AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
tüm kız arkadaşlarım sahiplenilmek istiyor. Yahu nasıl yetişeyim hepsine birden.
Biraz da beni düşünsünler ://
ne kadar büyük bi başarı ya
Keşke hepsi senin gibi düşünse ://
Peki
Centilmen erkek, maskülen kadın, metroseksüel erkek vs derken adamlar madam oldu😄
Kadınların hepsi demiyorum ama büyük bir çoğunluğu maalesef çok ahlaksız.
Evlilik öncesi sayısız cinsel ilişki, sextingler, nudelar havalarda uçuyor. Böyle bir kadını nasıl sahiplensin erkek!
Böyle bir kadınla ozm birlikte de olma bi zahmet
Kadın dürüst olarak söylerse kuvvetle muhtemelen ilişki devam etmiyor. Ama kadın bu aşamada yalan söyleyip saklayabiliyor.
Çünkü herkes herkese artık sahip olabilir gözüyle bakılıyor
Yanlış batılılaşma. Kadınlar da daldan dala atlıyor. İkisi de birbirini tamamlıyor.
Her zaman başka seçenekler de var gözüyle bakıyorlar çünkü
Kadınların dişil enerjisi azaldı erkeklerin eril enerjisi... Ortaya doğru dengelendik
Erkeksi dürtüler azalıyor belkide erkekler evrim geçirecekler ve kıyamet öyle kopacak
Siz nezaman düzgün erkekleri reddetmeyip çapkın erkeklere gitmezseniz ozaman düzelir
@Bilinmeyen563 😂😂😂
Ne erkeklik mis be bir cinsiyeti niye bu kadar buyutmeyin kendi cinsiyetinizi aşagı cekmeyin
Çünkü biz daha güçlüyüz ve daha güçlü olmalıyız. Bu korumacılık fazlaydı zaten.
Abla erkek bir vursa bayilacaksiniz halen güçlü diyorsun
Şimdi şöyle bence kızların biraz değişmesinden kaynaklı kızlar artık biraz daha erkeksi hdbdjdbdhd
Diğer türlüsü erkekler kıyafetime karişamaz şimdide karişsiin yaaaa ulan ne deişiksiniz xdd
Cünkü sevmiyorlar sadece menfaatleri icin birlikteler
Yaaa kardeş gercekten bu zihniyet oldunumu düsünüyon. ben cok güzel aciklama. yaptim tam senlik yapma yaaa üzüyorsun😷😷
Okudum kardeş o avrupa dedigin yerde yasiyorum ve burada her türden insan var buna geneleme yapamayiz, ayrica sahiplenmek le simartilmak arasinda kocaman bir fark vardir senin saydiklarin simartmaya giriyor onu al bunu al bu sahiplenmek demek degildir ilgi bekleriz evet ama veririz de erkekler fazla ilgiden bunalir o ayri, sahiplenmek benim icin farkli biseydir ha öyle sevgiliden bana sunu alsin bunu alsin bir insan da degilim aksine öylelerinden nefret ederim az ye kendine kendin al derim. Sahiplenmek benim icin kisitlamadan kiskanmakdir abartilmicak bi sekilde bir ortama girdiginde siradan biri oldugunu degilde o kisi icin özel biri oldugunu belli etmesidir mesela
@kelebekk bak simdi oldu iste ilk yaptığin yorum farkli simdiki yaptığin yorum doğru okyy tsk
Ben tesekür ederim 🌸
🫖☕😮
‘Erkekler’ diyebilmen için epey bir kesim tanıman lazım. Buda mümkün olmadığından saçma kaçıyor.
Çünkü siz kızlar seveceğiniz erkeğe dikkat etmiyorsunuz da ondan
Değecek biri olması gerekir cahil femnist ise gerek yok uğraşamazsın o kafa yapısıyla
Çünkü kızlar eskisi kadar ahlaklı değil genel olarak
Erkekler yüz yıllardır seks için para verecek kadar namussuzken bizim şimdi yavaş yavaş sizin gibi olmamız mı ahlaksızlık oluyor? Bu dünyada eğer bı cins ahlâksız olacaksa o da sizsiniz buna rağmen sizin gibi yapmıyorsak oturun şükür edin.
Konuştu bayan kadın feminist
Ben gerçekleri söyledim keşke sende şu telefonu ben erkeğim havalarına girmek yerine kullanacağına araştırma yap. Mesela Türk kadınları milattan önce nasılmış, din gelmeden önce nasılmış. Kendini bu kadar cahilleştirme erkekcik otoriten sarsılacak diye.
Konuştu feminist erkek düşmanı kadın
Feministlik düşmanlık değil eşitlik istemektir. Ha ama tabi doğru bazı tacizci, tecavüzcü, katil, darp gösteren, keko erkeklerin düşmanı olduğum çok doğru.
Sus bıktık sizin gibi kendilerini ahlak bekçisi ilan etme saçma düşünceler nakş etmişin beynine
Tecavüzcü sevmiyor olmam ahlak bekçiliği değil adalet bekçiliği olur üstelik o tür erkeklerin düşmanı olmak saçma düşüncelerde olmuyor. Üstelik susmuş bak şimdi sustum aynen skskdljeldjsldjlsjd
Ya git Allah aşkına boş konuşuyorsun çok boş zina yapmak iki cins için kötü kızlar da yapmasını normal diyorsun Allah lut kavmine ne yaptı ise sanada onu yapsın defol
Tabi tabi yapsında sen sus veya defol dediğinde bu olmuyor işte be anla şunu 😂
Ya defol git ne boş konuşuyorsun kadın hakları diye diye erkek hakları kalmadı sayenizde eğer hukuka bakacak isen İslama bak islamda kadin erkek. eşit dahada yorum yapma
Aynen ondan şu an tecavüzcü erkekler dışarda geziyor. Üstelik biz laik ülkedeyiz İslam hukuku burada yok. Ha birde beni durduk yere dini ağzıma almamışken din düşmanı ilan etmen ve demediğim şeyi demişim gibi göstermen üstüne beddua etmen çok komik 💅🏻
Ahahah laiklik gavurlardan bi hatıra bize onla övün kemalist kqpèk
Mustafa Kemal Atatürk kesinlikle çok vicdanlıymış keşke eli değmişken başkalarını daha astırsaymış : (
Ahahah o kadar konuşursun bak Başımızda Recep Tayyip erdoğan var kudur yan
İstanbul sözleşmesi yok kudur
Aaa bak kuduruyorum şuanda seni küçük velet jslajdlsjlsjdlsjdl
Sizin gibileri zaten Allah açıkça lanet etmiş lut kavmi bozuntuları
Aaa neden lanet etmiş? Sana eşcinsel olduğumu söyledim mi hayır, sana müslüman olmadığımı söyledim mi hayır, büyü yaptığımı söyledim mi hayır. Laf söylemek için bilip bilmeden beddua edip Allah seni lanetlemiş demen sana günah oluyor yapma böyle. Üstelik şu beddualara, yalanlara bakarsak kudurmuş olan sensin daha medenice konuşmayı bile beceremiyorsun. Senin gibi etrafa saldıran varlıkların ağzından dini düşürmemesi çok kötü bı durum dünyaya sizin yüzünüzden dini yamyamlık, paçozluk olarak tanıttınız.
Normalde kadın erkek. eşit savunurum ama senin gibileri kudurtmak için erkek > kadın
hocam fikirler doğru, eleştirdiğin noktalar doğru, ama üslup yanlışlığı sıkıntı. d ayrıca boş ver tartışmaya değmez
ne gerek var ne geliyorsa onların yüzünden geliyor zaten hiç bi şeye karışmasınlar
Ay götüm
b0k kafalı
Neden sahiplensin? Ayşe olmadı Fatma var zulada Merve de yedek kulubesinde!
Feminizm hareketleri yüzünden dünyada maskülenlik azaldı bebeğim cevap basit.
Ayrıca artık bir kadını veya bir erkeği elde etmek basitlesti. Bu olmazsa o olur kafası var herkeste
Çünkü artık güçlü olan kadın ve erkek kadına itaat etmeye başladı. Ben biraz daha ileriden gidiyorum
Valla karşı cinsle uzun süredir iletişimde bulunmuyorum kafam rahat :D
Popüler kültürün kölesi oldular. Sanırım türümün tek örneğiyim
Var öyle erkekler.
Gözden ırak uzaklarda bi' yerlerdeyiz..
Kadın beni sahipleniyor mu ki ben onu sahipleneyim
Artık sahiplenmeye değecek kadın kalmadığı için. canı seks isteyen erkek anında buluyor. Eskiden eşek kovalarlardı avrada sahip çıkıyorlardı. şimdi eşşeklerin kafası rahatladı
O arkadaşlığı seçti. Saygı duymak zorundayım. Başka yolum yok!
Red mi yedin kral
@kingkong321 Red-Yalan üstüne acımasızlık.. :) Gülüp geçiyorum.
Erkekler feminenleşti erkekleri ellerinden alınmaya maskülen olmamaya başladılar. Bu bir sebep ikincisi p*rno
p*rno ne alaka ki?
p*rno birçok zararı var erkekleri feminenleştirip erkekliklerini elinden alıyor. Daha türlü türlü zararı var çokça
Nasıl bu kadar görüş alabiliyorsun ben yeni soru sordum hiç görüş gelmedi
Bilmiyorum rekor kirdi😅
Özele bakar mısın
Paragrafı yanlış yazdın galiba bizi köpekleştirmek yazmışsın
Değil kelimesini unutmusum 😅 Neyse ki yazma seklimden anlasiliyor niyetim.
Bence bir daha yaz orayı provokatörler çıkar falan
Aslinda kizlarin dedigine karsilik ironi yapar gibi anlam cikmis. Bir yandan hatami sevdim de 😅
O yüzden düzeltmelisin bunlara feminizm fazla pompalandı
Artık evlenmek için değil eylenmek içintakılıyolar ve eyleniceği bi kız için kavga etmek mantıksız
Kadınlardan dolayı kadinlar artik daha sert daha fevri daha net
önce kadının bunu hak etmesi lazım her önüne gelen sahiplenilmez
kadınların erkekleşmesi.. kadın erkek eşittir diye diye kadını erkekleştirdiler..
