AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Cahillik kıskançlık çekememe ve sayamadığım bir çok neden aralarında bunları düşünmeyip kendi hayatını yaşayan çok nadir bayanlarda var ALLAH karşımıza öylelerini çıkarsın ne diyelim
kadinlik gururu diye bir sey kalmamis canm, eski zamanlarda vardi o..
Sadece kadının oldugu yerde kadın kadını ezer ama ortama erkek girerse hepsi bir olur (:
Rekabet fıtratta kadında da erkekte de var yapcak bişy yok
bir söz vardı. kadının kadına yaptığını kimse yapmaz diye...
kendi eksikliklerini başkalarının zayıflıklarını kullanarak örtmeyi daha kolay buldukları için
Bu sitede çok öyleleri herkes güzel olma çabaları sanki güzellik yarışması var sitede ilginç
Guru dedin geldim :) benim gibi olmayin xper kasicaz diye mantiksiz cevap vermeyin kamu spotu yaptim gidiyorum :)
Aynen öyle çok haklısın. Hem cinslerimizi korumalıyız aşağılamamalıyız. Birbirimize destek olmalıyız
Keşke bunu görebilsek...
bir kadın erkeklerı guzel gozukmek ıcın suslenmez dıger kadınlara guzel gorunmek ıcın suslerınır aranızdakı rekabete bak tabıkıde bırbırınızı en cok sız ezersınız
İrade olarak erkeklerden üstün oldukları halde kadınlar. Kıskançlık güdülerini kontrol etmek istemez ve her zaman daha fazla en güzel olma isteğine sahiptir.
kıskançlık olabilir sebebi ya da kişinin karakteri ile alakalı bişeydir
Oh olsun yiyin birbirirnizi hep bizim başımızın etinimi yiyeceksiniz:)
Ben bunu araştırıyorum ama sonuca bir türlü varamadım konu bitmek bilmiyor ki bir sürü neden var
Bayanlara yaklaşmamamın tek nedeni hem dediğiniz gibi ezikler hemde boşboğazlar
kendı cınsını ıyı tanımıssın ben de bu yuzden uzak duruyorum
@1907ersan en iyisini yapıyorsunuz
gercekten haklısın yanı tebrık ederım senı kendı cınsını elestırdıgın ıcın
He ya bizim kızları kesitiğimizden daha çok kadınlar birbirlerini kesiyorlar :D bunu farkettim ama olayın bu boyutta oldugunu bilemedim :D
düşüncene katılmıyorum kardeşim nedeni kadın var kadın var eleştiri olacaktır olmalı iyiyle kötü arasında farkta illaki olur ve konuşulur saygılar
Bu sadece kadinlar arasinda yok insanlar nerede menfaat bulsa diger kisileri ordan disliyor ve onlarin yuzune bakmiyor
Kadın - Erkek fark etmez, birisine zorbalık yapmak, sataşmak vs. gibi hareketlerde bulunmak ezik karakterlerin yapacağı hareketlerdir.
ya neden hem cinsimle empati kuriyim potansiyel düşmanım o benim
kadınların doğasında var kıskançlık
napalım yani
açıklamaların boyuna saçmalık
Pek bir halt anlamamışsın ama neyse.
saçma olduğunu anladım?
kıskançlığın gözü kör olsun. Der geçerim bu soruya :)
kadinlar degilmi sizin sevgililerinizi calan? birde erkekleri suclarsiniz
Dogrulukta durustlukte cinsiyet ayrimi yapacan asagilik insanlardan nefeet edeeim.
Birbirlerini kıskanmaktan öteye geçemiyorlar da ondan :)
Dünyanın dengesini bozan kadınların kendi aralarındaki dengeyi korumalarını beklemek dengesizliktir.
Hemen hemen her Kadınların doğasında ağır kıskanclık mevcut hemcinslerine karşı yani bunu durum tarih boyu vardı ve hep var olacak
Hasetlik kıskançlık... sende olan niye bende yok
senin sahip olduguna neden ben sahip değilim
ego ego egooo
Sevdiğiniz şeyleri paylaşamamak ve kıskançlık. Tabi bunların başlıca sebebi dünyanın her yerinde egoizm
evet bende fark ettim kadın kadını çekemiyor,
erkeklerde böyle bir durum yok, varsa bile kadınlar kadar fazla değil
Buna ben de şaşırıyorum. Sanki tüm kadınlar birbirine düşman. Potansiyel rakip olarak görüyorsunuz birbirinizi bundan olabilir.
Rüzgar erkoçlar neden değişti sanıyorsun adam yıldı
Kadınlık gururu ne demek? Normal gururdan farkı ne?
Oyle deme, ne erkekler var laflariyla tutumlari bir degil.
kadın kadını çekemezmiş ben bitane seveceğim kadınımı bulamadım
çekememezlik, fesatlık, kıskançlık. başka ne olacak
Öyle bunun çok örneği ile karşılaştım. Sorsan kendilerine göre haklılar.
Kadınlar kadınların düşmanıdır. Ne pislik varsa kadındadır kıskançlık , çekemezlik. . .
Çekememezlik, aramızdaki rekabet bazen kör ediyo bizi
Noktasına kadar katılıyorum. En çok sinir olduğum şey.
Bir kadınà ihaneti diğer bir kadın yapıyor.. Burada sorularda çok görüyorum hainleri
Kesinlikle katiliyorum sana kadınlarin en buyuk dusmani yine kadinlar
Kıskançlıktan kaynaklanan bir olay. Doğanız gereği ve öz güven kaybından dolayıda diye biliriz.
Aynen bir örnek weriyim bir bayan ögretmen mutlaka kız ögrencileri ezer çekemez we ya patron ne oluyo yani biz eşit değil miyiz ne bu tantana..
Kadınını seviceksin ama yeri geldimide üzüceksin üzceksinki elinden kaçıp gitmesin tabi. Kadınlar empati yapmaz onlar sadece haklıdırlar
Kadınların çok karmaşık bir yapısı var çözebilene aşk olsun.
Bence onlarin beyinleri erkek beyni oyuzden oyleler
Hasetlik ve kendinin daha iyi oldugunu gosterme cabasi sadece brde dedikodu yapma gayesi
okadar kıskançsınızki artık birbirinizi eziyorsunuz o derece.
çünkü gerçekten birbirinizi çekemiyorsunuz bu ne kıskançlıktır
En iyinin kendileri olduğuna inandiklari için diğerlerini ezmek olabilir mi? :)))
Bu da güzel olmuş :)
kadınlar birbitrlerini çekemiyolar çünkü kıskanıyolar ondan daha da güzel olsa bile kıskancak bir şey buluyolar
Kadinlik gururu genelde haksizlik yapildiginda kullanilir bence kalp kirildi mi duzelir ama kadinlik gururu kirilinca duzelmez
Kadınlar işle imparatorluk ların yıkılmasına sebeb işte gerisini siz düşünün
Kadinlar asiri kiskanc ve bencildir bunu oabul etmeyen samimi degildir zaten,
kendılerını bı b*k zannnedıyolar
:)))
kadınlar kadınları cekemek hep elestırırler huylarında bu vardır cunku amacları tek olmaktır :D
Eekekleer kadinlar icin birbirini ezmiyormu sanki :)
evet neden bana düşmansınız kadınlar?
bir kadının düşmanı yine başka bir kadındır
kadın kadının kurdudur derler. doğru söylerler :D
Düşmanlık değil, rekabet var ortada.