• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor?

beyazorkidem
beyazorkidem Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
49
Yapay Zekaya Sor

#orkide

Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,5b cevap paylaştı.

Cinsiyetlere dayalı genellemeler yapmak karmaşık bir konudur ve her birey farklıdır. Ancak bazı faktörler, toplumsal ve kültürel değişimler nedeniyle erkeklerin ilişkilerdeki tutumlarını etkileyebilir. Toplumsal olarak cinsiyet rollerine yönelik farkındalık arttıkça, ilişkilerde eşitlik ve bağımsızlık önemli hale gelmiştir. Günümüzde birçok erkek, partnerlerinin bireysel özgürlüklerini ve kendi kimliklerini koruma hakkına saygı gösterir. İlişkilerde sağlıklı iletişim ve açıklık daha fazla vurgulanırken, bu yaklaşım erkeklerin daha özgür ve rahat hissetmelerini sağlayabilir. Bu da sahiplenme duygusunun daha hafif hissedilmesine yol açabilir. Geleneksel ilişki dinamikleri yerine daha esnek, ortak paylaşıma dayalı ilişki modelleri daha yaygın hale gelmiştir. Bu, erkeklerin sevgililerini sahiplenme konusundaki tutumlarını etkileyebilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Birincisi sahiplenen erkeği beğenmediğiniz sıkıcı bulduğunuz için ikincisi ise çoğu gönül eğlendirme tekle yetinmeme düşüncesinde olduğu için erkeği de kadını da burada tabi genelleme yapmıyorum ama devran böyle olmuş bazıları artık sınırları aşmış üçlü yaşıyan insanlar var yani karısı var sevgilisi var aynı evde yaşıyorlar yine aynı şekil 2 tane sevgilisi var aynı masada oturuyorlar değişik bir zihniyet anlayışı desen erkek kalmamış anlayacağım ama bol var onlara sorsan yok derler çünkü gözleri diğerlerini görmüyor işte sadık sahiplenen güvenilir efendi erkeği görmüyor aklı fikri eğlenmek gönül eğlendirmek yemek içmek olduğu için o tür erkeklerde de o özellik olmadığı için beğenmiyorlar artık günümüz hava atma devri yani kız koluna taktımı gözler bende olsun diyor kimse sadece ben bakayım sadece benim olsun beni sahiplensin demiyor deselerdi bugüne kadar bekar kalmazdım

0
    0 Yorumla
  • Musasönmezoğlu
    Musasönmezoğlu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Bu iş maalesef biraz Populizme döndü aslında kadınlar popüler erkeklerin peşine koşmaya başlayınca gerçekten Anadolunun bağrından kopmuş halen daha delikanlı sayacağımız erkeklere pek sıra gelmiyor da haliyle bir zaman sonra farklı bir baskı oluşturuyor oysa eskiden şöyleydi Sevmeler daha delikanlıcaydı insanların duygu düşüncelerini önem verilirdi fakat günümüzde duygu düşünceden çok popülizm baş göstermeye başladı insanların fikirleri değişti artık bazı şeyler ulaşmak çok daha kolay oldu Buda tabi beraberinde ilişkileri zayıflattı

1
    0 Yorumla
  • _Senior_
    _Senior_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Bunu bende anlamıyorum gerçekten, bakıyorsunuz eşi bikinili fotoğraflarını paylaşıyor adamda ses yok, durmadan kadın kendini sosyal medya üzerinden paylaşıyor adamda ses yok insanlar geniş oldu bir insan namusunu eşini neden kıskanmaz ki, çünkü toplum iyice bozuldu bırakın kıskanmayı eşi üzerinden video çeken kişiler var.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

89

Cevap

• Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Erkek güvendiği kişiyi sahiplenmek ister ve ona bağlanır. Güven azaldığı için bağlanma duygusu azaldı ve sahiplenme duygusu da azaldı

4
    0 Yorumla
  • MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Çünkü sahiplenecek kız yok. Daha doğrusu kızlara da suç atmayalım ilişkiler ucuzlaştı artık. Sağlam temellere oturmuyorsa ilişki uzun ömürlü olmuyor, gerçek sevgiye dayanmıyor ve doğal olarak sahiplenme de olmuyor ilişkiye.

0
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Sahiplenen erkekler de var. Fakat bazı kadınlar bunu erkeği elinde oynatmaya sevgili / eşten çok uşak muamelesine çevirdiği için erkekte bir süre sonra değmezmiş demeye başlıyor.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.

