bu sitede neden kadınlar bu kadar hor görülüyor? neden kadınlara sadece seks objesi gözüyle bakılıyor? neden sadece bu işe yararlarmış gibi tek işleri güçleri erkeğe hizmet edip dizini kırıp evinde oturup ve lazım olduklarında kullanılmaları gerekiyormuş gibi görülüyor? bir tek bu sitede değil ama bu bugün çok dikkatimi çekti bir soruda adamın biri kadınlar mal der öbür soruda tek amaçları hizmet etmek çocuk doğurmak evlenmek der bir başkasında ise otursun evinde beni beklesin nasıl bir zihniyettir bu ya aklım almıyor neden böyle? özellikle son zamanlarda biz çağ atladık derken bu gerilemek için can atılmasıda neyin nesidir?
Cevabın nedir?
Bence hor görülme sadece sitede değil, reel hayatta da bu böyledir. Aslında insanların bakış açısını biraz da kişi kendisi belirler. Yani bunun elbette hor gören tarafı büyük suça sahip olandır. Ancak bayanlar da bu konuda masum sayılmazlar. Elbette istisnalar her zaman vardır. Onları söylemek doğru olmaz. Ama hani kişi kendini nasıl görürse, başkası da öyle muamele eder. Bazen burada bayanların, bazı sorulara cevap verişlerini gördüğümde erkek olmama rağmen ben utanıyorum. Ama dediğim gibi işte maalesef kendilerini o hale sokuyorlar.
07 Yorumla- +1 yıl
evet reel hayatta da var böyle tipler. gördüğüm kadarıyla aslında istisnalar kendilerini rezil eden bayanlar oldukları halde istisna normal bayanlar oluyor burası sanal bir ortam ve sınır tanımayan bir ortam neden erkeklerin absürt davranışları hiçbir şekilde göze çarpılmıyorsa kadınların ki çarpıyor?
- +1 yıl
Olayı şu şekilde değerlendirirsek sonuca ulaşabiliriz. Bu sitenin adı " Kızlar soruyor" dolayısı ile karşı cinste ilgi çeken bir isim. Dediğin gibi, burası sanal ve her şey perde arkası. Kendini kaybeden sanalda bulur, arayış içinde olan sanala girer, reel hayatında yapamadıklarını, söyleyemediklerini sanalda ifade eder. Yani çok kapsamlı düşünürsek olayın neden burada bu boyuta vardığını anlayabiliriz sanırım.
- +1 yıl
sanal bir ortamdan yola çıkarak kadınların değerlendirilmesi doğru birşey mi sizce? hem ben hor görülmek derken birtek bunu kast etmemiştim kadınların tek özelliklerinin doğurmaları erkeklerine hizmet etmeleri çocucklarının anaları olmaları gibi görülüyor neden bir kadın bir erkeğin gözünde bu kadar basite indirgeniyor? her erkeğin demiyorum bazı erkeklerin gözünde özellikle son zamanlarda bu sitede de çok fazla var bunlardan
- +1 yıl
Ben olayı sadece sanal boyutta değerlendirmedim, sanaldaki nedenine vurgu yapmak istedim. Elbette doğru bir şey değildir. Yıl olmuş 2013 Mekke döneminde bayanların sadece bir cinsel obje olarak görüldüklerini söylesem, diri diri toprağa gömüldüklerini söylesem en aydın ve sözde çağdaş insanlar buna tek kelime ile " Vahşet " derler. Oysa günümüzde bu farksızdır. Belki katledilme yoktur ama, yaşanan ve yaşatılan acılar birebir aynısı belki de daha fazlasıdır.
