AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Ulaşımları çok kolay olduğu için
Bunu bende merak ediyorum
Çünkü kadınlar istemiyor?
İstiyor. Sahiplenilmek istiyor ama kısıtlanmak istemiyor. Ben beni koruyan bana sahip çıkan bir erkeğe daha çok saygı duyarım mesela
Arada bi fark yok. Sahiplenen kısıtlar. Yok öyle hem ayranın ekşimesin hem yoğurdum dökülmesin. Ben sahiplenici biriyim, ordan biliyorum.
Ppdeki sen misin bilmiyorum ama, mesela böyle bir kız arkadaşım olacak, erkeklerle dolu ortamda kafasına göre takılabilecek ve istediği gibi giyinebilecek mi şimdi? Peh. Ben ölmeden olmaz.
En başta, neden kısıtlanmak istemediğini sorayım ben de sana. Kastettiğin o değildir belki ama, örnek olsun diye söylüyorum. Mesela mini etek veya dekolte giyindiğinde, eline ne geçecek? İnsanların dikkatini mi çekeceksin? Diğer erkeklerin bakması hoşuna mı gidecek? Ya da başka bi neden mi var?
Benim kısıtlamaktan kastım o değildi. Bazıları sürekli telefonunu karıştırır, arkadaşlarına karışır, sadece onun olmanı ister, onsuz hiçbir yere gidemezsin, ben bunu kastettim. Yoksa kıskanılmak tabi ki rahatsız etmez. Arada telefonuma da bakabilir hesaplarımın şifresini de veririm. Bir yere gideceğimde de ona haber veririm. Bunların hiçbirini sorun yapmam hatta hoşuma gider
hm. ama ekser kadınların hoşuna gitmiyor bu durum. ilişkide güvensizlik oluşturan da bu durum. bu arada telefonu karıştırmak falan hoş şeyler değil, asla yapmam. ama ne giyeceğine ve arkadaşlarına karışırım. ikisi aynı kulvarda değil bana göre. eşime ya da partnerime güvenirim ama diğer erkeklere asla ama asla güvenmem kimin ne b*k olacağı belli olmaz.
Kadınlar sahiplenilmek istemiyor ki :)
Sahiplenecek avratmı var
Şimdiki erkekler karı kılıklı ondan
yanlış erkeklerle berabersiniz demek ki
Kadınlar çok aldatıyor diye düşünüyorum
Ozgurlesme yolunda gevsedi herkes
Aman sahiplenmesinler abartmalarindan iyidir
Öyleleri cidden tuhaf bende anlam veremiyorum
Belki rahatliklarindandir
Belki senin seçimlerin yanlış
maskülenlik bitti cünkü
Hayir , sahipleniyoruz
Kıymet bilen kadın kalmadı artık
Valla ben kuduruyorum kıskançlıktan 😂😂
Kişiden kişiye değişiyor bu
Dişil enerjileri fazla yakında kestirirler.
Sever misin
Devir değişti artık
Sahiplenecek hatun var mı ki
Biz kaldık kardeş biz kaldık
Erkekler erkekliğini unuttu. İyice yumuşadı
Çünkü erkeklik bozuldu.
Kadınlar öyle istedikleri için
Bence her şey normalleştiği için böyle oldu
Çoğumuzun psikolojisi bozuk ondan
Artık devir değişti
Artk kadınlar da tek eşliliği bırak tı
Yooo azalmadı. Size denk gelmemiş.
Güzel soru cevaplar vasat
eski sevgilim kendin git diyordu ya :D
Cınkü kadin bilamiyor ki
Kızlarda abartıyor bazen
O*rospu sahiplenilmez.
Erkek o*rosbusu peki?
İkisi farklı şeyler hanfendi. Evet erkeğin de o*rospusu var çok doğru. Lâkin biri manevi diğeri hem manevi hem fiziksel o*rospu. Sen erkek olsan bir o*rospuyu sahiplenir misin? Sahiplenecek mezhebi genişler olabilir. Ben sahiplenmem. Benim gibi düşünen erkekler de sahiplenmez. Zira erkeklerin de bir çoğu benim gibi düşünür bu yüzden sahiplenmez. Sorunun asıl cevabı da bu. Sevgiler
Erkek de o yataga giriyorsa aslinda erkek de bacım sayilir. O yuzden temiz kadin temiz erkege yakisir.
