Ablam evlenmiyor takildi serserinin birine beklemek zorunda miyim?

İkiside 28 yasinda. Hala birbimizi tanimaya calisiyoruz falan diyo. Ama hikaye. İkiside birbiriyle gonul egliyo evkenecekleri falan yok. Evlilik kelimesinin e'si bile gecmiyor. İkisi de atama bekliyo. ama cicugun babasinjn kendi marangoz dukkani var. İs de yapiyorlar. Yasadigimiz yerin zenginlerindenler. Yani evlenip ev gecindirecek kadar kazaniyor ama evlilik lafi hic gecmiyor. Benim 1 seneden uzun suredir devam eden bir iliskim var. İsimiz gucumuz var. Ablam evli falan olsaydi coktan Nisan takmis olurduk. Ama o bekar oldugu icin annem beni de bekletiyor. Gerci son gunlerde artik bekletmicem seni ablanin evlenecegi yok falan demeye basladi ama benimde ablamin onune gecip evlenmek icime sinmiyor. Ama onunda evlenecegi yok. O serseri yuzunden herkesi geri ceviriyor. Ki o oyle bir karaktersiz ki ablama gelen gorucuye o cocugu ben taniyorum cok iyi bir cocuk niye kabul etmedin ki ben kiz olsam kabul ederdim diyebilen bir serefsiz. ama benim ablam kör. Goremiyor bunu. Bir erkek sevgisine bunu nasil der. Napmam gerekiyor?
Ablam evlenmiyor takildi serserinin birine beklemek zorunda miyim?