Kardeş acısı-nasıl başa çıkacağım?

Dayanamamaya başladım.15 Temmuz 2022 tarihinde 17 yaşında kardeşimi kaybettim. Hemde iğrenç bir trafik kazasında.15 Temmuz Cuma günü evde konuştuk. Dışarıya çıktı. Ve akşamüstü kaza haberi geldi. Ciddiye almadım ilk başta basit birşeydir dedim ama benim canımın içi çok büyük beyin kanaması geçiriyormuş. Annemin babamın hastane bahçesindeki o halleri gözümün önünden gitmiyor benim. Şoka girdim o an ağlayamadım bile. Daha sabah görmüştüm. Annemin “benim oğlumun hayati tehlikesi var siz ne anlatıyosunuz” feryadı kulağımda hala. Beyin kanaması yetmiyormuş gibi kaburgaları da kırılmış. Burnuda. Kardeşimin çektiği acıları keşke ben çekseydim.5 ay oldu acım katlanarak artıyor. O hastane koridorunda tam 20 gün bekledim. Her telefon çalmasında yerimden sıçradım korkudan. Beyin kanaması kocaman ödeme dönüştü. Atmaya çalıştılar olmadı.4 Ağustosta tabutuna sarıldım ben onun.21 yaşındayım ama bu acıya yüreğim dayanmıyor. Dışarıya karşı görseniz bi beni ne kadar enerjik sanki hiç canını kaybetmemiş dersiniz ama içim öyle bir yanıyor ki. Çıkmıyor benim bir salise bile aklımdan. Dün avm önünde motor kazası gördüm çocuk yerde yatıyordu. Öylece kalakaldım. Benim kardeşimde aynılarını yaşadı. Gözyaşı aktı gitti sadece. O kadar hayat doluydu ki. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kuzenlerim vs bana abla diyor ama onun yerini aslaaaa tutmuyor. Kardeşi olanlara öyle özenerek bakıyorum ki. Bu acı dayanılmaz hal aldı. Gözlerim şişene kadar ağlamaya başladım. Yaşadığımız ilçeyi terk ettim. Ayda 1 gidiyorum. Evimize girmiyorum 15 Temmuz gününden beri. Her yer onu bana hatırlatıyor. Mezarına 1 kere gittim dayanamıyorum.
Kardeş acısı-nasıl başa çıkacağım?