AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
açıkçası bilemedim şimdi ama ablan açısından çok ağır gelmiştir belki ona yanaşması için eski sevgilisi seni kullandığını düşünüyordur hani bir taşla iki kuş misali çok tehlikeli bir durum
Ablanla hep bir münasebetleri olacak yaşanmışlık var 8 sene de az bir zaman değil senin evlilik cok surmez.
Eşinde sıkıntı var geçmişini hiç mi anlatmadı mesela ya da ablan 8 yıldır biriyle ilişkisi var ve sen hiç anlamadın mı? Bu ilişkide sorun olur bence
Ablanla sevgiliyken hiç mi birbirlerine kardeşim bu annem babam bu diye fotoğraf göstermemişler 8 senede..
Onu geçtim sen sevgiliyken hiç göstermedin mi merak etmedin mi..
Daha evlenmemişsiniz... Birbirinizi seviyorsanız, "ayrılın" demem zor. Ama ne zaman bir araya gelseler sıkıntı olur. Siz karar verin...
yaşanmış bitmiş, ama büyük bir tesadüf çok şaşırdım, neyse olan olmuş bakiniz kendi mutluluğunuza, mutluysanız sorun yok ben mutlu olun diliyorum
Sacmalama. Ablan o senin, ailen bir adamdan daha önemli olmasi lazim. Ilerdi nasil olcak? Ablan rahatca evine gelebilcek mi ya da kocan onun evine gidebilcek mi? 8 sene cok uzun bir iliski yani el tutusmular öpüsmüsler belki de daha fazlasi oldu.. icin nasil alcak bunu? Önceden ablana asik onu öpüp koklayan seven bir insanlar nasil bir yataga girmeyi düsünüyorsun?
İki ucu b. klu değnek denilen bir durum var ya tamda o durumdasın. ileride çok sorunlar yaşarsın.
Sizce ayrılmam mi lazım gelinligim bile hazir
Gelecekte olacaklara göğüs gerebilirim diyor isen evlen.
Ablanla yarın öbür gün bir dedikodusu çıksa veya ablan eşin bana yürüyor dese ne bileyim iftira olayları filan olsa sen nasıl davranırdın onu düşün ki yüksek ihtimalle de olacaktır
ablan sana söylemediği halde sende suç arıyorsa yanlış evleneceğin adam senin o kadinin kardeşi olduğunu bile bile evleniyorsa o adamda sorun vardır ileride ablamla sen barissan bile aranızda kin olacaktır ve aldatma durumuna da gidebilir artık böyle şeyleri çok görüyoruz ablan ve ailen ne diyorsa ne tavsiye ediyorsa onu yapmalısın bir erkek için ailene sırt çevirmek çok yanlış bir şey
Ben vazgeçerdim şahsen. Çok sağlıklı gelmedi 8 yıllık bir ilişki etik bulamadım. Anilar var. Aynı ortama gitseler kiskanmayacak mısın sen.
Evleneceğin kişiyi ailen yeni mi tanıdı da bu abla sorunu şimdi kafana dankladı? Sekiz yıl birliktelikte ablanla yaşadığı cinselliği, şimdi seninle mi yaşayacak. Abla kardeş kıyaslar artık!
Allah korusun
Ablamla defalarca kez seks yapan adamla mı evleniyorsun yani?
Ya umrumda degil
Niye?
Eski şeyler beni ilgilendirmez ben önüme bakiyorum
Ablanla 8 yıl sevgili olmuş, onunla öpüşüp koklasmis bir adamı güvenip aileye alacaksın yani? Ablanla karşılaştığında hep eskiyi hatırlayacak iki taraf. Sizin iş Ferdi Tayfur un filmine döner benden söylemesi :))
Ama ben seviyorum
Ablamla bir gün yatakta yakalarsan görürsün sevgiyi
Allah korusun
Ay çok kötüü. Senin ne süredir ilişkin var. Bence bırakıp önüne baksan daha iyi. İçinde şüphe olursa hayatın mantar olur
Bence eşin biliyordu ablanın eski sevgilisi olduğunu. Çünkü ablan ile sevgilin ayrılıcak ve yıllar sonra o kadar kız içerisinden sana denk gelip aşık olacak öyle mi? Bana pek inandırıcı gelmedi. Sence?