- +1 yıl
çok doğru bir konuya değindiniz haklısınız günümüzde farksız belki diri diri toprağa konulmuyoruz ama konulmaktan beter ediliyoruz hamileliğimizden tutun cinsel yaşantımıza kadar herşeyimize karışılır oldu hükümet kendi kızına eşine dostuna tecavüz edipde hamile bırakan bir kızın çocuğuna bakarmıydı acaba buda merak konusu herkesin kendi tercihi araya din giriyor evet ama her koyun kendi bacağından asılır sözde düşünce özgürlüğü var ama bu düşünce özgürlüğü nedense erkeklere var gibi geliyor
- +1 yıl
Ben " Her koyun kendi bacağından asılır sözüne katılmıyorum." Eğer öyle olsa hırsıza bir şey demememiz gerekiyor, cezasını kendi çeker, öyle olsa, sarhoşa da bir şey demememiz lazım o da kendi çeker. Ama bu olaylar toplumu rahatsız ediyor. Mesele elbette dini bir meseldir. Fakat bunu insani olarak da değerlendirirsek aynı kapıya çıkar. Dolayısı ile her koyun evet kendi bacağından asılır ama leş kokusundan herkes nasibini alır.
- +1 yıl
pekela bir kadının tecavüzcüsünden olan çocuğunu doğurup büyütmek istememesi ve bu yüzden çocuğunu aldırmak istemesi yanlış bir şeymi çocupunu aldırdığı zaman tek bir günah olacak o günahda kadının olacak kadın bunun hesabını kendisi verecek kendi bacağından asılacak kendi günahı bunda ne gibi bir leş kokusu olablir? kadın olmadığınız için anlamanız zor gibi geliyor bana
En İyi Cevaplar
+1 yılZihniyet değiştirmek kolay değil ki
Annelerini baş tacı edenler, sevdiğin kadında baş tacı olmayacak mı bir gün
Ne diye bu zulüm?
diye sorarlar adama17 Yorumla- +1 yıl
aynen de öyle kadın hakkında atıp tutuyorlar etmedikleri laf kalmıyor kadını dünyanın en aşşağlık en adi varlığı ilan ediyorlar ama evlendiklerinde kadınlarına laf ettirmiyorlar bu ne çelikidir bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur?
- +1 yıl
az önce bir soruda gördüm
adam erkeğin cinsellik organı için güç sembolü demiş
zihniyet buysa zaten bişiler düzelmez - +1 yıl
bunların hepsini katletmek lazım gerçekten şiddete karşı bir insanım ama bunları duydukca kan beynime sıçrıyor
- +1 yıl
sakin ol lütfen
anlıyorum seni ama elden bişi gelmiyor
elimizde değilki kafayı açıp bir disk temizleyelim - +1 yıl
öyle bir şansımız olsa keşke :)
- +1 yıl
yok kesin yine hata verirlerdi bir şeylerde :D
- +1 yıl
ahahahaha :D
+1 yılBu şekilde konuşanlar hep vardı. Onların söylemesiyle hiç bir b*k olmaz zaten onun için uzak durup takmamak lazım. Yinede genellemeyelim,farklı olanları insanı arada gülümsetebiliyor :)
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bazen yazılanlara bakınca erkeklere bir şey de diyemiyorum çünkü bu şekilde davranmalarına sebep onlara her istediklerini veren bayanlarda.
010 Yorumla- +1 yıl
ve sende erkeklere bunu düşünmeleri için ortam hazırlayan bayanlardan birisin
- +1 yıl
peki bunları erkekler yapmıyormu? hiç birisiyle ilişkiye girmedim diye sızlanan erkekler nasıl kız düşürürüm diye araştıran erkekler sürüsüyle dolu neden bunlar göze batmıyorda her zaman ki gibi kadınlar göze batıyor bak biir szö vardır adalet yoktur adalet güçlü gözkünenin yanındadır diye sen kadınlar sebnep oluyor buna diyerek onlardan biri oluyorsun hemcinslerini savunucağın halde onların karşısında duruyorsun e brava sana ne diğyeyim ki?
- +1 yıl
yorumunu okuyan biri hayal gücünü ne kadar geliştrimiş olursa olsun bundan erkeklerede mukayyat olunması gerektiğini çıkaramazlar maydonozcum bunu okuyan bir erkek kadın bile böyle düşünüyorsan biz neden hor görmeyelim diye sorar
- +1 yıl
sen yeterince açık yazmassan isteyen istediği gibi yorumlar
- +1 yıl
o halde sen istediğin gibi anlamışsın ne diyeyim diyerek nasıl anladığımı yargılama :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Ahlakda eline su dökülmeyenlerde var...erkeğine hesapsız kıymet veren ve bunun karşılığını görenler var.Adamına göre konuşalım genellemeye vurusak bu işi altından kalkılmaz.kısır bir konudur herkes birşey söyler asla da sonuca bağlanamz bir muhabbettir bu senelerdir...
