, bunları yapan bir adamı alacağı karşılık ya aldatılma ya da kızın yakın arkadaşıyla kırıştırma olur

0
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.

İnan bilmiyorum… Aynı fikirdeyim… Sorumluluk duygusundan kaçıyorlar, gününü gün etme derdindeler. Bencillik de var tabii….

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Kanki ne sahiplenmemesi bak 50 tane erkek görüş atmış he he

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen de 500 kızın olduğu sitedesin?

Yorumla
    • Okan_Akarsu1992
      Okan_Akarsu1992
      +1 yıl

Ben eğlencesine takılıyorum umutsuz vakayım ben he he

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Böyle bir geçerlilik söz konusu değil sayın soran:)

cut.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle bir geçerlilik söz konusu sayın görüş atan 🙂

Don’t cut 😛

Yorumla
    • Paranoyak-Maan
      Paranoyak-Maan
      +1 yıl

peki : )

Yorumla
  • waitaminute
    waitaminute Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgi yok, samimiyet yok ve çıkar ilişkilerine döndü tamamen, çünkü insanların da birbirine güveni kalmadı.

0
    0 Yorumla
  • xyzabc1234
    xyzabc1234 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bu isin kadini erkegi yok

Iliskilerde sevgililerin Alternatifi çok. İnsanlar eskisi gibi asosyal değil aksine fazlasıyla sosyal. O yüzden kimin eli kimin cebinde belli. Sıkıldım diyip ilişkiyi bitirdikten sonra hemen yenisini buluyorlar

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kim demiş onu ya benim sevdiğim hatunu çok sahiplenirim be sahiplendiğim kadar da ait olurum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

millet cucklond'çu olmuş hep şimdi kadın neyle evleneceğini de bilmiyor millet karısının başkasını altında olmasından zevk alıyor sahiplenmek de neymiş

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (223)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor? 87 cevap verildi
Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor? 46 cevap verildi
Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor? 110 cevap verildi
Erkekler neden artık sahiplenici değil? 13 cevap verildi
Erkekler artık neden haddini bilmez oldular? 11 cevap verildi
Erkekler onun olduktan sonra neden daha fazla sahipleniyor? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hiç güne temizlik yaparak başladınız mı?
  • Çinlilerin geliştirdiği bu teknolojiyle klimalar artık çöp mü olacak?
  • Şekersiz kahve içebilir misin?
  • Sevgiliniz ‘WhatsApp bile kullanamazsın’ diyecek kadar kısıtlayıcı davranırsa bunu normal karşılar mıydınız?
  • Sabah kahvaltısında menemen mi daha iyi gider yoksa karışık kızartma mı?
  • Bu sıcaklarda senin tercihin ayran mı, limonata mı?
  • Masumiyetin bukadar erken kaybedildiği bu dünyada umudu, çocukların sırtına yüklemekte sen de kendini suçlu hissediyör musun?
  • İnsan umudu olmadan sevebilir mi?
  • Hangi Burçlar Aşkı bulacak?
  • En son saç kesiminize ne kadar harcadınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