Bacim derken 0r*spu yazdim. Site sansurlemis.
Sadece kadınları kişileştirip o kelimeyi söylemine katılmıyorum çünkü o dedigin kalıba uyan erkekde var bunu belirtmek istedim ve biri manevi biri fiziksel görüşünüze de katılmıyorum o kızdan o kıza koşan bir her hafta farklı ilişki yaşayan erkekde benim gözümde fiziksel o*rosbudur. Teşekkürler
Tabiki erkek de sütten çıkmış ak kaşık değil. Lâkin derin şekilde düşünüp detaylandıracak olursak. Buna sebep olan yine kadının kendisidir. Suçlu demiyorum bakın, sebep olan diyorum. Herkesin kendi tercihi tabiki.
@Molina1 her şey ilişkiyle alakalı değil bu mevzu çok detaylı bir mevzu.
İkinizle de msjdan daha detaylı konuşup neyi anlatmaya çalıştığımı izah edebilirim. Zira yanlış anlaşılmak istemem. Çünkü genel olarak sahiplenilmeyecek bir kız durumuna yine kendi kendini düşüren kızlar sebeptir.
Klasik bir erkek kafası ne diyeyim cokda şaşırmamak lazım keşke biraz daha objektif baksanız. Kadınlara karşı bu suçlayıcı tavırlarınızı biraz azaltsanız iki tatafında hataları sonucu bu durumlar yaşanıyor bunun bilincinede varsanız keşke...
Hadi sen yanlış anlaşıldın. Böyle düşünen o kadar cok erkek varki anlatamam
@Molina1 çok seviyorum onu diye diye, yok ben onsuz yapamam diye diye, evlilik vaadiyle sözde kandirilip ilişki yaşayıp terkedildikten sonra ortada kalan sizsiniz. Bu yanlışlıkla yapılan veya kandırılmak ile olan birsey değil. Herkes isteye isteye evlilik dışı ilişki yaşayıp erkeklerle bir değil birden fazla erkekle farklı zamanlarda bunları yapıp, sonra da erkekler neden sahiplenmiyor derseniz, ben de size bu şekilde cevap veririm. Suçlamiyorum sizi, sadece olanı söylüyorum.
Sen galiba hep bacım denk gelmişsin saygılar
Valla ortalik bacım dolu zaten @Vesaire91 dürüst birine denk gelme ihtimali çok zayıf. Saygılar.
Yok sen de güzel kardeşim olmalısın saygılar 🤣🤣🤣
Ortalığın bacım dolu olduğunu erkeklerden çok siz biliyorsunuz zaten. Bilip susuyorsunuz. Bu zaten nitelikli sahtekarliktir sevgiler 😂
Heh geldim şimdi sen diyon ya o*rsp sahiplenilmez diye
Ulan biz kedi köpek miyiz de senin gibi güzel kardeşim arıyoruz pardon it oğlu it
Camın pisse biz napalim
Sen o*rspulara git sonra sahiplenilmez oldu anam başka!!!
Kardeş, sen o*ospu değilsen bu kadar tepki vermen gereksiz. O*rospu olan üzerine alınsın? Ayrıca o*rospu değil gözüyle bakabilecegimiz kaç tane kız kaldı be? İllaki temiz olan kızlar da vardır bu bir gerçek. Fakat pis olan Benim camim değil sozkonusu kızların ta kendisidir.
Valla genel konuşursan ben de genel konuşurum terbiyesizlik yapıp ahkem kesme burada.
Acaba sizin o'rspluga ne demeli
Ulan kime yazdığınız belli değil ne bk yediğiniz belli değil
Bakır mı saniyonuz kendinizi
Evet ben bakirim.
Ruhun da bakır se tamamdır bi kıza bi daha bu sekildeymis gibi davranırsan da yazıp çizersen kendini güzel kardeşim hisset okey kolay gelsin 🙋🏼♀️
Valla burada sözkonusu o*rospu kızlardı... Sen bu kadar celallendigine göre demek ki sen de o tip kızlardan veya kadinlardansın. Sevgiler çirkin 😁
Yooo ben senin cehaletine erişemedim güzel kardeşim bys
Benim de söz konusu p*zvenk adamlar
Hı hı kesin öyledir. Benim crhaletime erişememişmiş. Senden iyi cahil mi var be 😁
Taam sorun yok ben rahatım. O zaman git kardeşim adamların yorumuna cevap yaz 😁
P*ezevenk adamların yorumuna cevap yaz 😁
Sen cehaletinle böyle Çok laf edersin o kıza bu kıza dikkat et çocuğundan çıkmasın acısı ilerde Allah korusun da
Kınama yaşarsın bak !!!
Ben öyle olduğum için değil
Seni uyarmak isterim neyi kınarsan yaşarsın burada ayrımcılık yapma !
Kardeş ben kimsenin kızını kınamiyorum kötülemiyorum da... gerçeği görmemek bunu kabul etmemek doğru değil. Kimseye de laf ettiğim yok. Sorulan soruya cevap veriyorum. İşin gerçeğini de anlatıyorum. Gerçeği kabul etmemektir asıl yanlış. Kusura bakmayın siz benim bahsettiğim gerçekleri de çok iyi biliyorsunuz. Bunu görmezden geldiğiniz de, dürüst bir kadın bile olsanız, o sozkonusu bozuk kadınlardan hiçbir farkınız kalmıyor. Hadi hayırlı işler.
Senmi karar veriyorsun kimin bozuk kimim temiz olduğuna genelleme yaparsan yersin cevabı ağlama sonra
Valla burada ağlayan biri varsa o da sizsiniz molina hanfendi. Kusura bakmayın ama baksanız da farketmez.
Ne olduğun bile bellisiz hitap bile edemiyorum sana. çok terbiyeli, kızların ahlak bekçiliğini yapan ama kendi uçkurundan haberi olmayan ların avukatı beyefendi
Valla ben kimsenin ahlak bekçiliğini yapmıyorum. Herkes özgür. Mesela senin kıyafetine giyim tarzına baktığım da, o bahsettiğim tür den bir kız olduğun çok belli. Sen bu konuda elbette özgürsün istediğinle gez flört et seks yap hiç farketmez beni de alakadar etmez. Beni alakadar eden kısım her haltı yiyip, namuslu ayağına yatma. Sonra erkek niye sahiplenmiyor diye ağlama. Hepsi bu
@Molina1 dövsek mı bunu ya
Büyük ihtimalle iki hesaptan da yazan ayni kisi zaten. Vesaire91 ve molina1 hesabı aynı kişi. İşte bu kadar sahtekârsınız. Aptallar sizi.
1. Ben erkek niye sahipleniyor diye ağlamıyorum çünkü sahiplenipmeye ihtiyacım yok allaha şükür.
2. Senin benim kıyafetime yorum yapma gibi bir ayrıcaliğin yok.
hala bahsettigim türden bir kızsın diyorsun ya sen kimsin hee sen neyin kafasını yasıyorsun e rezil kepaze
Ahahha aynı hesap diyor ne diyosun sen yaa canım şaka gibii cidden
Valla doğrular acıtır. Seni acittigima göre tespitlerim çok doğru. Ucuz yavru seni 😂
Hadi uzaklaşın burdan. Yorumuma salça olmayı bırakın mk
Zoruna gittiyse g*ötünü parmakla yavrum. Hadi bakiyim şuradan git 😂👉
Sende popon s*iktirt o çok savunduğun erkekelere ihtiyacın var anlaşılan
Sen s*iktir g*tünü, plağın ön yüzü aşınmış bebeğim biraz da arkadan çalsınlar 😂
@Vesaire91 acıyorum bunun gibi insanlara yazık gercekten bu biriyle evlense yazık olur kıza
Kesinlikle evlenmemeli böyle bi cehalet kutusu
Hayal kuruyo mal
@Molina1 esas senin gibi bir kızla evlenen erkeğe yazık yavrum. Düşünsene yataktan yatağa gezen bir kızla evlenip boynuzlu bir adam haline geliyor 😁
Erkekler de seninle evlenmek için can atıyor sanki vesaire91 😁
Sizin gibilerle kim evlensin be, boya kutusuna düşmüş ne üdüğü belli olmayan ucubeler sizi 😁
Senin bi kere g@tün daha yemiyor gizli gizli yazmaya devam et korkak pe*zevenk
Ulan ben de bi edep var haya var. Sen alnındaki karayı hiç utanmadan yayınlıyorsun. Yediğin haltlarla gurur duyan basit birisin işte ezik seni 😁
Ulan siz misiniz Müslüman be? Yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda vermediğiniz adam kalmamış bana dürüstlükten bahseden iki kuruş etmez insan bile değilsiniz
