Merhabalar. 24 yaşındayım. Bir hafta sonra düğünüm var. Bundan 6 ay önce aileler tanıştı. Sevgilim ( o zaman, şimdi eşim olacak.) Ablamı görünce bir bozuldu anlatamam. Aynı şekilde ablamda. Ben bunu öğrendim megersem ablamla eşim eski sevgiliymis 8 yıl ilişkileri olmuş ama hep aileden gizlemisler o yüzden benden haberleri yokmuş. Ablam geçen gün beni karşısına aldı konuştu "kötü kadın" dedi bildiğiniz. Ben eşimi seviyorum o da beni seviyor. Yapılan bir hata yüzünden benim evliliğim neden yansın ki. Ayriyeten benim haberim yoktu. Ne yapmam gerekir sizce? (Eşim 28, Ablam 27 yaşında bunlar ablam 22, eşim 23 yaşındayken ayrılmışlar)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bu sorunun trol olmasını dilerim.
Değilse, eş adayı olan çocuk burada bir iş çeviriyor % 99,9
Senin, 18 - 19 yaşındayken biten, ( üvey ) ablanla bu çocuğun 8 yıllık ilişkisinden gerçekten haberin olmadığını varsayalım ( ! ) Bu çocuğun da senin varlığından mı haberi olmamış?
Sevgililer birbiriyle konuşur... ( üvey ) Ablan kardeşlerinden ( yani senden ) hiç mi bahsetmemiş? Üstelik 8 yıl boyunca !
Eğer bunlar doğru ise, yani anlattığın hikaye doğru ise o çocuğun senin varlığından haberdar olmaması mümkün değil.
Hepsini geçtim; 6 ay önce ilk tanışmada her şey anlaşılmış olsun. O noktada "sevgilin" bozulmuş, ( üvey ) ablan reaksiyon göstermişken, sen nasıl olur da bunu sürdürebildin? O saniye ayrılman gerekirdi. Net!
Bu çocuk 15 yaşından 23 yaşına kadar ( üvey ) ablanla sevgiliymiş. Üstüne şimdi de seninle! Burada bir gariplik yok mu? Bencillik, umursamazlık ve ahlaki erozyonda literatüre geçecek bir durum olabilir evlenirsen bence.
Babanız ve annen bu durumu biliyor mu? Bundan hiç bahsetmemişsin. O anne - baba bu çocuğa baktıklarında ne görecekler hiç düşünmez misin? Hadi ( üvey ) Ablanı ve duygularını yok sayıyorsun ya ailenin diğer fertleri? Bu şartlarda evliliğinizin geleceğini, sizin ailenizle ilişkilerinizi, gelmeleri - gitmeleri - misafirlikleri hiç düşündün mü?
Bu soru kesin trol veya bir çeşit sosyolojik araştırma vb. için hazırlanmış özel bir durum sorusu.
Ya da bir sürü arkadaşın dediği gibi sen güzel senaryo yazabiliyorsun. Bunu değerlendir derim.
Veya tüm yazdıkların hakikat ise evlenip Avusturalya'ya veya Arjantin'e filan gidip yerleşin ve bir daha dönmeyin.
53 Yorumla- +1 yıl
O kadar doğru şeyler yazmışşın ki
- +1 yıl
@Kamelyalı_Kadinnn Aslında pek çok arkadaş benzeri şeyler yazmış. Sadece bazı "pembe" üyelerin "evlen gitsin" yaklaşımını anlamakta zorluk çektim.
Destek için teşekkür ederim ayrıca. - +1 yıl
👏👏
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel senaryo yazmışsın ama tutarsız noktalar da çok. Ablan 22 yaşında ayrıldığına göre 14 yaşında sevgili olmuşlar öyle mi? 14 yaşında evcilik oynamışlardır onlar anca😂
Hadi diyelim senaryo gerçek. Ablanla senin birbirinizden haberiniz yok. O denyo eşinin nasıl haberi yok senden? Ve bunu bile bile seninle evleniyor öyle mi? Vay arkadaş ya ne günlere kaldık o zaman.00 Yorumla
Bu iş bana biraz garip geldi senin ablan olduğunu bu sürede bilmemesi garip, soyadından bilir, senin gibi bir kız kardeşi olduğundan bahsetmiştir ablan eşin olacak adama, buna göre bu iş olmaz olursa ileride başka şeyler gelişir ben samimi bulmadım ayrıca 15 yaşında mı başlamışlar bu ilişkiye buda biraz soruyu saçma bir hale sokmuş.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun nasıl haberi olmaz görene kadar ya yaşan bence. 8 yıl ilişki olmuş insan 8 yılda sevgilisinin bütün akrabalarını öğrenir zaten gizli de olsa muhabbeti geçer. Hadi çıkaramadı ordan seni diyelim seninle sevgili olduğunda soy adından veya en azından aile fotoğrafından paylaşımlardan hiç mi ablanı görmedi. Seni seviyor olabilir doğru ama bence önceden bilmiyor olması saçma
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
120
Cevap
148Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence önemli olan sizin neler hissettiğiniz.
00 Yorumla Merhaba,
Benim tavsiyem öncelikle ablanız ve eşinizle bir görüşme yapmanız olur. Bu durum hakkında ne düşündüklerini, neler hissettiklerini ve hangi çözümleri önerdiklerini dinleyin. Eşinizle ne kadar iyi bir ilişkiniz olduğu ve ne kadar samimi bir ilişki kurabileceğiniz önemlidir. Eğer bu ilişki samimiyse ve eşinizle güveniniz tam ise, bu durumu aşmanız mümkün olabilir. Ancak, eğer ilişkinizde güven sorunları varsa veya ablanızla ilişkinizi korumanız gerekirse, o zaman bu durumu nasıl çözeceğiniz konusunda daha fazla düşünmeniz ve tartışmanız gerekebilir. Hangi çözüm seçtiğiniz her zaman sizin tercihiniz olacaktır. Lütfen düşüncelerinizi ve hislerinizi paylaşın, bu size yardımcı olabilir.
33 Yorumla
Soran+1 yılEşim ablama karşı bir şey hissetmiyor ama ablam eşimi unutamamış
- +1 yıl
@Tusem_1 Yani benim ne suçum var aga ben yapmam mesela :D
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEş adayında hata var, böyle bir adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsun. Eşim dediğim kişi ablamla 8 yıl sevgili olmuş. Ve sen ablan yerine o damak tercih ediyorsun. Ablan yerden göğe kadar haklı. Adam kıtlığı mı var? Aileni kesip atabiliyorsan sende de sıkıntı büyük senin gibi kardeş olmaz olsun. Kusura bakma ama aşk sevgi kardeşliğin üstüne geçemez.
Koskoca 8 yıl aşk sevgi kim bilir daha neler yaşanmış. Bu ilişkinin üstüne birde ablan yahu yazık diyorum. Benim kardeşim bunu yapsa onu keserdim. O kadar netim. Nasıl midesizssiniz?
157 Yorumla- +1 yıl
@Dejavulu öğrenmiş iste bu neyin kafası Allah aşkına benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bunun için kimseyle tartışmak ve konuyu uzatmak istemiyorum.
- +1 yıl
Valla ablasında suç var baştan söyleseydi. Niye iş ciddiye binince söylüyor bunu. Asıl bu kız ablasını kesip atmalı onu düşürdüğü duruma bak. Ben ablası olsam ya en başından söylerdim ya da madem susmuşum baştan susmaya devam ederdim araya girip de huzursuzluk çıkarmazdım. Bencillik resmen. Bunca zaman susmuş asıl ona yazıklar olsun. Sevgililerken problem yok ama evlenirken büyük problem öyle mi... Asıl midesiz olan ablası. Bence de bu konuda tartışma kimseyle çünkü düşünemiyorsun empati yapamıyorsun bile
- +1 yıl
@Plokbardia neyin empatisini yapicam kızda ablasına anlatmamız demek ki istemeye geldiklerinde görmüş eski sevgilisini hal böyle olunca durumu söylemiş. Empati yapmayı sizden öğrenecek değilim ve bunun empati yapılacak bir hali yok.
- +1 yıl
Adam intikam amaçlı çıkıyor seninle
- +1 yıl
Gerçekten çok safsin 8 yıllık ilişki de o kişi bütün aile bireylerini ezbere biliyordur azmi 8 yil simdi hikaye uydurmasin ablan zamanında onun canını çok yakmıştır üzmüştür oda yediremiyo 8 yil bir erkek sevmediği bir kadınla durmaz bir kere hatıralar bile toplam iliskinizden fazla yıl olarak
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKoskoca 8 yıl neyi nasıl saklamışlar?
Siz acaba, bir toplum yoklaması, tepki ölçümü falan mı yapıyorsunuz bu hikayeyle?
Ben inanmak istemiyorum böyle bir kurguya...
8 sene boyunca bunu sizden saklamasına şaşırmayıp eşimi seviyorum falan demişsiniz, eşiniz bile değil ki, düğün haftayaymış? '' Nikahımız oldu geçen hafta '' diyeceksiniz şimdi de.
Ben okurken çok fazla mantık hatası gördüm, eğer ki bu kurguysa , saf niyetleriyle size burada üzülenlerin hakkına girmiş olacaksınız, haberiniz olsun...
53 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, yazdıkları akla mantığa uymuyor ayrıca 23 yaşında ayrılmışlarsa 15 yaşında sevgili mi oldular
- +1 yıl
@dloohsouse 15 yaşında sevgili olunabilir bence anormal bir yaş değil ama hikayede çok tutarsızlık var mesela evlenmeden önce istemeye gelmediler mı? Orada ablası görmedi mı? Hatta istemeden önce ilk aile tanışmasıda mı olmadı? 🤣 Bunu geçtim 8 yıllık ilişkiyi FBI bile gizleyemez yani o kadar uzun bir ilişki her türlü duyulur çok saçmalıklar var yani gayet troll bir soru
- +1 yıl
Şimdi hadi 8 yıl gizledi haberleri olmadı ee bu kız evlenceği adamı ablasıyla hiç mi tanıştırmadı
+1 yılBu nasıl bir soru şimdi Allahım daha neler duyacak bu kulaklarım
Ve bu hikaye bana inandırıcı gelmedi niye mi hemen cevaplayayım
Ablan 8 yıldan beri biriyle sevgili olmuş koskoca 8 yıl ölüm uykusuna mi yattın be mübarek 🙄
Hadi diyelim ki 8 yıl ölüm uykusuna yattın haberin olmadı. Sence ablanın eski sevgilisiyle evlenecek olman normal bir şey mi nereyi tutsan elimde kalıyor 😂 güzel senaryo tebrik ederim.
Gökçe Bahadır (Leyla) fahriye Evcen (Necla)
Senj ayakta alkışladı hayal dünyan bayağı geniş gerçekten
50 Yorumla
+1 yılYa baldız baldan tatlıdır derse bir gün.
Belki eleman unutamadı ona benzedigi için sana aşık oldu.
Şimdi bilmiyordum falan dersede
ben şüphelenirim bu kadar tesadüf de hint dizilerinde olur.
Akılda sürekli ahlaksız bir döngü olacak. Diyelimki aile baglarınız düzeldi ablanla falan görüşüyorsunuz, bunlar iyi geçinmeye başladıgında içine kurt düşmeyecekmi, bunlar zamanında neler neler yaptı ya şimdi yaparsa diye. 😅 Ablan sana %99 bu yüzden kızmıştır.
Yol yakınken dön burada bi entrika var burada kurban sen olma.
24 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle diyor ama ben çok asigim
- +1 yıl
Çok hakli bir yorum. şu an için sorun olmaya bilir ama. Küçük bir tartışmada ne olur bilmiyorum...
- +1 yıl
Harbi yaa bu kadar tesadüfte yani
- +1 yıl
@SılanazB sen de mi gizledin ablandan ilk tanistiginiz zamanlar gormemismiydi eşini
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunun trol olduğunu düşünüyorum, zira Hacettepe tıpı kazanmış zekada birinin böyle bir aptallık yapacağını düşünmüyorum. Ablam kapalı ve namazında niyazında demişsin, namazında niyazında kızın 8 yıllık sevgilisi oluyor.. ilginç. Ablan annenlere söylemedi mi ben sevgiliydim bu adamla diye? Eğer söylediyse hiçbir aile bu evliliğe razı gelmez. Yani bu kurgu başarılı olmamış, nereden tutsan elinde kalıyor, eğer gerçek ise de, ablanın sevgilisi aileye girebilmek ve ablana yakınlaşabilmek için seni kullanmış. Yoksa eski sevgilisinin kardeşini bulması tesadüf olamaz.
45 Yorumla
Soran+1 yılSoru trol değil. Hacettepe tıpı da gecelerimi vererek kazandım. Eşim bırak diyince bıraktım.
- +1 yıl
Eşin dedi diye okulunu mu bıraktın? Senin beynin yok ki koca da koca diye kafayı yemişsin. Ananız babanız sizi sevgiden bu denli mi yoksun bıraktı da bir erkek için kariyerinizi bile çöpe atıyorsunuz pü be
Soran+1 yılYalnız benim babam beni çocukken terketti, o yüzden bı erkek sevgisine ihtiyacım var. Sevgim için her şeyi yaparım.
- +1 yıl
Tamam canım tüket kendini fkfkrk
Cevap sahibi+1 yıl@Dropaline_ Çok takmayın ya sorunun trol olduğu bariz belli. Bir yoruma Allah korusun yazmış, diğerine de Müslüman değilim yazmış:))
- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılZor hakikaten çok ama çok zor bir dönem ile karşı karşıya kalacaksın.
Eşine ne kadar güven duyarsan duy. Sonuçta seçtiğin bu adam ileride ailenin bir ferdi olacaktır. Ve ablan ile eşin muhakak bir araya gelecekler. Geçmişte yaşadıkları asla ve asla unutulacak şeyler olmayacak. En ufak bir gülüş , bakış , sohbet yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek.
Empati kuruyorum şu anda. Başıma gelse ben bu evliliği yaparmıydım.. Kesinlikle hayır.
Ama tercih yinede senin. Umarım senin için hayırlısı olur.
20 Yorumla Ben sana bişey diyimmi ablan senin mutlugunu düşünse zaten söylemezdi ben şahsen ben mutsuzum bari kardeşim mutlu olsun der üslubuyla anlatır mutluluklar dilerdim şimdi ayrilsan ablan mutlumu olucak hayır sen mutlumu olucan hayır ablanın sana davranışından yola çıkarak yarın bişey olduğunda ayrilmasaydin benmi ayrıl dedim diyecek insan oğlu yapar bunu ben çok gördüm daha kötü hayatlar gördüm çok acılar yaşadım ben evlen derim duruma göre hareket edersin baktın ablan fesatlık kıskançlık peşinde mesafe koyarsın ama ön önemlisi nişanlın karakteri saglammi her koşulda yanında olur mu yani bişey olduğunda ben senin için ablamı sildim dediğinde silmeseydin banane dermi hayat bu ne yaşayacağını kimse bilemez ama anladığım kadarıyla ayrılmanın hiç kimseye bı faydası yok ayrıl diye ablan sana aferin demez emin ol en ufak tartismada bunu yüzüne vurur ben olsam evlenirdim eğer guvencim tamsa
03 Yorumla
Soran+1 yılEşime güvencim tam. Her şeyini bilirim, arkadaşlarını falan. Bensiz bı yere gitmez.
- +1 yıl
Eşine guvencin tmsa evlen derim ama yinede dikkatli ol evlenirken 4x4 diye evlendim tm görücü usuluydu hep çabaladım fedakarlıklar yaptım kackere bataklıktan cikirardim 15 senemi verdim bosanirken lan ben kendimi unuttum seni ayakta tutucam dedim yapmasdin benmi yap dedim oldu 2 çocuğun hatrina saygı bile duymadı bide tm tanimiyordun ama sana bu iliskiden bahsettimiydi geçmişini anlattimi sana 8 sene az bı zaman değil sonuçta
- +1 yıl
Ne alaka ya ben olsam ablama kızarım abla bunu bana nasıl demezsin sen bu adamı gördün, senle sevmese sekiz yıl kalmaz hiç bi adam ablasını sevmiş bence intikam için kızla hatta. El adamı bulunur ablayı gesüt etmişşiniz resmen bu nasıl sacmalık
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları senaryo demiş, eğer öyle ise çok gerçekçi olmuş tebrik ederim. Sorunun detayı yaşanılır bir gerçeklik sıralaması içinde yazılmış. Olumsuz senaryoları bir kenara bırakalım. Kendine şu soruları sor. 1. Bu adamı ne kadar zamandır tanıyorum ve ne kadar tanıyorum. Duygusal bakış açısı ile bakıyorsan öyle tanınmaz bir insan bilmeni isterim. Gerçekten kişiliği karakteri iyiyse evlenmelisin. Ablan hata birken iki yapmış. Bunca zaman kabullenmeye çalışmış olabilir onu da anlıyorum lakin, evliliğe bir hafta kala söylemiş olması ayrı bir sorun ve hata. Bu kişinin seni daha önceden yani ablanla birlikteyken bilmiyor olma ihtimali yok denecek kadar az. Yani katıksız bir saf olması gerekiyor. ya da birlikte olalım ama birbirimizi tanimayalim şeklinde bir ilişki ise, ancak o zaman olabilir.
