AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Parasızlık yokluk nasıl olsa aldatır kaygısı erkekleri de madam yaptı. Erkek erkeklikten çıktı.
Erkekler alfa olucam diye kızlar de feminist olucam diye kutuplaştı ondan böyle
Kimi sahiplenirsem adam gibi seversem darbeyi ondan yiyorum ve gidip aldatan * aldatılıyorum belki diğer insanlarda o yüzden öyledir ve sahiplenen insanları sevmiyorsunuz
Senin adına üzüldüm, ama sen kendini bozma bu yüzden, bir gün seni sayan ve seven bir kız bulursun inşallah
Kendimi bozmaya çalıştım ama olmadı yakıştıramıyorum çünki kendime de karşımdakinede Allah herkese hayırlı eş nasip etsin diycek başka bişey yok
Çünkü kadınlar kendini koruyabilecek güce sahip. 💪
Pek alakasi yok aslinda. Netice de kendi elimizi de tutabiliriz ama sevdigimiz insanin elini tutmak istiyoruz. Ayni sekilde guclu olsak da sevdigimiz erkegin bizi korumasini isteriz. Zaten her seyi kendim yaparim diyen birinin sevgiliye ihtiyac duyup da hayatina birini almasi da celiski olur bu durumda.
Korumayla alakası yok. Ayrıca kendimize dürüst olmalıyız bir erkek korusa sahiplense daha iyi hissettirir
Çelişkili işler işte..
Kadınlar kendi ayakları üstünde durabiliyor, bu nedenle erkekler korunmaya ihtiyacımız olmadığını düşünüyordur.
Guzelim bak seninle arkadas olsak ve bir kiz bize saldirsa mesela.. O an bile dostun olarak seni savunmami istemez misin? Bu seni aciz mi yapiyor yani? Hayir.. dostun isem savunmaliyim degil mi? O da sevgilimse korumali. Kimseye ihtiyacimiz yoksa sevgilimiz de arkadasimiz da olmasin o halde. Bu celiskiden baska bir sey degil.
Savunulmasını isterim, hoşuma da gider tabii ama karşı tarafın beni savunması benim aciz olduğum anlamına gelmez.
Gelmez tabii ki ben de bunu diyorum sis 🙂 Erkek tabii ki sevdigini sahiplenecek. Sen istersen gidip de kas yap ve tek kolunla tacizcini devirecek güce sahip ol. Gene de sevdigin erkegin seni korumasini istersin. Zaten olmasi gereken de bu.
Bu. aksam. ortalik karisik sizde kendinizce haklisiniz bizde hakkiyizz sonuccc kötü orta yol olsun oda yokk offf offff yine bir sigara yakimm. azcik gulelim. neselenelim. vallahi bu muhabbet baydi benii😡😡😡🥱🥱
Hadi arkadaslar kahveler bendenn☕🍫☕🍫☕🍫☕🍫☕
🤣🤣
@sudesiyahsven yeter da kapatalim şu mevzuyu da burada her iki tarafta kendince hakli lakin orta yol bulunamiyor. herkes huzur mutluluk sevmek. sevilmek istiyo baska muhabbet ac da hadi ama kahvelerde soğudu daa🤣🤣🤣 herkese benden kahve şakire yokkkk🤣🤣🤣
Sahip çıkıyoruzda neoldu hepinizin hesabına gelen 3 5 mesajla kendinizi göklerde zannettiniz o yazanlar da kendi menfati için yazıyorlar sizi düşündüklerinden falan değil yani anlıcağınız.
Çünkü sahiplenilecek kadın kalmadı, sen kucaktan kucağa gez sonra beni sahplensin oldu paşammmm
Peki kucaktan kucağa gezen erkeklere ne demeli
Erkek gezse de izi kalmaz
Iyyyy sizin gibi erkekler yüzünden zaten bu halde ya toplum yazık
İşineee gelmedi mi ıyyyy onu kucaktan kucağa gezenlerr söyliyvrksin canımm
kucaktan kucağa gezen erkek sence sahiplenecek kadını hakediyormu
Etmiyor ama o kadınlar da öyle erkeği tercih ediyor hayat işte
Yoo ne alakasi var genellleme yapmayalım lutfen
Sen genelleme yapıyordun ıyyyy derken
tamam kardeş muahhattap olmayalım. Cahille muhabbeti kestim
Tamam akıllı cahil;)
Devir değişti insan ilişkileri git gide samimiyetsizlesiyor erkekler nefes alsın yeter kafasında sadece
Evet lafta hiç biri önem vermiyorum diyor bakireliğe genel olarak ilk olmaya ama muhakkak bi yerde aklına gelip soruyor
Kadını erkeği yok bunun insanların arasındaki iletişim gerçek değilse eninde sonunda biter o ilişki
Çünkü devir değişti artık bazı kizlar evli nişanlı farketmiyor kabulleniyor yedek imkanları çoğaldı bu yüzden sahiplenme yok oldu gitti
Değersiz birini kimse sahiplenmez.
