Arkadaşlar 1 Yıl Önce Bugün Kardeşim Kendisine Delicesine Aşık Bir Psikopat Tarafından Katledildi? Sizce Bu Acıya Çare Var Mı?

Arkadaşlar 1 yıl önce bugün. Yine akşam saatleriydi. Annem ve babam işteydi, ben evdeydim akşam yemeğini hazırlıyordum. Balkona çöp atmaya çıktığımda kız kardeşim eve geliyordu. Bana el salladı bende ona salladım. Meğer bana veda ediyormuş.. Arkasında da o caniyi gördüm ama zaten tanımıyorum, böyle bir şey de hiç aklıma gelmedi o beni görünce arkasını dönüp yürümeye başladı. Bende içeri girdim aradan zaman geçmedi apartmandan çığlık sesleri yükselmeye başladı. Kapıyı açtım konu komşu kimi kapıda kimi aşağı iniyor. Bende indim apartmanın girişinde kapının önünde kardeşim kanlar içinde yerde yatıyordu. Onu o halde görünce sinir krizi geçirdim hemen kucağıma aldım bana "Abla bıçaklandım" diyebildi. Komşu kadınlar beni alıp dışarı çıkardılar. Ambulans ve çok sayıda polis geldi. Kardeşimi ilk müdahalenin ardından apar topar ambulansla hastaneye kaldırdılar. Hastaneye gittiğimizde ameliyata almışlardı. Doktorlar 3 kez hayata döndürmek için uğraşmışlar ama maalesef kaybettik. Kardeşimi bunu yapanda eski sevgilisiymiş. Sevgilisi olduğunu biliyordum ama kim olduğunu ve ayrıldıklarını bilmiyordum. Daha yeni görülen mahkemede bu olaydan 5 ay öncesi kardeşimi darp etmiş, kardeşimin hastane kayıtları ortaya çıktı. Kardeşime attığı Tehdit mesajları çıktı ama kardeşim gelip de bize anlatmadı. Anlatsa mahvederdim onu ben. Ne istedi ya? Ne istedi benim kardeşimden? Müebbet almış alsa ne olacak? Onu orada süründürmelerini istiyoruz. Bugün tam 1 yıl oldu. Sıla'sız tam 1 yıl. Yokluğuna hala alışamadık. Annem daha mezarına bile gidemedi. Apartmana her girip çıktığımda kardeşimi o halde görüyorum. Bu acının bir çaresi var mı? Varsa ne? Ne yapmak lazım yani?

Arkadaşlar 1 Yıl Önce Bugün Kardeşim Kendisine Delicesine Aşık Bir Psikopat Tarafından Katledildi? Sizce Bu Acıya Çare Var Mı?