Arkadaşlar 1 Yıl Önce Bugün Kardeşimi Bir Psikopat Tarafından Kaybettim? SORUYORUM Bize Bu Acıyı Yaşatanlardan Esas Suçlu Kim?

Arkadaşlar 1 yıl önce bugün.. Babam işte, annemde arkadaşlarıyla pazara gitmişti bende evde akşam yemeği için sofra hazırlıyordum. Pencereden baktım kız kardeşim geliyordu bana el salladı bende ona salladım meğer bana güle güle diyormuş.. Aradan 5 dk geçmedi binadan çığlık sesleri yükseldi. Kapıyı açtım konu komşu herkes aşağı iniyor bende indim apartmanın girişinde kardeşim kanlar içerisinde yerde yatıyordu. Onu o halde görünce sinir krizi geçirdim kardeşimi kucağıma aldım bana "abla bıçaklandım" diyebildi. Komşu kadınlar beni dışarı çıkardılar. Herkes toplanmaya başladı. Ambulans ve çok sayıda polis geldi. Kardeşimi apar topar ambulansla hastaneye kaldırdılar ama maalesef kaybettik. Hiç tanımadığı bilmediği bir şerefsiz psikopat daha önceden eşini öldürmekten, uyuşturucudan, yaralamadan cezaevindeymiş ve olaydan 1 ay önce tahliye edilmiş. İfadesinde olay günü katliam yapmak için karşısında direnemeyecek birini aradığını o da tesadüfen kardeşim denk geldiğini" anlatmış. Ya Allah aşkına bende hukukçuyum böyle bir psikopat, katil, cani nasıl tahliye edilebilir? Benim kardeşim olmasa başka birisi olacaktı da benim kardeşimin ne suçu vardı? Kardeşim okul öncesi öğretmenliği okuyordu okulundan çıkmış evine geliyordu onunla alakası bile yok. Bunun cezaevide değil idam edilmesi gerekiyor idam.. Geçemiyorum her seferinde binanın girişinden geçerken kardeşimi görüyorum ben. Ailem perişan halde annem ilaçlarla yaşıyor. Bunu mu hak ettik biz? Benim kardeşim? Ailesi de utanmadan çıkmış cani evlatlarını savunuyor. En son mahkeme de 25 yıl aldı. Şaka gibi 25 yıl.. Niye müebbet verilmiyor? Soruyorum arkadaşlar burada suçlu kim? Onu yetiştiren aile mi? Tahliye eden Yetkililer mi? Yoksa okulundan evine gelen masum kardeşim mi?

Arkadaşlar 1 Yıl Önce Bugün Kardeşimi Bir Psikopat Tarafından Kaybettim? SORUYORUM Bize Bu Acıyı Yaşatanlardan Esas Suçlu Kim?