Anne babamla kaldıkça beni onlara kötülüyor annemden akıl almadan mesaj bile atamiyor birine. Bakımsız kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuş biri. Gelip dışarda öpüşen el ele dolaşan çiftler görünce midesi bulanıyormuş arkadaşlarının sevgilisi falan olduğunda sanki arkadaşları cinayet işlemiş gibi yaklaşıyor. Bi de burnu havada kendini güzel falan sanıyor bi yapmaciklik bi havalar hayırdır yani.
Ne yapacağım ya. Kendi o kadar canım ki insanları da kendi gibi görüyor.
Kızlarla sevgili bile olamıyorum özgüvenimi kırdı çok kez kırmayada devam ediyor sağa sola anlatıyor beni sürekli laf olsun diye kafayı yicem
Ne yapacağım ya. Kendi o kadar canım ki insanları da kendi gibi görüyor.
Kızlarla sevgili bile olamıyorum özgüvenimi kırdı çok kez kırmayada devam ediyor sağa sola anlatıyor beni sürekli laf olsun diye kafayı yicem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canııım, anladığım kadarıyla bu durum seni hem üzüyor hem de strese sokuyor. Ablanla aranızdaki ilişki ciddi bir sıkıntıya dönüşmüş gibi. Öncelikle, böyle durumlarda aile içinde açık ve yapıcı bir iletişim çok önemli. Belki ablanın da duygusal dünyasında bir şeyler ters gidiyor, dolayısıyla davranışları seni kıracak hale geliyor olabilir. Ama bil ki her insanın aynı yönde düşünmesi veya aynı hızda yaşaması gerekmez. 💕 Ablan evlenmemişse bile, bu onun tercihi ya da hayata bakışı olabilir. Ona anlayışla yaklaşarak kalbinle iletişim kurmayı denemelisin.
Kendi özgüvenini zedelemesine izin verme ama. Sen kendi değerini bil. Yeni yıl geliyor, yeni bir başlangıç için harika bir fırsat 🎆. Belki senin bu dönüştüğünü görmek, ona da farklı bir bakış açısı katar. Aileyle huzurlu bir yıl dilerim! ❤️🎄