06 Yorumla- +1 yıl
ama senelerdir kadın hor görülmekten başka birşey yapılmıyor neden erkekelr hor görülmüyor? nedir bu insanların kadınlarla zoru bunu gerçekten merak ediyorum :)
- +1 yıl
aynen öyle dillerinde bir din ladı bir namus lafı tutturmuş gidiyor amma velakin namuslu erkekde bulunmuyor namus sadece kadınlar için kullanılan bir kelime zannediliyor ne yazık ki namusun bacak arası olduğunu sanan insanlar olduğu için
- +1 yıl
Aynen oda ayrı bir dert...sadece kadında namus aranıyor çoğu yerde.Ama erkeklerdede titizlik gösterilen yerler var.Ben doğuda yaşayan biri olarak bu konuya daha hassas bakabiliyorum ve bu yönüyle seviyorum yaşadığım yeri.%100 olmasada erkekler içinde aynı hassasiyeti barındırıyor burdaki insanlar...Memleketimin heryeriindede az çok var şükür.. ;)
- +1 yıl
vay be namuslu erkek kavramı azda olsa var demek
+1 yıl:D neyin nesimii senin başbakanın osturursa cematide sıcaaarr yaniii kadınlarla ilgili bölüme girmek istemiyorum cünkü zaten fikrimi ap acık ortaya koydumu düşünüyorum
15 Yorumla- +1 yıl
aynen öyleler köle olmuşlar haberleri yok
- +1 yıl
yahu adam şafak sezerii yolundan döndürdü kaldıkii bizim 3 kurus maaşla devlet kapsında calısan işciyimi döndürmicek levent kırcaya ne tektitler geldi olacak o kadar kaldırıldı bunlarıbaska bir gün tartısalım bence burası yeri değil gibi
- +1 yıl
adam var,adam var bulgurla pirinci birbirine harmanlamayalım lütfen :) insan dönek olmasın kendiyle çelişmesin en büyük gurursuzluk haysiyetsizlik budur bence aynen yeri değil :)
- +1 yıl
yahu yok ben şafak sezeri haklı bulmuyorumda haniii örnek oalrak verdimm :D iyi geceler
- +1 yıl
bende haklı bulmuyorum :D iyi geceler
çalışmam evde takılırım diyen yine sizlersiniz :)))
işin şakası bir yana kaç tane çalışırım evime yardım ederim diyen varki ? sonrada böyle soru cevap görüyorsunuz normaldir... birazda hem cinslerinize bakabilirsiniz sorun nerden kaynaklı diye.02 Yorumla- +1 yıl
yapmayın allah aşkınıza bunu diyenlerin hangi kesim olduğu açıkca ortada değilmi? ve ben bu kesimin okadarda fazla olduğunu düşünmüyorum koca baskısı yiyen kaç kadın var haberiniz var mısizin? eğer erkekler bu şekilde kadını hor görmeseler bu kadar baskı yapmasalar kadınlarımız böyle olurmu snaıyorsunuz böyle düşünmerniz üzdü beni
Kadın aşktır. Sevmektir, içinde kelebek uçurtandır. 250 GR lık et parçası değildir nokta.
20 Yorumla
+1 yılbenim kadın gördüğüm yok ki horgöreyim .
tamam tamam kızdırmayacam seni . onlara aldırış etme hit olmak için damardan giriyorlar işte büyük aşklar büyük kavgalarla başlar safsatasına inanan birkaç boşbeleş ;)01 Yorumla- +1 yıl
ahahaha buda farklı bir bakış açısı
+1 yılbebem hakkını kendini varlığını bilen kadın o insansılarla evlenmez zaten. hakettiği değeri görüyorlar bu kadınlar. kaldırsınlar kıçını 130 kg olup evde oturup dizi izleme olarak görmesinler evliliği. çalıştıracak erkek arasınlar, izinci değil haberci erkek arasınlar. bu tür erkeklerden ne kadar nefret ediyorsam bu tür evde oturup çocuk bakan balinalardan da o kadar nefret ediyorum.