10 Yorumla Bence sevgili dostum sen eğer çok seviyorsan bu evliliği devam ettir çünkü burada ki hata ablanın...
ablan eğer söyleseymiş sende gönlüne kalbine kırbaç vurup o evleneceğin adamdan kendini uzaklaştırırdın fakat söylenmemiş şu saatten sonra da ayrılma yani...
yani sonuç olarak ablanı al bir köşeye konuş net bir şekilde kendini ifade et fazla sert olmadan ablanında bir kalbi var çünkü :D herşeyi söyle ve evlen onun kararına saygı göster fakat kabullenme sende olgunlaşmış 24 yaşında genç bir bayansın senin kararlarına karşı mı gelecek kendi menfaati için seni mi silecek eğer siliyorsa da kendisi kötü bir abladır fakat sileceğini hiç sanmıyorum bence kalıcı olarak o kırgınlığı hep devam edebilir fakat bu kırgınlık gittikçe azalacaktır özellikle kendisi de bir erkek bulup evlenirse eğer zaten sana karşı bu kırgınlığın o kadar kalacağını sanmıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılırdım. Aileni kesip atabilir misin? O adam ilerde devamlı ailenin içine girecek ve ablanla devamlı yüzyüze gelecekler... Bilmiyormuşsun ama öğrendiğin an bu ilişkiye son vermeliydin. Çok kötü bir tesadüf olmuş. Bunu hayatın boyunca yaşamak yerine bitirmen daha sağlıklı olur. Şimdi bu dediklerimi çok anlamıyorsun belki ama evlendiğin zaman işler daha farklı olacak bir çok şeye daha fazla maruz kalacaksın ve bu durum psikolojini yıpratacak
51 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartı bir film senaryosu gibi. Yani iki kız kardeş herşeyi gizleseler bile 8 yıllık ilişki hakkında iki kelime konuşurlar heralde. Sizin kardeş olarak yıllardır süren problemleriniz mi var?
gerçekse şöyle söyleyim. Böyle şeyler toksik durumlardır. Hayat boyu huzur vermez. Biraz daha düşünmek daha iyi olur. Düşünsene yıllar sonra ablanla aran düzelecek herkes çoluk cocuğa karışacak. Doğal olarak sık sık aynı ortamda ailecek buluşulacak ve sen en ufak bir muhabbet ve gülüşmede bu 8 yıllık geçmişi hiç düşünmeyecek misin?
adamın ablana inat seni manipüle etmesi ihtimali! Hem sana yakınken ablana da yakın olma hedefi. Bir taşla iki kuşu etkileme ve yakınlaşma ihtimali de bir düşünülmesi gereken durum.
13 Yorumla- +1 yıl
troll zaten neden bu kadar destan yazdınız ki
Soran+1 yılAblamla gorusmuyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol boş zamanım çok :))
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. 8 yıl ilişki dile kolay belki senin evliliğindem daha uzun sürmüş bir ilişki olarak kalacak bilemezsin. Neden ayrıldıkları, neler paylaştıkları çok önemli sıradan biri değil ilişki yaşadığı ablan. Seviyoruz diye kibirlenmeden önce mantıklı düşün sonra üzülen sen olursun.
30 Yorumla
+1 yılNe hakla kötü kadın diyebiliyor? Düğün tarihi alınmış, son anda bunu sana söylüyor. Kusura bakma ama ablan kötü niyetli bir insan gibi geldi. Müstakbel eşinin de bu zamana kadar bunu söylemesi gerekirdi.8yıl çok uzun bir süre.8yıllık anılar var ve onunla ne yaşamışlar kim bilir. Ben olsam ne evlenirim ne de ablamla muhattap olurum..
15 Yorumla
Soran+1 yılAma gelinliğim hazir
- +1 yıl
Ah canım😔Keşke böyle olmasaymış ama oldu bir kere. O adama güvenebilecek hayatını paylaşabileceksen sorun yok. Ablan sana çok büyük bir kötülük yapmış en başta söylemeyerek bir de laflar etmiş. Ben olsam ablamla büyük kavga ederdim ve konuşmazdım diye düşünüyorum. Güvenemezdim de o adama açıkçası.
Soran+1 yılBen güvendim ama bu soruya gelen cevaplardan büyük bir tereddüt ettim. Belki de bı kadının en kotu olayıdır odasının kapısında gelinliği asılı olup onu giyememesi.. bunu yaşamaktan korkuyorum
- +1 yıl
Evlenip mutsuz olmandan iyidir. En iyi sen tanırsın karşındaki insanı. Burdan cevap yazmak kolay. Bir şey yaşamışlar mı, bu senin için sorun olursa sorarsın. Ablanın bu meseleyi şimdi açması tamamen hasedinden, kötü niyet. Ablanla da mesafe koyarsın. Senin kararın tamamen.
Soran+1 yılTesekkur ederim..
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin. Aşkından ölsen bile gerek yok bence. Hep içinde bir kuruntu olacak. Ayrıca hiç mi miden bulanmıyor ya? Düşünsene ablanla, öz ablanla birtakım duygular yaşamış, tensel teması olmuş bir adamı nasıl hayatında tutabilirsin? Yaprak dökümündeki Necla' ya mı özeniyorsun nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılBen okulumu bıraktım bu yüzden Hacettepe tıp fakültesi son sınıf öğrencisiydim mezun oluyordum
- +1 yıl
Dönmek için geç değil. Boş ver yine devam edersin
+1 yılboşanırsınız kimsenin ahını almadan evleneceksin çünkü. ablan yine insanlık yapmış aileler tanışınca herkesin içinde, bu benim eski sevgilim beni unutamadığı için seni kullanıyor bana yakın olmak için, 8 yıllık ilişkimiz olmuştu senin 8 ay bile oldu mu diye sorsaydı sana, o zaman senin arkanda duracak mıydı?
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle birde abla için fesat falan diyenler var yazık yazık
Evlenmeniz hayiriniza olmaz aile önemlidir burada suçlu aramayıp nişanlınizla da konuşun helallik isteyin ablanizinda hatası var ama siz bu şekilde mutlu ve huzurlu olamazsınız zaten 8 yıldır üstelik gizli tutulan bir ilişkide birlikte olmuşlardır şansızliz olmuş başka bir kısmet elbet çıkar hakkınızda hayırlısı olsun
20 Yorumla
+1 yıl8 yıllık ilişkiler de senin nasıl haberin olmuyor hadı onu geçtim sen onunla çıkmays başlarken hiç ablanla konuşmadın mi sevgilim var diye böyle biri diye bu durım çok iğrenc bir şey ben yapamazfım kafayı yerdim ablamla eşimin daha önce birlikte olduğujı düşünerek aileler bir oluyor ortadaki sohbet enişte hatırlıylr musun 8 sene önce ne öpüştük sarıldık 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılAblamla konuşmuyoruz fazla
- +1 yıl
@SılanazB Peki aile arasında sevgililik durumlarına karşı bir karışma bir tutuculuk bir ara bozma durumları oldu mu hiç önceden yani ablan senden neden 8 yıllık ilişkisini sakladı söylemedi hiç bunu çok merak ediyorum?
Soran+1 yılBizim babalarimiz farklı ablamla, ablamın kendi babası çok muhafazakar bir adammış ablam nefes almaktan bile korkardı onun yanında. O yüzden korkudan hep gizlemiş sevgilisini
- +1 yıl
O zaman sadece şunu diyebilirim ki Allah tez zamanda ikiniz için de hayırlısını versin.
Soran+1 yılTesekkur ederiz
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçmiş geçmişte kalmıştır
Bilmiyorsan ne olduklarını hiç bir şeyin önemi yok
Adamın da sizin kardeş olduğunuzu bilmediğinden emin olman gerek
Yarın bir gün ikinizi birden kullanmaya çalışmak gibi bir hevesi olmasın
Eğer öyle de bir durum yok diyorsan hayatına devam et
Ablamla eşini uzak tut bitsin yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılBöyle bir şey olması mümkün değil cinayet çıkar ablana söyle onuda kocana 2 ci alsın yoksa cinayet çıkar siz evlenince neler olur neler dizilerde filmlerde olanları yaşarsın olan sana olur bence vaz geç bu sevdadan ya da ablan ile kuma ol aksi taktirde CİNAYET VAR YA AİLELER ya da ABLAN LA KOCAN ACI AMA GERÇEK
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Cinayet dememin sebebi yaani en kötü ihtimal Allah korusun amin ama bilmiyorum ki insan işte ne yapıcağı belli olmuyo bu olayı aileler öğrenirse çok kötü şeyler olabilir Aileler dememin sebebi de budur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYol yakınken dön... 4 gün sonra kafanda milyon tane soru işareti oluşacak. Onları her gördüğünde... Hiç sağlıklı bir ilişki olmayacak. Ya alandan olacaksın, ya o adamdan ya da herkesten. Seninle bu kadar süredir konuşup, 6 ay önce aileler tanışıp buna rağmen bir birilerini yeni görmüş olmalari mantığıma yatmadı olayda kopuk kısımlar var ya sen anlamıyorsun ya onlar gizliyor.
310 Yorumla
Soran+1 yılAblam çoğu şeyi gizliyor benden esimde anlatmıyor
Cevap sahibi+1 yılEşin falan değil. Daha düğün falan yok ortada eşim eşim diyordun da. Hiç sağlıkli bir durum değil. Kesinlikle normal yürümeyecek. Ben olmasam açık söyleyim senin yerinden olsam da bitiririm, onun yerinde olsam da bitiririm...
Cevap sahibi+1 yılBunlar sevgili oldu diyorsun 8 senden bahsediyorsun. Muhtemel her şey yaşadılar sen bunları kaldırabilecek misin. 3 gün sonra ikisini bir ortam bırakabilecek misin. Ablani eve çağırabilecek misin... Milyon tane olumsuz soru...
Soran+1 yılAma ben çok aşığım
Cevap sahibi+1 yılAkil alacaksan Herkes sana ayrıl diyor sen hâlâ seviyorum diyorsun... Akıl almayacaksan yaşa gör...
Soran+1 yılTesekkur ederim esimle konusup ayrılmak isteyeceğim diyeceğim ve okuluma da geri dönücem bı sekilde
Cevap sahibi+1 yılNe eşi yaaa. Ne kadar eş deme meraklısısin...
- +1 yıl
ahahah kusura bakmasın soru sahibi ama görüş sahibi arkadaşa çoook hak veriyorum :D eşim de eşim, eşim de eşim. Evlilik çok farklı çok zor bir şey kızlar hemen kul-köle olmayın adamlara. Herkes yerini ve sınırını bilsin.
- +1 yıl
@Lilith_me evet ya :D
+1 yılÜzgünüm ama ablanızı kaybettiniz. Aranız asla eskisi gibi olmayacak. Size karşı hep mesafeli olacak. Evinize kalmaya ya da oturmaya asla gelmeyebilir. Sizinle aile içindeki hiçbir gezmeye ya da sosyal faaliyete katılmayabilir. Bir eş kazandınız ama bir abla kaybettiniz. Hele unutamamış diyorsun bir de hala seviyorsa. Çok büyük bir düşmanlık başlangıcı bile olabilir.
10 YorumlaAblan kabul etse senin için rahat edecek mi? 8 yıl az bir zaman değil ablanı öptüğü dudaklarla seni öpmesine izin mi vereceksin yani? Bu ne genişliktir ben anlamıyorum ki şimdiye kadar haberin yokmuş iyi tamam ama öğrendikten sonra o ilişkiye devam etmen senin hatan. Hayır benim anlamadığım nasıl aynı kişiyi bulabildin dünyada adam kalmamış gibi miden alıyorsa devam et ama o ilişkiden kimseye hayır gelmez
Umarım trol sorudur10 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Olduğun gibi davran, yani kötü!
Tamam tesadüfler falan filan ama neticede ortada bir sonuç var. Şimdi hiç kendisini görmeden yazıştığın ve sevgili olduğun birisi tesadüf bu ya erkek niki ile girmiş ablan çıksa ne yapalım şans işte diyip evlenecek misin ablanla.10 Yorumla
+1 yılBir erkek nasıl 8 sene beraber olduğu sevgili olduğu kadının ailesini bilmez hiç merak etmez? İlişkiyi saklamış olabilirler ama birbirlerinin ailelerinden de haberleri vardır herhalde. Bu adam resmen bile bile eski sevgilisinin kız kardeşine yürümüş beraber olmuş işte. Bilmiyor olması imkansız. Sen bilmiyor olabilirsin senden gizlenmiş ama bu adamın bilmeme imkani yok gerçekten pes
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Yani biri 14 biri 15 yaşındayken sevgili olmusar çocukken ve damat adayı bu süre içinde seni hiç görmemiş sen onu hiç görmedin. Bana acayip garip geldi. Çocukluk aşkları ya aynı okul ya da aynı mahallede olur. 8 sene aynı yerde yasamissiniz kimse duymamış görmemiş tanımamış.. inan şimdi ikisinide alkisladim..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılEşim eşim durma eşin değil o senin henuz. Sürekli herkesin aklında olacak bu, kardeşinle hep sorun yaratacak, ablamla neler yaşamış diye düşünmeyecek misin? Kaldıki adamın inadına senle olmadığı ne malum? Gizli yaşamışlarsa bile adamın beni sekiz seni tanımama ihtimali yok. siz bilmeseniz dahi o sizi biliyordur. Ablana inat senleyse, ayrılman lazım. Adam bulunur her zaman
00 Yorumla
+1 yılAyrılma sebepleri neymiş. Ve birbirlerini gördüklerinde olayı kim söyledi sana. Bide o zamanki ilişkilerini yaşadıklarını ikisinden de ayrı ayrı dinlemelisin. Son olarak yasa göre 8 yıl öncesi lise zamanına gidiyor ergence bı arkadaşlık durumu da olabilir ciddiye almaya değmez belki ama. Eğer bilen üçüncü kişi varsa onada sorabilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de kimsenin haberi yok ki. Karışık bir durum hem haklı, hem haksız. Müstakbel eşin de sinir olmuş. Bilmiyorum bu durum eski Türk filmlerinde, yabancı filmlerde falan konu oldu defalarca. Bu iş uzar büyük ihtimal, huzur istiyorsan ayrıl istersen yaşın genç bulursun daha iyisini.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya 8 yıllık ilişkiden bahsediyorsun ablan hiç mi bahsetmemiş senden veya ailenden bu çocuk canımsın mı soyadınızı da mı bilmiyor �ok saçma ileride pişman olursun yapma ileride evlenince ablanla illaki birlikte olacaklar bir araya gelecekler geçmiş akıllarına gelecek az buz değil 8 yıllık ilişkiden bahsediyorsun
00 Yorumla
+1 yılCok zor durum ama sana oyle kotu kadin falan demesi cok abest sonucta sen bunu bilmiyodun. Gizli gorusmusler yani ablanin sevgilisini tanimiyodun ki. Tanisan bile bile yapsan hak veririm de abartmis. Kezbanlik bildigin. Gecmis gecmiste kalir yani olgunlasmasi lazim bu konuda.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıllık ilişki bir hata değil, bir yaşam tercihidir. Bahse konu ilişkinin etik ve ahlaki bir zemine oturması mümkün değil, bu durum yalnızca medeni bir zemine oturabilir, oda el mahkum olduğu için, sizin de bunu bu şekilde kabullenmeniz gerekir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAradan uzun yıllar geçmiş.. Ayrıca ablan ailesinden sakladiysa böyle uzun bir ilişkisini, bu senin suçun değil. Sen bile bile yapmadın yani. Ama burada acaba eşin ablanın canını yakmak için mi seninle evleniyor? Sana olan sevgisi samimi mi? Bundan emin olmak lazım açıkçası..
