Kardeşim madde bağımlısı ne yaptıysak ettiysek kurtaramadık artık içim kan aglıyor?

Hayırlı akşamlar biz beş kız iki erkek kardeşiz ve benim hayattaki en büyük korkum kardeşlerime bir zarar gelmesi fakat 21 yaşında bir erkek kardeşim var maalesef madde bağımlısı 18 yaşından beri 😔 En çok ilgi ona olmasına rağmen, en çok onun isteklerinin yerine getirilmesine rağmen onu sokaktan eve hiç sokamadık 😔 ve okadar iyi kalpli okadar temiz yakışıklı bir çocuk ki sokakta görüp konuşsanız evinden işine bir çocuk sanarsınız fakat her geçen gün daha fazla korkuyorum başına bir iş gelecek diye 😭 gece 2lerde 3lerde eve geliyor gram uyumuyorum bütün akşam ağlıyorum birtek ben değil evdeki herkes kahroluyor artık. Maalesef babam onu bu hale getirdi, o daha 13-14 yaşlarındayken yaramazlık yaptığı zaman babam o yaştaki çocuğu alır taksim meydanına bırakırdı kardeşim eve tek başına dönerdi o yaşta 😔 gece sokağa atardı ceza olsun diye annem erkek kılıgında sokak sokak arardı babam uyuduktan sonra şimdi babam dizlerini dövüyor oğlu eve dönsün maddeyi bıraksın diye ama bu seferde o gelmiyor 😭 Ankara 'da hastaneye götürdük yalovaya götürdük psikoloklara goturduk bir süre sonra istemedi gitmedi ama birgün sokaklarda başkna bir iş gelecek diye cok korkuyorum gece eve gelmiyor arıyorum abla gelicem yarım saate diyor o yarım saat oluyor 2 saat artık derdimi neye anltacağımı bilmiyorum ama korkuyorum 😔 daha cok kuçuk kardeşim
Kardeşim madde bağımlısı ne yaptıysak ettiysek kurtaramadık artık içim kan aglıyor?