Kardeşimin psikopat olması beni endişeleniyor?

Kardeşim 11 yaşında yaptığı hareketle beni çok geriyro ve korkutuyor. Bir tane arkadaşı var Mehmet olsun , Mehmetin sitede bir sürü arkadaşı var ama okulda kardeşim dışında bir arkadaşı yok kardeşim yüzünden galiba laf arası bana birşeyler anlattı okula itiraf sayfası açmış bütün kendisinden büyük sınıflarla kavga edip yiyorsa gel 6-e sınıfından Mehmet demiş ve mehmeti onların katına götürüp sınıfına atmış. Cıtkıdan Mehmet şunu seviyor diye bütün kızların adını çektirmiş ve sınıfa erkenden gidip dağıtmış bunlar çok kötü şeyler ve benim kardeşim iki yıl önce böyle değildi. Eskiden küçük çocuklar yüzünden zorbalığa uğramış ve kendine böyle bir mekanizma geliştirmiş artık kimseyi dinlemiyor empati kurmuyor, karşısında ağlayıp yalvarsam bile sanki bir şey duymuyormus gibi davranıyor. Benim için dur noktası olan olay sosyal bilgiler dersinde sınavı çok kötü geçmiş buda gitmiş bir kızla kendi kağıtlarını değiştirmiş sonra sırrını bildiği 6 kişiyi tehdit etmiş mehmet değiştirdi diyeceksiniz diye çocuklar demiş ve çocuğa 0 vermişler. Hocası bağırıp çağırarak. Sadece bu değil en ufak şeyde bağırıp çağırıyor kendi dışında kimseyle empati kuramıyor. Neler yaptım sırf empati kursun diye olmuyor bir pskolaga gitmesi gerek ama ben 20 yaşındayım ve mezuna kaldım onu götürecek param yok annemle babama anlattığımda daha kötü olur bir şey olmaz gibi şeyler diyorlarmış. sığ düşüncelere sahip insanlar ben cok korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bunun sonunu görebiliyorum ama elimden bir şey gelmiyor lütfen ne yapabileceğime dair bilgi verin
Kardeşimin psikopat olması beni endişeleniyor?