Nedenini sorarsanız, annemle babamın geçimsizliği, abimin bana uyguladığı baskılar... Evdeki gergin havadan, sürekli kavga etmelerinden yıldım, bıktım. Annem, babamın kendisini aldattığını söylüyor. Bu yüzden çok mutsuz. Babam ise pişman olduğunu ve annemi sevdiğini söylüyor hep huzursuzluk ve gözyaşı var. Beni kötü bir son bekliyor sanki...
Ailem yüzünden huzursuz ve çok mutsuzum. Ne yapmalıyım?
Anlıyorum, bu durumda değiştirebileceğin bir şey yok. Bu durumu kabullenmek zorundasın. Yapman gereken, evden gitmek. Bir iş bul ve yavaştan hayata atılmaya başla. Odandan çıkma, kendini pozitif tutmaya çalış, güvendiğin bir arkadaşın varsa onunla dertleşmen iyi olur.
Bu durumu düşündümde okurken arkadan hüzünlü müzik çalıyordu zor tuttum kendimi, senin durumundan daha kötü olan aileleri düşün, buna şükür et yeni bir güne kadırmış allah seni bunun için dua et namaz kıl Allaha sığındığın müddetçe dertlerinin bir bir yok olacağını düşünüyorum, 18 bin alemi yaratan Allah senin dertlerini yok edemez mi?
Takma benimde dertlerim var her ailenin derdi var önemli olan takma illa bir gün geçicek evet çok kötü bir durum ama allaha dua etmekten başka çaren yok ki zaten
Kraliçe ailenle oturup ciddi bir şekilde sorunları konuş derim eğer yine huzursuz ve mutsuz olursan kafana takmamaya çalış yastığa kafanı koyduğun zaman düşünmemeye çalış anlayabiliyorum seni 🌺
Bu senin fikrin bende çok şey yaşadım ve aile bireylermle 5 yıldır görüşmüyorum :) her insanın kendine göre büyüktür dertleri beni yanlış anlama sakın. 🌺
Eğer şehir dışına çıkabiliyorsan çık çünkü bu durum seni psikolojik olarak kötü etkiliycek bazen kulaklığı son ses aç şarkı dinle dünyadan uzaklaş rahatlamaya çalış. Umarım iyi olursun