Sahiplenir gibi yapan olur oda ayrı konu iş işten geçene kadar.😀
Yaşar Kemal ne güzel söylemiş; O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler… Demirin tuncuna insanın * kaldık.
Kadının ekonomik ve kendini yetiştirmede erkeklerin önüne geçmesinden dolayı erkekler de kaybetme korkusu artış gösterdi.
Ben anlatim Aynı Anda Her Kadına Sahip Çıkmak onları yoruyor olmalı dimi?
Aslında tek seçeneği olan erkeklerde de var bu durum.. Bilemiyorum garipsiyorum. Elbette bir yandan da anlıyorum. Güven sorunundan kaynaklı olarak kendilerini geri tutuyorlar ama sevgiliyi geçtim, evlendiği kadını bile kıskanıp korumayanlar var.
O konudan bahsediyorum hayatında başka biri olan erkek seni takmaz bence
Aldatmayanların da hepsi takmıyor ki..
Başka alemde gibiler ayn şizofrenler de kafaşının içinde mi yaşıyorlaar ne?
Eskiden ne kaldi ki sude, bu kalsin diyecegim linç yemekten korkuyorum açıkcasi.
Eski asklar yok ve sadik insanda kalmadi gonullerde gomuldu...
Kimse değmeyecek biri için boşuna kendini feda etmez. Okeee
Kimseye mi degmiyor sanki?
Şu zamanda evet kimseye değmiyor. Özür dilerim çok, çok afedersiniz ama.. 2. El araba için kimse tartışma çıkarmaz. Çünkü araç 2. El garantisi yok. 😊
2. Elden kasıt eger evlenmeden cinsellik yasamak ise erkek de evlenmeden cinsellik yasiyor. Yani sevismemek kalite belirtisiyse erkek de kalitesiz. Dolayisiyla boyle dusunup de sevisen erkekler de tukurdugunu yalamis olmuyor mu?
Bak küçük hanım ben bu ilişkiler konusuna çok parmak salladım. Sana net ve açıklayıcı bir şekilde ifade edeceğim tüm gerçekleri. Anlayıp, ya da anlamaman sana kalmış.
Birincisi;
Erkek tecrübeli olmak zorunda. Niçin? Çünkü erkek tecrübesiz olursa kadın onu her türlü parmağında oynatır, da aldatır da. Sen kadın erkek eşittir diyorsun. Erkek yapıyor kadın neden yapamamasın diyemezsin. Herkes kendini balkondan atacak olsa, sende mi direkt atacaksın?)
Sen erkek olsaydın öyle biriyle evlenir mıydın? Empati yap bakalım.. yarın öbür gün çocuğuna ne diyeceksin? Ya senin anan olum böyle, böyle biriydi bende gv... atın tekiydim kabul ettim yaladım. Allah kabul etsin mi diyeceksin? Yok bu işler gerçekten böyle olmuyor. Hayatıma birçok kadın girdi, çıktı.. ne kadar güzel de olsalar olmuyor en azından ben kabul etmedim, edemedim, kabul eden varsa herkese bol şans..
Ha yani diz cokup de sac toplayan kadindan olmaz ama agzina oturtan erkekten olur? Pardon da bu nasil ayrimcilik? Evet anlayamadim.. Bazi kadinlar tecrubeli erkek istiyor cunku erkekler kabaligini tecrubesizligyle ortemeye calisiyor. Mesela sen bakir de olsan, sevistikten sonra sirtini donup uyumanin beni incitecegini bilirsin ya da on sevisme yapmadiginda acitacagini bilirsin degil mi? Ama iste bazi erkekler hödükluk yapip da elestirilince “ama bakirim, bilemem ki beeen” kafasinda oldugundan kadinlar da tecrubeli isteyebiliyor. Oysa ki manipuleyi biraktiginizda ve gercekten iyi olmak istediginizde mukemmel olabildiginizi biliyoruz 🙂
Ayrımcılık asla yok. Bu şekilde yansıma ve anlaşılma asla olmasın. İkimiz de bazı şeylerin farkındayız kimin ne istediğini, neden istediğini gayet iyi biliyoruz. Aslında tek sorun kabul etmemek, kendimize bu durumu asla yakıştırmamak. Tek sorun bu. Gerçek kurnaz biri zaten saf numarası da yapsan anlıyor.. her şeyi anlıyor. Onun için kimse kimseyi bence kimse kimseyi kaldıramıyorum. Ama hala biliyoruz, ve görüyoruz kanan ve gözü kapalı kör arkadaşlar da var...
