Birkaç defadır farkettim sürekli beni süzüyor eniştem, orama burama gözü kayıyor , bunu aileme söylesem kıyamet kopar ablama bunu söylemeli miyim ya da napiyim sizce? 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMümkün olduğunca aynı ortamlarda bulunma. Mecburen bulunacaksan da uzağında dur. Selam verirken sarılıp yanağından öpme mesela, merhaba de geç. Güler yüz gösterme, ona karşı ciddi ol. Tavırlarından anlar herhalde artık yani ve gözlerini çeker üzerinden.
41 Yorumla
Soran+1 yılTavırlarımla belli etmeye çalıştım ama halen aynı , bu durumdan rahatsız oluyorum fazlasıyla 😔
En İyi Cevaplar
Normal bir şekilde ne oldu neye bakıyorsun enişte, abi, amca ne diyorsan ama bu sıfatları kullan o da hiç öylesine gibi bir şey diyecektir kesin. Gene bakarsa bir şey mi var neye bakıyorsun enişte falan de emin olmadan kimseye söyleme. ve sürekli bir şey mi var neye bakıyorsun gibisinden konuş ve uzak dur ya zamanla uzaklaşacak ya da devam edecek. Ailenden birine şöyle ablan hariç annene veya başka bir kardeşin varsa. Söyleyemem onlar olmaz diyorsan ablana güzel bir şekilde abla eniştem bana biraz fazla bakıyor bu durum beni rahatsız ediyor de benzeri birşeyde olur. Devam ederse ablanın uyarmasina rağmen gene söyle başka yapicak bir şey yok emin olmadan söyleme ablana. Baktın olucak gibi değil enistene sert konuş.
00 Yorumla
+1 yılters davran anladığını anlasın. Konuşma harekete geçmediği sürece kimseyi inandıramazsın çünkü. Hareket edebilecek pozisyona da gelmemelisin. Tek kalmayın asla. Böyle hanzorların Allah belasını versin ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızdaki mesafeyi daha da çok aç ve mümkünse bir süre ayni ortamda bile bulunma. Ters ters davran hiç bir şey yapamiyorsan öküz değildir heralde. Zor durum geçmiş olsun umarım saçmalamaya devam etmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
108Cevap
İleriye giderse sana fiziksel olarak yanaşmaya falan çalışırsa hem ailene hem ablana söyle ne halt olduğunu bilsinler. Ama bu aşamada henüz birşey söyleme hı çok rahatsız oluyorsan eniştenle açık açık al karşına konuş bana bir daha bön bön sapık gibi bakma ablama söylerim de.
10 YorumlaMerhaba,
Mutlaka söylemelisin çünkü bunu bilmeye hem ailenin hem de ablanın hakkı var sessiz kalırsan ileri de daha kötü durumlar ile karşı karşıya kalabilirsin, evvala annenle babanla konuş daha sonrasın da ablanla konuşursun.
Sağlıcakla kal, dikkat et kendine.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni mi evlendiler bilmiyorum ama ablan enisten oyle sey yapmaz diyebilir. Bu tarz olaylarda kadin tarafi bu iddialari pek kabul eder olmuyor. Yani ablan kabul etmeyebilir. ama benimde kiz kardesim var ve gelip bana boyle bir sey dese onu suçlamam. Ilk gozlem yaparim dogru mu soyluyor diye. Esimin kardesime bakislarina bakarim. Dogruysa oturup konusmak lazim. Ama ablan bu duyarlilikta mi bilmiyorum. Bunu en iyi sen bilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu yorumlarda ''nasıl giyiniyorsun? , açık mı giyiniyorsun?'' vb. yorum yapanlar da eniştenin zihniyetinden. Kız kardeşiniz yanınızda açık giyinse onuda mı süzeceksiniz. Bu kızın kız kardeşten farkı nedir eniştesi için? Bu ülkede kadın olmak cidden dünyada cehennemi yaşamak gibi bir şey. Önerime gelecek olursam , bence bu durumu biraz daha gözlemle ve emin ol. Ve devam ederse , ablanı ilk etapta olaya dahil etmeden enişteni uyar. Baktın devam ediyor ablana durumu adabıyla açıkla.
