Arkadaşlar Kardeşimi Kaybettim O Gün Yanımdan Ayırmasaydım Diye Vicdan Azabı Çekiyorum Bu Nasıl Bir Acı Böyle? Ne Zaman Bitecek?

Kızkardeşim okulunda başarılı, sakin ve oturaklı birisiydi. Yani bilmiyorum, 2 yıl önce kendini iyi hissetmediğini söyledi. Psikiyatr ve psikoloğa gitmeye başladı. İlaç tedavisi görüyordu, bizde çok destek olduk. Doktorlar depresyon, Okb, anksiyete gibi tanılar koymuşlar. Kendini iyi hissetmediğinden başka birşey demiyordu. 14 eylülde doktor randevusu vardı beraber gittik. Doktoruyla görüştüm, bana hastaneye yatırılması gerektiğini söyledi ve ilaç yazdı. Giderken eczaneye uğrayacaktık kardeşim 'abla ben eve gidicem' dedi. Tamam dedim. Eve gittiğimde apartmanın önünde Ambulans ve Polis vardı komşulara ne oldu? Dedim kız kendini attı dediler. Neresi dedim 5. Kat diye bizim evi işaret ettiler. O an kriz geçirdim gidip baktım başında acil tıp teknisyenleri vardı, üstünü örtmüşler. Görünce baygınlık geçirdim beni ambulansa aldılar. O an offf. Şaka gibi 2 ayı geçti. Öyle canım yanıyor ki arkadaşlar. Bunun tarifi yok. Annem ve babam yıkıldılar. O gün keşke yanımdan ayırmasaydım bin pişmanım.. Ama ne bilebilirdim ki? Bu acıya nasıl dayancam? Birgün geçer mi?
Arkadaşlar Kardeşimi Kaybettim O Gün Yanımdan Ayırmasaydım Diye Vicdan Azabı Çekiyorum Bu Nasıl Bir Acı Böyle? Ne Zaman Bitecek?