Bide kendi hep tuhaf hareketler yapıyo sonrada bizden saygı bekliyor. Yani kardeşlerim ve benden.
Çok mutsuzum ailemle anlaşamıyorum ne yapmam gerek?
Bide kendi hep tuhaf hareketler yapıyo sonrada bizden saygı bekliyor. Yani kardeşlerim ve benden.
aynı sorunu bende yaşıyorum babamla sanki ayrı ayrı gezegenlerden alınıp bir evin içine konmuşuz gibiyiz günde babamı sadece 2 kez görüyorum onlardada kavga ediyoruz herşeyim onun gözüne batıyor bende 25 yaşımdayım ama baba sevgisi olmadan büyüdüm diyebilirim herşeyi kendim atlattım her sorunun üstesinden kendim geldim babamın pek bir faydasını görmedim evet babadır bişi demiyorum ama israil ile filistin gibiyiz kavga etmediğimiz günler onun ya da benim birbirimizi görmediğimiz günler oluyor :)
Hahaha çok güldüm😁😁😁👍👍 ben o kadar kavga etmiyorum ama anlaşamıyorum çoğunlukla sabrediyorum sabrım tükendi mi sinir krizi geçiriyorum o an ne yaptığımı ben bile bilmiyorum
evet banada oluyor en büyüğünü geçen sene yaşadım sinir krizlerinden oda kapılarında buzlu cam olur ya geçen sene mutfakta oraya yumruk attım elim kesildi adam geldi yerdeki cam kırıklarını temizliyor ulan elim kesilmiş ona bak önce dimi baya bir olaylar falan hala takılmadı o cam şimdi bir sinir krizi daha geçirsem yumruk atıcak camda yok elim içinden geçer kapının diğer oda kapılarınıda rahatsız etmek istemiyorum umarım bir kriz daha geçirmem :) böyle anlatınca gülünç geliyor ama gülmek lazım ümidini kaybetme ben böyle üstesinden geliyorum hayatın :)
Hahaha haklısın 😁 😀 😁
takma kafana böyle gül sürekli için kan ağlasada gül ve kendine güven daha yaşayacak çok zamanlarımız var çok dertler var güzel günler gelicek yalanlarını bırak kendini kötü günlere hazırla ama daima gülümse herşey senin elinde :)
Arkadaşım çare evlenmen ama çabuk bir arayış içine girersen ya üzülürsün ya da baban gibi birini bulur evlenirsin haberin olsun
Aileni bu kadar tepene çıkarıcak yanlışı tespit et ve o yanlışı (varsa erkek arkadaşın yoksa ilerde eşin olacak kişiye) tekrar yapma. bir de ailenin kafa yapısını merak ettim neye dayanarak kısıtlama yapıyorlar senin için endişeleniyorlarmı yoksa elalem ne der mi?
Kendinden dolayı. En sinir olduğum şey ise bişey istiyo sanki onun kölesiyim. Emir verir gibi her hareketi sonrada saygı bekliyor. Bende asla hoşlanmam öyle emir verir gibi köle gibi. Sonra diyorum ki güzellikle söyleyebilirsin ben senin kölen değilim diyorum. Sonra diyo ki evlenene kadar bu evde kölesin mecbursun her dediğimi yapmaya. Çok sinir oluyorum ama sabrediyorum işte. Bakalım ne kadar dayanabilecem
Evlensene bacım. Olmadı ver elini kaçalım bu nedir
Gelenlere içim ısınmıyor ki Yoksa evlenecem. Herşeyin hayırlısı artık nasip kısmet
Rabbim yolunu bahtını açık etsin sabır versin
Amin canım benim seninde inşallah❤❤
He deyip geçmeye bak çok cevap verip muhattao olma ama saygını koru elbet evlenip gideceksin..
Bende öyle yapıyorum ama bir zamandan sonra sabrım tükeniyor.
Cevap
5Cevap
Bak senin yasadiklarin benimd başımdan geçti babadir döver sen anne olunca vurmiycanmi cocuna Odamı sana bıçak ceksin öncelikle bunları sorun etme ise gir ve erkek arkasina veya ilerde kocana bunlati yansitma kimsenin eline koz verme gun gelir sana kullanir guclu ol bence tabi gerisini sen bilirsin
Hayatta kimseden bir şey bekleme. Kendi kendini eğlendirmeye bak
sende olgun davran ruh hastası gibi bıçağa saldırma
O an benim durumumda olsaydın anlardın beni
çoğu kişi ailesiyle problem yaşıyor ama sen fazla sinirlisin galiba onlarında sabrı taşıyordur
He he teyzecim sen haklısın
Bence evlen çık o evden
evlen git kendi yuvani kur
Babanı dövmek istiyorum gerçekten.
Çalış ancak o zaman rahatlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar