AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Yazık senın gıbı kardess ablan şimdi ne durumdadır ne çekıyodur sen insanmısın ya umarım bin kat kötusu basına gelırde mutlu olamazsın kahhpe seni
Eşim bana aşık
Böyle aşkı siikiyim ben
Ya ne aşkı bacım ya? Bu malı kullanıyor. Yakında boynuzlarıyla Müge anlıya çıkar. Adam bunun ablasına aşık bunu da kullanıyor. Az beyini olsa bunun zaten eşim niye anlatmıyor da ablam anlatıyor der. Ama yok ben aldatılacağum 3. sayfa haberlerini çıkacağım falan salla. Bir adam için okulu bırakan biri ne kadar zeki olabilir ki? 89 IQ lu bir şey.
Çok kotu bi durum ben olsam onu eşim die bile kabul edemem ablanın yüzüne nasıl bakacan ömür boyu ablana yaşanmışlıkları var 8 yıl ne demek simdi eşim die evlencenmi arkadaşın olsa anlarımda çok kötü bi durum böyle birseyi ben olsam kabul etmem bile
Ayril.
Ablani opup sevdi sarildi
Simdi sana aynisini yapiyor hosuna gidermi?
Ilerde ayni ortamda tekrar ona karsi veya ablanin sevgiline karsi hissleri olursa?
Senden once ablana askim seni seviyorum dedi unutma.
Eniştesi olucak evlenirsen ablanın dişünsene öpüşmüş sevşmşler bir git ya hikaye gerçekse iğrencsn bunu duyunca ayrılmalıydın
Yol yakınken derler ama bir mucizeye cesaretin varsa bilemem ateşle barut yanana gelmesin sonra hem ablandan hem kocandan olma
Iyi isde ikinizi birden tokmaklarsa normal kasilarsin
Abla dizi konusu yazmış nasıl buldunuz diye ciddiye alıp yorum yapanlar olmuş ne komik kakfwkfjwkflls
Koca ülkede başkasını bulamadın mı, hadi onu da geçtim nasıl için aldı eski sevgilisiyle evlenmeyi? Onlar öpüşüp koklaşmıştır. Ablan sana ne söylese haktır.
Eger ablanla esin sevgili oldugu zaman birlikte olmuslarsa yatmislarsa ayrilirdim.. buyuk konusmayayimda ben yapamazdim asla
Ooo buradan bir film senaryosu çıkar
Siz evlendikten sonra malûm erkek seni ablanla aldatıyormuş 🤣🤣🤣
Trol.. İnsan 8 yıl ilişki yaşadığı birinin kardeşini bilmez mi?
Ablamla gorusmuyoruz
olay senin görüşmen değil. Bir insan 1 yıllık sevgilisinin bile kardeşini, anasını babasını bi araştırır merak eder. Tanışmasa bile şeklini şemalini bilir bir resimine bakar. Hadi seni bilemedi, annen baban ne iş yapar kimdir necidir diye sormadı mı hiç? al işte ortak nokta buradan bile şüphe kaçar insanın içine ne tesadüf diye.. hikayen hiç inandırıcı değil
O 8 yilda varyaaaa..
Siz bugun evlensrniz 50 yil evli kalsaniz bile toplamda o 8 yilin yarisi kadar aksiyon olmayacak😂
Fazla bir süre birlikte olmuşlar umarım herkes kaldırabilir bu durumu
Valla inanmam tesadüf olduğuna nişanlınız bilerek yapmıştır 8 yıl dile kolay bizim 5 senede neredeyse sülalenin dedikodularına kadar biliyoruz
Ablandan gayet güzel intikam alıyor bence bide çakmıştır ablana :D abla kardeş güzel iş dbbdbdbdbss güzel fantezi gerçekten
Ablası olmadı kardeşi ne güzel dünya 8 yıl boyunca senden habersiz olması mümkün değil bizde yedik sabah sabah iyi geldi
O adamin senden haberdar olmamasi imkansız... bu iş sıkıntılı... sürekli basın ağrır
Koca ülkede adam kalmadı sanki 😀😀ne diyeyim hayırlısı olsun
8 yıl ilişki her şey yaşanmıştır nasıl böyle bişey yapıyorsun
Seviyorum
Önce ablanı şimdide senii zikecek
Ablam kapalı namazli niyazli ilişkiye girmemistir
Nerden biliyorsun
Ablama bir erkek eli bile degmemistir erkeklerin yüzüne bile bakamiyor
Genede yaptığın yanlış ablan seviyormuş hala sen onla evleniyorsun
Ama banane
Yazık sana
Benim ablam da kuzenimin platonik aşkıyla evlendi ve kuzenim bize küstü
Artık adamda ne mik varsa yemeden duramıyorsun ayrılamadığına göre yazık
Zϊk
Yemin ederim bu hikayeden bir Türk dizisi çekilir. Türk Yapımcılar bunu görmesin
Banada inandırıcı gelmedi 8 yıl ilişki olacak ve kardeşini bilmeyecek bu adam mümkün mü..
Adama gün doğmuş ne güzel ikinizi birden sekerr
Miden alacaksa evlen ablanla baya uzun süre birlikte olmuşlar artık neler olmuştur neler
😀 8 yıl ilişkileri olup seni bilmemesi enteresan
Ablana şunu de. yemeyenin malını yerler tatlım git ötede ağla başımı ağrıtma slkfjsklfjslkjf
İnsan nasıl ablasının eski sevgilisi ile evlene bilir? Gerçekten yazık.
Evlenirseniz ablanızla aranız hiç düzelmez
Genelde kardeşler bilir ama 8 sene neden saklamislar. Eşin de mi hiç öğrenmemis seni
Ablanla ilişkisi olmuş bir adamı nasıl kabul edebiliyorsun?
evlendikten sonra, ablanla seni aldatma ihtimali çok yüksek
Ya eşin onun kardeşi olduğunu bilmiyo muydu Allah aşkına
8 yıl ilişkileri olmuşsa cinsellikte yaşamışlardır. Ablan o yüzden istemez
Sen bilmiyordun ama bence olmaz yani çok yanlış olur
Yuhh ya film sahnesinden alıntı mide bulandırıcı... 8 yıl ilişkisi olan ablandan bihaber olman da enteresan..
Ben olsam bende derdim açıklamayi okumadım iyi ki ablam kardeşim yok tekim daha neler duyacağız bakalım.
8 yil ne demek sen kac yasindasin cok karisik bence ablanla olan 8 yili esinde unutamaz bir ara verilip dusunulmesi lazim gibi
burada yokluktan milletin fotoğraflarına bakıp tahrik olan abazalara bakma sen bir ömür boyu mutluluklar dilerim kendi cinslerinin de sana laf sokmuş ama kendileri de evde kalmış b*klu :D
Tesekkur ederim, zaten ayrılmak gibi bir niyetim yok. Seviyoruz birbirimizi. Ablama güle güle diyecegim :)
rica ederim
Kusura bakma ama hangi karakterli insan eski sevgilisinin kiz kardeşiyle evlenir ki. Evlendiginizide seni ablanla aldatırsa hiç şaşırmam.
Aşk-ı Memnu Behlül ün Çocukları
1. Bölüm
Allah dusmanimin basina vermesin ablana uzuldum
Walking on sumshine (İtalya tatili) filmi gibi ordada bu konu geçiyor 😂
Bence ablanin hatasi senin haberin yoksa nelden bilecen ki sen takma ablani git evlen adamla
Çok tuhaf ablanın tenine dokunan senin tenine dokunan tuhaf bir hayat
Bu işte bir bit yeniği var 8 yıl ilişkisi olup seni bilmemesi manidar
Yüzükleri atın, ablan gibi senin de canını yakar.
Neden bunu düğüne 1 hafta kala paylaşıyorlar seninle, neden bu kadar geç yani
Hangi dizi bu? Yenimi?
Dizi değil benim yasamim
he OK
😅
Yani sendede hiç haysiyet yokmuş ablanın eski sevgilisiyle evlenmek nedir erkek mi kalmadı başka hiç mi mide yok sende
Umarım troll sorudur
Keşke trol olsa
8 yıl flirt ettiği kızın ailesini kardeşini bilmemesi ve senin ondan haberdar olmaman bana biraz garip geldi...
Umarım bu hikayeyi uydurmuşsundur. 🤦
Uydurmadim, yaşıyorum maalesef ve arafta kaldim
8 senelik yaşanmışlığı göz ardı etmek zor. Ve 8 senede ailesinden birini bir adamın bilmeme ihtimali de %0. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ablanla sevismistir mideni kaldırıyor mu
Geçmiş gecmiste kaldi artık koynuna gireceği kadın benim sonucta
Miden alıyorsa devam et
Ama ablanı arzulayacak haberin olsun
Enisten ogeenirsede çok sıkıntı olucak
Ablanla aranız acilacak
Allah korusun
Olacak olan bu
Bike bile yangına atlarsan allahnkorumaz
arada bişey olmuş mu
Hayir
o zaman takma kafana
Aynısı başıma geldi olmuyo uzak dur
Ama ben çok seviyorum
Özelden yazar mısın burdan yazmak istemedim
Uw üçgen üçüz olmuş buuu
Baldız baldan tatlıdır bir şey olmaz
Ya şu sözün doğrusunu bilmiyorsunuz bari söyleyip durmayın ya
@Bahtiyar99 biliyorum doğrusunu
Bence bilmiyorsun
Yani aplanida dudiklemis
boyle bir rezilligi layik gorme allahim bana.
Vay be neredense hatırlıyorum bu senaryoyu