Bilmiyorum hiç bana anlatmadı eşim.
boyle kotu bir yalan
kotu bir senaryo :)
ve bu kadar etkilesim almis :)
millet bayiliyor entrikaya valla :)
Suç senin değil, eşin olacak adamın. Kusura bakma ama adamın yaptığı namussuzluk. Her şeye rağmen ablanı görünce seninle konuşup bitirmeliydi.
Ablanla 8 yıl görüşmüş olacak ve seni bilmiyor olacak öyle mi? Şaşıracak bi de ahaha Kurguna çalış
Sorun olur bence. 8 yıllık bir yaşanmışlık var. Tam bir aile birlikteliği olması zor gibi. Daha farklı problemler de çıkarabilir.
Güzel bir şey değil ama olanda olmuş evlilikten vazgeçme bence çünkü seviyoruz diyorsunuz birbirinizi.
hayal. gucunuze sizin ya🤦 eğer gerçekse de ablanın 8 yıl sevgili kaldığı adamı eşin yapabilecek mideye sahipsen söylenecek bir şey yok
aaaa olur mu aşkım? Annelede sevgili olsun ablan az gelmiştir kocana. Sülalede bütün kadınları getir az gelir ona.
Koca için okul bırakan kafana sokayım senin 😂😅🤣🤣🤣
Akıl sokayım yanlış anlama olmasın. Senin gibi kafasız birine penis sokmam.
Sanane bundan. Tipi kazanan sen misin?
Kuyayum o kafaya Bi odun 😂😅🤣🤣🤣
22-8=14
Yani ablan 14 yaşındayken sevgili olmuşlar.
Soru troldür. Dağılın
Ablam 14 yasindayken sevgili olmuşlar zaten ablamın çocukluk askiymis
Bence vazgec sonradan daha kötü olur ablan sonuçta aklında süphe kalmicakmı nasıl olacak ben olsam ogrendıgım zaman bırakırdım
O zamana kadar ablan soyleseymis sende ona göre adım atardın. Evlenirsen ablan sana cephe alır bence
Ben çok seviyorum
Ablanın adı Leyla, seninki de Necla mı abla? :(
Ahahahah aklıma aynısı geldi yemin ederim.😂 Umarım erkeğin kardeş olduklarından haberi yoktur, yoksa 2. Bir yaprak dökümü kaldıramaz bu ülke jdjdjjdjdjdj
Allah hakimizda hayırlısını versin
doğru demiş öyle hatalar yapmayın sanki başka erkek yokmuş gibi davranmayın maşallah sevgilinde hiç yok dememiş bu nasıl bir çirkinlik
Neşe Karaböcek Gülden Karaböcek ikilisi geldi aklıma
ben olmaliydim sarkisini dinleyip aglar artik
Ya sen ağlarsan sonra
Ben çok aşığım
Aglayanin Malı gulene yaramaz
Bence sen hayatına bak haberin yokmuş sonuçta ablama da haddini bildir
Tesekkurler
Sonuçta sen bilmiyormuşsun. Ablan kıskanmakta haklı ama sana yersiz çıkışıyor.
Knk arkadaşın ex'ini anladık, ablaya da yapılmaz ki. Gerçekten anormal şeyleri normalleştiriyorsunuz
valla iyi bir izlenim değil nasıl davranılması gerek konusu da bence evlenmekten kaçınmak derdim
ŞU Senaryoyla bu kadar kişiye yorum yaptırdıgın için tebrik ederim :D
Evlendikten sonra gizli saklı ablanla yeniden takılacaklar.. İyi eğlenceler
Yadırgamak istemem ama kimse mi yoktu sevgili olacak ablanın eski sevgilisini buldun
Ablan 22 yaşındayken ayrılmışlar, 8 yıllık ilişki. Embriyoyken mi tanışmışlar
Ay yoruma patladım
Ovvvv. Aile boyu saadet dedikleri şey bu olmalı 🤪
Evlnmedin maden ayrıl o zaman. Bir adam için aileni bırakabilirmisin ki.
