Arkadaşlar Böyle Bir Psikopatı Nasıl Serbest Bırakabiliyorlar? Benim Kardeşimin Ne Suçu Vardı? Kardeşim Ellerimde Gitti?

Arkadaşlar 9 ay önce; Ailem alışverişe gitmişti bende evde akşam yemeğini hazırlıyordum. Tam kız kardeşimin okuldan eve gelme saatleriydi. Apartmandan çığlık sesleri gelmeye başladı kapıyı açtım baktım komşular panikle aşağıya koşuyor aşağıda bağırış çağırış ilk başta kavga var zannettim aşağı indiğimde.. Kardeşim apartmanın girişinde kanlar içinde yatıyordu. Onu o halde görünce kendimi kaybettim kucağıma aldım bana 'Abla, ablacım' dedi gözlerini kapattı daha sonra da komşu kadınlar beni dışarı çıkardılar. Polis ve Ambulans geldi. Kardeşim kucağımda gitti zaten belki bir umut döner diye hastaneye kaldırdılar ama maalesef. Kardeşime bunu yapan Hiç tanımadığımız bilmediğimiz birisi Daha öncede amcasını öldürmüş, kız kaçırma, taciz, uyuşturucu ticareti gibi suçlardan cezaevindeymiş ama serbest bırakılmış. Böyle bir psikopatı caniyi nasıl serbest bırakıyorlar? İfadesinde de o gün katliam yapmak için kardeşimi kurban seçtiğini söylemiş. Yakalandığında da 2 polisi de yaralamış. Benim kardeşimin ne suçu vardı adı şerefsizler? 7 bıçak darbesi kim bilir nasıl acı çekti? Düşündükçe kahroluyorum. Daha 21 yaşındaydı bu yıl Hukuk fakültesinden mezun olacaktı. Babam belli etmiyor ama adam 9 ay içinde yaşlandı annem perişan. Ben bilmiyorum ne haldeyim. Lanet olsun.. Kardeşim ellerimde gitti hele son sözlerini unutamıyorum..

Arkadaşlar Böyle Bir Psikopatı Nasıl Serbest Bırakabiliyorlar? Benim Kardeşimin Ne Suçu Vardı? Kardeşim Ellerimde Gitti?