Ailemin sorunlarını çok kafaya takıyorum ne yapmalıyım hiç iyi hissetmiyorum?

Yaşım daha çok genç ve genç yaşta sinir, kaygı krizleri geçiriyorum ailemin sağlık vs problemleri yüzünden. Annem babamla görüşmeme izin vermiyor babam desen zaten görüşülecek bir insan da değil benim için çabalamıyor bile dayım bile her şeyime karışıyor. Psikolojik destek almak istiyorum diyorum deli misin diyorlar her şeye sinirlenip ağlıyorum belki dışarıdan öylesine ergen tavır gibi görüyorlar ama ben gerçekten iyi değilim anne tarafımın genelinde diyabet kanser gibi hastalıklar var sevdiklerimi kaybetmekten ve benim de bunları yaşama ihtimalinden çok korkuyorum gerçekten iyi değilim çok yoruldum babamla hiç konuşmadım tanışmadım sadece bir kere evime mektup yolladı kızıma kavuşacağım falan yazmış bilmiyorum belki iyi birisidir ama beni üzmesinden de korkuyorum birkaç sene önce instagramdan bana yazmıştı babam kimsin falan demiştim bi şeyler sordu doğru kişiye yazıp yazmadığını anlamak için çok garip değil mi yabancı bir insan gibi mesaj aldığınız birisinin öz evladısınız ama asla tanışamıyorsunuz annem diyor ki ben sana hem anne hem baba oldum aslında maddi olarak hiç bana eksiklik göstermedi ama ben çocukluğumdan beri babasıyla zaman geçiren çocukları gördüğümde hep imrenmiştim benim suçum ne de ben böyle babamın elini tutamadım koluna giremedim baba kız gezemedim hiç baba kelimesini sözlü konuşma içinde kullanamadım bile ağzımdan o laf çıkınca nasıl telaffuz ederim nasıl konuşurum bilmiyorum bile hiç babam diye sarılmak için işten gelmesini beklediğim birisi olmadı hayatımda
Ailemin sorunlarını çok kafaya takıyorum ne yapmalıyım hiç iyi hissetmiyorum?