Bazı problemler yaşıyor ailem. Bende ister istemez üzülüyorum. Hatta bugün baya ağladım üzüntüden. Farkli sehirlerdeyiz ama telefondan mesaj arama ile haberim oluyor durumlarından. Çözmeye çalışıyorum ama uzaktan olduğu kadarıyla pek işe yaramıyor.
Simdi diyeceksiniz herkesin yaşadığı şeyler kafana takma diye ama o şekilde olmuyor. Tavsiyeniz var mı?
Simdi diyeceksiniz herkesin yaşadığı şeyler kafana takma diye ama o şekilde olmuyor. Tavsiyeniz var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En iyi bilenlerden birisiyim şimdilik tek yapman gereken konu ney bilmem sürekli arayip bilgi almak duruma göre müdahale edebilirsen gitmeden onu yapmak çok acil olursa ne olursa olsun en kısa sürede gitmek cünkü Aile yazıldıgı kadar basit degil önemsiz degil ailesini önemseyen insan eşini dostunu arkadasınıda önemser iyi bir insandır ama üzüldügünü belli etme ilgili oldugunu belli et
Konu şu ablam ve annemin arasında anlaşmazliklar var ve hic bir sekilde çözemiyorlar. Surekli tartisma halindeler. Gitme gibi bir imkanım yok keşke gidebilsem. Okulum engel maalesef gitmeme. Üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum ama ne kadar başarılıyım bilinmez bu konuda.
Önce hiçbir anne demicem %99 anneler evlatlarının kötü birşeyini istemez belki annen ablana annelik duygusu içinde anlatamiyor ablanda anneni dinlemiyor ama annen aile kurmuş sizi dogurmuş öncelik onundur saglıklı birisi ise size yanls bişe yaptırmadıysa bunca yıl onu dinleyin veya ablan haklıysa annenin içi rahat etmeden bir işe yaramaz
Annem anlatıyor anneme hak veriyorum. Ablam anlatıyor ablama hak veriyorum. Bilmiyorum. Tam olarak göremediğim için kim doğru söylüyor bilmiyorum ama ablam hamile belki ondan dolayi aşırı alınganlık başladı en ufak bir şeye bile takar oldu o yüzden anneme alttan almasını falan söyledim. Ama annemde ben hiç bir şey yapmıyorum ki diyor. Anneminde bazı psikolojik sorunları var. O yüzden bazı yaptığı yanlış şeyleri normal karşılıyor olabilir kendince. Biraz da negatif bir insan kendisi. Kısacası bir çıkmaza girdiler. Bugün yine konuştum ama bir gelişme yok herhalde.
Ailen için yalan söyleyebilirsin ablana söylersin hamilesin diye annemin bu durumlarını hoş gör bir bilenle konustumde torunu olcak diye davranısları degişiyor dogurana kadar idare et elinde olmadan yapiyor de kötü niyeti olmadıgına eminim de ablanda ilk dogumuysa normal şu an yaşanan süreç zaten dogal yegenin dogunca bitecek yani kaç aylıksa o kadar sürer bu sıkıntı ferah olsunlar sen konusursken senin ses tonun ne kadar inandirici ve ikna ediciyse onlarda bu olaya adapte olur konuyu farklı yerlere dagıt annene soru sorsun bilsede danışssın çünkü sizi doguran tecrübe sahibi olan o anneye borç bitmez Allah nasip etmiş sizi dogurmuş Allah izin vermiş Ablan annene torun veriyor Allah izin vermişki biz bunları konusuyoruz Kimse Kendinden olan bir parçanın kendisine büyüklük saygısızlık etmesinden hoşlanmaz Anneniz size annelik yaptıysa şimdiye kadar ben annen rahatsızlıkta yaşıyorsa anneni dinlerim onunda belki sizin desteginize ihtiyacı var zamanlama ters olabilir dogum ve annenin bu halleri zaten böyle şeyler yaşamazsan Aileyiz diyemez kimse Sıkıntı yapma farklı açılara sahip ol mesela Ablan büyümüş cocuk sahibi oluyor Annen ne duygulara sahip bilemezsin güzel bir olay bunu kötüleştiren farkında olmanızı engelleyen seyleri dalma
Bana takılarak