Seçenek çok çünkü bu olmazsa öteki olur diyorlar

2
    0 Yorumla
  • Lauraemy
    Lauraemy Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Çok sebebin birleşmesiyle oluştu bu, bunlar:

1. Değer yargılarımız dejenere oldu, "adamlık "kavramı da, yani mert ve çizgisi belli olan adama biçilen değer de ortadan kalktı.

2. Modernlik adı altında hudutsuz bir özgürleşme diye bir şey ortaya çıktı. Oysa esas özgürlük sınırları olmak , standartları olmaktı; yani doyumsuzluk doyumsuzluğu getirdi...(Mesela dopamin detoksu gibi düşünürsek, dopaminin ölçülü alınması yarardır, ölçüsüz alınması kılınızı bile kıpırdatamayacak kadar bitap düşmenize sebep olur)

3. Sosyal medya fitnesi

İnsanlar fotoğraflarını çekip kendilerini adeta pazarlıyorlar beğenilerle. Erkeklerin dikkati iyice hatta daha da iyice dağıldı... Eee Ayşe, Fatma, Zeynep, Funda, İlayda, Ceren, Gizem ve daha bir sürüsü...

4. Kadına pozitif ayrımcılık

Tek taraflı bu şey de.. Yani erkeklerin mağdur olduğu bu durum sonucunda sugar daddy yani zengin bir kadınla ancak başlarını bağlamak istemesi.

5. Türkiye ekonomisinin çok kötü bir hâl alması

Vahşi doğada erkek güçle otoriterliğini ilan eder ve bunun sonucunda da sahiplenmeyi de seçer. Ama adamcağızların güçleri yani parasal durumları yokken boruları ötmüyorken yani kaba tabirle, sahiplenmek de ne haddime diye düşünüyorlar ve daldan dala atlamak onları daha güçlü hissettiriyor.

6. Aşk ve gönül ilişkisinin anlamını çok yitirmesi

Yanlış aşklar, kötü geçmişler adamları soğuttu artık bağlanıp sahiplenmekten.

7. Cinselliğin kolay yaşanılabilir olması

Bu durum erkeğin avlanma iç güdüsünü kaldırır ve uğraşmadığı emek vermediği bir şeye de bağlanamaz erkek bunun sonucunda da sahiplenmez.

8. Aile kurumundaki eksik eğitim

Anne ve babanın veremediği eğitim, toplumun en önemli kurumu ailenin erkeği yetiştiriş tarzı

9. Doksan altmış doksan fizik ve güzellik aranması ve her açıdan iyi bir kadın istenmesi

Toplumun güzellik standardı "mükemmellik" oldu, oysa hiçbirimiz mükemmel değiliz, mükemmel görünenler de mükemmel değil.

10. Kadının erkeğine, erkeğin de kadınına itaat etmemesi.

Bu maddeleri böyle arttıradabiliriz ama kısaca şöyle diyebiliriz; doğru kaynakları okuyarak , okuyan bir nesil olarak toplumun bu yaralarını düzeltebiliriz, yani kadın erkek birlik olup bol bol okumalıyız.

1
    0 Yorumla
  • TheDudeAbides
    TheDudeAbides Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.

Dude post-modern hayat toplumsal cinsiyet rollerini iç içe geçirdi. erkekler kadınsılaştırıldı kadınlar da erkeksi hale geldi ve şimdi kırmızı alarm vermeye başladılar. Kadınlar erkeklerin erkeksi olmadığını, kıskanmadığını, koruyup kollamadığını, sahiplenmediğini söylemeye başlarken erkekler de kadınların gereğinden fazla maskülen, özgürlük fetişisti, istediğimi yaparım refleksinden şikayetçi. Sonuç olarak bunu modern toplum olarak siz istediniz dude. Evrime, doğamıza aykırı fikirler davranışlara dönüşebilir ama içselleşemez. Bir yerde patlar.