10 Yorumla
+1 yılYakaladığın an yavaşça eğil ve o gözlerini oyar eline veririm akıllı ol bu ilk ve son uyarım de. Birdaha da yüzüne bakma mesafeli ol olduğu ortamdan kaç
31 Yorumla- +1 yıl
O kadar söyledikten sonra ortamdan kaçsın, mantıklı..😏
+1 yılEnişteye göz koyan sensin. Hadi onunla ilgili kurduğun fantazileri anlat tatmin ol bırak bu numaraları. Kendi iç dünyanın dışa vurumu bu. İyi niyetli olmadığın kesin. Yallah.
18 Yorumla- +1 yıl
@MehmetCKM olabilir burada bu tipler çok artık asabımız bozuluyor bunları gördükçe
Soran+1 yılNe ilgisi var ya herkes siz mi kişi kendinden bilirmiş
- +1 yıl
Şu an eminim ön yargımdan ;)
Soran+1 yılEvet kişi kendinden bildiği için heralde , kendi zihniyetinizi başkası üzerinden farkında olmadan açığa vuruyosunuz
- +1 yıl
Başka ne diyeceksin tabi sıyrılmak için birilerine çamur atman gerekir. Tam bir tek hücreli.
Soran+1 yılÇamur atan sensin , bişiy sordum yorum beklerken enişteye göz koyan sensin diye bana yüklendin
Enişten fazla s*x hikayesi okumuş. Böyle bir durum varsa kendin dersini verebilirsin. İspatin olmadan kimseyi inandiramazsin çünkü. Ama mümkün mertebe ondan uzak durmaya calis. Umari yeni bir aile faciası olmaz.
00 Yorumla
+1 yılşimdilik söyleme ama iyice bundan emin ol... mesafeli dur ve iyice düşünüp taşınıp karar ver o şekilde söyle.. bazen durum ters tepebilir... Ulan ne günlere kaldık.. şu geldiğimiz hale bak...
10 YorumlaAblan kiminle evlendiğini görsün söylemelisin. Şimdi söylemezsen ileride ikiniz için de kötü sonuçlar doğurabilir ayrıca ablanın bilmeye hakkı var. Acilen söylemelisin.
10 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin böylelerinin ya cidden ,,, emin ol önce sonra konuş,, dikkat et suçlu seni çıkarır bir de öylesi pislik
20 YorumlaBundan emimsen direkt söyle herkes bekle yazmış taciz ederse yazmış illa taciz edileceksin yani saçmalık eminsen söyle kurtulun.
20 Yorumla
+1 yılKonuyu şimdilik ablanla paylaşmalısın. Hatta başbaşa kalırsan eniştenle ses kaydı ya da video çekerek neden vücudunun bazı bölgelerine baktığını sorabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSöyleme sakın iftira atıyor derler evlerine gitme adamla karşılaşmamaya çalış olsun bitsin
33 Yorumla- +1 yıl
Ama o dam baskasiyla aldatır bu sefer
- +1 yıl
O ablamın sorunu
+1 yılBoşuna yazmayın troll baksanıza kimseye cevap vermemiş
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl19 Yorumla- +1 yıl
Ses cok karizmatik
- +1 yıl
👏👍
- +1 yıl
@Powerby_MusTi böyle insanlarin varligina inanmak güç kabul edilir bişey değil, kurgu bile olsa psikolojik rahatsızlık bence. Artık ablasını doğduğundan beri nasıl kıskanıyorsa eniştesinin ilgisini bile çekememiş
- +1 yıl
Bodozlama gidiliyor evet ve bu durumdan memnun olanda çok malesef, iyi akşamlar
- +1 yıl
Mersi:)
+1 yılŞuanlık eniştenle başbaşa kalmamaya çalış, eğer sözel ya da fiziksel olarak yaklaşırsa ablanı bunu güzel bir dille anlat.