Kandinlarin özgur olmak istemesinden ve kıskanılmak istemedikleri için erkekler kaybetmemek için karismamaya çalışıyorlar her ne kadar istemeselerde
Ben öyle değilim öyle kıskanırım ki kendi abimle bile tartışırım gerekirse
O zaman şunu cevapla kızlar eski kızlar mı ki eski erkekleri bekliyorsun
Eski kizlar azalsa da var. Ama onlari da eski kafali diye terk ediyorsunuz.
Öyle birini bulsam asla terk etmezdim eski kadınlar gibi fedakar'ı seveceni var mı
Yok yok ilk fedakarları terk ediyorlar abicim 😂
Kimmis lerr🙂
knk köpek miyiz biz? şu cümlede bile ıhh hey allahım yarabbim
Çünkü eskiden ilişkiler ömürlüktü. Şimdi daha çok "senin değil senin sıran" düşüncesi hakim
güzel kardeşim oldular *r*spularla takıla takıla ( kusura bakmayın )
Kadınlar da eskisi kadar ait olmadığı için olabilir mi?
Çünkü artık kadınlar eskisi gibi değil onlarda sapıtıyor
Kıskanan erkek iyidir deyip tepemize çıkarmayın abi ya
Ben sahipleniyorum. donem bozuk kadını araç olarak görüyorlar.
Sahiplenen var Hâlâ @IAmarPresterAen aşkm gibi
Her zaman aşkım 😍
🥰🥰
Kıskanan erkek sevmem
Korkuyorlar bence.
Yine mal mal yorumlar gelmiş
Rica ediyorum dm den ulaşırmısın bişi sorcma
Mesajlarin kapali
Açtım
Bütün kızlar kaşar olmuş artık kaşarları neden sahiplensinler
Evlenmeden sevismeyen kizlari da sahiplenmiyorlar ne alakasi var?
Namuslu kız olsa sahiplenirler merak ama bütün kızlar kaşar olmuş ondan sahiplenmiyorlar
Ne alakasi var? 1. si kadin seks yapinca kasar oluyorsa erkek de oluyordur. 2. si de bir suru evlenmeden sevismeyen kiz var. Onlardan da sevismiyor diye ayrilanlar var.
@sudesiyahseven bu isin icinden cikilmiyor cıkilmazda her iki tarafta kendince hakli lakin kafalar her daim karişik. tek alternatif gecmise takilmadan güvenmek ve birlikteyken mutluluğu yakalamak.
Kadınların kendi ayaklari üzerinde durmasının da önemi büyük. Rahatlar artık. Erkeklere kendilerini güçlü hissettirecek pek bir şey yok.
Sahiplenecek erkekleri tercih etmediğiniz için olabilir mi zevkine yaşayan erkekler sizin için daha ilgi çekici
Canım biz eşit değil miydik ya :)
Siz hamile biraktiniz, biz dogurduk. Madem esitiz, gorev sirasi sizde! Siz emzirin beyefendi 🙂
Olmaz degil mi? O halde esitlik konusunu da sorumluluktan kacmak icin sündürmeyin..
Eşitliği savunan genel de kadınlar olup erkeklerin girdiği yüklere girmiyorlar madem kadınların isteği bu yönde doğada ki güç dengesini bozmayacak yerini kabul edip erkeklere itaat edecek ha derse ki eşitiz diye bizim yaptığımız her şeyi oda yapacak emzirme konusunda da bizler emziremeyiz ama emzirmesi için başkasını bulabiliriz
Neden itaat etmem gerekiyor anlatsana biraz? Biyolojik farklilar yuzunden hayatimizda farklar olabilir. Ornegin emzirme sirasi sendeyken ben emziririm ya da eve hirsiz girince sen ilgilenirsin cunku kas gucun fazladir vs.. Ama biyolojik olarak ayrismamiz gerekmeyen yerlerde neden itaat etmem gereksin? Bizim dunyaya gelmemiz bile iki cinsiyetin birlesmesiyle olmadi mi? Ben de degerliyim, sen de degerlisin. Sensiz ben olamazdim, bensiz sen olamazdin. O halde neden itaat ediyorum? Karsilikli saygi olsun?
Doğa kanunu şikayetlerinizi ben alamam ne yazık ki
https://www.youtube.com/watch?v=E4t3iCCBTeE
Ailem uyuyor ve Şu an video acamam. Cevap atamamanizdan cevap bulamadiginizi anliyorum. Ben degil sen sikayet ediyorsun 🙂 Ben ise uyum icinde yasamanin yolundan bahsediyorum. İyi geceler dilerim.
Yazardım da oyun oynuyorum fazla demagoji yapamıyorum o yüzden :D İyi geceler
eşit değil miydik ne oldu?
Kas gücümüz aynı değil? 2 cocuk istediginizde birini sen doğur demiyoruz degil mi? Ya da ben dogurdum sen emzir diyor muyuz? Biyolojik farkliliklarimiz var.
kas gücümüz neredeyse aynı tek fark yetiştirilme biçimi bunun üzerine araştırmalar var. onun dışındakilere diyecek sözüm yok.
Kas gucumuz neredeyse ayni falan degil. Tamam her erkek cok guclu degil ama ortalama bir kadin ile ortalama bir kadini kiyasladiginda kadin bir seyle vurup da adami sersemletmezse ya da dovus ustasi falan degilse muhtemelen yenilecek yani bunu sen de biliyorsun. İnsan olarak esitiz ama farklarimiz var. Lutfen eril enerji dusuklugunuz yuzunden surekli hani esittik diyerek sorumluluktan kacmayin. Sevdiginiz kadini korumak da odev gibi gelmemeli..
zaten feministlere ironi olarak yazdım ben sdaasad
Genelleme yapmayalım lütfen
Ama geneli böyle🙂
Hepsi öyle değil emin ol gerçekten seven değer veren kişileri ayrı tutalım çünkü onlar gerçekten sahiplenir ve kıskanır
Hepsi değil de geneli böyle
Şimdi ki zamanda cinsellik o kadar normalleşti ki belki de bu yüzden öyle oldu nasıl olsa başkasını bulurum diyip sahiplenmiyorlar o kişiler benim düşüncem bu tabi
Haklısın😕
🤷♂️ keşke haklı olmasaydım ama maalesef ki devir şu an öyle bekaretin bi önemi kalmadı insanlar için
Destekliyorum
🙂
Çünkü kolay elde ediyorlar
Zoru oynayan kıza da egolu muamelesi yapıp uzaklasiyorlar ama. Ne yapacak kizlar? 😅
Akıllı kızları severim. Dizginleri elinde tutmasını bilecek kızlar
Sahipleneyim istersen, geh fino geh brşşşşşşş
Al bismillah 🧠
Sahipleniyorum ben
Çok kadin var hepsi de güzel..
Alternatif çok kolay elde ediyorlar o yuzden
👏👏👏👏👏
Aşko kuşko erkekler arttı
Sahiplenmeyi hak edecek kadin yok çünkü ortada
Kıymetleri bilinmediğinden hevesleri kaçtı.
Evet ya erkeklere bir şey oldu ama ne
erkek çok da adam sayısı çok az piyasada
Güven vermiyorsunuz neden sahiplenelim
Erkekler gevseklesti artik
😡😡😡😡😡
@nikola8vv sert olanlarda vardir
😡😡😡😡..
İki taraftan kaynaklı bir durum
Erkek gibi erkek kalmadı çoğu güzel kardeşim ya da gay oldu bu durum çok üzücü geldiğimiz döneme bak
Güzel kardeşim değil g*vat demek istemistim
maalesef cok üzmüsler seni üzüldüm.
Ne alaka?
Hakeden kalmadı da ondan
Buna değer kadın sayısı azaldı o yüzden.
Sahiplenir neden sahiblenmesin
Çok yüz veriyoruz da ondan
Haklisin dogru olan sey dedigindir
yeterince sevmiyorlarsa demekkki
Umursamaz bir insan yapisi
Çok basit çıkarlar o yüzden
Kıtlık yok sanırım, rofl