Arkadaşlar 1 Yıl Önce Bugün Kardeşim Bir Cani Tarafından Hayattan Koparıldı? Acımız O Gün Gibi Taze Biz Bununla Nasıl Yaşayacağız?

Arkadaşlar 1 yıl önce bugün. Babam ve annem iştelerdi. Bende evde akşam yemeğini hazırlıyordum. Pencereden kız kardeşimi gördüm arkasında da o caniyi ama böyle bir şey aklımın ucuna bile gelmedi kardeşim beni görünce bana el salladı bende ona salladım meğer bana güle güle diyormuş.. Aradan 5 dk geçmedi binadan çığlık sesleri yükselmeye başladı kapıyı açtım komşular panikle aşağı iniyordu aşağıda bağırış çağırış.. bende indim. Apartmanın girişinde kardeşim kanlar içerisinde yerde yatıyordu onu o halde görünce sinir krizi geçirdim kucağıma aldım bana "Abla bıçaklandım" diyebildi. Komşu kadınlar beni dışarı çıkardılar. Ardından Ambulans ve çok sayıda polis ekibi geldi. Kardeşimi apar topar ambulansla hastaneye kaldırdılar. Hastaneye gittiğimizde ameliyata almışlardı 3 sefer kurtarmaya çalıştılar ama maalesef kaybettik. Kardeşimi hayattan koparan bu cani ise hiç tanımadığımız bilmediğimiz birisi daha öncesinde eşini öldürmüş, yaralamadan, gasp ve uyuşturucu ticaretinden cezaevindeymiş ve olaydan 1 ay önce tahliye etmişler. İfadesinde "O gün katliam yapmak istemiş, direnemeyeceği için kardeşimi seçtiğini anlattı. Ve pişman olmadığını söylemiş. Böyle bir psikopat nasıl tahliye edilir Allah aşkına? Benim kardeşimin ne suçu vardı? Benim kardeşim pırıl pırıldı, masumdu, gencecikti, hayalleri vardı, sanat ruhluydu, Resim öğretmenliği okuyordu. El birliğiyle kardeşimi hayattan kopardılar. Bugün 1 yıl oldu ama acımız o günkü gibi taze Apartmana her giriş çıkışımızda Kardeşimin kanlar içinde yattığı yerden geçerken fenalaşıyoruz. Ne olacak şimdi? Biz böyle nasıl yaşayacağız? O mahlukat ağırlaştırılmış müebbet aldı ama bu saaten sonra ağırlaştırılmış müebbet alsa ne olacak? Benim kardeşim geri mi gelecek?

Arkadaşlar 1 Yıl Önce Bugün Kardeşim Bir Cani Tarafından Hayattan Koparıldı? Acımız O Gün Gibi Taze Biz Bununla Nasıl Yaşayacağız?