Neşe ve Gülden Karaböcek kardeşleri duydun mu hiç
Müge Anlı'dan mı çıktınız yahu.
(Sırf aynı soru sürekli karşıma çıkmasın diye yazdım ulan)
Soru trol zaten de görüşlere bak kavat dolu ortalık :d Kardeşine bile güvenmicen demek ki
Ben sizde değilde erkek adayında suç buluyorum nasıl böyle biriyle olursunuz ya
Sıkıntılı bir durum. Umarım ablanızla ileri bir şey yaşamamışlardır.
Geçmişte olan bisey sonuçta ama ablanın öyle tepki vermesi hala ona karşı bisey hissettigi anlamına gelebilir önce ablana sonra sana çalışmış çocuk da😀
4 Sezonluk dizi çıkar.
Sizin huzur yok olacak bende söylemesi
Sizin bu evlilik tat dökmez kardeş. şimdiden söyleyim. Enişte sanırım bütün aileyi elden geçirecek. Babana hallenmese bari.
Babamız farklı ablamla benim annem oldu
Kardeş sana abi tavsiyesi bu adamla evlenilmez. Mantık olmayan sevgi, aşk, evlilik bitmeye mahkumdur.
Benim gelinliğim bile hazır ama ben napacagim
Zararın neresinden dönersen kâr kardeş.
Senin eski sevgilinle ablan evlenseydi sen ne dusunurdun?
Ah be manyakmısın sen belki ablana yakınlaşmak için seni kullandı?
Desene adam bütün aileyi elden geçirmiş. boş ver takılma, gönül bu kimse karışamaz.
Hem ablama hem sana mı gitti bu adam sen nasıl kabul ettin
Soyadindan da mi anlamadı adam bildigin seni kullanmis ahahaha 8 yıl biriyle sevgili olan adamdan hayir gelir mi üstelik o kisi senin ablanmis
Ablamla babalarımız farklı
Ya sen nasil evleniyorsun bunla? Adam mi kalmadi dunyada
Yapılır mı la bu kardeşe benim ablam olcak böyle bir şey yapacam vay anasını
Kardeşler arasında ömür boyu küskünlük olur. Ben bunu kaldıramam ayrılırdım
Büyük sıkıntı ilerde bir gün sen yokken yataga girerler dikkat et bu riski alma bence
(Eşim 28, Ablam 27 yaşında bunlar ablam 22, eşim 23 yaşındayken ayrılmışlar) buradaki yaş olayı haricinde dikkatimi çeken bişey yok🙄🤔😀😀😀
Belirtmek için yazdım.
İlk önce eşin 28 ablan 27 yaşında burası tamam, sonrasında ablan 22 yaşındayken eşin 23 yaşında olması mantıksız olan😀😀😀
İlk bastakiler şimdiki yaşları
Diğeri ayrıldıkları yaslar
Eşim öyle anlatti
Eşin büyük bir yalancı ve sen hâlâ olayı anlamadın gibi neyse ya 😂😂😂
konussam mi esimle
Çok karışık
Ben çok aşığım onun için tıp fakültesini biraktim
Niye yalancıymış konuş bakalım?
@biraslanparcasi senin yaşın kurtarmıyor konuşmam için aslan parçası 😀
Ablan kendi ***çünkü artık geçmişte kalmış niye sana engel oluyor onu geçtim ettiği lafa bak sanki elinden aldın
Kudurdu o yüzden ben ondan daha güzelim diye
Ablanla eşin boş durmaz söyleyim fazla yaklaştırma.
Ablan bekarmi
Yani nikahinizda bi mahsur gorukmuyor ama nerden bilecektin ki oyle olduklarini
Midesizlige girer bu ayrıca fiziksel bir yakınlaşma olduysa her ikinizden de faydalanmış olur
#Hükümdar