011 Yorumla- +1 yıl
koca baskısı diye birşey var her kadın okutulmuyor ya da okutulma imkanı bulunmuyor elleri kolları bağlı evlendiriliyorlar ve cahil oldukları için boyun eğmek zorunda kalıyorlar bir çoğu böyle ne yazıkki. ha senin bahsettiklerinden de yok değil var elbet
- +1 yıl
dediğin kadınlardan pek az kaldı. ama onların içlerinde ölmek pahasına direnenler var :). ben de bu yolu seçerdim. onurlu kadın kendini bilen kadının yapacağı gibi. birinin gölgesi altında yaşamaktansa ölmek daha iyi.
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
erkeğe muhtaçmış gibi davranıyorlar daha ilişkinin başından. dayaktan ölse de illa kocam kocam diyor.
- +1 yıl
belkide demek zorunda kalıyor
- +1 yıl
küçük çocuklara uygulanan baskı harici çaresizliği kabul etmiyorum.
- +1 yıl
söylemesi kolay
- +1 yıl
ben de yaşadım canım. söylemesi de yapması da kolay. cesareti olana. onuru canının tatlılıgından fazla olana.
- +1 yıl
bende çok şey yaşayanları gördüm her insan bir her insanın yaşadığı şey aynı olmuyor malesef
- +1 yıl
her insan aynı derecede insan olmadığı içindir.
- +1 yıl
o da var tabi
valla afedersınız ama bır laf vardır hem düzüp hem bagırmak diye,burda erkeklerın dustugu durum tamamen boyle,hep bı ajıtasyon hep bir ajitasyon
00 Yorumla
+1 yılneden şimdi tüm erkekleri katıyosun mesela ben öyle değilim kadın rahat serbest olsun diye uğraşırım ben ama siz derğer bilmiyorsunuz ne yapabilirm söylermisin :D
010 Yorumla- +1 yıl
neden bütün kızları katıyorsun söylermisin? :)
- +1 yıl
derken anlamadım ne demek istediğini kardeşim :D
- +1 yıl
ben ama siz derğer bilmiyorsunuz ne yapabilirm söylermisin :D ee burada bütün kadınları kastettin ya ondan bahsettim :)
- +1 yıl
eee doğurusu bu ne diyelim ne kadar değer versek o kadar tepemize çıkıyosunuz ya değer bilmiyosunuz ben derğer verdiğim bütün kızlar tepeme çıktı artık sen nasılsın bilmem ama bence sende böylesindi ya :D
- +1 yıl
buyur burdan yak bana btün erkekleri katma diyen insan genellemenin ve ön yargını nbabasını yaptı şuanda
- +1 yıl
neden ben sana dedim ki seni bilmem ama sende öylesindir dedim ama kızların %99 u böyle :D
- +1 yıl
canım şöyle söyliyim yaşadığın ortamdaki kızlar öyle diye dünya üzerinde kendi kafanda böyle bir yüzde yapman ne kadar doğru bilmiyorum ama bahsettiğin tarzda kız arkadaşlarım fazla yok
- +1 yıl
inşallahta ilerde böyle arkadaşlarla takılırsın canım kardeşim benim bu kızlar neden bilmiyorum ama çoğu derğer bilmiyor keşke bende senin gibi veya senin arkadaşların gibi kızalr tanıyabilsem :D
- +1 yıl
aslıdna bir laf var ne kadar doğru bilmem insan arkadaşlarını hep kendi gibi seçermiş
- +1 yıl
valla ben senin gibi arkadaşları tanımaya çalışııyorum ama bulamıyorum malesefffff :D
Neden suçu karşı tarafta arıyorsunuz ? Hiç kendinizi sorguladınız mı ? İnsan kendine biçtiği kadar değer görür.
07 Yorumla- +1 yıl
bırakın Allah aşkına siz sorgulayın bir de ben sorgulayamadım diyelim yine neymiş suçumuz ?