Senin yatmadığın kız kalmamış pezenkin erkek dostum tekisin piz rezil canım kardeşim
Ahahaha sadece gülüyorum size. Yatmadigi erkek kalmamış. Gelmiş burada elalemin namuslusu ayağına yatmayın mk. İnsan olun biraz be yediğiniz haltları kabul edin 😁
Senin de yatmadigin kız kalmmaış işte bi onla bi bunla yata yata iyice p*ç oldn yazık işte
Basit ucuz s*ikicisi çok kadın müsveddeleri sizi 😁
Bak bu tartışma farkindaysan senin yuzunden bu halde sen ilk basta genelleyip konuştun sen ilk başta bilmeden iftira attın onla bunla yattiniz dedin Allah senin gibileei islah etsin oruçlu orruçlu insanların gunahina nasil giriyorsun ya
Valla ben kimsenin günahına girmiyorum beni buna zorlayan sizsiniz. Allah benim kalbimi de görüyor sizin kalbiniz de ne yaptığınızı da yapmadığınızı da... benim vicdanım rahat molina1 hadi size iyi günler. Bb
Çokda guzel girdin vallahi günahımıza al şimdi bu günahları defol git
Valla benim söylediklerim yanlışsa ben vebaline razıyım. Sen de benim söylediklerime karşılık eğer benim yaptın dediklerimi yapmış isen ve yapmadım diyip burada namuslu ayağına yatıp bana cemkiriyorsan sen de bunun vebaline razı olacaksın. Bu kadar basit. Benim vicdanım rahat.
Benimde vicdanim rahat şimdi bana o yaptığın hakaretlerin vebaliyle bay bay
Seninde bana ettiğin hakaretlerin vebaliyle bb
Çok şükür konu kapanmış ya
Çok şükür
🙏
Sen evli misin
Hayır çok şükür
Peki, iyi geceler
Iyi geceler
Onlar eski kadınlar içindi
Sahiplenecek kadın mı kaldı?
güzel kardeşim erkeklerin sayıyı arttı o yüzden 😀
ben o soyu tükenenlerden biriyim :)
social media effects
Kiskanmayi bırak adam eşini paylasiyor
Hiçbir şey artık eskisi gibi değil
Kadın cinayetleri de çoğaldı artık. 😢
Ben sahiplenirim aslında
Zamanın verdiği gasvet galiba
sahiplenilecek kız var mı ki?
Şimdiki erkekler biraz şey
Biraz ney😊
Hahaha biraz anormal :)
Lutfen herkezi bir tutmayin 😉😉
Yok herkes bir değildir tabiki :)
iste boyle de canimi ye ;)
Hakeden kadın yok çünkü
Kadınlar buna degmez
Hepsi mi?
Hepsi olmasada
Değmez...
Kadınlar değer bilenden ziyade güçlüyü arzular
O güclude onları mahveder
Iyi niyetli adamsa bunu anlayıp dönüşmeye başlar...
Yanı isnan en başta kendini sevmeli
bizi üzdüler
Güven sorunundan kaynaklı sanırım..
kişilere değil dünyaya
Kızlar rahatsız oluyor
Gercekten mi? 👀
Gerçekten
adamına denk gelmemissn sehir neresi
Ankara
okadr hoş ve tatlisin bu erkeklerde kafa yok pamuklara sararım seni çok tatlisin
Teşekkürler
O amaçla kullanmiyorum burayı. Sorularıma beklerim iyi akşamlar 🌸
sizede tatlı kiz
Sen Kürt erkeğini tanımamışsın
Çünkü artık kimse laf dinlemiyor
Senin şu sorularını okudukça geriliyorum.
Çünkü kızların hiç biri düzgün değil
Ne olacak peki böyle? Kızlar düzgün değil, erkekler sevdiğine sahip çıkmıyor, yozlaşma diz boyu. Gidişat hiç iyi değil.
Yalnız yaşanıp yalnız ölünecek
Değer vermediğinizden.
Kadınlar aldatiyo ondan
Sosyal medya
Dayatmalar ve baskı.