Arkadaşlar Hiç Tanımadığımız Bir Psikopat Kardeşimi Mahvetti? Ben Şimdi Ne Yapcam? Kardeşim Ellerimde Gitti Bunu Unutmak Mümkün Mü?

Arkadaşlar 7 ay önce; Başımıza çok korkunç bir olay geldi. Hemde hiç tanımadığımız bir psikopat yüzünden. Bu cani adam yaralamadan ve uyuşturucu ticaretinden cezaevindeymiş ama serbest bıramışlar böyle bir manyağı nasıl serbest bırakırlar? Aklım almıyor. O gün de.. Kız kardeşim üniversite öğrencisiydi ve eve gelme saatleriydi, ailemde alışverişe gitmişti. Bende evdeydim ve akşam yemeği hazırlıyordum. Apartmandan çığlık sesleri gelmeye başladı. Kapıyı açtım komşular aşağı iniyordu bende indim ve apartmanın girişinde kardeşimi kanlar içinde yatarken gördüm. O an kendimi kaybettim, kardeşimi o halde görünce sinir krizi geçirdim. Gidip kucağıma aldım Komşu kadınlar beni dışarı çıkardılar sakinleştirmeye çalıştılar. Ambulans ve Polisler geldi kardeşim zaten kucağımda gitti belki bir umut hayata döner diye hastaneye kaldırmışlar ama maalesef. Sonra bu şerefsizi yakaladılar 'katliam yapmak için kardeşimi kurban seçtiğini' söylemiş. 5 bıçak darbesi.. Nasıl dayandı benim kardeşim o darbeye? Nasıl canı yandı? biz bu acıyla nasıl yaşayacağız? Ailem perişan ben perişan kardeşim ellerimde gitti. Tedaviye başladım ama o bile işe yaramıyor ben ne yapıcam şimdi? Asıl suç o şerefsizi dışarı salanlarda Benim kardeşimin ne suçu vardı ya? Ne suçu vardı? Okulundan evine gelmesi mı suçtu? Şimdi ne olacak?
Arkadaşlar Hiç Tanımadığımız Bir Psikopat Kardeşimi Mahvetti? Ben Şimdi Ne Yapcam? Kardeşim Ellerimde Gitti Bunu Unutmak Mümkün Mü?