10 Yorumla
+1 yılkafan bu kadar konuya basmış tabii ki uzak duracaksın sen istemedikten sonra hiç bir şey olmaz sen de dikkatli ol
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu söylersen altında kalırsın. En iyisi uzak dur. süzmek subjektif bir durum İspatı zor yalanxı durumuna düşme ihtimalin yüksek
00 YorumlaUzak dur , yanliz kalma, hic samimi olma, tersle sürekli zamanla anlar.
Ablana söylersen olaylar cok büyür, ayrilirlar, bu kesin.00 Yorumla
+1 yılBu durimda ablanada soyleme ailenede. Ama enistenle ayni ortamlardada bulunma. Sanirim enisten cok itiraf dinlemis
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eniştenle başbaşa kalma da, söylemek için henüz erken galiba sözlü ya da fiziksel taciz olmadıkça emin olması zor sanki
03 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani taciz olmasini mi beklesin yani bence hemen söyle sonra ablan neden en basinda soylemedin diye sana tepki vermesin, simdi ablan bizi kiskaniyorsun da der sana kiz kardeşler arasinda sürekli olan muhabbet bu. Kanıtla durumu bian önce hatta ablanin yaninda bakarsa falan ne bakıyorsun ya diye tepki ver ablanda şüphelensin
+1 yılenişteye bir kız ayarlamanın zamanı gelmiş, bulursan bakması azalır, tabi manken ayarlarsan seni süzmeyi bırak odada nerede olursan ol yok olursun
00 YorumlaSana bile bakacak kadar adiyse dışarıdaki kadınlara kim bilir nasıl bakıyordur kim bilir. Ablanın çok çekeceği var demek ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılannene söyle.
eniştenden uzak dur.
evlerine sık sık gidip gelme
annenin yanından ayrılma10 Yorumla
+1 yılBelki de şaşı olmuş bir zavallı, nereden bilelim 😀
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. "bal tutan parmagini yalar" zihniyetinin ¢iki$ noktasinda, "ablasiyla evliyim, karde$ini de tatsam noolur ki?" ambiansinda bir konu
00 YorumlaSes kaydı ya da gizli video çek yoksa inanmazlar ortada kalırsın aran ablanla iyice açılır.
10 Yorumla"Tüh, yanlış ata oynadık" diye içi içini yiyodur herifin jdkfkffk
12 Yorumla- +1 yıl
Şu durumla bile makara yapıyorsunuz normellestirip aman ne komik ha ha ha ha. Demek basina gelse normal karsilicaksin
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIlk enişteni uyar baktın olmuyor ablana durumu anlat🙄
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin tabi ileride ablanada yazık
Enişten sana kafayı takar gider ablanı başkasıyla aldatır00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok iğrenç be, tiksindim. Ne yap et birdaha karşılaşmayın bence.
00 Yorumla Lütfen trol yapmayın çünkü hem kızıyorum bu dramlara hem çok üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılBunu fark etmelerini sağlamak lazım ya da ondan bir süre uzak dur.
00 Yorumla
+1 yılabla söyle bence nasıl bir sapıkla beraber olduğunu öğrensin kararı da o versin
00 Yorumla
+1 yılAblan eniştene vermiyor mu acaba sana kayıyor gözleri
00 YorumlaNe kahkaha attım.. Bravo, ne biliyim ne denebilir böyle bir durumda.. Şaka yapıyorsunuzdur umarım.
00 Yorumla
+1 yılEmin misin? Sen öyle zannediyor olamayasın. Önce bunu kesinleştir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Kimseye soylemicen olaylar buyur. tirek enistenle konuscan devam ederse ablanla konuscan
00 Yorumla
+1 yılBence öncelikle sen bir giyim tarzını değiştir Hala devam ediyorsa ablana söylemek zorundasın
00 Yorumla
+1 yılSende suç yok ama madem öyle karaktersiz biri ilgi çekici ve rahat giyinme yanında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalandan uydurduğun o ablanı ve enişteni s2m.
Burada sürekli enişte hikayesi uyduracağına kendine bir pç bul da isteğini gider ak.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene anlat bu durumu valla sonra bir gün dudagina yapışır çok kötü şeyler olur sapık olabilir bugün sen olmasan başka bir kıza da yürür enisten
11 Yorumla- +1 yıl
biliyon sen bu isii gizli olmasan varya
Bir araya gelme ama gelindiğinde tersle soğuk dur cevap verme duyma görme bakalım zamanla ne yapacak
00 YorumlaYanlış anlamışsın dır eğer bişey dediyse ya da dokunma falan olduysa anlatırsın ablana yoksa kurcalma
00 Yorumla
+1 yılsöyleme bence hemen. emin ol önce. ya da çok sokulma eniştenin yanına, evlerinde yatıya falan kalma. sen yoluna bak kardeşim. söylersen hem annen baban hem de ablan şok geçirir sarsılır. seni iyice rahatsız eden bir şey olmadıkça konuşma derim.
00 YorumlaSöylersen inanmazlar büyük ihtimalle, ablan seninle arasını bozar. Kocasiyla bozacagini sanmiyorum. En iyisi onlarla gorusmemen
30 Yorumla
+1 yılne ailene söyleyeceksin ne ablana eniştene çok güzel bir sert tepki vereceksin neye bakıyorsun diyeceksin bak bakalım bir daha bakabiliyor mu
30 YorumlaYuh artık bu nasıl bir sapıklık ya açığını yakala mümkünse kamera koy delilin olsun yanınızda da 3 4 erkek olsun kadın başınıza iş yapmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle dağ ayısı abazalar evlendikçe daha çok kadının canı yanar🤮🤮🤮
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin olmadığın birşeyi kesinlikle söyleme , fesat çıkar , aileniz dağılır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende eniştenin yanında usturuplu giyin açık kıza herkes göz süzer biraz kendine çeki düzen ver
126 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun açık giyindiğini
- +1 yıl
Zihniyetine senin
- +1 yıl
Aptal.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 canım bizim bir akrabamiz var eniştesi ona bakıyormuş ama kız dekoltesi var daracık giyiniyor Ayni zaman da o benimde eniştem enişte diyorum ben bana bakmıyor sürekli olarak dekolte ye kayıyor gözü yanj demek istediğim açık şeye herkes bakar ayip denen birşey var sız yarı durduk olduğunuz için bilmiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılKaç kişiyle yattiniz kim bilir ucuz ka*şarlar sizi
- +1 yıl
Yani sen dekolte giydiğin için erkek sana ne yapsa haklı yani öylemi, peki tecavuze ugrayan erkek ya da kiz cocuklarinin ne suçu var, bu sefer nasil savuncaksin o sapik zihniyetleri.
Cevap sahibi+1 yılHer yeri abaza kaynıyor ben onları savunmuyorum kadın kendini korumak zorunda kim ne derse desin
- +1 yıl
Demek ki enişten kardeşine bakıyor diye kıskanıyorsun sen bu durumu sana baksın isterdin dimi? Sizin gibi kanı bozuk namusu beş kuruş etmez zihniyet yüzünden bu toplum bu kadar arsızlaştı.
Cevap sahibi+1 yılBir kanı bozuk varsa o da sizlersiniz ben değilim onun bunun altına yatan ben değilim sizlersiniz bide bunlara kadın deniyor kadının yüz karası
- +1 yıl
Acilen tedaviye ihtiyacın var senin hayatın boyunca sindirilmişsin fazla çirkinsin sanırım o yüzden bu ezikliğin.
Cevap sahibi+1 yıl😂😅😅 beni bilen biliyor canım rahat sizin gibi yarı sur#tukleride biliyorlar anca yatmalik kizsiniz siz kendinizi yanın bana değil bir kadın olarak sizlerden utanıyorum
- +1 yıl
Ok namuslu arkadaşım
- +1 yıl
Eminim aile baskin olmasa o icindeki hepimizden fazla olan kasarligini seve seve ortaya cikarirsin, icten içe karsi cikip ailen yüzünden karsi cikamadigin durumlari kabullenip normallestirmissin asil sana yazik, kendini bulmani dilerim özgür olmanı,
- +1 yıl
Bu tecavüzcüler de Senin gibi erkekler ne yapsa üstün tutan zihniyetlerin abileri babalari yakınları zaten. Sana da yapsalar olsun kaderim demekki dersin dldlsl dar ya da açık giyindin diye kendini suclarsin belkide hic bisey bulamazsan da kiz olarak doğdun diye yine kendini suclar ama o sapiklari hep korursunuz.
