Sevgilimin abisi beni taciz etti psikolojim çok bozuk yardım?

Kızlar, size içimi dökmem lazım. sevgilim şu anda yurt dışında ve Türkiye’ye gelemiyor belirli bir süre. ben ailesiyle görüşüyorum o yokken bana çok destek oluyorlar Geçenlerde ailesi beni yine çağırdı, onların yanında olmak bana biraz da olsa aile sıcaklığı hissettiriyor. Neyse, o gün Rusya’dan misafirleri gelmişti. Biraz geç de olsa gittim.

Ancak gece herkes uyuduktan sonra çok rahatsız edici bir şey yaşadım. Abisi çok sarhoştu ve bana yaklaşmaya çalıştı. Yatağa çekmeye kalkıştı, bağırıp uzaklaşmasını söyledim ama o an korkudan ne yapacağımı bilemedim. Sonra sakinleşmeye çalıştı ama ben o an öyle kötü hissettim ki ağlamaya başladım. Hemen sevgilimi aradım ama ben de biraz içmiştim ve ne dediğimi çok hatırlamıyorum.

Ertesi gün, sanki hiçbir şey olmamış gibi benimle konuşmaya devam etti. O an aklıma geldikçe midem bulanıyor, pişmanım o gün gittiğim için. Sevgilimde ne yapacağını ne diyeceğini bilemedi bana destek olmaya çalışıyor abisine kim yedirebilir ki böyle bişeyi… bu konuyu pek konuşmak istemiyorum onunla ve ister istemez soğuk davranıyorum, olan bitenle nasıl başa çıkacağımı da bilmiyorum. Bu olay sürekli aklıma geliyor ve ne yapacağımı bilemiyorum…gerçekten midem bulanıyor
Sevgilimin abisi beni taciz etti psikolojim çok bozuk yardım?