- +1 yıl
ezdirmemeye çalışıyoruz baş kaldırıyoruz farkındaysanız sorumda buna bir örnektir ama siz napıyorsunz buyrun yine bizi suçluyorsunuz farkındamısınız?
- +1 yıl
ben kendi adıma çok şey yaptım. yapmaya da devam edicem ama karşımda her defasında beni suçlayan napsın sen diyen bir erkek gördüm bunun sonu nezaman gelir bilmem
- +1 yıl
yada sonu gelirmi :)
- +1 yıl
yalnız tecavüz edilip öldürülen kadınlar ne yapsalardı?
Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Size öyle gelmiş 1,2 yazar böyle yazdı diye genelleme yapmak doğrumu?
01 Yorumla- +1 yıl
toteme vurduk desek daha doğru olur ama zaten bu bilinen bişeydir kadınlar senelerdir hor görülür herkes için söylemiyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. kadınların sorduğu sorulardan kaynaklanıyor olabilir mi:D
016 Yorumla- +1 yıl
bununda tek suçlusu kadınlar öylemi yoksa sizin hiç bir suçunuz yok cinsellik bölümünde erkekler ne sorular soruyor biz diyormuyuz bunlar sadece kullanmalık diye?
- +1 yıl
söylenecek çok söz olmakla birlikte söylenecek söz kalmadı artık siz küçümseye durun bakalım ha madem küçümsüyorsunuz bir kadın için aranızda savaşlar vermeyin o halde bir kadının iki cilvesine tav olmayın bir kadının peşinden koşturmayın.
- +1 yıl
ha anladım. eskiden falan değildi valla hem gittikce gerilediğimize göre eskidendi diye birşey olamaz zatgen :D
- +1 yıl
yok ben sanmıyorum :D
- +1 yıl
eskşde kaldığını :D
- +1 yıl
sen eskide kaldı diyorsunda hala bir çok arkadaşım bir kız için kavgaya tutuşuyorlar hala haberlerde bir kız için birbirini bıçaklayan insanları görüyoruz hala bir kız için intihar edenleri bir kız teklifini kabul etmedi ya da ondan ayrıldı diye kızı öldürenleri izliyoruz hala bir kız size iki tatlı laf etse karşısında maymun olan insanları görüyoruz. bir kız onu terk etti diye alkolik olan bireyleri görüyoruz kısacası böyle :)
- +1 yıl
iyi madem öyle devam et :)
- +1 yıl
kısmet :D
45yaş üstü soru soran şahısın sorusuna hitaben sordun :D
02 Yorumla- +1 yıl
onunda etkisi oldu tabii ama bugün bikaç soruya denk geldim böyle
+1 yılBelkide bunu bayanlar sağladı hepsi birbirine benziyor artık kızların
06 Yorumla- +1 yıl
evet canım buda bizim hatamız eğer bir gün olurda gökten taş yağarsa bütün kadınları suçlamayı ihmal etmeyin olurmu?
- +1 yıl
Ben öyle demedim tek düze oldunuz yani hepinizin berdiği pozlar giydiği şeyler konuşma tarzınız vs hepiniz birbirinize beniyorsunuz ayrı özellikleriniz yok anlamında söyledim standartlaştınız yani
- +1 yıl
bana kalırsa erkeklerde standartlaştı ya da insanlar desek daha doğru olur ama bu konuda genelleme yapmnak doğru olmaz
- +1 yıl
Erkekleri bilemicem hemcinslerimle ilgilenmicem
- +1 yıl
düz mantık.
- +1 yıl
Ters uçan beyin kuşa takılsa
Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. sadece bu sitede mi sence?
06 Yorumla- +1 yıl
sadece bu sitede değil ama bugün çok dikkatimi çekti diye belirrtim
- +1 yıl
evet doğru olabilir :)
- +1 yıl
:)
Kesinlikle katılıyorum sana .
10 Yorumlabilemedik. sanki bir karadelik içindeyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutsuzuz acısını onlardan çıkartıyoz
10 Yorumlayok ya burdan sallıyolar onların hepsi kılıbık :)
00 YorumlaVar oyle denyolar.
10 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği