Lise 2 den beri seviyor ama olmuyor başkasıyla ilişkisini öğrendi kalp krizi geçirdi.😔
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Off çok kötü bir durum Allah kimseye vermesin. Bende o yola doğru gidiyorum hayırlısı bakalım.
5 senedir tek taraflı seviyor bu kız kardeşimin samimi olmadığı arkadaşı issiz alkolik madde bağımlısı bir erkekle çıkmış. Kardesimde bu çocukla arkadaşlar ama Samimi değiller bu çocuk kendini zengin olarak tanıtıyor 1 2 tatil fotosu atıyor çocukla çıkıyor bu kız çocukta onu sevmiyor gönül eğlendiriyor
Durum karisik
Baya karışık evet ama elden bir şey gelmez.. kalpsiz olana napsan boş.
Bu çıktığı çocuk samimi olmadığı arkadaşı ama bu çocuk iyi biri sayilirmis ama işsiz alkolik madde bağımlısı sadece ailesi bu çocuğu tatile yolluyor yazın 2 foto atıyor kendisini zengin die tanıtıyor bu kızda onunla çıkıyor. Bide bu kızı sevmiyor
Gönül eğlendiriyor kardesimde işte kalp krizi geçirdi bu yuzunden
Birbirlerini bulmuşlar işte. Yanında olduğunu hissettir ona unutmasında yardımcı ol
Ama çok seviyeo
Sence bu kız böyle bir çocukla neden çıkar ya zengin zannetmiştim ya da gerçekten sevmiştir deği lm i
Sence?
Her şey olabilir bilemem ki 🤷🏻♀️
Ama çok seviyor knk nasıl ustaca k5 yıldır tek taraflı seviyor
Knk o kız sen misin yoksa
Yok ben değilim ablasıyim kardeşimin
Kiz yüzünden ne hallere dustu
Knk yapacak bir şey yok herkes acı çekiyor kimse sağ değil. Dua etmesi gerek
Dogru çok sağol senin yaş kaç
18 niye?
Sende dedin ya acı çekiyorum o yuzdne
Ha evet 🥲
Erkek kardeşine bu dünyada başka a. mcıkların olduğunu da söyle
5 senedir tek taraflı seviyor kalp krizi geçirdi
Ama hiçbiri onun gibi degil diyor
Psikoloğa gitsin, unutur umarım.
5yıldir tek taraflı seviyorum onu fotosunu gördüğünde eriyor
Kalp krizi geçirdi
Fotoları hepsini sil telefonu da kir hattı da kır yeni hat telefon falan al, Kızın yakın olďuğu yerden de uzaklaştır, ben yerinde olsam bi tokatlardım uyarırdım kendine gel,, Seni sevmeyen bi kız için neden eriyip gidiyorsun, o hâlâ senin daha da erimene çok seviniyor deseydin.🤷🏻♀️valla canım zor yani,, zamanla unutacak, gezmeye götür, sevdiği yerlere götür, Çay kahve ısmarla, hep evde yalnız kalmasın,. çocuk öyle delirir.
5 yıldır seviyor tek taraflı bu kız bide onu sevmeyen issiz alkolik kendini zengin die tanıtan çocukla çıkmış bu çocukta kardeşimin samimi olmadığı arkadasiymis
Bu çocuk özünde iyi biriymiş ama kardesim onu sevmeyen biriyle çıktığı için bi and akala krizi geçirdi
Ahh canım oluyor böyle şeyler zaten sen benim dediğimi yap, kardeşin unutacak. Bu arada kalp krizi geçirdi demişsiniz, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ins
Bide etanidigi biriyle çıkmış kalp krizi geçirdi bide çıktığı kişi onu sevmiyormuş die
Evet çok saol ama işte isszi onu sevmeyen zengin die tanıtan biriyle çıktı die kalp krizi geçirdi. Çıktığı çocukta samimi olmadığı arkadaşımın merhaba merhaba die
Bak güzel insan, tamam anladım anlatmana gerek yok canım. Sen önce ilk anlattiklarımı yap. Çocuğun beyni boşalsın o anılar hepsi çıkacak bak yaşayan anlar, Ondan sana anlatıyorum, anlatmazdım yoksa ama kıyamadım. Kardeşini kurtarmak istiyorsan hemen yap sonra da psikologa git haftada 2 kere.
Zaten gitsen kendisi ayarlayacak saati
Tm saol
😊🤷🏻♀️
Olacak şeyler bunlar akışına bırakmali
5 yıldır seviyor
Olabilir, hayatı düzeltmek kendi elinde
Herkesin kaldırma şekli farklı işte
Pavyona götürün neşesi yerine gelsin
Vay be böyle aşklar kaldı mı
Offfyaaa
5 yıldır tek taraflı seviyor bida bu kız onu sevmeyen biriyle çıkmış alkolik
Kalp krizi gecirdi