7
    5 Yorumla
    • Raisa3
      Raisa3
      +1 yıl

Alnından şlap diye öpülesi yorum

Yorumla
    • BirBardakVideoOyunu
      BirBardakVideoOyunu
      +1 yıl

buralarda harcanıyorsun böyle düşüncelere sahip kişilerin makalelerini görmek isteriz

Yorumla
    • TheDudeAbides
      TheDudeAbides
      +1 yıl

@BirBardakVideoOyunu @Raisa3 teveccühünüz
      @FrikikFikri yaşlanınca böyle bi dil kullanıyor insan işte ahaha

Yorumla
    • FrikikFikri
      FrikikFikri
      +1 yıl

@thedudeabides
      yorumunu beğendikten sonra elleri icardi yaptım dude öyle yazmışsın dlskljfd

Yorumla
    • TheDudeAbides
      TheDudeAbides
      +1 yıl

@FrikikFikri ben de aboubakar jfjfjfj

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Seçeneklerine kıyamıyorlar. Hepsini tek tek ziyaret edecekler öyle bir kişiyi sahiplenme devri bitti erkekler için, bu devrin bitmesin de seçenek olmaktan gocunmayan kadınlarımızın da payı var tabi

6
    0 Yorumla
  • Wineandorange
    Wineandorange Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Hmm simdi yazacaklarim hemcinslerim tarafindan taşlanmama sebeb olabilir fakat durumun gercekligini yazicam saygi duyanlara tesekkurler.
    Sahiplenme kavramini biz kadınlar biraz fazla abartıp onlardan çok beklenti içine girdiğimiz ve bunun sonucunda hiçbir zaman bu beklentiler karşı tarafın karsilayamayacagi ölçüde olduğu için erkekler artık sahiplenmekten korkuyorlar. "Sahiplenirsem yanlış anlar mı?" "Sahiplendigimi göstersem mi göstermesem mi" diye düşünüyorlar.
    Kabul edelim biz kadınlar sahiplenme kavramını de sevmiyoruz. Özellikle bazı kadınlar "aaaayyyy biz mal mıyız eşya mıyız kopek yavrusu muyuz da sahipleniyorlar biz sahipsiz değiliz tamam mııııı" diyorlar. Bunu diyen çok kadın gördüm.

4
    0 Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Sahiplenmek kelimesi bana itici gelir. İhtiyaçları, istekleri konusunda hassasım. Mutlu etmek için gerekli gayreti gösteririm. Birinin zararı olma ihtimali olursa ve benimle paylaşırsa müdahale ederim. Fakat eşim de olsa özgürdür, gezmesine, kıyafetine, kendi isteği ile yaptığı hiçbir şeye karışmam.

2
    0 Yorumla
  • furypistons
    furypistons Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar günümüzde daha özgür ruhlular. Erkek bunu yapmak istediğinde maço olarak algılanabiliyor. Erkek kadına kendisini bir eşya gibi hissettirmeden karakteri, duruşu, bakışı ve salgıladığı feromonlar ile bunu başarmalı. Yoksa Wanda niye dursun orada.

0
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

İlk iki yorumu okudum ve haklılar. O kadar çok seçenek varken hangi birini sahiplenelim diyorlar galiba. 😂Ayşe olmazsa Fatma'yı eklerler.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Artık hayat hızlı yaşanıyor, ne yazık ki bizim güzelim TC kızlarımız bunun pek farkında değiller. Milyar tane istekleri karşısında erkekler haliyle bu ne awk moduna giriyor. Kadınların psikolojik olarak erkeği geçim kaynağı olarak görmekten çıkmaları gerekiyor.

1
    1 Yorumla
    • sucguklumahmut
      sucguklumahmut
      +1 yıl

Çok doğru 💯

Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Sahiplenince " bana karisamazsin mağara adam mı misin " diyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Mitsuhide
    Mitsuhide Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

mal mısınız siz niye sahipleneyim herkesin kendi özgür iradesi var kimseyi sahiplenmekle uğraşmam biriyle ilişki yaşayacaksam eşit şartlarda yaşarım onu mal olarak görerek değil

3
    1 Yorumla
    • Kittykitty0
      Kittykitty0
      +1 yıl

Sjsjsjjssjs

Yorumla
  • KennethDT
    KennethDT Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınları eskisi gibi sahiplenecek kadar değerli görmüyor olabilirler. Erkeklerin gözünde bu değerin azalmasına sebep olan kök neden nedir peki? Ben de bilmiyorum. Bu konu hakkında bir literatüre bakmak lazım.

