Eşimin maddi geliri iyi olmasına rağmen bana doğum hediyesi olarak bilezik takmak istememesi doğru mu?

Eşim bana yüz görümlülüğü bile almadı cimri değil aslında ama bana takı hiç almaz halbuki ben evlenirken kayinbabama bileziklerimi verdim bize ev aldı diye evin tapusu da kayinbabamın üstüne o zaman ben neden bileziklerimi verdim tapusu bizim üzerimize olmayan ev için.

Eşimden bana bilezik almasını istedim almadı karısına hediye etmesi çok mu zor doğum yapmıştım benim ailem söyledi bilezik al karın senin diye maddi geliri de iyi borcu yok beni hiç mutlu etmedi annem bana inşallah ölür eşin dedi şimdi annemi anlıyorum bir bileziği bana çok görür layık görmüyor söz konusu bilezik değil bana vermediği değer ama abisinin çocuğuna çeyrek altın takmak istedi ben yiğeni kadar değerli değil miyim abisinin karısı ona her kötülüğü yaptı yine de abisinin karısına hürmet ediyor eşimi sevmiyorum ama bilezikten dolayı değil annem benim görmediğim neyi gördü de acaba inşallah ölür belki ölür kurtulursun dedi acaba eşim için

Eşimin maddi geliri iyi olmasına rağmen bana doğum hediyesi olarak bilezik takmak istememesi doğru mu?