AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Çok doğru çoook 100de yüz katılıyorum sana gerizekalılar aynı cinsten birbirimize destek olcağımıza güzel olanlar zaten hiç çekilemez güzel ve temiz olan kızları o* kızlar hep ezmeye fenalık yapmaya kalkar kendim yaaşadım biliyorum
bence kadınlar ilgi isteği için genelde. Yani BIRi ilgi görsün onu kıskanır. Bu genel olarak illa bir konu yok. Giysi olsun saC olsun makyaj olsun SEVgili olsun veya bende Isterim ya da bana Niye yok o ilgi dercesine oluyor. En azından gözetledigim bu.
aynen ya birbirlerine sürekli laf atıyorlar twittera bakıyorum kızın birisi yarı çıplak erkeğin fotoğrafını paylaşıp istiyom. gibi cümleler derken yok kilolu kızlar tayt giymesin falan cidden çok iğrenç resmen kin kusuyor gibiler
Hah, işte bu tip kıskançlıklar konumuz.
Çünki Kadınlar hep "EN" olma çabasında. En güzel en akıllı en tatlı en zeki en güçlü vs. Ve bunada rakip gördüklerini ezerek ulaşacaklarını sanıyorlar. Akılsızlar.
her zaman kadınların erkekler arasında fitne çıkardığı düşünülür. aslında erkekler kadınları öyle bir tekeline alır ki , toplumda ki kadınlarda ister istemez karşı cinsten medet umup hemcinslerine sırtlarını dönerler.
Kadınlar arasında kıskançlıklar var, kadın kendi için suslenmez kendi için giyinmez siz ne kadar da ben öyle biri değilim deseniz de hepimiz öyleyiz sevgilinle dışarı mı çıkıcaksın en güzeli olmak istersin ki diğerleri gözünde çirkin kalsın ne demişler kadın yine kadınlar için giyinilir kadınlar hep ozenilmek ister burdan doğar kıskançlık her neyse sende güzel bir konuya deginmissin
En iyi olmak için insanın "kendisine" özen göstermesi farklıdır. "Başkasına" b*k atarak en iyi olmak istemesi farklıdır.
Esasen ben bu ikincisine değiniyorum. Yoksa en iyi olmak istemek kanımızda var...
Kadınlar kendini ezdiriyor çünkü geçmişten bu yana devam eden bir hor görülmüşlük, ikinci sınıf muamelesinden geçtiler bunu atlatmaları da biraz zaman alacak gibi görünüyor. En basit örneği geçen gün bir tanıdık boşanmış bir bayanla evlendi diye toplum hor bakıyordu (hor bakanların çoğunluğu da bayan) ama aynı toplum evlenip boşanan adamın daha önce hiç evlenmemiş bir bayanla birlikte olmasını hiç de yadırgamadı. İşte bunlar hep geçmişteki o dışlanmışlıktan geliyor.
Işte bu hor görenlerin çoğunun gene kadın olması asıl vahim olan :/ hale bak...
Bide ergen ufaklık diyip bazıları büyüklük taslıyo kendileri 20.
Yaşındamı çıkmış ya merak etmiş. Ailesine arkadaşlarına syleyemems 15 falan iz veya erkek bir soru sormuş atıyorum hocama aşik oldum napmalıyım cevap. ergen ufaklıkk sütünü ic bence güzellikle yaklaşmak gerekmezmi
Aynen... 15 yaşında kim çok akıllı idi. Herkes herkesi yerme peşinde. Bunun cevabı prim olmalı başka bir şey değil
Deymez bence
Sorma sorma hiç anlamadığım şey kadınlar çapkın erkek seviyor ama şıpsevdi bir kadın görünce k*şar diyor ikiside yanlış bir şeyken sadece kadınlarda yanlışmış gibi gösteren yine hemcinslerimiz!
Bak bu da güzel bir yaklaşım.
sonundaaaa biri cikip sunu soyledi.. bikkinlik geldi bu hemcinslerin kiskancliklarindan laf carpitmalarindan biraz kadinliga sadik olun yaaa ne yani bu..
Aynen öyle işte. "Kadınlığa sadık olmak" ne güzel bir tabir bu böyle
çünkü kadınlar zaten erkekleri süründürüyorlar birde üstüne birlik olsalar aman Allahım düşünemiyorum bu Allahın erkeklere bir lütfu kadınlar hep birbirini kıskanır.
Bence..
m.friendfeed-media.com/53b023f657f7e7c3b752317fb091250175bece9b
Vaaay, çok iyi :)
Ataerkil aile yapısının kurallarına ve doğallaştırılmış kadın görevlerine, sorgusuzca boyun eğmiş durumda gözüküyorlar. Erkeği daha güçlü ve daha yetkin gören kadın zihniyeti, ona yaranmak için önüne gelen her rakibini parçalamak ister.
Dusmanim dahi olsa bugune kadar hic hemcinsleri asagilamadim hor gormedim ezmedim asla da yapmam hemcinsim bile olsa kimse kimseden ustun degildir kendisinde haz etmiyorsa muhatap olmam o kadar
herkeste yok o davranış. gözünü hırs bürümüş insanlarda var. bu nedenle hiç ama hiç sevmiyorum hırslı insanları.
Yok yahu. Site geneline baksana, kendi halinde vasıfsız elemanlarda çok daha fazla aslında
ben iş yeri ortamlarından bahsetmiştim. banane siteden ya
Ben özellikle burada gördüğümden yola çıktım. Gerçi bu durum her yerde benzer. İş hayatındaki insanlar bu kadar vasıfsız olamayacağından, en azından ellerinde işleri olduğundan birbirlerini ezmeleri daha farklı bir boyuttadır.
Amma çok soru sormuşsun yaa.. Bak bütün bu sorularının kestirme cevabı cehalet ve kişisel kalitesizliktir. Kaliteli hatunlar böyle davranmazlar.
"Cehalet ve kişisel kalitesizlik" çok güzel bir kestirme olmuş. Teşekkür ederim
Rica ederim...
Nedenini bilmediğim bir şekilde oluyor. Kıskançlık işte. Neden onun gözü mavi benim değil, neden onun boyu uzun benimki kısa.. aslında bir anlasak onların da bizi kıskandığı Özellikler olmasını
kıskançlık iş yerinde bugun bır olay oldu basıt bırseyden tartıstılar 1 kız dıgerıne orası temız supurme demıs oda guvenmıs gıtmemıs sonra yaşı buyuk olan bagırdı bıraz
Kadinlar birbirlerini kiskanirlar e bu kiskanclik sonucunda dogal olarak birbirlerini yererler yanibir kadin baska bir kadini yeriyosa mutlaka onu kiskaniyodur boyle bir kadinda da kadinlik gururu aramak olmaz :)
Kadınlar yeri geldiğinde pozitif ayrımcılığa da hayır dediği zaman özgürleşecek, en azından eşitlik talepleri sağduyulu insanlar tarafından haklı görülecek.
Rekabetçisiniz anacım biz napalım? Dikkat ediyorum da böyle sokakta falan iyi giyimli fiziği düzgün bir bayanı erkeklerden daha çok süzüyor bayanlar, hatta dönüp dönüp bakanını bile gördüm :))
...
https://www.youtube.com/watch?v=Qv_jwegGtvY''Kız gibi'' lafı bence kızlara bir hakaret değildir.. kızlar erkeklere göre daha narin daha kibar ve daha güzel varlıklardır, erkeklere göre daha hassastırlar ve narin olmak bir kıza yakışabilecek en güzel şeylerden birisi ama erkek olmak güçlü ve dayanıklı olmayı gerektirir mesela ben iri yarı kaslı bir adama kız gibi vuruyorsun desem ona hakaret etmiş olurum o adamın zoruna gider çünkü o adam güçlüdür ve sen ona onun narin, fiziksel olarak güçsüz olduğunu söylüyorsun aynı şekilde bir kıza erkek gibisin desen bu laf ona bir nevi hakaret olmuş olur
Yorumuna katılmıyorum. Kızların hiçbir şey beceremeyen, daima korunmaya muhtaç, güven yoksunu varlıklar olduğu iddia ediliyor. Bir cinsiyet, hakaret amaçlı kullanılıyor. Erkeklerden ziyade kadınların eliyle yürütülüyor bu iş. Kadınlar kendilerine biçilen pısırık rolünü öyle benimsemişler ki. Video gayet başarılı.
Aynı konuyu ben daha önceden sormuştum, fazla cevap gelmemişti...
Çok eskiden insanlar sürü halinde yaşarmış, kadınlar sürünün lideri olan erkeğin gözüne girip "lider dişi" olmak için birbirleriyle yarışırmış, her türlü kurnazlık serbestmiş haliyle. Doğada dolanan hayvanlar gibi değiliz, uygarlık sahibi insanız ama vahşi özümüzü bastıramadık galiba. "Eğitim şart" mı diyelim?
Bu işin kültür seviyesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir kadın başka bir kadının ayağını kaydırmaya çalışıyorsa, kendi kişilik yetersizliğini örtbas etmeye çalışıyordur bence, başka türlü kendini asla kabul ettiremeyecektir sonuçta
ben de katılmıyorum hep altta kalma falan kızlar narınmıs hassasmıs bırakın bu kadınları ovme ısını ya ınsan olan herkes hassastır narındır yerı geldıgınde kadını erkegı yok bu ısın herseyı cınsıyete gore ayırmayın ya
Bir kız arkadaşım dış görünüşü genelde erkekler için değil kadınlar için seçiyoruz derdi. Sebep derdim. Birbirimizi ezmeyi seviyoruz...
Sonra erkeklere bıdı bıdı ediyorlar.
Kadınlar kendisinden iyisini sürekli eleştirir kendisinden kötüsünü de aşağılar. İşin özü güzel ahlak sahibi olup alçak gönüllü olmakta bak o zaman bu düsmanlik çekememezlik oluyor mu.
Eziyolar eziyolar eziyolar:d
https://m.youtube.com/watch?v=iDyLtU56mFIİkiyüzlü herkez ikiyüzlüü
Hep çok insan olmaktan bunlar:d
Kıskançlık, güvensizlik veya egoistlik. çoğu kadının kendinden daha güzel ve daha mutlu bir kadın görmeye tahammülü yok. her zaman en iyisi kendi olmalı.
Bu dünyada en tehlikeli şey iki kadının birbirine olan düşmanlığı ve kıskançlığıdır ben bunu bilir bunu söylerim :D
kıskançlıktan dolayı. her zaman kadınlar yüzünden sıkıntı yaşamış biri olarak söylüyorum tek sebep kıskançlık çekememezlik. başka da bişi değil.
çok kısa ve öz bir cevap
çekememezlik+kıskançlık+rekabet=bir kadının diğerini ezmesi durumu...
Çekmezlik başta geliyor galiba.
aynen öyle. dünya birbirini çekemeyen insanlarla dolu.
İşin özü ya kıskançlık ya da karşındakini kendinden ustun gurme oluyor. O yüzden kendini kanıtlamaya çalışıyorlar
Kıskançlık diye bir şey var hiç duymadın mı ve yeri geldiğinde o kıskanç kadın hemcinsi korur da bu bizim aramızdaki bir şey o yüzden karışmayın!!!
Kadınlar fesat varlıklardır , çekememezlik ruhlarına işlenmiştir. Erkeklerse saftır , herşey dilindedir onların incesini pek düşünemezler. Sonuç olarak 2 kadın arasından muhakkak bir sürtüşme yaşanır , doğanın kanunu bu :D
Yahu bunu hemcimse atmamak lazım Erkek kadının düşmanı olamaz mı? Olur , erkeğin düşman olması cinayet işlemesi oluyor kadın kadna kuru iftiradan başka bir şey yapamaz, düşmanın yapacağı en basit şey dedikodudur...
Başlığı görünce okudugum kitap geldi aklıma adi kadınları kadınlar da eziyor du
Aynen katılıyorum sana erkekler genelde korurlar hemcinslerini biz oyle degiliz :/
Katiliyorum sana..
Umarım, siz koruyanlardansınızdır.
O kitapdan sonra evet :/
koru korune korumak sızce doru mu
bende anlamıyorum birini begenmeince kıskanç diolar begenmek zorundamıyım ya alla allaaa
Haha :D o ayrı bir şey. Ama bu algıdan dolayı samimi bir hoşnutsuzluğumuz dahi samimi olmaz oldu...
samimi bir hoşnutsuzluğumuz dahi samimi olmaz oldu... ne demek :/ ben senin yazdıklarını anlamıyorum biraz sade cümleler kursan :/ hayır yani eski yunan çevirileri bile daha okunaklı geliyo :D
@Nağmağlup_Tēmür
Yahu ne var anlamayacak :D Ben gerçekten hoşlanmamışımdır ama bu algıdan dolayı, bu durum kıskançlık ve çekemezliğe çekilmiştir olay bu.
Misal tüm ''Samimiyetimle'' (:D) söylüyorum, Rihanna'yı hiç beğenmem. Kıskançlıkla da alakası yok, beğenmiyorum ama sesi muhteşem :D
işte bu yüzden matematiği sevemedim ben :D
rihanna ayı gibi bir kız bence çok çirkin:D
aman sus sus, bak şimdi kıskanç diyecekler :P
aynen yaa neyini kıskancam begenmedigim kişiyi oda ayrı bir dert ben güzele güzel derim ama kıskanmam. itici bulurum sadece bazı güzelleri
Kadınların birbirini ezmesine gerek bazı kadınlar zaten kendini değerini düşürüyorlar bizden saygı göremezler
Kadınların birbirini ezmesine gerek yok.
diosun
Aslında altında yine kıskançlık ve daha fazlasına sahip olma iç güdüsü yatıyor. erkekleri de yönlendiren bizleriz sonuçta
bazı kadınlar kendine güvensizler ve bu yüzden hemcinslerini ezmekteler bence
Ben de öyle düşünüyorum. Yapmamak değil yapamamak var.
aynen :D
kadınlar sürekli bir rekabet içinde.. birbirlerini rakip olarak görüyolar her alanda o yüzden bence.. ( herkes için demiyorum tabi )
Gerçekten kötü kalpli , sevgilisini kullanan, sevgilisinin eşinin arkadaşlarına ailesine saygı göstermeyen , arkadaş iş çeviren, elin yanında aşağılayan kadınları baştacı yapıyolar Özellikle erkekler.
kızlar aynı elbiseyi giyer pişti olurlar akşama kadar köpürürler birbirlerine. erkekler pişti olurlar oo kanka aynıymış gel foto çekinek derler.. aradaki fark bence açık :)
Genelde sizin cinste güzel olan kazanıyor. Çirkinler tarafından ezilmeye çalışılıyor filan. Hep bir rekabet olması bu yüzden. Ortamda en güzel ben olucam, Kraliçe benim gibi düşüncelere girmeleri de hep bu yüzden. ;)
Yazindan pek birşey anlamadım ama sadece buradaki kızların bile erkekler-kizlar tarafindan ezilmesini kast ediyorsan tamamen eglenmek amacli bir eztirme söz konusu.. Ciddiye almamak lazım
Siteden kast ediyorum
sen sus hiçbirşey syleme :D sen susda gözlerin konuşsun :DD
Buda yeni ama cirkin cikmisim :D
https://hizliresim.com/lz5EkB
@tuğbatgb
bu sen değilsin :D
Benim ya ylan mi soylicem :D ama normalde daha yakisikliyim :Dkajs
@tuğbatgb
Bu o tanidim :d
bunda iyi cikamadim :/
@yodostum normalde daha sert bakis atabilirim :D
Deli deli bakisin ayni hic bir değişiklik yok kdkdkfk
Güneş dogdu ama bu sefer <3 :D
@yodostum bunu degerlendir 10/? :Djsjsj
0 :dxjxjxj
Asqimmmmsinnnnn <333334444444455556666789
:Djajskskdj
@yodostum
Dost aci söyler jdfjfi
Aynı fikirdeyim. Kimseye yargılama yarın sende yargılanmiş olabilirsin. Bu kuralın yanayim.
çok haklısın valla bacım ben erkeklere yaranmak için bir kızı asla yerin dibine sokmam her şartlar da kadını savunurum
kadınların çoğu kıskanç çünkü. kendınden üstün güzel yeteneklı birini gormeye dayanamazlar.
Türkiyede intihar eden insanların %80'inin erkek olduğunu öğrendiğim günden beri, artık kadınların ezildiğine inanmıyorum :/
Benım cok dıkkat ettıgım bı durum eger bı kadın kendınden guzel bı kadın gorurse bastan asagıya bı erkek gıbı heryerını suzuyor ve o bakıslar oyle nefret ve kın dolu kı cok sahıt oldum bu duruma bunun sebebı kıskanclık sanırım
Tamam içten içe bu durum neyse de.. alanen b*k atmak ya da atmamak kişinin iradesinde olan bir durum.
Orası öyle o noktada insanın kişiliği devreye girer kişilik sıkıntılıysa çözümü yok onun nefes tüketmeyin
bu konularda cinsiyet ayrımı olduğunu düşünmüyorum, önemlli olan doğru olmak.
Yazıcak çok şey varda ben özet geçicem.
Kıskançlık ve hasetlik
Kıskançlık ile başlayan bir duygu herşeyi yaptırıyor insana kadınlarda bu daha çok var. Özümüzde galiba hala medeni olamadık.
Bazı kadınlar da komplex var hemde eziklik komplexi ondan hemcinsini çekemiyor malesef
Kadını ezen kadın biraz kıskançlık biraz ustun olma çabasındadır.
Hmm böyle bir gözlem yapmadım hiç ama haklı olabilirsin. Kediyi sevdim
Yaşadığımız gezegen ve yaradılışımız gereği , içgüdülerimizi mücadeleyle dile getiriyoruz. Yani kadın gururu kadınları biraya getirmez bana göre, Doğanız gereği birbirinizi kıskanıcaksınız, bu değişmez yani.
Kastettiğim bu değildi.
Kastettiğin şeyden bahsedeyim ozaman, kadın değer verdiği şeyler için mantığı dışına çıkar ve duygularına teslim olur, yani bir nevi boyun eğer, Akıllı veya kültürlü olmak bunu sadece bir nebze engeller,
Onu da demiyorum.
Bir kadın, başka bir kadının erkekler tarafından ezilmesine nasıl müsahade eder. Ay hakkaten ahlaksıza bak ama ben öyle miyim alın beni algısına çıkan söylemlerde nasıl bulunur?
Misal erkekler şikayet ediyor. Iyy kızlar şöylesiniz böylesiniz diye... Kadınların her biri aynı anda ay evet öyleler deyip birbirlerini yeriyor. Bir kadın, cinsellik yaşamış hemcinsine saydırıp nasıl evleneceksin diyor. Bak bak sanki kadınların tek amacı ERKEK ETKİLEMEK. Bir kadın burada erkeklere nasıl oluyor da rest çekemez? Bir kadının bu noktada kadınlık gururu nasıl olmaz.
Ben bunu kastettim, tiksindiğim durum bu. Kendimizi küçülten her algıyı yaratanın kendimiz olması.
Sana şukadarını söyliyim kadınlar, erkeklerden çok yine kendilerine düşman, Yani senin bu isteğin cehennemin buz tutmasını dilemek gibi bişey.. Ama bu konuda çok haklısın, belki bizim toplumumuzda daha fazladır bu olay, yabancı ülkelerde ne durumda bilmiyorum.
Bu derecesini hiç görmedim. Bazıları bastırılmışlıktan boğazına kadar kin dolmuş.
Vay canına
Kötü birşey demedim, gerçekleri anlattım, istediğin cevabı alamadın heralde k. bakma , iyi forumlar..
Sen olayı çözmüşsün ablam. Konunun ana teması kadınlardaki çekememezlik ( hepsi bir değil tabiki)
Zeki hatunun hali başkadır.. Sevdim ben bu kemalist kızı :)
eger bır kadın bır kadını eleştiriyorsa, ezmeye calısıyorsa kıskandıgı içindir. Kendini daha ondan iyi gösterme çabasındadır
Katılıyorum
Kadınların rekabetle dolu dünyalarında var olan eylem..
Kadının hemcinsine karşı kıskançlığı, hırsı, öfkesi varsa sivri topuklarıyla hemcinsini dele dele ezip geçer valla..
Ahlakmis namusmus. Hepsi de kadinlarda araniyor. Ama lafta esitiz. Ha bunu bazi kadinlar da destekliyormus, seni yeriyormus. Kimin umrunda. Takma yahu. Takilacak daha onemli konular var.