Ablam evli biriyle beraberliğim olduğunu öğrendi anneme söylemekle tehdit ediyor?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Annem babam ayrı. Annem ve ablamla beraber yaşıyorum. Bundan 6 ay önce anneannemin ve dedemin mirası bölündü ve torunu olarakta bana yüklü miktarda bi para kaldı. Bende bu parayla araba almaya karar verdim. Bi galeriye gittim. Galerinin sahibi adamla aramda yakınlık oldu adam 33 yaşında evli ve bir kızı var. Birşeyler yaşadık beraber tatile gittik. Şimdi bu yazda Antalya'ya gitmeyi planladık beraber beach club takılıcaz. Adamın karısı aldatıldığını biliyor ama zengin diye susuyor heralde. Karısı beni tanımıyor tabiki. Sadece kocasının başka bir kadınla takıldığını biliyor. Bu yaz Antalya'da yaklaşık 1 ay kalacağız bende anneme tek gideceğimi söyledim o da iyi tamam dedi ama ablam işin aslını biliyormuş benim güvenip herşeyimi anlattığım arkadaşlarım özelimi gidip ablama anlatmışlar. Ablam benim tam tersim o annemin uslu kızı bende şımarık küçük kızıyım. Ablam avukat bu arada. Bana gelip evli bir adamlasın nasıl için alıyor dedi. Bende sanane benim ozelimden dedim o da o adam sadece senin bedenini seviyor. Yatip birakiyo seni farkında değil misin dedi. Bende kıskanıyorsun beni dedim. Kendine çeki düzen ver yoksa anneme işin aslını anlatırım dedi. Sizce annem öğrenirse tepkisi ne olur. Ben ne yapacağım?
Ablam evli biriyle beraberliğim olduğunu öğrendi anneme söylemekle tehdit ediyor?