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Gizli yorumlar herşeyi açıklamış zaten. Bence böyle iyiyiz ✌️

1
    0 Yorumla
  • VaroluşsaL-Sancı
    VaroluşsaL-Sancı Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların ilgiye olan açlığını sosyal mecralarda, tanımadığı onca insana yönelik gösterişle karışık eylemler üzerinden gidermek istemesi (giderebiliyor olması) erkekleri böyle bir dönüşüme zorluyor olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

İki temel sebebi var:

1. Buna değmeyeceğini anladı çoğu erkek. Çünkü bu durumun altında duygusal suistimal var. Baba figürü yerleştirilmeye çalışılıyor partnere.
    2. Geri düşünce olarak görülmesi. Son 15 senede erkekler üzerinde öyle bir baskı var ki. Artık bir şey yapmadan önce bu geri kafalılık olarak görülür mü diye olağan şeylerin hepsinin tersi yapılmaya başlandı.

Sonuç ortada

0
    0 Yorumla
  • AlpayG
    AlpayG Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Neden sahiplensin ki herkes herkesle düşüp kalkabilir hale gelmişken, her istediklerini elde edebilirlerken ki bunlar sadece erkekler için değil iki grup içinde aynı devrin ve yaşamın cılkı çıktı. Modernleşme diye diye her şeyi mahvettiler.

0
    0 Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar neden eskisi kadar sadık kalamıyor? Neden vücutlarını objeleştirip hep ilgi manyağı olmak istiyorlar? Önce bunlara cevap alalım sonra değeri hak etmeyen kişilere yeteri kadar sahip çıkarız nede olsa vicdan daha ön planda bizde

0
    0 Yorumla
  • EsmerBirDoksanBoyyy
    EsmerBirDoksanBoyyy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkekler deyip siyrilmayin bu devir iki cinsiyette aynı.. seven karşılık bulamayıp sahiplenmek ten vazgeciyor. 1 2 ay boyunca kendimi heba ettiğim biri hicbirsey yokken mesajlara cevap vermeyi kesip görüldü atmaya başladı sonrasında seni istemiyorum deyip engeli bastı. Ya yeni birisi vardır ya da başka bir konu ama hepsi böyle..

1
    2 Yorumla
    • sucguklumahmut
      sucguklumahmut
      +1 yıl

Benzerini yaşadım

Yorumla
    • EsmerBirDoksanBoyyy
      EsmerBirDoksanBoyyy
      +1 yıl

Kolay değil kızlar her şey onların başına geldigini sanıyor.

Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Eskiden düşünce yapısı bi sevgili yaptıysan ilerde evlenmeyi düşünürdün şimdi olay çok farklı evrildi sevişiriz sonra yolumuza gideriz e döndü bu her iki taraf içinde geçerli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkeklikten uzaklaştıklari için. Oturmak daha keyifli geliyor.

2
    3 Yorumla
    • sucguklumahmut
      sucguklumahmut
      +1 yıl

Şut ve gol hatta bu söz benim için de geçerli bugüne kadar sürekli reddedildiğim için üzgünüm ama sizlerin de değmeyeceğini düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sucguklumahmut çokta şeyimde aman bak ölüyorum aşkından. O senin problemin dön bak niye reddediliyorsun. Bir kendinde ara sorunu.

Yorumla
    • sucguklumahmut
      sucguklumahmut
      +1 yıl

Ölürsen Çok yaşa aq bana ne ki bundan zaten senin gibi iki laf edilemeyecek tipler tarafından reddedildiysem bu benim için büyük şereftir git mını parmakla

Yorumla
  • ichbineinerkan
    ichbineinerkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Erkek erkekliğini kesfettikçe o ölçüde sahiplenme isteği o oranda artacaktır. Tabi erkeginde belirli bir güçte olması lazım. Bu da özgüven getirir. Özgüvenli erkekler kadınına sahip çıkar.

0
    0 Yorumla
  • korkmazCHT
    korkmazCHT Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Kime göre sahiplenmiyor diyorsunuz acaba merak ettim.
    Şahsi olarak halen yanımda yakınımda olan kalbimde yer etmiş insana ziyadesiyle sahipleniyorum. Sahip edildigimiz kadar. Diyelim.

0
    0 Yorumla
  • di00ib
    di00ib Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar/Kızlar artık bi karar verin. Eşitlik özgürlük mü istiyorsunuz yoksa sahiplenilmek mi?

yoksa sen yaslanacak bir koca bulup yan gelip yatmak isteyen kadınlardan mısın?

0
    0 Yorumla
  • tanyelisxs
    tanyelisxs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Aaay bana çok sıkıcı geliyor sahiplenmesi sevgilim gayet yanımda hiç kıskanmaz asla sahiplenmesi nide istemiyorum 😇

1
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çok fazla seçenek ve sanal ortamın güvensiz ortamından kisiler de nasibini alıyor ve geriye ne saygı kalıyor, ne sevgi ne de güven kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Dünya değişti
    Devir değişti

En çokta insanlar değişti
    Kadın/Erkek artık menfaatçi, çıkarcı

0
    0 Yorumla
  • Incoterms
    Incoterms Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.

Pic erkek tercihi yaptıktan sonra ortada kalan kadınları sahiplenmek zorunda değiliz. Kadınlar yaptıkları hatanın cezasını çekmeliler.

0
    0 Yorumla
  • ᏋdᎥ35
    ᏋdᎥ35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü karşıt cinsler bunaldık diyor. 😃

Hem cinsimde saldım çayıra mevlam gayıraya döndüler.

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

piyasanın durumu ortada fb ler yaz aşkları kış aşkları aylık yıllık saatlik aşklar sonuç bu

1
    0 Yorumla
  • postmodernpokemon
    postmodernpokemon Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.

Kadınlar sahiplenilmek değil, özgür olmak istiyor.

1
    0 Yorumla
  • Eray-Demirci
    Eray-Demirci Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Hüdapar sahiplendirecek zorla, biraz daha sıkın dişinizi. 😃😃

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar bunu istemiyor. İlişkiyi bitiriyor. Yani zamanımız çok farklı

1
    0 Yorumla
  • Loşçokoloş
    Loşçokoloş Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Neden sahiplensinler ki. Kendini bilen erkek kadını herhangi bir obje gibi görüp sahiplenmez.

1
    7 Yorumla
    • DeutschlandKürdü
      DeutschlandKürdü
      +1 yıl

Çok yanlış. Bir erkek seviyorsa eğer sahiplenir ve kıskanır. Kıskanmanın sebebi veya nedeni olamaz. Bu içgüdüsel bir olaydır.

Yorumla
    • Loşçokoloş
      Loşçokoloş
      +1 yıl

Kadın üzülmesin diye serbest bırakıcam diyen mı daha çok seviyor herseyine karışıp kadını yok eden mı

Yorumla
    • DeutschlandKürdü
      DeutschlandKürdü
      +1 yıl

Herşeyine karışıp kadını yok eden tabiki, bişeylerin ortası olmalı her zaman. Yoksa herşeyi bitirir sadece enkaz bırakır.

Yorumla
    • Baleman
      Baleman
      +1 yıl

@DeutschlandKürdü Kıskanmanın sebebi vardır. Kaybetme korkusu, aldatılma korkusu, güvensizlik, ataerkil yapıda yetişme gibi sebepleri vardır

Yorumla
    • Loşçokoloş
      Loşçokoloş
      +1 yıl

@Baleman güvensizlik zaten bu saydıklarının hepsi. Ama kendine güvensizlik karşısındakine değil.

Yorumla
    • Baleman
      Baleman
      +1 yıl

Çok doğru. Maalesef toplumumuzda hala1000 yıl üzeri travma lar geçmedi, Nesilden nesile aktarılıyor. Kadını bir süs eşyasından farklı görmüyorlar. Kuralları erkekler kendilerine göre koyuyorlar, bir de kadına eğitim vermediklerinde iş de çığırından çıkıyor. Bağımlı karakter genlere işliyor ve böyle devam ediyor. Fakat eğitimi düzgün olan, kadını cinsiyetine göre değil, birey olarak eşit şekilde gören aileler ile beraber yavaş da olsa birey olarak kabul edenlerin oranı artıyor.

Yorumla
    • Loşçokoloş
      Loşçokoloş
      +1 yıl

@Baleman ben yavru bir kedi gibi bir erkeğin beni sahiplenmesini istemem özetle. Herkesin kendi aklı fikri var bir başkasına ihtiyacı yoktur. Ama erkekler kıskanmayi kendilerinde hak gorup kadını kısıtlıyorlar bu kesinlikle sevgi şekli olamaz.

Yorumla
  • Naisseme
    Naisseme Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlar da onlar gibi, şu elimizdeki telefon herşeyi mahvetti

1
    0 Yorumla
  • Beyazid
    Beyazid Takip Et
    Yoda Yaş: 88 , eic 45%
    +1 yıl

Erkekler dedigin senin erkek arkadaslarin ise bilemiyoruz tabi

1
    0 Yorumla
  • Metkubar
    Metkubar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.

Kadınların eskisi kadar ilgi sayılı olmasından

0
    0 Yorumla
  • TheSexCoach
    TheSexCoach Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 66%
    +1 yıl

Erkeklerin bir kadını neden sahiplenmesi gerekiyor?

0
    0 Yorumla
  • EsasiyaH
    EsasiyaH Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 89%
    +1 yıl

bence bu tamamen kadınlarla ilgili bir durum. sahiplenilmek isterse erkek sahiplenir korur, gözetir.

0
    0 Yorumla
  • RynezTR
    RynezTR Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.

Erkekler deme ben sahipleniyorum. Ama Şu an yok istemiyorumda.

0
    0 Yorumla
  • bugünleriyigünler
    bugünleriyigünler Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Algı bu yönde ilişkiler çok çeşitlendi kurallar boyut değiştirdi

0
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Ne kadınlar eski kadın nede erkekler bu karşılıklı etkileşim

0
    0 Yorumla
  • TheLeonard
    TheLeonard Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl

Doğru kişiyi bulamamışsındır ya da bulduğun kişi biraz geniştir.

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

kadınlar sahiplenmeyi sevmiyor ben köpek miyim diyor dfgh

0
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Siz kadınlar nerde var takoz onları bulduğunuz içindir

0
    0 Yorumla
  • ЮгеЯВ
    ЮгеЯВ Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 98%
    +1 yıl

Kadınlaştılar artık bizim onları sahiplenmemizi ve omzumuzda zırlamak istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • skxmen
    skxmen Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sahiplenince kıskanç dersiniz kıskanmayınca sahiplenmiyo dersiniz size de yaranılmıyor anam yaaa

0
    0 Yorumla
  • HrdB0X
    HrdB0X Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeğine göre değişir. O zaman kadın-lar- neden sahiplenmiyor diye çoğullamamız lazım.

0
    0 Yorumla
  • sıyahbeyaz39
    sıyahbeyaz39 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Çünkü elini sallasan birine denk geliyor artık sevgi aşk ucuzladı artık

0
    0 Yorumla
  • Hanso
    Hanso Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

İki cinsin de kendine bakıp kusur araması gereken mevzular.

Sahiplenme mevzusuysa... Kızın karakterine, sana maaliyetine (kişilik, karakter, yanındaki davranışları vs.) ve oğlanın nasıl bir ilişki düşündüğüne göre değişir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kizlar para avcisi aldatici yalanci yaratiklar oldu artik

Erkekler napsin kadinlar olmuş parali show askerler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

çünkü mallar ve çiftlik hayvanları sahiplenilir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Hanginizi sahiplenelim siz bu arada kopek yavrusu musunuz?

1
    0 Yorumla
  • reltinbas
    reltinbas Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Evlilik oranları düştü artık evlenmeden beraber yaşayanlar var bu nedenle sahiplenme olmuyor

0
    0 Yorumla
  • niikoooytt
    niikoooytt Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Cunku eskı sanımıyet ve guven olayı yok. Şu an kırılcam dıye o toplara gitmiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Ezgiozturkk35
    Ezgiozturkk35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Delikanli kalmadi piyasada

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadın verilen değeri görmediği için bence çok doğru yapıyoruz. Kadınlar kapatılsın 🙂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sahiplenen her zaman kaybeder bu bi gerçek :(

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor? 87 cevap verildi
Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor? 46 cevap verildi
Erkekler neden eskisi kadar sahiplenmiyor? 343 cevap verildi
Erkekler neden artık sahiplenici değil? 13 cevap verildi
Erkekler artık neden haddini bilmez oldular? 11 cevap verildi
Erkekler onun olduktan sonra neden daha fazla sahipleniyor? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Acil paraya ihtiyacınız olduğunda arayıp para isteyeceğiniz kimse oluyor mu?
  • Erkekler de bebek gibi sevilmek, şımartılmak ister mi?
  • Kin Tutan Bir İnsan Mısınız?
  • Çabuk etkilenir misin?
  • Aşık olmak kolay mı?
  • Size kendi kendine bilenen insanlar var mı?
  • Kendi kendine giden araba olsun ister miydiniz?
  • İdrarda yanmanız var mı?
  • Bordo renk giysilerin modada başka bir adı olsaydı ne olurdu ismi bordo yerine?
  • Bugün Dünya Yılanlar Günü kutlanıyor! Yılanlara bir mesajınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