00 Yorumla Yalnış anlama ama nasıl bi abla kardeş ilişkiniz var benim arkadaşlarımı bile tanır kardeşim hadi diyelim sana anlatmadı 8 yılda hiç bir bir şey fark etmedin telefonunda fotoğrafını ya da ablan hiç mi ailesinden bahs etmedi ona bana çok garip geldi aklıma ilk gelen şey çocuğun ablana yakın durması için yapmış olacağı yani ablan sana bu tür tepki göstermişse bence bahs etmiştir sana ama yinede siz bilirsiniz bu evlilikten pek ışık gelmez gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya çok tuhaf 8 yıl cikiyo ablan sen nasıl bilmiyorsun türk dizileri gibi saçma
+1 yılİyi de burada sizin bir suçunuz yok, sonuçta sizde bilmiyormuşsunuz önceden sevgili olduklarını. Evet bilip de evlenseydiniz durum daha farklı olurdu fakat ben burada size ait bir hata göremedim. Sonuç olarak geçmişte yaşanmış ve bitmiş bir ilişki. Aralarındaki aşk ilişkisi tamamen bitmişse zamanla alışacaklardır. Fakat siz yine de ikisini de karşınıza alıp bir konuşun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ablanın 8 yıl ilişkisi olmuş evleneceğin adamla. Az bir süre değil. Bunu göz önünde bulundurarak ablana karşı büyük adilik olacağını bilerek onunla olan birlikteliğini bitirmen, hatta hiç başlamaman gerekirdi. Kusura bakma ama ablan haklı. Büyük 'kötü kadın'lık etmişsin.
10 YorumlaBirincisi, kardeşler birbirinden sevgililerini saklamamalı. 8 yılı bilmeyen de, söylemeyen de hatalıdır.
İkincisi, onların iş senin evliliğinde duygusal ve cinsel boyuta gidebilir. 8 yıl uzun bir süre.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma ablam çocukken sevgili olmuşlar 14 yasindayken
Soran+1 yılablamla çok görüşmüyoruz zaten ben Ankara 'da yaşıyorum o hatayda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam ayrılırdım öğrendikten sonra mümkün değil, miğdem kaldırmazdı. 8 yıl sevgililik az değil. Belki adam sırf ablana intikam için seninle evleniyor ne biliyorsun? Ayrıca senin müstakbel eşininde böyle bişeyi saklamaması lazımdı.
10 YorumlaBen evlenmezdim. Sen bilmiyor olabilirsin eyvallah ama evleneceğin andaval biliyordu. Böyle bir şeyi nasıl yapabiliyor. Yakında ablam kocamı elimden aldı diye soru açarsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblanla eşinin ilişkiye girdiğini bile bile, bir zamanlar birbirlerini deli gibi arzuladıklarını aşık olduklarını bilerek evlenecek kadar aptall mısın? Belki eşin ablanı gördükçe arada arzulayacsk ya da zamanla bittikleri hisler tekrar yeşerecek. Gtün yiyorsa evlen :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kırmak istemiyorum ama esin bilmemesi imkansız yani sen eski kız arkadaşının kız kardesi oldunu bilmemesi imkansız ve dedin gibi ikisi bir birini görunce bozulması :( bence ablani unutmamış ve belki sirif intikam için seninle evlenmesi ablanda zaten onu unutamamis belli yoksa sana niye bozulsun. Ama ben olsaydım ayrilirdim düşünsene bir ara ablamla sevgiliymis hemde 8 yıl? Onun kesin sevişmiş öpusmuşlar. Vallah ben senin gibi yapmazdım sevgi falan dinlemem ayrilirdim ya ablamı daha önce öpmüş koklamis aggg öğrenc
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana nedense troll soru gibi geldi çünkü çok tutarsızlık var. Öncelikle sen damdan düşer gibi mi evleniyorsun bu adamla? Yani 1-2 yıllık bir flört durumu olmadı mı? bu adam sevgiliyken gelip ailenle tanışmadı mı? Ablana hiç bahsetmedin mı sevgilim var diye ve ablan hiç merak etmedi mi kim bu hele bir fotoğrafını göster diye? Yani bilemedim çok saçma ve pek gerçekçi gelmeyen bir durum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe bunu geçtim ablanla kos koca 8 yıl birlikte olmuşlar yani bu kadar süre kimse bir şeyi saklayamaz senin ve ailenin bu kadar süre boyunca bilmemesi mümkün değil çok saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam evlenmezdim bir kere etik değil. İleride daha büyük sorunlar çıkacağını düşünüyorum. Sonuçta ablanız ve eşiniz olacak kişinin bir geçmişi var. Aile olarak mecbur biraraya geleceksiniz yani demek istediğim hoş olmayan durumlar yaşanabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılokuduğum kadarıyla hepinizde hata var ablanın sana gelip söylemesi hata sevgilinin senin eski sevgilisinin kız kardeşi olduğunu bile bile evlenmesi hatta sende bunları bile bile ilişkiyi yürütüyorsunki bu en büyük hata ben tek bir sonuca vardım ablandan intikam almak için seninle evleniyor bence kullanıyor bence seni
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece başlığa baktım detayını okumadım.
Erkekler arkadaş grubu olarak umumi evlere gittiklerinde birisinin aldığı bayanı diğeri almaz. Herkes ayrı ayrı alır kimse kimseninkini almaz veya sen gir çık sonra bende aynisina girecem demez demezler yapmazlar. Demem o ki yaptığın yanlış iyi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl, ablandan değerli değil. Önceden bilmiyordun tamam, artık öğrendin. Bitir ilişkiyi kes gitsin. Böyle bi konuda müsamaha gösterecek kadar geniş olmayın. Aldatmaya çıkmayacağını ne biliyorsun? Eski sevgililer, sen öyle bişey yaparsan ettiğini de bulursun elbet.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanı yanlış anlama. seni asla kınamak icin söylemiyorum Allah korusun kalp bu ama bana sorarsan öğrendikten sonra keşke bitirseydin çünkü ne olursa olsun ablanla sevgili olmuş birisi o ve hoş olmamış bu durum. Yuva bozmak amacım değil ama ablanla kötü olma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada bi kız vardı nişanlısının eski sevgilisi nişanlısının kardeşi ile evlenmişti çok kötü zor dayanıyordu kız kur falan yapıyormuş ama diğer oğlanın haberi var mıydı onu hatırlamıyorum Allah başa vermesin kötü bi durum ikisinden birinden vazgeçmen gerekecek
00 Yorumla
+1 yılHaklı. Başka insan kalmamış gibi gidip abin yaşında adama da eşim demezsin. Daha evlenmemişsiniz bile hala eşim eşim diyorsun. Yarın bir gün seni yarı yolda bırakırsa şaşırma ¢
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonuçta senin de haberin yokmuş, bile bile yapmış olsaydın sana yazıklar olsun derdim ama şu anki ortamda senin de bir suçun yok. Yinede geçmişi unutup evliliğinize odaklanmanız en mantıklısı. Hakkınızda hayırlısı.
00 YorumlaO zamanın şartları ile şimdiki şartlar farklı.
Eşin ve ablan sınır çizmeli
Ayrıca ablanın sana çizdiği sınır da normal.
Sende hayat kuruyorsun ozel günlerde daha dikkatli olmalısın bir araya çok gelmemeye özen göstermeniz gerek.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tebrik ediyorum koca şehirde ablanın eski sevgilisini bulmak gibi nokta atış yaptığından dolayı 🤣🤣. İlerde baldız baldan tatlı durumları olmasın. Sonuçta bir şeyler yaşamışlar. Biliyorlar birbirlerinin her şeyini.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurada suçlu damat adayında insan sevgilisinin ailesini hiç mi merak etmez hiç mi resimlerine bakmaz, annesi babası kim kız kardeşi kim diye, hadi bakmadı ablanla senin soy isimleriniz de aynı diye neden merak etmez.
00 Yorumla 8 sene hiç duymadınız yani, çok sacma geldi bana. anne babalarla başka evlerde ayrımı yaşıyorsunuz ne yani.
hadi dediğin gibi olsun. Ablayı bırak tanıdığın eski sevgilisini bile almam. Net
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKoca dünyada başka insan mı kalmadı? Belki de eşim dediğin seni tanıyor ve ablandan öç alıyor da olabilir...
Ablanın da 8 yıllık ilişkisini saklaması ayrı enteresan, bu hikayeden çok farklı şeyler çıkacak gibi...02 Yorumla- +1 yıl
Roman gibi ya keske devami öğrenebilsem xd
- +1 yıl
@simgee_yuuna Bu romanın sonu ya akıl hastanesinde ya da kabristanda biter :)
+1 yıl"Bilmiyorum"lar bana samimi gelmedi. O adama da çok güvenme ablandan intikam almak için seni maşa olarak kullanıyor olabilir. Ayrıca bu ne böyle iki kardeşe birden. Müslüman biriysen zaten dinimizde böyle bir şey yasak. Değilsen de zaten etik olarak yakışık almıyor. Nerden bakarsan bak çok sorunlu bir durum. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim
Ömrün boyunca soru işaretleri dolaşacak beyninde, acabalar yıpratacak.. Sağlıklı bir evlilik olacağını sanmıyorum. Ama sen takılmadıysan bu olaya, devam edebilirim diyorsan mutluluklar efenim ✨
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden okulumu da bıraktım ben :(
Soran+1 yılTesekkur ederimm
burada senin suçun yok çünkü senin haberin olmamış. burada biraz eşinin suçu var çünkü iki kardeşe de bakmış. Ama sonuç olarak geçmiş ablan artık evli bir adama nasıl davranılacaksa öyle davransın, eşin de zaten seni seviyormuş. Kendini de suçlama şenlik bişey yok.
09 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Kardeş olduğunuzu bilmiyor diyelim soyadınızdan da mı anlamadı. Hadi hiç mi konusmadınız eşinizle kardeşleriniz hakkında. Garip de geliyor bana yani.
- +1 yıl
@Plokbardia aynen sonradan dediğim gibi Belki de haberi vardı kardeş olduklarından ve intikam alıyor olabilir, birlikte olsalar bile sürekli bu olay aklına gelecek. ya da ablasına daha yakın olmak için yapmış bile olabilir
- +1 yıl
@Plokbardia Bana da güven vermedi açıkçası
- +1 yıl
Ya sosyal medya diye bi sey var. Ablasıyla takipleştiğini de mi görmedi. Ya illa anlar yani. Ve soruyu soran kişinin bunu anlamaması için **ptal olması gerek. Soru net kurgu.
- +1 yıl
@Plokbardia haklısın, kurgu mu bilmiyorum ama değilse eğer arkasına bakmadan kaçsın
- +1 yıl
8 yılda illaki kardeş konusu geçmiştir ya saçmalık bu
Bir abla ve kardeşin birbiri ile öncesinde bunu paylaşmamamın mümkün olduğunu düşünüyorum. 8 yıldan bahsediyoruz illa ki vardır. Onu geçtim siz hiç mi ilişkinizden ablanıza bahsetmediniz. Daha iyi bir kurgu olabilseydi , mantıklı cevaplar doğabilimci. Lakin bu tarz konuların yeterince gündemde normalleşmemesini dilerim.
10 Yorumla- Devamını Gör (208)
Devamını Gör(253)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ablamın eski sevgilisiyle evleniyorum, ablam öğrenince kötü sözler söyledi. Nasıl davranmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler