Arkadaşlar Kardeşim Arkasında Acı Ve Sır Bırakarak Gitti? Biz Ne Yapıcaz? Bu Acıyla Nasıl Yaşayacağız? Vicdan Azabı Çekiyorum?

Arkadaşlar geçen yıl kız kardeşim psikolojik sıkıntılar yaşamaya başladı. Odasına kapanıyor, sürekli ağlama krizleri geçiriyordu. Çok üzgün, keyifsiz bir haldeydi. Ankara üniversitesi Diş hekimliği 2. sınıf öğrencisiydi bu sıkıntıları yüzünden okulunu da bıraktı. Güzel bir şekilde onu dinlemeye ve anlamaya çalıştık. Ne sıkıntısı var? Neden bu hale geldi? ama hiçbir şey anlatmadı. Bunun üzerine tedavi görmeye başladı. 3 ay önce de psikiyatr randevusu vardı. Anne ve babam çalıştığı için beraber gittik. Doktoruyla özel konuştum bana "Kardeşimin ilaçlara rağmen durumunun ilerlediğinin ve kendisine zarar verecek durumda olduğunu söyledi. Hastaneye yatırılarak tedavi görmesinin daha uygun olduğunu söyledi" Sonra yeni ilaçlar yazdı ve çıktık. Yine üzülmesin diye Hastaneye yatması gerektiğini bile söylemedim. Eczaneye uğradık sıra vardı bana "Abla ben yorgunum eve gidip yatmak istiyorum" dedi. Ah benim canım kafam... Ah bende git dedim. Oturduğumuz siteye geldiğimde kalabalık vardı. Bizim apartmanın önünde Cenaze aracı, polis ve Ambulans vardı. Komşulara ne oldu dedim. Kız kendini attı dediler. Neresi? Dedim. 5. katı bizim evi gösterdiler. O an dizlerimin bağı çözüldü derler ya sesim bile çıkmadı. Gidip baktım tabuta koyuyorlardı. Sonra kendimi kaybettim zaten. Arkadaşlar kendi ellerimle kardeşimi ölüme gönderdim resmen vicdan azabı yaşıyorum onu yalnız bırakmamalıydım. Ben biz bu acıyla nasıl yaşayacağız? Sırlarıyla gitti ne sıkıntısı vardı? Ne olmuş olabilir ki? Aklım Almıyor.

Arkadaşlar Kardeşim Arkasında Acı Ve Sır Bırakarak Gitti? Biz Ne Yapıcaz? Bu Acıyla Nasıl Yaşayacağız? Vicdan Azabı Çekiyorum?