Cevap sahibi+1 yılÖzgür olmak onun bunun altına yatmak mi kalsın canım ben gayet özgür bir kızım yapmıyorum çünkü kendime saygım var ailemle alakalı değil yani kendi aklım var benim onun bunun altına yatmakla modernlik olunmuyor malesef ucuzluk olunuyor sizin baştan kendinize saygınız yok ki karşınızdaki erkek size niye saygılı olsun saygı hak edene gösterilir sizde o yok malesef
Cevap sahibi+1 yılOnları korumuyorum sadece erkekte suç yok kızda suçlu diyorum kız tahrik ediyor
- +1 yıl
Mesele baskasiyla yatmak degil, bize bakan pis zihniyetleri savunup haklı görmen eger kadınsan büyük bir kadin düşmanisin. Kimsenin özel hayati seni ilgilendirmez, bu arada evlenmeden başkalarıyla olmamis olan kızlar evlenince daha mutlu olmuyor ya da madalya takmıyorlar kendi ozel hissetme yani
- +1 yıl
Bunun kafa yapısı da üslubu da çok çirkin kendini yorma he de geçsin laf anlamaz bu ot beyinli @Elcinvogue
- +1 yıl
Ülkeden temizlensin bunlar
Cevap sahibi+1 yılSiz benjm yorumuna saygı duymak zorundasınız ben böyle düşünüyorum sız öyle bana göre de sizin düşünceleriniz yanlış köpek gibi havliyorsunuz Yeter ya madem ben cahil siz modern toplumsunuz saygı duyun o zaman ne havliyorsunuz bu benim düşüncem sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasınız ne meraklisiniz linç etmeye ama ben sizlerden korkmuyorum
- +1 yıl
Saygi duymak zorunda falan değilim duymuyorum da hadi kafesine!
Cevap sahibi+1 yılSizler ülkeden temizlenin beğenmiyorum diyorsanız gidin Amerika'ya Türkiye müslüman Bir ülke toplum değerleri var diğer ülkelerden b*ok çıktınız bide kendilerini modern görüyorlar daha siz benjm yaptığım yoruma saygı duymuyorsunuz bu nasıl modernlik ot beyinli sizlersiniz ben değilim şimdi defol un gidin köpek gibi havlayip durmayın
Cevap sahibi+1 yılSen yürü git sevgilin altına yatmaya canım hadi nas
Cevap sahibi+1 yılEğer modern bir insanım diyorsan saygı duyacaksın yok öyle
- +1 yıl
@Elcinvogue yorumlarının alnı olsada öpsem 👏🏼👏🏼
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılDelinin biri kuyuya bir taş atmış 40 tane akıllı çıkaramamış :)
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılablanı fantezilere yönlendir. herifi bağlasın kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlardan uzakta olmanda fayda var gitme sürekli orda olma çağırdıklarındaa işim var de
söyle ortalığı ayağa kaldır dicem ama suçlu sen olursun bu kez00 Yorumla
+1 yılBu görüşü paylasiyorsan namusundan şüphe duyarım yazık eminim sende şizofren enişten ve sen
30 Yorumla
+1 yılSana öyle geliyot olmasın bidr çpk mu açık giyiniyorsun
00 YorumlaOha zihniyetsiz bak, ablana bişey deme sakın çünkü nasıl bir tepki verir bilmiyorsun ters tepe bilir riske atma
00 Yorumla
+1 yılOha ya dikkat et baldız baldan tatlıdır derler
51 Yorumla- +1 yıl
😬🙈
+1 yılSöyleme şimdilik. Ama şerfzmiş enişten. Bakılır mı lan hiç kardeşinden bir farkın olmamalı. Sen ters yap ona soğuk dur bir halt edemez
00 YorumlaGözü çarpıyor olabilir tabi kendisini tutması lazım vücudunu belli etmeyecek şeyler giy bakalım bir ne olcak
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ablam evlendi ama eniştemin gözü sürekli bende. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler