1 yıl önce bugün kardeşim cezaevi firarisi tarafından katledildi, onu koruyamadım ya ne olacak şimdi bu acıyla?

Arkadaşlar 1 yıl önce bugün; Babam ve annem alışverişe gitmişti. Bende evde akşam yemeği için sofrayı hazırlıyordum. Pencereden kız kardeşimi ve arkasında da o caniyi gördüm ama böyle bir şey hiç aklıma bile gelmedi. Kardeşim bana el salladı bende ona salladım meğer bana güle güle demiş de haberim yok. Aradan 5 dk geçmedi binadan çığlık sesleri yükselmeye başladı kapıyı açtığımda komşular panikle aşağı iniyor aşağıda bağırış çağırış. Bende indim apartmanın girişinde kardeşim kanlar içerisinde yerde yatıyordu. Onu o halde görünce sinir krizi geçirdim kucağıma aldım bana "Abla bıçaklandım' diyebildi. Sonra Komşu kadınlar beni dışarı çıkardılar. Ambulans ve çok sayıda polis geldi. Kardeşimi apar topar ambulansla hastaneye kaldırdılar. Hastaneye gittiğimizde ameliyata almışlar, çok kan kaybetmiş o telaşla kan bulmak için uğraştım doktorlar 3 kez geri döndürmek için uğraşmışlar ama maalesef kaybettik. Acımız çok büyük. Bugün tam 1 yıl oldu ama hala etkisindeyim. Kardeşimin kanlar içerisindeki halı gözümün önünden gitmiyor.. Babam belli etmese de 1 yılda yaşlandı annem ilaçlarla yaşıyor. Bu şerefsiz katil de daha öncesinde eşini öldürmüş bunun dışında çok sayıda yaralama ve uyuşturucudan cezaevindeymiş ama firar etmiş. Kendisini tanımıyoruz bilmiyoruz. İfadesinde "O gün katliam yapmak istemiş marketten bıçak çalmış ve direnmeyeceği için kardeşimi kurban seçmiş eve kadar takip ettiğini söylemiş" Allah onun bin türlü belasını versin inşallah. Benim kardeşimden ne istedin ya? Ne istedin? Kardeşim sanat ruhluydu, Güzel Sanatlar fakültesi Tiyatro bölümü öğrencisiydi, hayalleri vardı, gencecikti ama hiç tanımadığımız bir suç şebekesi cezaevinden firar ediyor suçsuz kardeşimi katlediyor. Nasıl firar edebiliyor? Oradaki yetkililer o firar ederken uyuyor muydu? Hala aklım almıyor. Arkadaşlar biz napcaz şimdi? Bugün 1 yılı geçti de bu acı geçer mi? Apartmana her giriş çıkışımda kardeşimi görüyorum ben.. Gözümün önünden gitmiyor gitmiyor işte... Ne olacak böyle?

1 yıl önce bugün kardeşim cezaevi firarisi tarafından katledildi, onu koruyamadım ya ne olacak şimdi bu acıyla?