Bunaltıcı oluyor diyorlar, kadınlar sahiplenilecek mal değiliz diyor. Bu gibi sebepler
Kadınlar biz sahiplenilecek varlıklar değiliz diyorlar ama
Kıro diyorlar, hanzo diyorlar. Biz napalım?
eskisi dedigin kac sene önce? ayrıca kızlar da erkekler de sevgililik olayında çoğu zaman 2-3 hafta sürdüğünün farkında. sevişmelerden sonra yol veriyorlar
Hak etmiyorsunuz ve bize ait değilsiniz. Ne gerek var. b9pl
Sanırım aldığımız gidalara domuz eti karıştırıyorlar😂😂
Bence elinde somut bir veri olmadan böyle bir yorumda bulunmak saçma
Biz sahipleniyoruz ama kıymet bilen yok. Karşılıklı bu umursamazlık toplumu bitirmek üzere.
Eskidendi onlar sahiplenilmeyi hak edecek kadın sayısı az artık
Çünkü erkeğin rolünü de değiştirdiler. Sahiplenici erkek türü yok oldu resmen.
Yiyip içmeden midir nedir cidden ne sahiplenme ne kıskançlık özgüruz ayağına tuhaf bir haldeler
Bilmiyorum ki... Seven erkek sahiplenir bence de. Demek ki yeterince sevmiyorlar.
Çabuk vazgeciyor erkekler. hemen yenisini buluyorlar
@prenses-kızz bağla erkeğini yenisini bulmazz🙂
her şey nedense çok değişti. Ama dediğin şey maalesef bazı erkeklerde var. Çevremde de görüyorum.
Kadınların da teşhircilik oranında artış olması.
Genel manada emek verilen ilişkileri göremiyorum. Artık insanlar sıkıldı yanılgılardan.
Bu dediklerin, sevgi ile orantılı şeylerdir. Yani bunu yapanlar hâlen var çoğunlukta.
Çok haklısın. Bence bunun nedeni erkeklerin eril enerji dengesi bozuldu. Eril enerjileri çok azaldı, erkek gibi değiller artık
Ya adamlar biriyle sevgili biriyle sksyor ötekiyle bilmem ne sen ne konuşuyorsun
O halde sevgili olmasinlar? Mesela benden istedigi ne? seks mi? Sohbet mi? Dost hayati mi? Her ne istiyorsa acikca soylesin. Benjm kalbim, duygularim yok desin. İnsanlar da ona gore kabul etsin ya da reddetsin.
Yarimi bulamadım daha bulunca aleme gösterecem nasıl sahiplenildigini
Bence azalmadı, sen denk gelemediğin için böyle algı yaratman'da hiç hoşuma gitmedi.
Evet azaldığı doğru özür dilerim ama şu an %60 erkekler vur geç kafasında.
Bence azalmadı dedikten 20 saniye sonra evet azaldı demen 😅
Bak, elbette ki her erkekten bahsetmiyorum. Adamlığının karşısında saygı duruşuna geçeceğim beyefendiler de var. Ama maalesef ki böyleleri git gide azalıyor. Senin de dediğin gibi vur geç kafasında olanlar arttı. Bunu yapanlar %60 olsa da sahiplenmeyen erkek %80 den fazladır. Çünkü sırtlan olmasa bile sahiplenmiyor çoğunluğu.
Evet azaldı çok haklısın ama hala gerçekten koruyuculuğu benimseyen erkekler var ama, gerçekten sayımız git gide azalıyor ve bizim karşımıza çıkan kadınlar ya da kızlar da, şöyle tepki verebiliyor daha başlamadan bu da bırakır gider sahiplenmez. Abi biz burdayız bizede şans verin AJKFMSDKLGMSKDGDMSK
Değer verince değersizleşiyorsun çünkü. Gördüğüm her erkek bunu yaşıyor ve bu yüzden olmadığı kişi gibi davranıyor. Değer verdiğim herkese karşı öyleyimdir. Ama o değeri hak edene kadar kimseyi savunmam.
Seçenek çok hemcinslerim severim ama kizlar bizim yüzümden sanki o erkek olmasa ölçek gibi davranıyoruz zamanında bunu yapmış biri olarak kendimden çok ve çok özür diliyorum
+1 😕
Bu dediklerin hepsi bende var ama bir tane yetmiyor en az 2 kiz arkadas istiyorum neden boyleyim ben ya.
Çünkü eskiden bi kızın peşinden koşulurdu daha değerli olurdu şu an kız yüz vermedi diyelim çok fazla seçenek var sosyal medya var ordan erkeklere yürüyen kızlar var.. var da var
Kadınlar değmiyordur belki. Bazı hemcinslerimiz sağolsun.
Cunku kadınlar istemiyor gündelik iliski her iki taraf için daha cazip duruma gelmiş maalesef😏
Sahiplenmek itaat edilmesi gerekliliğini ortaya çıkarıyor, ben kadınların eskisi gibi itaatkar olmadığını düşünüyorum.