Arkadaşlar 6 ay önce kız kardeşimi kaybettik. Daha 19 yaşındaydı. Başarılı da bir öğrenciydi. Özel bir üniversitede tam burslu Özel eğitim öğretmenliği okuyordu. Hiçbir sıkıntısı yokken neden böyle birşeyi yaptı? Hala anlam veremiyoruz. Geçtiğimiz eylül ayında halamlar bize misafirliğe gelmişti. Evimizin önüne masa kurduk oturuyoruz. Kardeşim geldi halamlarla merhabalaştı. Neşesi de gayet yerindeydi çünkü sürekli gülüyordu. 15 dk oturdu kuzenimle sohbet etti sonra eve çıktı. Aradan 5 dk geçmeden silah sesi duyduk. Biz ilk başta komşulardan geldi sandık ama babam bakmaya gitti. Ardından telaşla "Telefonum nerede? Çabuk Ambulansı arayın, Çabuk 112'yi arayın" diye geri döndü. Kendini vurmuş deyince perişan olduk. Ambulans ve Polis ekipleri geldi. Polisler müdahale ediyorlar diye bizi eve almadılar. Müdahale ediyorlar deyince bizde hala hayatta diye biraz sakinleştik. Meğer kardeşim gitmiş de bize söyleyememişler. Sonra bir ambulans görevlisi geldi ona sordum durumu ne? Niye hala hastaneye götürmüyorsunuz? diye 'Biz geldiğimizde son nefesini veriyordu' dedi. Sonra da bittik mahvolduk. Allah kimseye böyle bir acıyla yaşatmasın. Tarifsiz bir acı. Ben kendimi geçtim babam, adam 6 ayda yaşlandı annem perişan. Hergün hastanelik oluyor. Ne olacak böyle şimdi? Bir insan niye durup dururken bunu yapar arkadaşlar? Sizce bu acıyla nasıl yaşanır?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İç dünyasında çok büyük çıkmazlara girdi belki.
Belki anlık bir karardı...
Başınız sağolsun...
Keşke, bunun yerine derdini sıkıntısını paylaşsaydı, söyleseydi, çözüm bulunabilirdi belki...
Çok üzüldüm... Diyecek bir şey bulamıyorum...
o durup dururken yapmamamistir elbette bir sebebi vardir sizinle paylasmamistir farketmeyin diye gulerek icine kapanmistir allah sabir versin duadan baska elden birsey gelmiyor
Telefonunu defterlerini notlarını ve yakın arkadaşlarını iyice inceleyin konuşun araştırın vardır ufak bi notu illa sorununa dair
@Mzemzx onu polis arastirmistir intihar sonucta ama dertsiz insan canina kiymaz
Eğer onu evine gizlice biri girip öldürdü ise polisi de susturabilir belki
@Mzemzx ya hersey olabilir bu devirde neler duyuyoruz bi cocuk vardi emre miydi neydi aile ici cinsel istismara yillarca ugramis en sonunda dayanamayıp intihar etmişti
Tamam her şey olabilir telefonunun yakın arkadaşlarının ve defterlerinin incelenmesi lazım
Unutma, en büyük düşman en son bakacağın yerdedir
Kızlar ben ablasıyım. her şey yapıldı telefonu götürülüp incelendi ama bir şey çıkmadı. Hatta telefonunda bizden ve kız arkadaşlarının dışında hiç bir erkeğin numarası dahi yok. Bir yazı da yazmamış özellikle ben araştırdım kitabını defterini sebebini bilmiyoruz bir şey olsa illa ki bilirdik ama neden yaptı anlam veremiyoruz. Öyle bir boşluktayız işte
piskolojik sorunlari vat miydi canım ya da son gunlerde hic mi anormalllik sezmediniz
ya da intihar oldugu kesin mi belki yanlislikla olmustur
Yoktu gerçekten hatta neşeliydi bile sebebi bilinmeyen bir intihar
basiniz sagolsun canim annen baban ve senin destege profosyonel birine ihtiyaciniz var yardim alin derim
Kendi odasında mı astı kendini,
Başınız sağolsun okurken bile çok üzüldüm. Bir derdi vardı belki söyleyemedi. Öldüğünde otopsi yapıldımı?
Dostlar sağolsun teşekkür ederim. Gerçekten anlam veremedik. Bir derdi olsa illa ki biz bilirdik ama bize hissettirdiği yoktu evet otopsi yapıldı
Öncelikle basın saolsun ,
Zamanla alisacaksin
Allah zihni ve kalbi öyle yaratmış ki acıya da alistiryor
Allah rahmet etsin sizlere bol sabır versin inşallah. 😑
Kötü şeyler yaşamış ve etkisinden çıkamamış olabilir , psiklojisinin çökmesinden kaynaklanabilir.. Duygularını belli etmiyorlar bu dönemlerde... Allah sabır versin.
Başın sağ olsun, yaşadığınız yerde kamera vs var mı sokakta dükkanlarda apartmanda vs
Başınız sağ olsun kardeşim
Psikolojik bir sıkıntısı varmiydi
Tamam