Eşime hediye aldım ama karşılığı bu olmamalıydı?

Tiktokta görmüşsünüzdür kadının erkeğine çiçek alması yeni cıktı bende yapım dedim hemde yıl donumuze 10 gün kaldı hem çiçek aldım ve erkekler ilk çiçeklerini öldüklerinde alırlarmış bende benimleyken hayattayken almanı istedim seni cok sevıyorum kocacım dedim bıde araba ıcın anahtarlık yaptırdım arabanın modelıne gore araba gıbı baktı okudu anlamadım dedi bnde anlattm acıklamasını yaptım sözün sonra teşekkürler dedı bende seni sevıyorum bılmem ne bısı demedı sonra anahtarı takmım ben arabaya asalım dedı bnde arabada aynalık var kırılsa da kullan ben bılerek anahtarlık aldım ddim sonra oda anahtarı da takayım bunun buyugunden de yaptıralım boynumada asayım oyle gezeyım elımde de boynum da da olsun dıye bende öyle dusunuyosan tamam bırak kalsın dedım sonra hadı gel içeri gıdelım dedi bende hedıyenı almadın ya dedim ha tamam alım da takim bari ya dedi sonra paylasmıcakmısın dedım cıcegı paylasmam ama anahtarı paylas dedı bende neden utanıyonmu dedım yoo ama paylasma dedı bende paylassam nolcak herkes paylasıyor bunda ne var dedım ben herkes deglm dedi kavga ettık annemgıldeydık o gun annemde sabah bızı barıştırmak ıcın yakınlastırdı ve eşime özür dile oda senden dılesın barısın dedı eşim de ben özür dılenecek bısı yapmadım hatam da yok dedı bende anne ugrasma boşuna daha hatasını anlamayan ınsandan gonul almasını beklıyosun dedım işte….

Eşime hediye aldım ama karşılığı bu olmamalıydı?